.
Pris 2864 kr.
Kategori: Mindre apparater - Koekkenmaskiner Foodprocessor|
Mini-foodprocessor, 0,83 liter, 240 W. One-touch betjening der er nem og praktisk i brug. To hastigheder og Pulse-betjening, 830 ml arbejdsskål uden BPA med låsekniv, hældetud og håndtag. Fantastisk til at hakke ingredienser, tilberede dressing, sauce og meget mere..
Pris 636 kr.
Kategori: Mindre apparater - Koekkenmaskiner Foodprocessor
Nutribaby fra BabyMoov er en praktisk foodprocessor, dampkoger og flaskevarmer i én! Den gode størrelse og praktiske design gør, at du både kan lave aftensmad til hele familien eller forberede mad til din lille. En automatisk timer sørger for, at alle ingredienser er tilberedt til perfektion, mens du så kan.
Pris 989 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr Spisetid Bestik & Servering Sterilisering & Opvarmning
.
Pris 3000.91 kr.
Kategori: Mindre apparater - Husholdningsapparater - Husholdningsapparater - Foodprocessor
Dimensioner: B x D x H: 325 x 295 x 445 mm Kapacitet: 230 - 240 V / 50 - 60 Hz / 1.100 watt U / min: 1.500.
Pris 4382 kr.
Kategori: Mindre apparater - Isenkram & bolig|Køkkenmaskiner|køkkenmaskine
Maksimalt udvalg af opskrifter, minimal arbejdsbyrde. Lav hjemmelavet brød, kager, drikke med mere. Denne foodprocessor i Philips Avance-serien er den alsidige løsning på dine køkkenbehov. Med den nye, innovative metaldejkrog, en kraftig 1000 W motor og en automatisk knap med ét tryk til dej har det aldrig.
Pris 1799 kr.
Kategori: Mindre apparater - Bolig & indretning Køkkenartikler Bagemaskiner & køkkenmaskiner Køkkenmaskiner
Foodprocessor Kah647Pl Att Kw 6Discs Int The KENWOOD CHEF can be customised by adding a wide range of optional attachments expanding the functionality to perform practically all food preparation tasks. Our high quality attachments have been developed t.
Pris 844 kr.
Kategori: Mindre apparater - Husholdning
Med denne multifunktionelle foodprocessor kan du lave lækkert og velsmagende mad. Funktioner: Multifunktionel foodprocessor....
Pris 1709.95 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Tilbehøret til vores foodprocessor passer til de fleste Kenwood Chef og Major køkkenmaskiner*, sæt det på den højeste hastighed og begynd så at lave lækre pommes frittes, dips og meget andet på få sekunder. Food Processor KAH647PL by Kenwood Zoom IconsSe galleri Foodprocessoren har en skål, der er lavet af.
Pris 699 kr.
Kategori: Mindre apparater - Fodstøtte Hakker
Praktisk foodprocessor med en kapacitet på 2 liter og en 600W motor effekt. Den kommer med dejkrog, piske tilbehør og diverse diske til grov/fin rivning og snitning.Foodprocessoren er med variabel hastighedskontrol og puls funktion..
Pris 799 kr.
Kategori: Mindre apparater - Foodprocessor
1,5 liter skål til foodprocessor - Kenwood køkkenmaskine . Orginalbeteckning KW710330. Brand: Kenwood.
Pris 239 kr.
Kategori: Køkkenredskaber -
.
Pris 379 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenmaskiner og elartikler/Køkkenmaskiner/Food Processorer|Bolig og køkken
4-i-1 damper&blender 1-håndsbetjening Kapacitet: 1,1 l.
Pris 1256 kr.
Kategori: Mindre apparater - Husholdning - Køkkenmaskine - Foodprocessor|Husholdning|Køkkenmaskine|Foodprocessor
Foodprocessoren har tre enkle LED-oplyste funktioner - high, low og pulse Skålen på 1,7 liter sættes på med et enkelt klik og uden at dreje, hvorefter låget nemt kan låses fast Masser af tilbehør i form af multi-klinge, dejkrog, rive-/snittejern til me.
Pris 1299 kr.
Kategori: Mindre apparater - Foodprocessor
.
Pris 885 kr.
Kategori: Mindre apparater - Foodprocessorer
.
Pris 1499 kr.
Kategori: Mindre apparater - Foodprocessorer
Meningsfuld basisversionen, takket være individuelle tilbehør afhængigt af kravet, tilføje og fjerne. Dette køkken apparat er et must for enhver husholdning. I mange år, Bosch køkkenmaskiner i Tyskland, en af de mest populære køkken hjælpe. Have det sjovt at udforske deres egen erfaring verden køkken Denne.
Pris 649 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenmaskiner og blendere
.
Pris 579 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenapparater - Køkkenmaskiner - Foodprocessor
"Hvis du er på udkig efter husholdningsapparater til en god pris, så gå ikke glip af Foodprocessor Cecotec Mambo 9090 , og et bredt udvalg af små husholdningsapparater!#br# Funktioner: 30 Kande: Rustfrit stål Velegnet til opvaskemaskine 3,3 L.
Pris 5115 kr.
Kategori: Diverse - BB
V3