Mammut Kompakt Pillow: Pillow, der passer fint i Mammut soveposer.
Pris 239 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Friluftsliv / Outlet|
Liggeunderlag fra Fladen Fishing. Behageligt liggeunderlag hvis man vil overnatte i det fri eller i haven derhjemme. Fylder næsten ingen ting og er meget let, hvorfor liggeunderlaget er perfekt at tage med sig på tur. Mål: L180 x B50 x D1,2 cm. Materiale: EVA-skum..
Pris 89 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Hobby-Friluftsliv-Camping-Luftmadrasser & Liggeunderlag
Sea To Summit Ultralight ASC Mat Regular Liggeunderlag. Ultra Light liggeunderlags serien fra Sea To Summit er udviklet med henblik på at skabe et ultra let liggeunderlag, som samtidig kan komprimeres til den laveste pakkevolume uden at gå på kompromis med den anerkendte Sea To S.
Pris 899 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Trail Scout liggeunderlag er ideel for førstegangs-campister, og dem der ønsker at opgradere fra underlag med lukket celle skum. Den er perfekt til let backpacking, camping, sommerlejre og giver afgørende varme for en barneseng. Den strømlinede form holder vægten og størrelsen nede, mens den 3 cm tykke.
Pris 499 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Mål: 180 x 50 x 0,6 cm Materiale: EVA.
Pris 65 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Havecenter|Campingudstyr|Liggeunderlag
liggeunderlag lejr underlag luftmadras oppustelig.
Pris 219 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag
.
Pris 117.5 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Easy Camp
Easy Camp Siesta liggeunderlag dobbelt 5,0 cm.
Pris 775 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid&Sport | Campingudstyr | Liggeunderlag
.
Pris 495 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
.
Pris 299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs/Udstyr til camping/Soveposer, måtter og hængekøjer/Soveunderlag/Selv-oppustelige underlag|Sport og Outdoor
Mammut Kompakt Pump Food Plus liggeunderlag 7,5 cm: For dem, der er lidt længere passer op til 193cm længde.
Pris 1599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag / Året rundt|
Sea To Summit Comfort Plus Self Inflating Liggeunderlag i Large størrelse. Maksimal komfort og varme til køligt klima. Den ekstra vægt i forbindelse med en mere behagelig nats søvn betaler sig selv mange gange. Med et liggeunderlag på en 8 cm tykkelse og en R-V&.
Pris 1249 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Fjällräven Ground Sheet Liggeunderlag. Klassisk tykt liggeunderlag  til teltturen, der isolerer mod kulde og øger sovekomforten.  Den glatte overflade betyder, at snavs og sne ikke sætter sig fast. EVA Foam. Bredde: 60 cm. Vægt 470 g..
Pris 499 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Sea To Summit Camp Mat Self Inflating Regular er et klassisk selvoppustelig liggeunderlag en med komfortabel Core-VTM skumkerne på 3,8 cm. Selve skumkernen er lavet med små huller ved skulder, hofte og fødder for at opnå en optimal isolering. På andre områder er.
Pris 549 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Insulated Traverse Core Mummy liggeunderlaget fra JR Gear er fremstillet med PrimaLoft® eco isolering. Derudover er liggeunderlaget lavet med Infrared Reflective Technology (IRR) belægning på indersiden. Det giver en forbedret isolering, da denne teknologi reflekterer kropsvarmen..
Pris 699 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Grip 3.8 fra Nordisk er et af de letteste selvoppustelig liggeunderlag der findes og fylder ca. det samme som en termoflaske (sammenpakket). Indvendig er den opdelt i zoner, så man kan reducere vægten, men også for at holde vægten nede..
Pris 559.3 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Vanna 3.8 fra Nordisk er et selvoppustelig liggeunderlag med en lav vægt og lille pakstørrelse. Fremstillet i 20D Honeycomb Rip-Stop stof, som er utrolig let men stadig stærkt. Vanna er perfekt til turen hvor vægt og pakstørrelse spiller en rolle..
Pris 799 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Lig ekstra blødt i din hængekøje med dette selvoppustelige liggeunderlag til din hængekøje. Den er designet til at passe perfekt i en Slacker hængekøje og giver ekstra varme og komfort..
Pris 799.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Hængekøjer
Varm, komfortabel, kompakt og utrolig let. Dette syntetiske liggeunderlag har tilmed en utrolig "let" pris. Liggeunderlaget er isoleret med 160 g/m2 texpedloft mikrofiber. Mini pumpe er inkluderet..
Pris 899 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
V3