Disse plantetabletter til akvarium fra Velda tilbyder dig en fremragende måde, hvorpå du kan pleje dit akvarium eller dam økonomisk fornuftigt og opnå fantastiske, langtidsholdbare resultater. Tabletterne er naturlige og miljøvenlige, og de vil ikke forårsage ekstra vandforurening. Placer blot tabletterne ved.
Pris 294 kr.
Kategori: Haveudsmykning - Hjem & have / Indretning / Fontæner & havedamme / Fontæner & havedamme – tilbehør
Få den maritime stemning ind på børneværelset og brug den til at tage en snak med børnene om dyrene i havet..
Pris 179 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indelegetøj Børneværelset Wallstickers‎ Natur
Med Akvarium kompletsæt Islandsk lava får du altomfattende pakke til en perfekt start indenfor akvarieverdenen. Akvarier har masser af muligheder for at skabe individuelle undervandsverdener. Mulighederne kan virke overvældende, og her kan dette kompletsæt være den ideelle mulighed for at snuse til det hele..
Pris 2099.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Moas mor er en fisk. Den skal Moa passe godt på. Akvarium er tildelt den prestigefyldte Kritikerpris for bedste børne- og ungdomsbog. Smuk og tankevækkende....
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Jackie Stones far får konstateret en tumor i hjernen, og lægerne siger, han kun har kort tid tilbage at leve i. I sin desperation efter at passe på sin familie tager han en vild beslutning: Han vil sætte sit liv til salg på eBay. Flere byder, men Jackies far er ikke længere sig selv på grund af sygdommen, og.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Tilbehør: Akvarium fra Lundby – et sæt med fint tilbehør til dukkehuset . Dette sæt indeholder et akvarium med flotte fisk, man kan kigge på. Akvariet kan lyses op, hvilket gør det til et stykke endnu mere underholdende tilbehør til dagligstuen. Sættet indeholder desuden to blomster og et smukt maleri af den.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Dukker & Tøjdyr Dukkemøbler
Akvarium med voksende fisk. Bemærk denne vare findes i flere farver prisen er pr. stk.. Ved at tilsætte vand begynder fiskene at vokse.
Pris 50 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ LEGETØJ TIL STORE & SMÅ GADGETS OG MERCHANDISE LEGETØJS GADGETS DIVERSE
.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
Akvarium (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Gro Dahle - Forlag: Jensen & Dalgaard - Emner: Ensomhed, Omsorgssvigt, Forældre, Styrke, Mødre, Lærer - ISBN-13: 9788771511543.
Pris 226 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 199 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Badeakvarium fra Tinti, som er fyldt op med farverig badesjov og oplevelser til badet. I badeakvariet får du: <ul <li 3 stk. badevandsfarver</li <li 2 stk. knitrebad</li <li 1 overraskelse</li </ul Tinti er magi.
Pris 69 kr.
Kategori: Legetøj - Badesæbe fra Tinti
Oplev en magisk undersøiske verden på denne fantastiske akvarium. Hajer, rokker, delfiner, skildpadder og en kæmpe blæksprutte alle kappes om opmærksomhed....
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Puslespil
HaverCo Akvarium LED (21x) lampe / Hvid 48cm / Vandtæt.
Pris 307 kr.
Kategori: Kæledyr - Fritid&Sport; - Dyreartikler - Fisk - Akvariebelysning|Fritid&Sport|Dyreartikler|Fisk|Akvariebelysning
Jackie bliver ufrivilligt realitystjerne, da hendes far bliver syg og hjemmet overtages afet tv-hold.Jackie Stones far får konstateret en tumor i hjernen, og lægerne siger, han kun har kort tid tilbage at leve i. I sin desperation efter at passe på sin f.
Pris 73.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børn og unge
Stort akvarium for begyndere Juwel Primo 110 Led er et stort nybegynderens akvarium, som du med det samme kan starte med din nye akvariehobby. Dette akvarium leveres som et komplet sæt , så du kan komme i gang med indretningen straks. Denne model har en kapacitet på 110 liter og er 45 × 81 × 36 centimeter..
Pris 1249.9 kr.
Kategori: Kæledyr - akvarium og tilbehør akvarium|
Praktisk algerengøringssæt med fire forskellige mundstykker. Fjerner effektivt snavs og alger på akvarieglasset med nogle få træk. Værktøj for at holde akvariet velrengjort og fint. Indeholder 5 forskellige praktiske redskaber som placeres på den 41cm lange stav..
Pris 69 kr.
Kategori: Gadgets - Hjem og fritid Øvrigt Hjem & Fritid Øvrige fritidsprodukter
Denne filterpumpe med aktivt kul er nedsænkelig og ideel til både filtrering af akvarievand og til at forøge vandets iltindhold i akvariet, så det bliver renset og genopfrisket. De indvendige dele er vandfaste og ikke-korroderende. Filterpumpen har aktivt kul og en svamp og kan filtrere både fersk- og.
Pris 179 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til fisk / Akvariefiltre & pumper
Denne flydende magnetiske glasrenser fra TRIXIE hjælper med at rense dit akvarium uden at gøre dine hænder våde. Renseren flyder automatisk til vandoverfladen og renser akvariumsglasset uden at ridse overfladen. Den er saltvandsbestandig og kan bruges til glas op til 6 mm tykt..
Pris 189 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til fisk Rengøringsmaterialer til akvarier
Denne flydende magnetiske glasrenser fra TRIXIE hjælper med at rense dit akvarium uden at gøre dine hænder våde. Renseren flyder automatisk til vandoverfladen og renser akvariumsglasset uden at ridse overfladen. Den er saltvandsbestandig og kan bruges til glas op til 6 mm tykt..
Pris 189 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til fisk / Rengøringsmaterialer til akvarier
V3