Plejer du også at have svært ved at afgøre om det.
Pris 799 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt grej
.
Pris 129 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Bil- & Cykeltilbehør - Sikkerhed & elektronik - Elektronik & tilbehør - Gadgets - Julegaveideer Root - julegaveideer
.
Pris 799 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler -
Kom sikkert hjem! Takket være vores Alkometer, kan du nu gå til fest med vennerne, og bagefter kontrollere om du er i stand til at køre hjem. På den måde undgår du ubehagelige overraskelse, hvis du støder på en politikontrol.  Let design Fra nu af kan du altid have en alkometer i lommen for at kontrollere, om.
Pris 29 kr.
Kategori: Software - Hjem & Have Fest
Clatronic AT 365 Alkometer måler din promille og kan dermed fortælle om du er i stand til at køre hjem efter en festlig aften. Alkometeret er CE-godkendt og har indbygget LCD-display med nedtællingsfunktion samt vises promillen i displayet. BEMÆRK! Produktet kan ikke stå alene og derfor er det kun vejledende,.
Pris 89 kr.
Kategori: Diverse - Elektronik & tilbehør / Elektronik / Diverse
Floome IT Alkometer (2017 Edition) - iOS, Android Har du været i byen og er usikker på om du kan køre? Med Floome IT Alkometeret til smart enheder kan du tjekke din koncentration af alkohol i blodet (BAC) hvor som helst og når som helst..
Pris 779 kr.
Kategori: Diverse - Helse & Personlig pleje
PRODUKTET ALCOSCAN ALKOMETER ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR.Alcoscan Alkometer er et lækkert alkometer, som benytter brændselscelleteknologien, der er alkoholspecifik. ALC-2 fylder mindre end en smartphone, og er derfor nem at have med uanset hvor man skal hen.Alcoscan Alkometer ALC-2 betjenes let ved.
Pris 1495 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Sygeplejetilbehør Hjemmetests
.
Pris 1390 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
Ligesom man kender det fra bilen kan alkohol og sejlads være en farlig kombination, selv dagen efter. Løsningen er et praktisk alkometer som nemt kan passe i lommen. Dignitas alkoholmeter AM-5e har en pålidelig brændselscelleteknik som anvendes både i privat og professionelt regi.- Elektro kemisk.
Pris 50 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed ombord Sikkerhed
V3