.
Pris 399 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Rodekassen - Udsalg
Mammut Kompakt Pump Food Plus liggeunderlag 7,5 cm: For dem, der er lidt længere passer op til 193cm længde.
Pris 1599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag / Året rundt|
Comfort Light Selvoppusteligt Liggeunderlag fra Sea to Summit er fremstillet med Delta Core skum med horisontale luftkanaler, der skal minimere tab af varme og risikoen for delaminering. Liggeunderlaget er desuden selvpusteligt, så det er nemt at gøre klar til brug. Underlaget er med anti-skrid materiale for.
Pris 849 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Sea To Summit Comfort Light Self Inflating Liggeunderlag i Regular størrelse. Letvægtig til helårsbrug med højeste komfort og ydeevne. Delta Core â„¢ -teknologi er til dig, der søger det perfekte kompromis mellem komfort og vægt i et traditionelt selvo.
Pris 849 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Hvis du vil sove komfortabelt men ikke ønsker at blive tynget, så er Grip 3.8 underlaget lige hvad du har brug for. Det byder på mere polstring end Grip 2.5..
Pris 614.76 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Tilbehør / Camping og langdistancecykling / Liggeunderlag|
Selvoppusteligt liggeunderlag Liggeunderlaget skal ikke pustes op efter en lang vandretur eller på campingturen – det klarer det selv. Den isolerer fremragende mod fugt og kulde fra underlaget og er utrolig robust. Hoveddelen er også selvoppustelig og kan tages af med trykknapper. Den kan dermed bruges som.
Pris 329 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|unisex
Campbase Sovedyne - Lukket polyetylenskum materiale - Let og enkelt at transportere. - Produktets vægt: 0.17 kg. - Indeholder: Et underlag, to elastiske remme. Selvoppustelig med en integreret skumkerne, rul blot underlaget ud og det er klar til brug..
Pris 99 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Dame Sport & Outdoor Friluftsliv Soveposer & liggeunderlag
.
Pris 799 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Sport - Campingudstyr - Liggeunderlag
.
Pris 399 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Outdoors/Camping Equipment/Sleeping Bags, Mats & Hammocks/Sleeping Mats/Self-inflating Mats|Sport og Outdoor
Dream Zone måtter tilbyder en fantastisk forholdsmæssig mellem søvn og rejse komfort. Detaljer Stuffsack, velcro trykbåndet, reparationssæt Bo x form Blødt stræk overflade E x tra blød tricot top stof One Way adapter til oppumpning eller tømmes kun Materiale: TPU lamineret 75D polyester Størrelse: 198 x 66 x.
Pris 1287.14 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs|udendoers sovende sovende-maatter
.
Pris 414 kr.
Kategori: Camping & Hiking -
Mammut Alpine Food UL 0,8 cm liggeunderlag: Hvis du flytter utlralätt eventyret.
Pris 499 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag / Året rundt|
Varmt og komfortabel liggeunderlag der tilmed er selvoppustelig. Skummet i underlaget er skåret således at vægten er lav, samt varmen bliver holdt godt. Pakpose medfølger..
Pris 509.15 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Dette LuxuryMAP Liggeunderlag fra Therm-A-Rest er et selvoppusteligt underlag med høj komfort. Liggeunderlaget er fremstillet med en høj R-værdi på 6,8, så det kan klare meget kolde udfordringer. Derudover er liggeunderlaget udviklet til at give en mere jævn og støttende overflade. Det nye stretch-knit.
Pris 1007.3 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
NeoAir All Season SV Liggeunderlag fra Therm-a-Rest har fået en SpeedValve for hurtigt at kunne fylde og tømme den for luft. Liggeunderlaget er udviklet med en varmereflekterende ThermaCaptureâ„¢ overflade, hvilket giver dig den optimale varme og komfort. Den patentanmeldte WaveCore konstruktion bygger på tre.
Pris 1049.25 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Trail Lite til kvinder har opskriften på den ideelle balance mellem vægt, varme og komfort. Liggeunderlaget er selvoppustelig og utrolig kompakt at transportere. Paksæk medfølger..
Pris 509.15 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Cruise 3.0 fra Grand Canyon har anti-skrid belægning på bagsiden således liggeunderlaget bliver hvor du ligger det. Tykkelsen er på 3 cm og vægten ligger på kun 1,28 kg. Liggeunderlaget kan nemt foldes og er derfor nemt at transportere..
Pris 399 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Ultralight Insulated Liggeunderlaget fra Sea to Summit er udviklet med Air Sprung celler, Exkin Platinum laminering og Thermolite fyld. Det giver en øget isolering – uden at gå på kompromis med vægten og pakstørrelsen..
Pris 1049 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Et universelt lagen til liggeunderlag. Tilføj komfort, varme og åndbarhed til dit underlag. Passer til alle Therm-A-Rest liggeunderlag kan let slås rundt om underlaget..
Pris 349 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Tilbehør
V3