Tidløs dansk design i fra Lene Bjerre. Lys hvilket som helst rum op med denne Myrle sølv , der med sit stilrene og elegante design giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet og dermed tilføjer mere end bare lys til dit hjem. Den flotte er med sit blanke look, en lyskilde som på den mest.
Pris 569.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Box opbevaringskasse fra Cane-line Cane-line er mere end lækre, luksuriøse havemøbelsæt i flet. Cane-line elements er en serie af møbler og interiør i et moderne design, der giver dit hjem et lækkert touch. Dansk design Lavet i aluminium og teak Kan bruges inde og ude Vejr- og vandbestandig opbevaringskasse.
Pris 549 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Haveliv Haveindretning Kurve og trækasser
Hoptimisten er et stykke Dansk Design hele vejen igennem Alle delen er produceret og samlet i Danmark Mål: 7 x 5 cm. Materiale: Plastic Skabt i slutningen af 1960'erne af møbeldesigner Hans Gustav Ehrenreich Farve: Gul.
Pris 179 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Isenkram og bolig|Boligtilbehør|Dekoration
Dansk design.
Pris 219 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have
Klassisk vægur fra Arne Jacobsen i dansk design..
Pris 1439 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem Køkken Øvrigt
Torus vase, Black/Forest fra AYTM. AYTM laver skønne vaser. Størrelsen 25 x 33 cm Varenr. 502809002013 og EAN 5704444073006. På Moodings.com har vi et stort sortiment af AYTM, men skulle der være noget specifikt du mangler, så kontakt os endelig. Danske AYTM designer luksus interiør og småmøbler i tidsløst.
Pris 999 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Vaser
Medium udgave af Wire Basket i smuk støvet grøn farve. Det er danske Ferm Living som har designet den utroligt populære Wire Basket. Den støvede grønne farve vil passe ind i de fleste indretninger, også dem som ellers holder sig mest til hvide nuancer. Konstruktionen af metaltråde skaber en stærk ku.
Pris 499 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Storage
Sandblæst Atlantis Vase Håndlavet unika vase, kan bruges både til gulvvase - og bordvase. Mål. H 41 cm X B 17 cm Den rustikke og smukke Atlantis serie består af flere vaser- og krukker. Krukkerne er Dansk design. Alle krukker er lavet af lokalt kvalitetsl.
Pris 495 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden
Træsvampe fra applicata designet af Trine Find. Funghi består af en række svampe der er at finde i den danske skovbund. De enkle og naturlige svampe passer med deres eksklusive udtryk ind i ethvert hjem. Findes i 5 varianter i to træsorter. Produceret i D.
Pris 59.98 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Træfigurer
Kay Bojesen fanebærer er i malet bøgetræ og den originale garder med fane er designet i 1942 af Kay Bojesen. Garderen står stolt og bærer det danske flag Dannebrog. Designet er inspireret af garderen, som står hos Amalienborg og vogter over vores danske k.
Pris 699 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Til hjemmet
Det er en sand fornøjelse at præsentere dig for denne lækre lanterne, som du ser her. Lanternen er lavet af danske Bloomingville, der er kendt for deres skønne univers med flotte møbler og boligtilbehør, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Lanternen er lavet i et meget enkelt og neutralt design,.
Pris 799 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør // Dekoration // Lanterner og montrer
De små hoptimister har charmet sig vej ind i hjemmene hos danskere med deres smarte og sjove designs. Denne hoptimist er lavet i røget eg og er med til at skabe en meget positiv atmosfære....
Pris 369.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Hyggeligt i de mørke dage Hvis det er mørkt udenfor, er det ekstra rart at gøre det endnu mere hyggeligt indeni. Georg Jensen har bragt denne stilfulde og elegante lysestage på markedet. Holderen er designet af HolmbäckNordentoft, et dansk designteam. Lyset er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket.
Pris 317.77 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - jul og tilbehør juledekoraktion stående juledekoration lysestage|
ArchitectMade træfigur Bird buttet. Designet af Kristian Vedel. Vælg mellem egetræ natur eller egetræ røget. Kristian Vedel designede fuglefamilien i 1959, familien af træfugle er siden blevet en af de mest succesfulde dekorationer til danske hjem. Skifter humør når du drejer på hovedet og kroppen kan vendes.
Pris 495 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Produkter - Dekoration til hjemmet - Figurer
Den sorte Luna krukke fra Muubs er den perfekte kombination af Indonesisk håndværk og skandinavisk elegance. Den 80 cm. høje terracotta gulvvase er designet af det danske design team og håndlavet på Bali i Indonesien. Når krukken med den organiske form er blevet brændt males den i hånden. Herefter.
Pris 1395 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden > Decor > Vases
Vores Bocca TV reol i hvid er lavet i et smart og stilrent design.En reol med masser af god opbevaringsplads. Reolen er dansk produceret.Med denne reol får du både opbevaringsplads, plads til dit TV, dit elektronik eller til brugskunst.Du får en reol af god kvalitet lavet i et stilrent og moderne design. TV.
Pris 1379 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Tv møbel - Alle TV møbler
Store danske designere Dansk design når det er bedst. Læs om den verdenskendte danske designtradition gennem de sidste 100 år. Her er 10 af de største danske designere beskrevet gennem personlige og engagerede portrætter, der placerer designerne og deres produkter i en stor dansk kunstnerisk tradition og i.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
Dansk design ”Dansk design” er på samme tid en historiebog, en opslagsbog og en status over, hvor dansk design er henne lige nu. Den er en designmæssig rejse gennem tiden fra vikingeskibe og helleristninger til de nyeste møbler og mode. Fra kongeligt porcelæn til telefonbokse, fra grafisk design til.
Pris 539.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
Elegant, slim-line watch in a delicate, rose-gold tone. The clear, white dial with rose gold indexation gives the watch a smooth and gentle look. The perfect fit to your wrist is ensured by the fine mesh band which adjusts easily to any size. Our watch.
Pris 1495 kr.
Kategori: Ure - Home & Garden Decor Clocks
V3