Lyngby vasen er blevet genskabt af en ny dansk designvirksomhed, HILFLING DESIGN. Vasen blev 1936-1969 produceret af Porcelænsfabrikken Danmark i Lyngby. HILFLING DESIGN relancere den i 2012, med den størst tænkelige omhu og respekt for vasens særlige historie. Vasen findes i tre farver, hvid, mat gråsort og.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
Tidløs dansk design i fra Lene Bjerre. Lys hvilket som helst rum op med denne Myrle sølv , der med sit stilrene og elegante design giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet og dermed tilføjer mere end bare lys til dit hjem. Den flotte er med sit blanke look, en lyskilde som på den mest.
Pris 569.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Lykketrold til fordel for Kræftens Bekæmpelse Den charmerende og verdensberømte Gjøl-trold har været under kløerne på danske kunstnere, designere og kendisser. Det er der kommet søde, dekorative fantasifigurer ud af. Formålet med Lykketrold Fundraiser er at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Går til et.
Pris 215 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig Dekoration Pyntefigurer
Rosendahl Kay Bojesen, Ruth Songbird. Designet i 1950'erne af den kendte danske arkitekt og designer Kay Bojesen. Kendt fra bla. træ aben. Songbird ell. på dansk Sangfuglen leveres i mange lækre farverkombinationer. Sangfuglen Ruth er opkaldt efter Kay Bojesens svenske svigerdatter. Feminin og lyserød helt ud.
Pris 549 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Furniture
Bordskåner i et velkendt dansk design fra Spring Copenhagen..
Pris 229 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem Køkken Servering
Sandblæst Atlantis Vase Håndlavet unika vase, kan bruges både til gulvvase - og bordvase. Mål. H 41 cm X B 17 cm Den rustikke og smukke Atlantis serie består af flere vaser- og krukker. Krukkerne er Dansk design. Alle krukker er lavet af lokalt kvalitetsl.
Pris 495 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Store krukker
Køn Wire Basket designet af danske Ferm Living. Den populære Wire Basket kommer her i en smuk støvet grøn farve, som vil passe ind i de fleste indretninger. Kurven er fremstillet i pulverlakeret metal som er flettet i et smukt mønster, som også skaber et stærkt produkt. Wire Basket kurven er ikke al.
Pris 399 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Storage
De super fine pandabjørn fra Kay Bojesen er ikke alene et smukt stykke dansk design, men ved købet af Pandaen støtter du verdens truede dyr, da overskuddet for salget går til WWF Verdensnaturfonden. Pandaen er lavet i bøg der er malet sort og hvid..
Pris 699 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Til hjemmet
Det er en sand fornøjelse at præsentere dig for denne lækre lanterne, som du ser her. Lanternen er lavet af danske Bloomingville, der er kendt for deres skønne univers med flotte møbler og boligtilbehør, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Lanternen er lavet i et meget enkelt og neutralt design,.
Pris 799 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør // Dekoration // Lanterner og montrer
Ønsker du dig dansk design i særklasse i dit hjem? Så er denne hoptimist lige noget for dig! Hoptimisten pynter fint i ethvert hjem. Den fungerer som en evig....
Pris 579.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Hyggeligt i de mørke dage Hvis det er mørkt udenfor, er det ekstra rart at gøre det endnu mere hyggeligt indeni. Georg Jensen har bragt denne stilfulde og elegante lysestage på markedet. Holderen er designet af HolmbäckNordentoft, et dansk designteam. Lyset er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket.
Pris 324 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - jul og tilbehør juledekoraktion stående juledekoration lysestage|
ArchitectMade træfigur Bird stor. Designet af Kristian Vedel. Vælg mellem egetræ natur eller egetræ røget. Kristian Vedel designede fuglefamilien i 1959, familien af træfugle er siden blevet en af de mest succesfulde dekorationer til danske hjem. Skifter humør når du drejer på hovedet og kroppen kan vendes.
Pris 395 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Produkter - Gaveideer til enhver anledning - Populære gaveideer - 200-499 populære
Vores Bocca TV reol i hvid er lavet i et smart og stilrent design.En reol med masser af god opbevaringsplads. Reolen er dansk produceret.Med denne reol får du både opbevaringsplads, plads til dit TV, dit elektronik eller til brugskunst.Du får en reol af god kvalitet lavet i et stilrent og moderne design. TV.
Pris 1379 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Tv møbel - Alle TV møbler
Store danske designere Dansk design når det er bedst. Læs om den verdenskendte danske designtradition gennem de sidste 100 år. Her er 10 af de største danske designere beskrevet gennem personlige og engagerede portrætter, der placerer designerne og deres produkter i en stor dansk kunstnerisk tradition og i.
Pris 239.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
Dansk design ”Dansk design” er på samme tid en historiebog, en opslagsbog og en status over, hvor dansk design er henne lige nu. Den er en designmæssig rejse gennem tiden fra vikingeskibe og helleristninger til de nyeste møbler og mode. Fra kongeligt porcelæn til telefonbokse, fra grafisk design til.
Pris 419.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
Elegant, slim-line watch in a delicate, rose-gold tone. The clear, white dial with rose gold indexation gives the watch a smooth and gentle look. The perfect fit to your wrist is ensured by the fine mesh band which adjusts easily to any size. Our watch.
Pris 1495 kr.
Kategori: Ure - Frontpage
Dansk design: Ganske enkelt beskriver den ofte fremhævede men hidtil ikke forklarede enkelhed i dansk design. Bogen gennemgår, hvad enkelhed er, og hvordan den har slået rod i dansk design. Tre fænomener spillede en særlig rolle: Professor Kaare Klints Møbelskole på Kunstakademiet, Københavns....
Pris 261 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
This blue dial Norlite time piece offers you something away from the ordinary. We have created a unique look - sporty and fresh for leisure and classy and discreet for office. For the gentleman who dares to stand out from the crowd, the smooth fit of t.
Pris 1395 kr.
Kategori: Ure - Frontpage
This timeless rose gold time piece features a distinct black dial to give the watch a unique look. Effortlessly elegant, this watch is a must to any man’s collection of accessory items. A perfect, black, calf leather strap sits on the hand-polished watc.
Pris 1495 kr.
Kategori: Ure - Frontpage
V3