Vores lækre Lean Hot Chocolate er perfekt til at stille din chokoladetrang og er en blanding af kvalitetsmælkeproteiner, der, sammen med essentielle vitaminer og mineraler, giver dig et kraftigt sundhedsboost.1   .
Pris 89 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Consumables Food & Drink Hot Chocolate Lean Hot Chocolate|unisex
Den klassiske chokolademælk på flaske i træ. Sjov legemad til børn fra 2 år. Chokolademælken har en højde på 10 cm og en omkreds på 4 cm. Dansk design fra MaMaMeMo..
Pris 29 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Legemad
Det lille, kirsebærrøde fonduesæt fra Staub, som ikke optager meget plads på bordet med en diameter på 10 cm, vil skærpe din appetit efter hyggemad. Med fire gafler og en volumen på 0,25 liter er dette sæt perfekt til mindre grupper eller til en romantisk aften for to. Fonduegryder fra....
Pris 729.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken universGryder & PanderSpecielt køkkenudstyrFondue sæt
Mørk belgisk chokolade sødet med stevia, 85% kakao..
Pris 29 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer/Tørret frugt, slik og sødestof
.
Pris 99 kr.
Kategori: Gryder & pander - KITCHEN4KIDS|Bageredskaber til børn|Bageredskaber og kageruller
Kortholder i lækker læderkvalitet. Der er plads til 6 kort og rum i midten til evt. penge seddel. Holder kan virke stram i begyndelsen, men giver sig hurtigt. Dette er for at kortene bliver i holderen. Kan bruges til både mænd og kvinder.mål: 11 X 7 cm.
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Punge og Kortholder
Der er ingen bedre måde at varme op til jul end en daglig overraskelse vel? Hov vent... Hvad hvis overraskelsen er chokolade? Det ville være skønt! Denne chokolade julekalender er fyldt med 24 Ritter Sport-chokolader i 7 lækre smagsvarianter. Gør chokolade julekalenderen personlig med skønne familiefotos og.
Pris 239 kr.
Kategori: Kontorartikler - Fotokalender & Kalenderbog Adventskalender
Nutridrink er en fuldgyldig ernringsdrik med en energitthed p 1,5 kcal/ml. Nutridrink er beriget med alle essentielle mineraler, vitaminer og sporstoffer. Andre pakningsstrrelser Nutridrink findes i 4 forskellige smagsvarianter: vanille, banan, jordbr og chokolade. Nutridrink findes ogs i en mix-pakke..
Pris 79.55 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud -
Chokolade Miniatures Mix 3000 gram.
Pris 448.75 kr.
Kategori: Mad - Nydelsesmidler
Chokolade Stjerner Doves glutenfri 375 g økologisk 375 g. Chokolade Stjerner Doves glutenfri til morgenmad, mælke- og glutenfri er søde og sprøde og lavet med rigtig chokolade. Kan spises som flakes med plantemælk, eller bruges som drys på yoghurt eller blandes i sammen med anden mysli. NatureSource..
Pris 35.65 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer Morgenmads-produkter
Dette kostume til voksne består af en t-shirt, bukser, krave og et par handsker.  Parykken er i syntestisk hår i grønt klippet kort.  Handskerne er korte og hvide.  T-shirten er i stof der forestiller satin i brun med stribet ærmer.  Til at fuldende dette kostume medfølger et par hvide bukser med seler. For.
Pris 112 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til voksne
Ryno Power proteinpulver er et glimrende kosttilskud, der hjælper med at forhindre muskelnedbrydning, der sker hver gang du træner.Med RRP komme du på hurtigere og du opbygger hurtigere din muskelmasse.Det er allergi-fri og glutenfri og smager godt.Dosering:2 scoops pulver og omkring 240 ml vand eller mælk,.
Pris 499 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Fritidstøj/Kosttilskud/Kosttilskud
Schwarzkopf Igora Vibrance Kit - 7-65 Mellemblond Chokolade Gylden er hjemmefarve i høj kvalitet. Hårfarven er ammoniak-fri, blød, nem at mixe, påføre og skylle af. Med denne fantastiske farve opnår man et resultat der er op til 70% mere glansfuldt end et ufarvet hår, og holder op til 25 hårvaske. I dette kit.
Pris 199 kr.
Kategori: Hudpleje - Health & Beauty - Body Care
Dette søde hundelegetøj fra FLAMINGO formet som et kødben vil være sjovt for dit kæledyr at lege med. Det attraktive stykke legetøj med chokoladesmag er lavet af nylon, hvilket er sikkert for dine hunde at tygge i og lege med!.
Pris 199 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til hunde / Legetøj til hunde
Naturligt udseende. Vælg mellem 5 farver. 200 meter pr. rulle..
Pris 62.95 kr.
Kategori: Gaveindpakning - Gaveindpakning|Gavepapir og gaveindpakning|Gavebånd
Chokoladesmelteskål til vandbad. Skålen i stål med håndtag er ideel, når der skal arbejdes med vandbad, for eksempel når du smelter chokolade. 400 ml.
Pris 72 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Køkkenredskaber|Diverse redskaber
Dette søde hundelegetøj fra FLAMINGO formet som et kødben vil være sjovt for dit kæledyr at lege med. Det attraktive stykke legetøj med chokoladesmag er lavet af nylon, hvilket er sikkert for dine hunde at tygge i og lege med!.
Pris 199 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Legetøj til hunde
Takkekort baby fra Optimalprint. Nem at personliggøre med dine fotos fra enhver enhed. Trykt i Danmark med 100% kvalitetsgaranti. Opret, design og bestil din egen Takkekort baby med Optimalprint. Download Optimalprint-appen og få gratis levering på din bestilling + andre specielle gaver!.
Pris 16.54 kr.
Kategori: Kreativ leg - Kontor|Takkekort Baby
.
Pris 825 kr.
Kategori: Smykker - Smykker
V3