Hvis du har brug for en solid lommelygte med flere funktioner, kan du ikke gå galt med denne professionelle Future T200F-lygte fra Ansmann. Den har en stor kontakt og er ideel til robust brug, både i en hånd og med handsker. Da lygten er udstyret med den nyeste LED-teknologi, kan dens fokus.
Pris 174 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Redskaber Lygter
Kraftig LED lygte. Leverer op til 1000 lumens. 5 funktioner: Høj, mellem, lav styrke + stropo med høj og lav frekvens. Mulighed for at fokusere lyskeglen - vælg imellem stor spredning eller meget fokuseret lys! Leveres med batteri type 18650 og lader. Lygten er produceret i Aluminium. Perfekt til leg eller.
Pris 200 kr.
Kategori: Camping & Hiking - LED lygter
En del af Power X-Change-familienTre kraftige LEDer giver et superklart lysLavt strømforbrug - op til 32 timer lys ad gangenJusterbar spredningsvinkel (koncenteret lys eller bredvinklet lys)135° justering af lygtehusetRobust kabinet med bærehåndtag og sof.
Pris 199 kr.
Kategori: Elværktøj - Akku maskiner
18V Led Lygte Batterikompatibilitet 14,4V/18V Justerbart hoved110° Brugstid pr. opladning 18V: 24 timer (4,0Ah Batteri) Dimension (L x B x H)85 x 82 x 274 mm Vægt excl. batteri 0,35 kg 18V Led Lygte Batterikompatibilitet 14,4V/18V Justerbart hoved110° Brugstid pr. opladning 18V: 24 timer (4,0Ah Batteri).
Pris 299 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Lamper, lygter og andre elartikler Lommelygter og håndlamper
Nøglering med lygte + Nøglefinder funktion. Se NU bliver det altså smart! Dette er en nøglering med indbygget lommelygte så du kan finde nøglehullet selvom det er mørkt - Men den har samtidig indbygget nøglefinder funktion (læs herunder), så du altid kan finde dine nøgler blot ved at fløjte efter dem..
Pris 30 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Lygte og kabelsæt til trailer. Nummerpladelys indbygget i lygten..
Pris 510 kr.
Kategori: Tilbehør til både - Default Category Diverse udstyr Bådtrailerudstyr Tilbehør til bådtrailer
Vil du have lygten monteret på din hjelm skal du bruge et beslag som passer til alle lygter som normalt monteres på styret. Monteres nemt på hjelmen med den elatisk som er monteret på beslaget.
Pris 49 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Sporting Goods > Outdoor Recreation > Cycling > Bicycle Accessories
Soft grip 9 stk. LED 2,2 W 90 grader drejeligt hoved Uden batteri og lader.
Pris 121 kr.
Kategori: Elværktøj - Værktøj|Elværktøj|Radio og lygter
Hvis du har brug for en solid lommelygte med flere funktioner, kan du ikke gå galt med denne professionelle Future T200F-lygte fra Ansmann. Den har en stor kontakt og er ideel til robust brug, både i en hånd og med handsker. Da lygten er udstyret med den nyeste LED-teknologi, kan dens fokus ubesværet ændres.
Pris 174 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram / Redskaber / Lygter
Dette græskarkostume er til piger. Det består ganske enkelt af en kjole med korte ærmer. Det er orange med et sort tryk, der forestiller et græskar. En sort krave pynter kjolen. Der er velcro på bagsiden af kjolen. Denne smukke kjole er perfekt til at få slik til Halloween..
Pris 93 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
Med akku lygten fra Bosch får du et kraftigt lys på et stort område takket være den kraftfulde, energibesparende lysdiode. Den er kompakt i et attraktivt design. Med lygten får du en optimal fleksibilitet takket være den drejelige multifunktionsbøjle og lampehovedet. Lygten kan både hænges op, stilles på.
Pris 402 kr.
Kategori: Camping & Hiking - El-artikler - Lommelygter
Akku LED-lygte der er fremstillet i aluminium. Lygten har et skarpt hvidt lys. Tekniske specifikationer * Lumen: 220  * Batterier: 3 x AAA.
Pris 172 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Arbejdslamper - Lommelygter
Lygte Metal Natur Ø24 cm fra Bloomingville.
Pris 769 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning - Dekoration - Fyrfadsstager
I dette sortiment af campinglygter er der noget for enhver. Den mindste model passer godt i rygsækken - og i lyset fra den største kan selv et større selskab hygge sig..
Pris 109 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lommelygter og pandelamper|Belysning|
.
Pris 5900 kr.
Kategori: Elartikler -
Osram/Ledvance Spylux Batteridrevet (inkl. batterier) lygte/væglampe med bevægelsessensor. 0,3W 3000Kelvin 17Lumen. Dia: Ø68mm.   Produktfordele Kan fjernes fra holderen til brug som bærbar lyskilde Produktegenskaber Batteridrevet, støv- og sprøjtesikkert armatur Roterende hoved giver alsidig brug Indbygget.
Pris 95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Diverse Løse og indbyggede sensorer
.
Pris 119 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Elektronik - Lys & Lygter - Minilygter
Led Lenser Fjernbetjening til MT10 Lygte gør det mugligt at fjernstyre lyset på geværet uden at skulle slippe aftrækket. Den smarte styreenhed gør det dermed muligt at vælge mellem markeringslys eller stationær lys. Denne udgave passer til LedLenser MT10 o.
Pris 279 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Lys til våben
Genopladelig LED-lys lampe fra Bookman. Lampen er perfekt at have med sig på jogging- eller gåturen, og på steder hvor der mangler lys. LED-lyset lyser fint op i mørket og lampen tåler vand og er samtidigt genopladelig. En kompakt lyskilde der ikke vejer meget. Med en smart clipsfunktion kan du placere den.
Pris 129 kr.
Kategori: Udeleg - Sport-Cykler-Cykeltilbehør
V3