En sød gyngehest fra Woodlii! De væltesikre meder og håndtagene gør at gyngehesten er sjov og sikker at gynge på. Med de fine detaljer i form af man og hale, tøjler og øre i kunstlæder, er den hvide sprinter helt perfekt til alle små eventyrer! Anbefalet alder: Fra 3 år. Maks. vægt: 40 kg. Mål: 90 x 26,5 x 67.
Pris 359 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Gyngeheste & dyr Gyngeheste
Den lille hvide alpaka skubbes afsted gennem hele huset. Den leveres med et solidt understel fremstillet af træ og med hjul, der har gummikanter, som gør den ekstra stabil, når der køres derudaf. Fint sadeltæppe i farvet stof. På hovedet af alpakaen er der to fine håndtag i træ, der sikrer et godt tag, når.
Pris 899 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Gyngehest.
Pris 3495 kr.
Kategori: Legetøj - Interiør
.
Pris 295 kr.
Kategori: Smykker - Smykker
.
Pris 549 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
.
Pris 849 kr.
Kategori: Babymøbler - Baby & Kids - Nursery Furniture & Acc - Baby Furniture
Gyngehest (Forlag: Carlsen, Format: Papbog, Type: Bog, ISBN: 9788762652644).
Pris 30 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
En solrig morgen trillingernes forsvinde efterlader kun et par mystiske spor bag en åben ovenpå vinduet tre mangler vuggende ho....
Pris 49.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
Rigtig sød classic gyngehest i træ fra Wonderworld.Super sød gyngehest, i flot rubust gummitræ.Malet i en flot rød farve, og har en sød lille medalje foran hvor man kan skrive barnets navn.Gyngehesten anbefales fra 18 mdr. Super legetøj til de små, som er med til at udvikle deres balancevne og styrke deres.
Pris 539 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Gyngeheste
.
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Motorisk legetøj
.
Pris 1619.1 kr.
Kategori: Legetøj - JUPIDUU
Mokuba Gyngehesten er designet af den dansk-japanske arkitektduo Okamura & Marquardsen i 2003. Produceret af Brdr. Krüger Trædrejeri i 2011. Gyngehesten eller Mokuba som betyder gyngehest på japansk, leveres i massivt lakeret bøg med kernelæderhale. Brdr. Krüger Mokuba Gyngehest  Dansk-Japansk design Godkendt.
Pris 2700 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Furniture
.
Pris 1055 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Gyngeheste & Gyngedyr
Gyngehest i træ.  Hesten er skåret ud i mangotræ og monteret på en trægænge, så den kan vippe frem og tilbage.  Den søde gyngehest er pyntet med en matalstjerne om halsen - denne kan dog satens bindes op og tages af.  Ved hovedet, hvor h.
Pris 100 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør
Sød giraf gyngehest fra Bloomingville som kan gøre ethvert barn i godt humør. Den søde giraf er klar til timevis af leg og ser samtidig pæn ud på børneværelset eller i stuen. Giraffen måler ca. L82 x H64 x B35 cm Anbefalet alder: +12 mdr. Max vægt: 40.
Pris 551.85 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
Beskrivelse Gyngehesten har været en del af Kay Bojesens familie af trædyr siden 1936. Gyngehesten er i massiv bøgetræ, og tåler at blive brugt og leget med. I årevis har børn sat afsted på hesten i fuldt firspring mod fjerne fantasihorisonter. Til dåb og fødselsdag hos de yngste – et designikon, der går i.
Pris 3495 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Stimulere barnets balance med en sød gyngehest fra Kids Concept..
Pris 1199 kr.
Kategori: Legetøj - Indretning Børneværelsesindretning Gyngeheste
Klassisk gyngehest i træ, som dit barn vil elske at gynge på! Gyngehesten har gode håndtag og et lille ryglæn som passer til de fleste små børn. Gyngehesten er sjov at lege med og velegnet fra tidlig alder, og den træner barnets balance. Den er samtidigt en flot indretningsdetalje på børneværelset. Klassisk.
Pris 699 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj
Se lige denne fine gyngehest fra Bloomingville Mini, som vi præsenterer her. Den er simpelthen bare ikke til at stå for. Gyngehesten er fremstillet i MDF og fyrretræ i forskellige grå farver, og er designet som en scooter. Denne gyngehest passer godt ti.
Pris 795 kr.
Kategori: Babylegetøj - Børneværelse // Børnestole // Gyngeheste
V3