Kom sikkert hjem! Takket være vores Alkometer, kan du nu gå til fest med vennerne, og bagefter kontrollere om du er i stand til at køre hjem. På den måde undgår du ubehagelige overraskelse, hvis du støder på en politikontrol.  Let design Fra nu af kan du altid have en alkometer i lommen for at kontrollere, om.
Pris 29 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hjem & Have Fest
Plejer du også at have svært ved at afgøre om det.
Pris 799 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt grej
.
Pris 79 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Bil- & Cykeltilbehør - Sikkerhed & elektronik - Elektronik & tilbehør - Gadgets - Julegaveideer Root - julegaveideer
.
Pris 799 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler -
Clatronic AT 365 Alkometer måler din promille og kan dermed fortælle om du er i stand til at køre hjem efter en festlig aften. Alkometeret er CE-godkendt og har indbygget LCD-display med nedtællingsfunktion samt vises promillen i displayet. BEMÆRK! Produktet kan ikke stå alene og derfor er det kun vejledende,.
Pris 89 kr.
Kategori: Diverse - Elektronik & tilbehør / Elektronik / Diverse
PRODUKTET ALCOSCAN ALKOMETER ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR.Alcoscan Alkometer er et lækkert alkometer, som benytter brændselscelleteknologien, der er alkoholspecifik. ALC-2 fylder mindre end en smartphone, og er derfor nem at have med uanset hvor man skal hen.Alcoscan Alkometer ALC-2 betjenes let ved.
Pris 1495 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Sygeplejetilbehør Hjemmetests
.
Pris 1390 kr.
Kategori: Alarm & automatisering -
Ligesom man kender det fra bilen kan alkohol og sejlads være en farlig kombination, selv dagen efter. Løsningen er et praktisk alkometer som nemt kan passe i lommen. Dignitas alkoholmeter AM-5e har en pålidelig brændselscelleteknik som anvendes både i privat og professionelt regi.- Elektro kemisk.
Pris 50 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Sikkerhed ombord Sikkerhed
Refill til Digital Alkometer (10 stk.) Har du en Breath Digital Alkohol Tester, kan du have brug for løse mundstykke refiller. Denne pakke indeholder 10 løse refiller. Mundstykket er lavet af hygiejnisk plast, og er desuden vaskbart og.
Pris 49 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - NoName-15796
V3