Mammut Kompakt Pump Food Plus liggeunderlag 7,5 cm: For dem, der er lidt længere passer op til 193cm længde.
Pris 1599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag / Året rundt|
Sea To Summit Comfort Plus Self Inflating Liggeunderlag i Large størrelse. Maksimal komfort og varme til køligt klima. Den ekstra vægt i forbindelse med en mere behagelig nats søvn betaler sig selv mange gange. Med et liggeunderlag på en 8 cm tykkelse og en R-V&.
Pris 1249 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Camp Liggeunderlaget fra Sea to Summit er selvoppusteligt og fremstillet med en Delta Core-V skumkerne, der giver underlaget en tykkelse på 3,8 cm. Sea to Summit har desuden produceret dette liggeunderlag i robust og slidstærkt 75D polyester..
Pris 549 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Fyld: PU skum Inkl. opbevaringspose.
Pris 159 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Havecenter|Campingudstyr|Liggeunderlag
Liggeunderlag fra Fladen Fishing. Behageligt liggeunderlag hvis man vil overnatte i det fri eller i haven derhjemme. Fylder næsten ingen ting og er meget let, hvorfor liggeunderlaget er perfekt at tage med sig på tur. Mål: L180 x B50 x D1,2 cm. Materiale: EVA-skum..
Pris 89 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Hobby-Friluftsliv-Camping-Luftmadrasser & Liggeunderlag
liggeunderlag lejr underlag luftmadras oppustelig.
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag
.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Easy Camp
Selvoppustende liggeunderlag med High Density foam-fyld Dette liggeunderlag fra Camp Gear har en High Density Foam fyldning. Denne skumfyldning har en tæthed på 20kg per kubik meter. Yderkanten er lavet af 150 D Oxford nylon med en høj frekvens limet pvc coating. Der medfølger en opbevaringstaske med dette.
Pris 403 kr.
Kategori: Camping & Hiking - luftmadras og tilbehør liggeunderlag|
Antal personer: 1 person(er). Bredde: 1850 mm, Længde: 80 cm, Vægt: 400 g. Bredde (emballage): 220 mm, Dybde (emballage): 100 mm.
Pris 201 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Tøj Sovepose
Sea to Summit Camp Mat SI Liggeunderlag Olive.
Pris 549 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid&Sport | Camping&Outdoor | Soveudstyr | Liggeunderlag
Dette Dreamcatcher-liggeunderlag fra Outwell har et innovativt design, som gør det ideelt til campingture, samt en stilfuld, blå farve, som matcher flere teltkollektioner fra Outwell. Denne Dreamcatcher Single har dobbelte ventiler til nem oppusting og luf.
Pris 633 kr.
Kategori: Diverse -
Dette Easy Camp selvoppustelige liggeunderlag er 10 cm tykt og kan bruges i mange forskellige anledninger, så som at sove på campingpladsen eller slappe af på en festival, i parken eller på stranden. Det åbne celleskum kan nemt pustes op med det nemme ventilsystem i toppen og giver dig den.
Pris 588 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture Liggeunderlag
Dette Easy Camp selvoppustelige liggeunderlag er 5 cm tykt, og kan bruges til mange forskellige lejligheder, såsom at sove på campingpladsen eller tage en slapper på en festival, i parken eller på stranden. Det åbne celleskum kan nemt pustes op med det nemme ventilsystem på toppen. Det giver dig den.
Pris 370 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture Liggeunderlag
Dette Easy Camp Lite-liggeunderlag er et fantastisk stykke campingudstyr. Dette selvopustende liggeunderlag fås i forskellige størrelser og tykkelser, hvilket gør det velegnet til forskellige anvendelser. Luftmadrassen puster sig selv op i løbet af få minutter. Liggeunderlaget har en åben.
Pris 374 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture Liggeunderlag
Denne Sleepin-måtte fra Outwell er et simpelt, men behageligt, selvoppusteligt liggeunderlag til 1 person med et moderne design, der imødekommer de fleste campisters behov. Liggeunderlagets måtte har et holdbart og slidstærkt ydre i polyester, og en brugervenlig plastikventil til nem oppustning og.
Pris 411 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping & vandreture Liggeunderlag
Sea To Summit Comfort Plus Self Inflating Liggeunderlag iRegular størrelse. Maksimal komfort og varme til køligt klima. Den ekstra vægt i forbindelse med en mere behagelig nats søvn betaler sig selv mange gange. Med et liggeunderlag på en 8 cm tykkelse og en R-V.
Pris 1099 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Sea To Summit Comfort Light Self Inflating Liggeunderlag i Large størrelse. Letvægtig til helårsbrug med højeste komfort og ydeevne. Delta Core â„¢ -teknologi er til dig, der søger det perfekte kompromis mellem komfort og vægt i et traditionelt selvopu.
Pris 1049 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Sea To Summit Comfort Light Self Inflating Liggeunderlag i Regular størrelse. Letvægtig til helårsbrug med højeste komfort og ydeevne. Delta Core â„¢ -teknologi er til dig, der søger det perfekte kompromis mellem komfort og vægt i et traditionelt selvo.
Pris 849 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Sea To Summit UltraLight ASC Insulated Mat Regular Liggeunderlag. UltraLight Insulated Mat Regular liggeunderlag er endnu et produkt i Sea To Summit Ultra Light serie, som alle bygge på liggeunderlag med lav pakkevolume og i et ultra let materiale uden at gå på kompromis med komf.
Pris 1149 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
V3