Noa betyder kærlighed. Kærlighed har også været et af omdrejningspunkterne i designet af den iøjenfaldende teaktræsvase. Det danske designteams kærlighed til de rå, rene materialer og bearbejdningen af disse, samt håndværkernes enorme ekspertise i at arbejde med de rustikke, naturlige materialer..
Pris 1329.4 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden > Decor > Vases
Lyngby vasen er blevet genskabt af en ny dansk designvirksomhed, HILFLING DESIGN. Vasen blev 1936-1969 produceret af Porcelænsfabrikken Danmark i Lyngby. HILFLING DESIGN relancere den i 2012, med den størst tænkelige omhu og respekt for vasens særlige historie. Vasen findes i tre farver, hvid, mat gråsort og.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
Hoptimisterne i træ tilhører den eksklusive familie af Hoptimister. Træhoptimister er alle samlede i hånden med intarsia-indlagte øjne i vingétræ. Nogle kalder dem for supermodeller, andre synes, at det er en klassiker med lidt mere klasse. Træhoptimisterne er dansk design af højeste kvalitet. Størrelse: H: 7.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - 696
Tidløs dansk design i fra Lene Bjerre. Lys hvilket som helst rum op med denne Myrle sølv , der med sit stilrene og elegante design giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet og dermed tilføjer mere end bare lys til dit hjem. Den flotte er med sit blanke look, en lyskilde som på den mest.
Pris 569.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
FC Midtjylland Baby Supporter hoptimist Ligesom dig er han med FC Midtjylland all the way. I medgang og modgang. Det er han med højt humør og god supporter-stil. Dansk design En ægte fodboldfan i baby-udgave Bringer håb og glæde Designklassikeren der bringer glæde De første hoptimister så dagens lys i.
Pris 100 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Pyntefigurer
Hoptimisten Love Bimble er et stykke Dansk Design hele vejen igennem Alle delen er produceret og samlet i Danmark og vil bringe glæde i alle hjem Mål: 16,5 x 10 cm. Materiale: Plastic.
Pris 219 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Isenkram og bolig|Boligtilbehør|Dekoration
Dansk design.
Pris 119 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have
Bordskåner i et velkendt dansk design fra Spring Copenhagen..
Pris 199 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem Køkken Servering
Atlantis Rustik Sølv Guld Kan både bruges som bordvase og gulvvase. Dimensioner. H 35 cm Ø 20 cm Den rustikke og smukke Atlantis serie består af flere vaser og krukker. Krukkerne er Dansk design. Alle krukker er lavet af lokalt kvalitetsler og brændt ved.
Pris 599 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden
Hvis du er på udkig efter nye knager er Muutos bud et af de mest populære overhovedet lige nu! The Dots Metal Coat Hooks / Large, her vist i Stor - Messing blev designet af Lars Tornøe i 2016 for danske Muuto. Muuto beskriver selv produktet således: Small rounded metal coat hooks in three sizes and range of.
Pris 199 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Knager
Tidsløs Wire Basket Top designet af danske Ferm Living. Denne Wire Basket Top måler 60 cm i diameter, og passer derfor perfekt som bordplade til den store Wire Basket. Wire Basket Toppen er fremstillet i egefiner med sort finish, og i netop denne udgave kan rengøringen nemt klares med en fugtig klud.
Pris 749 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Storage
Kay Bojesen fanebærer er i malet bøgetræ og den originale garder med fane er designet i 1942 af Kay Bojesen. Garderen står stolt og bærer det danske flag Dannebrog. Designet er inspireret af garderen, som står hos Amalienborg og vogter over vores danske k.
Pris 599 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Til hjemmet
De små hoptimister har charmet sig vej ind i hjemmene hos danskere med deres smarte og sjove designs. Denne hoptimist er i farven pink og er blevet designet til at se meget glad ud. Den vil virke....
Pris 119.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Det er en sand fornøjelse at præsentere dig for denne lækre lanterne, som du ser her. Lanternen er lavet af danske Bloomingville, der er kendt for deres skønne univers med flotte møbler og boligtilbehør, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Lanternen er lavet i et meget enkelt og neutralt design,.
Pris 799 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør // Dekoration // Lanterner og Montrer
By Wirth toiletpapirholder i eg. Fin og praktisk toiletpapirholder fra danske By Wirth. Den flotte og funktionelle toiletpapirholder er designet i eg og lyst kernelæder, hvilket passer rigtig godt ind i den nordiske boligindretning. Tilføj derfor denne holder for at bringe den nordiske stil med ind på.
Pris 345 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Produkter - Dekoration til hjemmet
Vores Bocca TV reol i hvid er lavet i et smart og stilrent design.En reol med masser af god opbevaringsplads. Reolen er dansk produceret.Med denne reol får du både opbevaringsplads, plads til dit TV, dit elektronik eller til brugskunst.Du får en reol af god kvalitet lavet i et stilrent og moderne design. TV.
Pris 1379 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Tv møbel - Alle TV møbler
Dansk design ”Dansk design” er på samme tid en historiebog, en opslagsbog og en status over, hvor dansk design er henne lige nu. Den er en designmæssig rejse gennem tiden fra vikingeskibe og helleristninger til de nyeste møbler og mode. Fra kongeligt porcelæn til telefonbokse, fra grafisk design til.
Pris 539.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
Store danske designere Dansk design når det er bedst. Læs om den verdenskendte danske designtradition gennem de sidste 100 år. Her er 10 af de største danske designere beskrevet gennem personlige og engagerede portrætter, der placerer designerne og deres produkter i en stor dansk kunstnerisk tradition og i.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
This timeless rose gold time piece features a distinct black dial to give the watch a unique look. Effortlessly elegant, this watch is a must to any man’s collection of accessory items. A perfect, black, calf leather strap sits on the hand-polished watc.
Pris 1495 kr.
Kategori: Ure - Home & Garden Decor Clocks
V3