Elegans och stil för dig som cykelpendlar – utan kompromisser när det gäller säkerhet och komfort. Lifestyle-hjälmen, som tillverkas endast av KASK, är en hjälm för dig som uppskattar elegans, innovation och snygg design. Och du kan vara säker på att inga kompromisser har gjorts när det gäller hjälmens.
Pris 1320 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykler
Tynd, let hjelmhue i standard pasform. Komfortabel og designed til brug under hjelm. Designet så den dækker ører og pande for maksimal beskyttelse mod kulde og vind. Materiale: 50 % akryl, 50 % uld..
Pris 142.5 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Accessories
Vis hvilket mærke du repræsenterer på banen, med en fed kasket fra Alpinestars!God komfort og fremragende kvalitet hele vejen igennem, præcis som man forventer det fra Alpinestars!.
Pris 285 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Fritidstøj/Kasketter & Huer/Kasketter
Gør dig klar til varme og solrige dage med Kasket Genial Suncream i Stone fra det kreative spanske mærke nadadelazos. – Print og design inspireret af 70’erne. – Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld. – Blødt visir. – Justerbar elastik med knap for et godt fit. – Foring på indersiden foran. – 100%.
Pris 209 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Accessories Huer og hatte Kasketter|Kids|Unisex
Vind- og vandtæt GORE-TEX kasket fra SEEBERGER. 80% uld, 20% Polyamid.Øreklapper, der beskytter mod vinden, der kan klappes ind. For i 100%polyester. Håndvask. Må ikke klorbleges. Må ikke stryges. Må ikke renses. Må ikke tørretumbles. Størrelser 57, 59.
Pris 719 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Herre Accessories Huer & caps
Denne kasket til kvinder er lavet i lyserød neon farve. Den er pyntet med blonder både på hat og skygge. .
Pris 61 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Hatte
100% bomuld 40 grader.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer Kasketter og Hatte
En smart kasket af polyester fra Wheat. Kaskettens skærm er bøjet og beskytter både ansigt og nakke mod solen. Kasketten kan justeres bagpå og er dekoreret med et fint hajtryk..
Pris 109 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Børnetøj Tilbehør Hatte & Kasketter
Kasket - Off White/00-31 Solkasket med bagklæde der beskytter nakke og skuldre mod solen. Klædet kan rulles op og fastsættes med velcro. Materiale: 100% bomuld.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 5625
.
Pris 293.16 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Beklædning & Værn - Sikkerhedsudstyr - Sikkerhedshjelm
SUPERLET OG ÅNDBAR TENNIS-KASKET FRA NIKENikeCourt Featherlight kasket til herrer fra Nike, der er særligt udviklet til tennis. Kasketten kan dog sagtens benyttes til andre sportsgrene såvel som til fritidsbrug. Kasketten er baseret på Nikes Dri-FIT materiale, der er svedtransporterende og holder en meget lav.
Pris 75 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tilbehør - Kasketter
Kasketten i skovsløring med net fra Stabilotherm kan beskytte dig mod myg, når du går på jagt. Nettet går nemlig ned omkring nakken, så din hud ikke er fri. Som du kan se på billedet, er der åbent til øjnene med en elastikkant, så du har et godt.
Pris 119 kr.
Kategori: Herresportstøj - Tøj & Sko - Beklædning til Jagt - Hovedpåklædning
Sød solkasket/solhat med skygge og nakkeskygge.Kasketten er en del af badetøjsserien fra CLOSE. Dvs. at du kan finde tilsvarende badebukser og heldragter som passer til.Denne variant er i friske orange farve og mønsteret er med den søde tiger Oswald og hans ven, fuglen Bo. Solhatten har SPF 50 og.
Pris 49.5 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Diesel Kasket - Hvid.
Pris 209.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Kasket
Super flot enhjørning kasket. Kasketten har motiv af enhjørning med horn i regnbue farver, og teksten: Unicorn Fanclub..
Pris 10 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Gaver Gaveideer til børn Diverse tilbehør
Smart kasket, flot print med Spider-man motiv. Farve: Rød.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Smykker - Tøj og tilbehør Tilbehør til tøj|Female
Denne legesyge kasket er et must i dit barns garderobe fra The Brand. Gul klassisk kasket med gul skærm. Kasketten har et stort broderet HBD, Happy Birthday Day foran, kan justeres bagpå og har en dekorativ multifarvet pompon på hovedet. Materiale: yderstof: 100% bomuld, for: 100% polyester Vaskeanvisning:.
Pris 128 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer
A fascinating and thought-provoking journey into the problematic world of our digital afterlife..
Pris 101 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Knæklys kasket - perfekt til børnefødselsdage, leg, disco, koncerter, coktailparty, mm. Knæklysene begynder at lys straks de bukkes og knæklys-kasketten samles nemt med de medfølgende samleled. Antal knæklys-kas... - TILBUD NU, pris kun 129,00 (før 239,00).
Pris 129 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekorative effekter » Knæklys
V3