Georg Jensen juleuro 2019 guld hjerte   Julen er hjerternes fest, hvor familie og venner samles og hygger sig, så hvorfor ikke pynte træet med et hjerte? Dette guldbelagte julehjerte hænger smukt i en hjerteramme med et grafisk mønster inspireret af kubismen og art deco-perioden. Den danske designer Sanne.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - GEORG JENSEN
Tidløs dansk design i fra Lene Bjerre. Lys hvilket som helst rum op med denne Myrle sølv , der med sit stilrene og elegante design giver et luksuriøst præg og forstærker fornemmelsen for kvalitet og dermed tilføjer mere end bare lys til dit hjem. Den flotte er med sit blanke look, en lyskilde som på den mest.
Pris 569.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Box opbevaringskasse fra Cane-line Cane-line er mere end lækre, luksuriøse havemøbelsæt i flet. Cane-line elements er en serie af møbler og interiør i et moderne design, der giver dit hjem et lækkert touch. Dansk design Lavet i aluminium og teak Kan bruges inde og ude Vejr- og vandbestandig opbevaringskasse.
Pris 549 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Haveliv Haveindretning Kurve og trækasser
Rosendahl Kay Bojesen, Ruth Songbird. Designet i 1950'erne af den kendte danske arkitekt og designer Kay Bojesen. Kendt fra bla. træ aben. Songbird ell. på dansk Sangfuglen leveres i mange lækre farverkombinationer. Sangfuglen Ruth er opkaldt efter Kay Bojesens svenske svigerdatter. Feminin og lyserød helt ud.
Pris 549 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Furniture
Bordskåner i et velkendt dansk design fra Spring Copenhagen..
Pris 219 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem Køkken & Servering Kander & Karafler
Er du vil med dansk design?Elmely Design smeden står selv for hele processen - lige fra de første streger i designet, til de færdige tegninger, videre til selve produktionen og pakningen. Altså 100% dansk design.Super fedt råt design i Tentorstål - kan.
Pris 699 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Elmely Design Smeden juletræer i Tentorstål
Praktisk Wire Basket Top i smukt design af danske Ferm Living. Wire Basket Top er udviklet med henblik på at forvandle den populære Wire Basket til et bord, som både kan bruges som natbord, sidebord og sofabord. På den måde skabes der et multifunktionelt møbel, som på én og samme tid fungerer som bo.
Pris 599 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - House & Home - Home & Furniture - Home Furniture - Storage
Valent er en lysestage smuk lav lysestage fremstillet i glas med et kubistisk look. Designet er enkelt og stilrent, så den vil passe ind i ethvert rum. Lysestagen er en del af Valent-serien fra det danske designermærke Hübsch. Clear lysestagen er 6 cm høj.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Alle kategorier Entréen Gaveidéer Gaveidéer til under 200,- DKK Hübsch Hübsch - Interiør Hübsch - Lysestager Hübsch - Tilbehør til lys Interiør Lysestager Stuen Tilbehør til lys
Kay Bojesen fanebærer er i malet bøgetræ og den originale garder med fane er designet i 1942 af Kay Bojesen. Garderen står stolt og bærer det danske flag Dannebrog. Designet er inspireret af garderen, som står hos Amalienborg og vogter over vores danske k.
Pris 699 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Til hjemmet
Med skrivefunktionStørrelse: 45x45 cm.Farve: SortKun ekstra stærke magneter kan anvendes på glastavlen.Ekstra stærke magneter kan købes separat.Unikt Dansk design i tidens trend!Nu er det muligt at kombinere elegance og funktionalitet med denne flotte tav.
Pris 89 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Magnettavler
Det er en sand fornøjelse at præsentere dig for denne lækre lanterne, som du ser her. Lanternen er lavet af danske Bloomingville, der er kendt for deres skønne univers med flotte møbler og boligtilbehør, der passer perfekt ind i det nordiske hjem. Lanternen er lavet i et meget enkelt og neutralt design,.
Pris 799 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør // Dekoration // Lanterner og montrer
Ønsker du dig dansk design i særklasse i dit hjem? Så er denne hoptimist lige noget for dig! Hoptimisten pynter fint i ethvert hjem. Den fungerer som en evig....
Pris 579.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration -
Hyggeligt i de mørke dage Hvis det er mørkt udenfor, er det ekstra rart at gøre det endnu mere hyggeligt indeni. Georg Jensen har bragt denne stilfulde og elegante lysestage på markedet. Holderen er designet af HolmbäckNordentoft, et dansk designteam. Lyset er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet, hvilket.
Pris 325.15 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - jul og tilbehør juledekoraktion stående juledekoration lysestage|
ArchitectMade træfigur And. Designet af Hans Bølling. Håndlavet i oliebehandlet teak træ. Inspireret af det danske forår. Anden, ællingen samt Architect Made´s øvrige modeller designet af danske møbeldesignere er blevet et klassisk samlerobjekt, ser altid opfriskende ud lige meget hvor den stilles i hjemmet.
Pris 745 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Produkter - Gaveideer til enhver anledning - Flere gaveideer - Fars dag gaver - Fars dag 500-699
Vores Bocca TV reol i hvid er lavet i et smart og stilrent design.En reol med masser af god opbevaringsplads. Reolen er dansk produceret.Med denne reol får du både opbevaringsplads, plads til dit TV, dit elektronik eller til brugskunst.Du får en reol af god kvalitet lavet i et stilrent og moderne design. TV.
Pris 1379 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Stue - Tv møbel - Alle TV møbler
Dansk design: Ganske enkelt Bogen beskriver – som den første – hvad enkelhed egentlig er, hvorfor enkelhed er interessant, og hvordan enkelhed har sat og sætter sine spor i dansk design. Derudover præsenterer den med forfatterens kommentarer en lang række danske designikoner som med flotte illustrationer.
Pris 314.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
Store danske designere Dansk design når det er bedst. Læs om den verdenskendte danske designtradition gennem de sidste 100 år. Her er 10 af de største danske designere beskrevet gennem personlige og engagerede portrætter, der placerer designerne og deres produkter i en stor dansk kunstnerisk tradition og i.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
Dansk design ”Dansk design” er på samme tid en historiebog, en opslagsbog og en status over, hvor dansk design er henne lige nu. Den er en designmæssig rejse gennem tiden fra vikingeskibe og helleristninger til de nyeste møbler og mode. Fra kongeligt porcelæn til telefonbokse, fra grafisk design til.
Pris 539.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kunst & kultur
This blue dial Norlite time piece offers you something away from the ordinary. We have created a unique look - sporty and fresh for leisure and classy and discreet for office. For the gentleman who dares to stand out from the crowd, the smooth fit of t.
Pris 1395 kr.
Kategori: Ure - Frontpage
V3