Dit lille nysgerrige barn er klar til eventyr uanset vejret med denne Nickie Flyverdragt i Floral Soft Peach Rose, der er designet af det populære danske mærke Wheat. – Fra mærkets efterårs-/vinterkollektion. – Vandtæt 10.000 mm. – Åndbarhed 8.000 g/m2/24h. – Modstandsdygtig over for 50.000 gnidninger. – Alle.
Pris 664 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Flyverdragter Winter overalls
Hulabalu Kentucky flyverdragt Reflekser på ben og arme Aftagelig hætte Forstærkninger på knæ, albuer og skulder 1x brystlomme 2x forlommer 10.000 vandtæt 10.000 åndbar   Materialer: 100% Polyester.
Pris 899 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Default Category
En rigtig fin flyverdragt med svaner fra Småfolk. Dragten lukkes med en lang lynlås med hagebeskyttelse, den har desuden to lommer med lynlåse, en hætte der kan tages af, fodholdere, der holder støvlerne på plads og refleksdetaljer på skuldrene og langs benene. Flyverdragten er foret med teddyfleece og.
Pris 679 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Overtøj Flyverdragter
Denne skønne flyverdragt fra Reima er fuldstændig vandtæt og fuldstændig fantastisk. Ungerne kan glæde sig til leg i al slags vejr, når de får denne vinterflyverdragt på. Den er slidstærk og har et skønt design.Produktdetaljer- Vinterflyverdragt til børn- Vandsøjletryk: Mindst 12.000 mm- Åndbarhed: Mindt.
Pris 999 kr.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Flyverdragter - Kuusamo
Blågrøn køredragt af strikket fleece fra Lindberg. Dragten har aftagelig hætte med trykknapper samt to lynlåse foran, der letter på- og afklædning. Med opslag i ben og håndled, som kan bukkes om. Vaskes ved 40 grader C. Materiale: 100% polyester.
Pris 365 kr.
Kategori: Børnetøj - Fleecedragter
Lækker skidragt med mange praktiske detaljer. Jakken er 100% vind- og vandtæt med et vandsøjletryk på 8000mm., tapede sømme og åndbarhed på 8000 g/M2/24h. Blødt og varmt fleece foer, aftagelig hætte med trykknapper, vindfang og velcro tilpasning i ærmer,.
Pris 349.98 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
Lækker quiltet dragt med fyld. Dragten har aftagelig hætte med trykknapper og printede reflekser på venstre ærme. Elastikkanter ved håndled og ankler. Kvalitets lynlås foran, der kan åbnes fuldstændig fra hals til venstre fod. Fås i to flotte farver til b.
Pris 199.98 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
EN FANT - Flyverdragt, Forrest - Fig Super lækkerflyverdragttil pigerne fraEN FANT. Denne i en flot og praktisk dyb bordeaux farve.Dragtener foret med en blød teddy indvendig i overdelen samt et let og lækkert Thinsulate Isolate materiale i hele d.
Pris 699.97 kr.
Kategori: Børnetøj - Overtøj
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børn Børnetøj & -sko Overtøj
Hummel Lækker flyverdragt fra Hummel i en flot farve og print. Dragten åbnes med en lynlås fortil, og har Hummels logo broderet på brystet. Dragten har en elastik-kant ved ærmerne, med hul til tommelfingeren, som er med til at holde kulden ude. Dragten har en aftagelig hætte, med elastik, så den sidder tæt på.
Pris 600 kr.
Kategori: Børnetøj - Jumpsuits
Blå Forrestflyverdragt fraEn Fant En skønfunktionel mørke blå flyverdragt til drenge medaftagelig hættefra danske En Fant. Flyverdragten er foret medteddy fleece så den er blød og lækker at røre ved. Den har både lynlås og knapper som lukning.
Pris 719 kr.
Kategori: Børnesko - TØJ & SKO
MINI A TURE flyverdragt i en let og blød kvalitet. Jakken har FAKE pels (Faux Fur). INFORMATION:• Ydermateriale: 100% nylon.• For: fleece 170 gr.• Polstring: thermolite.• Vandtæt (WP): 12.000 (8.000 efter 5 vaske)• Åndbarhed: 8.000• Slidstyr.
Pris 949.5 kr.
Kategori: Børnetøj - Drengetøj
Officielle "PETER PLYS" flyverdragt til pige. Rigtig lækker blød flyverdragt i lyserød. Broderi med PETER PLYS på maven og fødderne. Dragten har dobbelt lynlås, som gør den nem at give på babyerne og tage af igen. Kvalitet: Lækker tyk og varmset kvalitet.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Dametøj - Tøj og tilbehør > Tøj > Overtøj|Female
.
Pris 186 kr.
Kategori: Legetøj - Dukketøj
Her bliver der givet en alsdig og yderst funktionel flyverdragt til barn, så legen udendørs kan foregå med de rette foruds&aelig....
Pris 699 kr.
Kategori: Herresportstøj - Flyverdragter
Flyverdragt Björnen Kids Coverall 3 fra Didriksons er en flyverdragt i vindtæt og vandtæt materiale med tapede sømme, perfekt til de kolde efterårs- og vinterdage. Materialet er åndbart og har en PFC-fri vandafvisning og synlige reflekser i alle retninger. Justerbar, aftagelig hætte med aftagelig kant i.
Pris 1049 kr.
Kategori: Børnetøj - Børn Børnetøj Overtøj Flyverdragter
.
Pris 444 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - N/A
Rigtig skøn flyverdragt i enkelt og klassisk design fra fra danske Mikk-Line. Flyverdragten har en masse gode features. Flyverdragten er dejligt varm, og du kan være sikker på at den holder dit barn helt tørt og varmt. Dragten kan åbnes op foran med dobbe.
Pris 699.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Tøj og sko > Overtøj > Flyverdragt
Funktionalitet, sikkerhed og innovation. Reima fra Finland byder altid på unike farvenuancer og enestående design. Uanset om det er i solen, regn eller sne, i mudderet, sandkassen eller i de største vandpytter - med disse bukser kan børnene lege lige hvor de har lyst til! Den perfekte vinteroverall til.
Pris 709 kr.
Kategori: Sportstøj til børn - Mode Baby- & Børnemode Vintertøj Skitøj
V3