MONA er et nysgerrigt barn, en elsket datter. MONA er en computervirus, designet til at få et helt land til at gå i opløsning. MONA er en hæsblæsende thriller, der kombinerer en engageret og fantasiæggende handling med interessante personer. It-forskeren Eric Söderqvist er tæt på et gennembrud med Mind Surf,.
Pris 90.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
MONA er et nysgerrigt barn, en elsket datter. MONA er en computervirus, designet til at få et helt land til at gå i opløsning. MONA er en hæsblæsende thriller, der kombinerer en engageret og fantasiæggende handling med interessante personer. It-forskeren.
Pris 81.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krimi & mystik
En ny computervirus breder sig hastigt rundt om i verden. Det inficerer alt, der lukker hospitaler Lufthavne og endda i....
Pris 59 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
MONA er et nysgerrigt barn, en elsket datter.MONA er en computervirus, designet til at få et helt land til at gå i opløsning.MONA er en hæsblæsende thriller, der kombinerer en engageret og fantasiæggende handling med interessante personer.It-forskeren Eric Söderqvist er tæt på et gennembrud med Mind Surf, et.
Pris 83.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
MONA er et nysgerrigt barn, en elsket datter.MONA er en computervirus, designet til at få et helt land til at gå i opløsning.MONA er en hæsblæsende thriller, der kombinerer en engageret og fantasiæggende handling med interessante personer.It-forskeren Eri.
Pris 81.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Krimi & mystik
V3