Dette reparationssæt til liggeunderlag giver dig mulighed for nemt og hurtigt at reparer dit liggeunderlag i naturen, hvis uheldet skulle være ude. Reparationssættet er enkelt at bruge og virker på alle liggeunderlag fra Therm-A-Rest, og muligvis også fra andre producenter..
Pris 89 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Tilbehør
Mammut Kompakt Pillow: Pillow, der passer fint i Mammut soveposer.
Pris 239 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Friluftsliv / Outlet|
Dette Easy Camp selvoppustelige liggeunderlag er 5 cm tykt, og kan bruges til mange forskellige lejligheder, såsom at sove på campingpladsen eller tage en slapper på en festival, i parken eller på stranden. Det åbne celleskum kan nemt pustes op med det nemme ventilsystem på toppen. Det giver dig den.
Pris 364 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Liggeunderlag
Traditionelt liggeunderlag i skum med lukkede celler. Dette betyder, at underlaget ikke suger vand. Hajk måler 180 x 50 x 1 cm og vejer 275 gram. Der medfølger remme til at holde det sammenrullet..
Pris 89 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Soveposer Liggeunderlag|
UltraLight Insulated Mat Regular liggeunderlag er endnu et produkt i Sea To Summit Ultra Light serie, som alle bygge på liggeunderlag med lav pakkevolume og i et ultra let materiale uden at gå på kompromis med komforten. Liggeunderlaget er lavet i en konstruktion af små luf.
Pris 1149 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Mål: 180 x 50 x 0,6 cm Materiale: EVA.
Pris 62 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid og hobby|Campingudstyr|Liggeunderlag
liggeunderlag lejr underlag luftmadras oppustelig.
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag
Skal du ud på dit livs trekking? Eller på en hyggelig campingtur? Så er det selvoppustelige liggeunderlag fra Zed ideelt for din tur. Med dets bløde og glatte overflade er liggeunderlaget både....
Pris 257.95 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
.
Pris 279 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs/Udstyr til camping/Soveposer, måtter og hængekøjer/Soveunderlag/Selv-oppustelige underlag|Sport og Outdoor
.
Pris 1199 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Sport - Campingudstyr - Liggeunderlag
Liggeunderlaget fra Savotta var oprindeligt fremstillet til den finske hær, men er også meget egnet til turene i det fri. Liggeunderlaget er blødt og meget slidstærkt, som med sikkerhed vil overleve alle de udfordringer, det bliver udsat for..
Pris 499 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Skum
Cruise 3.0 fra Grand Canyon har anti-skrid belægning på bagsiden således liggeunderlaget bliver hvor du ligger det. Tykkelsen er på 3 cm og vægten ligger på kun 1,28 kg. Liggeunderlaget kan nemt foldes og er derfor nemt at transportere..
Pris 339.15 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Cruise 5.0 har hele 5 centimeters tykkelse med ikke-perforeret skum, som fungerer som en stærk isolering og samtidig byder på meget komfort og stopper kulden fra at trænge igennem..
Pris 439.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Camp Liggeunderlaget fra Sea to Summit er selvoppusteligt og fremstillet med en Delta Core-V skumkerne, der giver underlaget en tykkelse på 3,8 cm. Sea to Summit har desuden produceret dette liggeunderlag i robust og slidstærkt 75D polyester..
Pris 549 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
NeoAir Camper SV Liggeunderlag fra Therm-a-Rest er blevet endnu bedre. Liggeunderlaget er blevet udviklet med SpeedValve for hurtigt at kunne fylde og tømme den for luft. En varmereflekterende ThermaCaptureâ„¢ overflade giver dig den optimale varme og komfort. Den patentanmeldte WaveCore konstruktion bygger på.
Pris 923.3 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Et af de letteste, varmeste og mest komfortable liggeunderlag der også er utrolig kompakt! Underlaget føles behagelig mod huden og sørger for man ikke glider rundt i søvne. Dette er et liggeunderlag for 2 eller et lukseriøst liggeunderlag for 1 person..
Pris 2079.2 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Dette super lette selvoppustelige liggeunderlag er perfekt til den lange vandretur. Den er fremstillet i 20D honeycomb ripstop som gør den slidstærk..
Pris 524.25 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Insulated Traverse Core Mummy liggeunderlaget fra JR Gear er fremstillet med PrimaLoft® eco isolering. Derudover er liggeunderlaget lavet med Infrared Reflective Technology (IRR) belægning på indersiden. Det giver en forbedret isolering, da denne teknologi reflekterer kropsvarmen..
Pris 699 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Comfort Plus Insulated Liggeunderlag fra Sea to Summit er udviklet med seperate Air Sprung celler, hvilket gør dette liggeunderlag meget komfortabelt. Det øverste lag pustes op til en passende komofrt, mens det nederste lag pustes hårdt op. Exkin Platinum laminering og Thermolite fuld sørger for en god.
Pris 1549 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
V3