Sjovt træspil med fisk. Barnet trækker et opgavekort der viser, i hvilken rækkefølge fiskene skal stå. Et lærerigt spil der stimulerer både barnets motoriske sanser og farvegenkendelse. Mål: 25 x 25 cm Fra: 2 år.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Spil - 2618
Sjov børnelampe med aktiv akvarium motiv som drejer rundt, så det ligner et rigtigt akvarium med levende fisk. Leveres inkl. 3W LED pære. Forventet levetid 20-30.000 timer. Dim: L31cm x H23cm x B8cm..
Pris 249 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørs Børneværelset Bordlamper
Denne kraftige luftpumpe til akvarier AP 180 fra TRIXIE vil være ideel til at lufte vandet i dit akvarium for at holde dine fisk glade og sunde. Med et lavt strømforbrug på 5 W er denne luftpumpe energibesparende og dog stadigvæk kraftig og lydsvag i drift. Med 2 udgange vil luftpumpen lufte vandet.
Pris 249 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til fisk Luftsten og luftdiffusere til akvarier
.
Pris 160.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
LUNDBY Småland-sæt (5092). Gør dit LUNDBY-dukkehus lidt mere farverigt ved at indrette det med lyserøde blomster, et smukt maleri af Lisa Rinnevuo og et akvarium med eksotiske fisk og en søhest. Hvis du tilslutter en LUNDBY-strømforsyning (sælges separat), kan du få rigtigt lys i akvariet. 1:18..
Pris 145 kr.
Kategori: Legetøj - Lundby
LUNDBY Småland-sæt (5092). Gør dit LUNDBY-dukkehus lidt mere farverigt ved at indrette det med lyserøde blomster, et smukt maleri af Lisa Rinnevuo og et akvarium med eksotiske fisk og en søhest. Hvis du tilslutter en LUNDBY-strømforsyning (sælges separat), kan du få rigtigt lys i akvariet. 1:18..
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Lundby
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat. 30 liter akvarium med sort ramme. biOrb TUBE LED akvarier tillader 360 graders udsigt med standard LED-belysning og patenterede filtersystem. Sæ....
Pris 1999 kr.
Kategori: Elartikler - Hus & Have Havedam - Akvarium Springvand - Indendørs - Have
Giv dine fisk og planter optimale livsbetingelser! Tetra AquaArt LED Discovery Linie Aquarium med dag og natbelysning omstilling giver et fascinerende indblik i livet under vandet. Integreret varmeteknologi kan justeres præcist og belysningen er meget strømbesparende og dermed bæredygtig. Akvariet har en.
Pris 899.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
.
Pris 59 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby Småland
Jackie Stones far får konstateret en tumor i hjernen, og lægerne siger, han kun har kort tid tilbage at leve i. I sin desperation efter at passe på sin familie tager han en vild beslutning: Han vil sætte sit liv til salg på eBay. Flere byder, men Jackies far er ikke længere sig selv på grund....
Pris 150 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
DIGIFLEX akvarium fisk Tank dykker og Treasure Chest dekoration Ornament denne attraktive fisk tank ornament egenskaber en dykker knyttet....
Pris 109 kr.
Kategori: Kæledyr - Pynt til akvarium
.
Pris 85 kr.
Kategori: Legetøj - Figurer/Byliv|Legetøj
Playmobil Akvarium Shop   I akvariets butik kan du købe indgangsbillet, mad og sjove bamser. Playmobil figurerne kan også kigge ned i det lille fiskebassin og røre ved fisk, krabber og søstjerne. Men pas på, krabberne kan godt finde på at nabbe lidt. I sættet medfølger 5 figurer, butik og tilbehør. Gå til .
Pris 124 kr.
Kategori: Legetøj - Børn - Tilbud Alle mærker Playmobil
Akvarium (Forfatter: Gro Dahle, Forlag: Jensen & Dalgaard, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788771511543).
Pris 265.05 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Slående print og enkel stil gør Image Kids sovepose ideel til camping, sleepovers og udendørs arrangementer. Børnene vil elske det sjove design med lyse farver og humor kombineret med børstet polyesterforing og polyesterfiberisolering for behagelig komfort. Plus, det er nemt at rengøre! Dimensioner: 160 x.
Pris 184.65 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs|udendoers sovende soveposer
Praktisk algerengøringssæt med fire forskellige mundstykker. Fjerner effektivt snavs og alger på akvarieglasset med nogle få træk. Værktøj for at holde akvariet velrengjort og fint. Indeholder 5 forskellige praktiske redskaber som placeres på den 41cm lange stav. Net Øse Skraber Svamp Gaffel En glasskraber.
Pris 59 kr.
Kategori: Gadgets - Hjem og fritid - Øvrigt Hjem & Fritid - Øvrige fritidsprodukter
Varmeelementet fra TRIXIE gør det nemt at regulere vandtemperaturen i både fersk- og saltvandsakvarier. Varmeelementet har en tørløbssikring og en indikatorlampe. Det kan nedsænkes fuldstændigt i vand pga. den vandtætte hætte og beskyttelsesglasset. De parallelle varmeelementer sikrer, at varmen.
Pris 259 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til fisk Temperaturregulatorer til akvarier
Denne filterpumpe med aktivt kul er nedsænkelig og ideel til både filtrering af akvarievand og til at forøge vandets iltindhold i akvariet, så det bliver renset og genopfrisket. De indvendige dele er vandfaste og ikke-korroderende. Filterpumpen har aktivt kul og en svamp og kan filtrere både fersk-.
Pris 219 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til fisk Filtre til akvarium
V3