Børnemadkasse med illustrationer fra Sebra Interiør's Wildlife tema. Et smart design med to klik-lågsbeslag gør denne madkasse særdeles egnet til medbragte måltider i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ligesom den også kan bruges på en picnictur. Madkassen kommer med en flytbar skillevæg, som gør det.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 669
Bloomingville Madkasse m. Bestik - Navy m. Masker.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Madkasse
.
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - KITCHEN4KIDS|Madkasser & drikkedunke
SMØLFE madkasse med indlægsbakke OBS: Kan ikke tåle opvaskemaskine Se alle madkasser her.
Pris 35.97 kr.
Kategori: Børnetøj - MÆRKER Smølferne
Leder du efter en madkasse der er holdbar miljøvenlig og samtidig stilfuld og trendy? Smartphotos madkasse i metal er det indlysende valg! Send dit barn i skole med en superhelt-madpakke eller tag din egen madpakke med på arbejde med dine fineste minder på låget. Madpakken er perfekt til alt fra frokost og.
Pris 159 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver Dekoration
En praktisk madkasse fra Rice. Madkassen har et låg, der er let at åbne og lukke. Den medfølgende, flytbare deler gør, at du nemt kan separere forskellige madretter i kassen. Perfekt til skoleudflugten eller i picnickurven! Fri for BPA..
Pris 69 kr.
Kategori: Service & bestik - Babyudstyr-Spisetid-Bestik & Servering-Madkasser & Beholdere
Sistema quaddie madkasse pink/lilla Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Madkasse fra Stelton Pak en madkurv og tag på picnic. Er der noget hyggeligere end at tage på udflugt, finde en skøn plet og nyde sin mad i det fri? Madkasse med køleelement Når du pakker madkurven, så husk at tage madkassen fra Stelton med. Den har nemlig køleelement i låget og kan holde din mad frisk og.
Pris 199 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken Køkkenudstyr Opbevaring
Denne smarte madkasse har tre seperate rum til opdeling af mad. Madkassen inkludere en gaffel og ske. Information:Dimensioner: 17,5 x 13 x 9 cm.
Pris 19 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & drikkedunke
Madkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det. Ydermateriale i antibakteriel PP-plast..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid - Køkkenprodukter - Køkkenprodukter
Mepal madkasse med motiv fra Disneys kendte og elskede Frozen. Gennem generationer har børn benyttet Mepals Campus skoleprodukter til deres mad og drikkevarer. Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes ved at trykke på knappen på fronten, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner sig i.
Pris 72 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram og bolig|Køkkenartikler|Madkasser
Spiderman madkasse taske og drikkedunk. Varenummer: CK2524ST.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Smykker - Tøj og tilbehør Tilbehør til tøj|Female
Spice up the everyday life with delicious lunch boxes from Rice. One set consists of four food boxes of different sizes and colours..
Pris 78 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkkenet Køkkenredskaber Kasser & Æsker, Køkkenet Køkkenredskaber Madkasser
Madkasse 2 20x11x7 cm - Burgundy fra House Doctor.
Pris 69 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Hushold - Opbevaring - Madkasser
Skøn og praktisk madkasse fra RICE med sjovt abeprint på låget. En god og funktionel madkasse, som passer fint til børnehaven eller skoletasken. Den praktiske opdeler sikrer, at maden ikke blandes sammen. Låget har kliklåse, som nemt kan åbnes og lukkes selv for små børnehænder..
Pris 55 kr.
Kategori: Service & bestik - Books
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legemad i træ
.
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør
Gør frokost og snacks til særlige lejligheder med denne personlige Madkasse C fra det populære danske designermærke Design Letters. – Typografi af den kendte danske arkitekt Arne Jacobsen – Let at åbne og lukke for både børn og voksne – Fremstillet af BPA-fri plast – Kan maskinopvaskes Mål: 18 x 11 x 6,5 cm.
Pris 149 kr.
Kategori: Service & bestik - Madkasser
V3