Smuk gyngehest fremstillet i træ med mange detaljer - Hvid og Bordeaux. Hesten måler 18 cm på det højeste punkt og er 21 cm langt og ca 4 cm bred. Gyngehesten hvid med bordeauxfarvet  gynge, sadel, udsmykning og grime. Dertil er tilføjet dekorationer med sølvfarvet glimmer. Oplagt at bruge som bordpynt på.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Julepynt - Dyr - Pynt i træ og naturmaterialer - Julebordpynt - Pynteting
Super sød gynge krokodille på et vippebrædt, krokodillen kan tages af brættet og bruges som et stort krammedyr. Leveres fragtfrit inden for 1-2 hverdage DENNE VARE BLIVER SENDT MED GLS.
Pris 839 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indelegetøj Legetøj til de mindste Gyngehest
.
Pris 1619.1 kr.
Kategori: Legetøj - JUPIDUU
Denne 3-i-1 gyngehest fra Feber med både gynge- og ridefunktion vil med sit charmerende udseende og realistiske lyde muntre ethvert barn op. Denne 3-i-1 gyngehest fra Feber vil helt sikkert bidrage til mange timers sjov for dine børn, mens de gynger og galoperer rundt! Med sin bæreevne på op til 25.
Pris 566 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj & spil Legetøj Kørelegetøj Gyngeheste & vippedyr
PlanToys gyngehest. Flot gyngehest med solid sadel, fodhvilere og håndtag. Anbefales fra 12 måneder til børn op til 5 år..
Pris 699.95 kr.
Kategori: Legetøj - 4352
En sød gyngehest fra Woodlii! De væltesikre meder og håndtagene gør at gyngehesten er sjov og sikker at gynge på. Med de fine detaljer i form af man og hale, tøjler og øre i kunstlæder, er den hvide sprinter helt perfekt til alle små eventyrer! Anbefalet alder: Fra 3 år. Maks. vægt: 40 kg. Mål: 90 x 26,5 x 67.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Gyngeheste & dyr Gyngeheste
Bloomingville Gyngehest - Lama - Hvid.
Pris 869.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Gyngehest
Gyngehest (Forlag: Carlsen, Format: Papbog, Type: Bog, ISBN: 9788762652644).
Pris 30 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Denne 3-i-1 gyngehest fra Feber med både gynge- og ridefunktion vil med sit charmerende udseende og realistiske lyde muntre ethvert barn op. Denne 3-i-1 gyngehest fra Feber vil helt sikkert bidrage til mange timers sjov for dine børn, mens de gynger og galoperer rundt! Med sin bæreevne på op til 25 kg er.
Pris 566 kr.
Kategori: Babylegetøj - Legetøj & spil / Legetøj / Kørelegetøj / Gyngeheste & vippedyr
.
Pris 295 kr.
Kategori: Smykker - Smykker
Gyngehest.
Pris 3495 kr.
Kategori: Legetøj - Interiør
Takkekort baby fra Optimalprint. Nem at personliggøre med dine fotos fra enhver enhed. Trykt i Danmark med 100% kvalitetsgaranti. Opret, design og bestil din egen Takkekort baby med Optimalprint. Download Optimalprint-appen og få gratis levering på din bestilling + andre specielle gaver!.
Pris 16.54 kr.
Kategori: Kreativ leg - Kontor|Takkekort Baby
GYNGEHEST.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hama Maxi Blisterpak 8921 Gyngehest.
Pris 49 kr.
Kategori: Kreativ leg - Kreativ / DIY
Mokuba Gyngehesten er designet af den dansk-japanske arkitektduo Okamura & Marquardsen i 2003. Produceret af Brdr. Krüger Trædrejeri i 2011. Gyngehesten eller Mokuba som betyder gyngehest på japansk, leveres i massivt lakeret bøg med kernelæderhale. Brdr. Krüger Mokuba Gyngehest  Dansk-Japansk design Godkendt.
Pris 2795 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Furniture
Super flotte lyserøde pap gyngeheste gaveæsker til din barnedåb eller baby shower. Brug de flotte æsker til at indeholde små lækkerier til dine gæster eller som en del af borddækningen til bordene. Du kan også med fordel sætte små mærker på hestene og skr.
Pris 70 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kunst og underholdning
Gyngehest i træ, udformet som et næstehorn, fra Sebra. Denne æstetiske gyngehest vil med sikkerhed frembringe mange smil og latter, hos de mindste i familien. Samtidig med at gyngehesten træner de mindstes balanceevne og motoriske færdigheder. Barnet.
Pris 999 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj
.
Pris 899 kr.
Kategori: Legetøj - Gyngehest
Gyngehest fra Kay Bojesen.
Pris 3675 kr.
Kategori: Legetøj - Børn - Legetøj - Gyngeheste
V3