Børnemadkasse med illustrationer fra Sebra Interiør's Wildlife tema. Et smart design med to klik-lågsbeslag gør denne madkasse særdeles egnet til medbragte måltider i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ligesom den også kan bruges på en picnictur. Madkassen kommer med en flytbar skillevæg, som gør det.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 669
Fakta om Frost madkassen Madkassen er lavet i ABS plast Den måler 13 x 17 x 6 cm Tåler maskinopvask.
Pris 69 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - ALDER & KØN|Alder|Juniorer 8-? år Produkter
Mens Lynet McQueen rejser til Californien for at race mod Kongen og Chick Hicks for Piston Cup Mesterskab bliver Lynet McQueen tabt efter at være faldet ud af sin trailer i en nedslidt by kaldet Radiator Springs. Mens han langsomt vænner sig til byens mærkelige beboere, herunder Sally, Doc Hudson og Mater..
Pris 45 kr.
Kategori: Børnetøj - MÆRKER Cars Disney/Pixar
Leder du efter en madkasse der er holdbar miljøvenlig og samtidig stilfuld og trendy? Smartphotos madkasse i metal er det indlysende valg! Send dit barn i skole med en superhelt-madpakke eller tag din egen madpakke med på arbejde med dine fineste minder på låget. Madpakken er perfekt til alt fra frokost og.
Pris 159 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver Dekoration
Her får I en flot og praktisk madkasse til børn fra Blafre. Madkassen fås med flere antal rum og har et fleksibelt plastlåg, som sikrer at intet ryger ud. Den tåler at bliver vasket i opvaskemaskine, og den indeholder selvfølgelig ikke farlige stoffer. - Denne madkasse har tre fag. - Tåler ikke mikrobølgeovn..
Pris 159 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fritid & Hobby Friluftsliv Picnic Termoflasker & Madkasser
Sistema quaddie madkasse blå/grøn Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk.  .
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Madkasse 2-delt, blank stål L1 fra Bastian.
Pris 139 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Husholdning - Opbevaring - Madkasser
Bloomingville Madkasse m. Bestik - Lavendel m. Bjørn.
Pris 41.97 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Madkasse
En speciel forsegling holder den medbragte mad frisk og smagfuld i denne "Take-a-break" madkasse. Madkassen findes i forskellige smarte farver og størrelser, så den passer til enhver smag og appetit. Så tag en pause når du er på farten, og nyd de medbragte lækkerier. Se også "Take-a-break" køleelement -.
Pris 54 kr.
Kategori: Service & bestik - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Madkasser
Dette sæt består af en madkasse og en drikkedunk. Begge er under officiel Star Wars licens. De er i rød plastik og har figurene fra Star Wars påprintet. Dette madkassesæt er perfekt til din barn..
Pris 78 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Pak din lille stjernes mad i denne skønne Madkasse Sky i Rosa fra det danske mærke Rice. – Justerbare skillere, som kan opdele kassen – Knapper på siderne, som holder kassen lukket – Tåler maskinopvask – Kan opvarmes i mikrobølgeovn Mål: 20 x 14 x 7 cm.
Pris 65 kr.
Kategori: Service & bestik - Madkasser
brMadkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid Køkkenprodukter Køkkenprodukter
Spiderman madkasse taske og drikkedunk. Varenummer: CK2524ST.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Smykker - Tøj og tilbehør Tilbehør til tøj|Female
Nem og hurtig pakkeløsning - SPAR 9kr..
Pris 369.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Pulito
Madkassen der har ét rum, har god plads til både mad og snacks. Madkassen har easy luk og er derfor nem at åbne og lukke for børn i alle aldre. Madkassen kan vaskes i opvaskemaskinen..
Pris 69.95 kr.
Kategori: Legetøj - 6 - 12 mdr.
Madkasse til salaten..
Pris 59.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Sistema
Fin og praktisk madkasse fra RICE med sødt kaninprint på låget. En virkelig god madkasse, som passer perfekt til børnehaven eller skoletasken. Låget har kliklåse, som nemt kan åbnes og lukkes selv for små fingre. Den praktiske opdeler sikrer, at maden holdes adskilt. En funktionel madkasse....
Pris 65 kr.
Kategori: Service & bestik - Books
Fra skotske Trespass får du her et sammenklappeligt madkassesæt i tre dele, der gør det nemt at have mad med på vandreture....
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør
Flot madkasse med LOL Surprise!. Madkassen er fremstillet i plastik og er uden ruminddeling. Passer fint til den lille madpakke. Farve: Sort og pink Mål:: 17 x 13 x 5,5 cm..
Pris 28.9 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Gaver Gaveideer til børn Skole og børnehave tilbehør
V3