Et lækkert 28-dages program til at detoxe og udrense din krop derhjemme. Vores varme chokolade er lavet af en førsteklasses blanding af naturlige superfoods såsom Panax Ginseng, Grøn Te, L-Carnitine og Garcinia Cambogia. Det hjælper med at fjerne urenhederne i din krop og genopfrisker hele dit system..
Pris 209 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld Velvære Detox & Udrensning
Den klassiske chokolademælk på flaske i træ. Sjov legemad til børn fra 2 år. Chokolademælken har en højde på 10 cm og en omkreds på 4 cm. Dansk design fra MaMaMeMo..
Pris 29 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - Legemad
Det lille, kirsebærrøde fonduesæt fra Staub, som ikke optager meget plads på bordet med en diameter på 10 cm, vil skærpe din appetit efter hyggemad. Med fire gafler og en volumen på 0,25 liter er dette sæt perfekt til mindre grupper eller til en romantisk aften for to. Fonduegryder fra....
Pris 729.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkken universGryder & PanderSpecielt køkkenudstyrFondue sæt
Mørk belgisk chokolade sødet med stevia, 85% kakao..
Pris 29 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer/Tørret frugt, slik og sødestof
Kortholder i lækker læderkvalitet. Der er plads til 6 kort og rum i midten til evt. penge seddel. Holder kan virke stram i begyndelsen, men giver sig hurtigt. Dette er for at kortene bliver i holderen. Kan bruges til både mænd og kvinder.mål: 11 X 7 cm.
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Punge og Kortholder
Chokolade- & Isterningeform fra Mumitroldene - en silikoneform med forskellige motiver fra Mumidalen. Formen kan fyldes med vand eller chokolade og laver de fineste figurer. - OBS! Formen er enten rød eller grøn. Det er en overraskelse, hvilken man får. Mål: 20 x 17 x 2 cm. Tåler maskinopvask..
Pris 69 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Rolleleg Køkkenredskaber
Nutridrink er en fuldgyldig ernringsdrik med en energitthed p 1,5 kcal/ml. Nutridrink er beriget med alle essentielle mineraler, vitaminer og sporstoffer. Andre pakningsstrrelser Nutridrink findes i 4 forskellige smagsvarianter: vanille, banan, jordbr og chokolade. Nutridrink findes ogs i en mix-pakke..
Pris 79.55 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud -
Dette kostume til voksne består af en t-shirt, bukser, krave og et par handsker.  Parykken er i syntestisk hår i grønt klippet kort.  Handskerne er korte og hvide.  T-shirten er i stof der forestiller satin i brun med stribet ærmer.  Til at fuldende dette kostume medfølger et par hvide bukser med seler. For.
Pris 112 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til voksne
Chokoladesmelteskål til vandbad. Skålen i stål med håndtag er ideel, når der skal arbejdes med vandbad, for eksempel når du smelter chokolade. 400 ml.
Pris 69 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Køkkenredskaber|Diverse redskaber
Schwarzkopf Igora Vibrance Kits - 5-65 Lysbrun Chokolade Gylden er hjemmefarve i høj kvalitet. Hårfarven er ammoniak-fri, blød, nem at mixe, påføre og skylle af. Med denne fantastiske farve opnår man et resultat der er op til 70% mere glansfuldt end et ufarvet hår, og holder op til 25 hårvaske. I dette kit.
Pris 199 kr.
Kategori: Hudpleje - Health & Beauty - Body Care
Ryno Power proteinpulver er et glimrende kosttilskud, der hjælper med at forhindre muskelnedbrydning, der sker hver gang du træner.Med RRP komme du på hurtigere og du opbygger hurtigere din muskelmasse.Det er allergi-fri og glutenfri og smager godt.Dosering:2 scoops pulver og omkring 240 ml vand eller mælk,.
Pris 499 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - MC udstyr/Væskesystemer/Kosttilskud
.
Pris 825 kr.
Kategori: Smykker - Smykker
Denne Energize energibar fra Powerbar henvender sig til sportsudøvere, der har brug for, at få tilført ekstra energi, så....
Pris 16.5 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Energibar
Vores 100% urteprotein er perfekt til enhver, der foretrkker en hurtig, enkel og hj kvalitet proteinkilde helt fri for animalske produkter.Vegan proteiner et rent proteinpulver af hj kvalitet med fremragende aminosyreprofil, der giver dig alle de essentielle aminosyrer, som din krop har brug for. rt, havre,.
Pris 299 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud -
Chokolade julestjerner fra Riegelein Confiserie 4er 40 g Ingredienser: sukker, kakaosmør, SØDMÆLSPULVER, kakaomasse, VALLEPULVER, emulgator: SOJA LECITHIN; Bourbon vaniljeekstrakt. Kan indeholde spor af HASSELNØDDER og JORDNØDDER. Næringsfakta pr. 100 g: Energi:: 536,00 kilokalorier (kcal) Energi: 2.238,00.
Pris 19.99 kr.
Kategori: Mad - Slik & Chokolade Chokolade
chokolade mold til 6 stk æg 55mm..
Pris 49 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageforme Chokoladeforme Diverse FORM Højtider Specialforme Tema
Chokolade - og lidt mere er til FVU trin 4 og er således i serie med Kaffe - og lidt mere, Løgn - og lidt mere og....
Pris 319.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Økologisk chokoladeplade 80 %..
Pris 45 kr.
Kategori: Mad - Helsebixen
.
Pris 46 kr.
Kategori: Hårpleje - Fanola Farveændring Hårfarve og skyllefarve
V3