Børnemadkasse med illustrationer fra Sebra Interiør's Wildlife tema. Et smart design med to klik-lågsbeslag gør denne madkasse særdeles egnet til medbragte måltider i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ligesom den også kan bruges på en picnictur. Madkassen kommer med en flytbar skillevæg, som gør det.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 669
Smallstuff Madkasse - Lille - Grå/Støvet Blå m. Hunde.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Madkasse
Mød Elsa og Anna på deres mange eventyr, når de forsøger at bryde al magi. Udvalget i Frost består af sko, tøj, tilbehør, til leg, til fritid, til skolen, til børnehaven, til fødselsdagen. Rejs med os i vores Frost univers Tåler opvaskemaskine Materiale: Plast  Se alle vores Frost produkter her:  https:/.
Pris 39.2 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - NYHEDER
Rumfang: 1.76 Liter Længde 27,4 cm Bredde: 17, 6 cm Højde 7,5 cm 328 gram God kemi - Plast uden bpa (lige som alle vores andre produkter er uden bpa) Original Sistema Bemærk madkassen er uden håndtag - det er kun indpakningen der har håndtag :-) Plasten er ikke brudsikker. Det er en hård plast, som er følsom.
Pris 92.65 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - ALDER & KØN|Alder|Juniorer 8-? år Produkter
Leder du efter en madkasse der er holdbar miljøvenlig og samtidig stilfuld og trendy? Smartphotos madkasse i metal er det indlysende valg! Send dit barn i skole med en superhelt-madpakke eller tag din egen madpakke med på arbejde med dine fineste minder på låget. Madpakken er perfekt til alt fra frokost og.
Pris 159 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver Dekoration
Denne fine madkasse fra Blafre er fremstillet i metal med et metalspænde, så den kan lukkes ordentligt. Du kan både bruge madkassen til madpakken eller hjemme til opbevaring af legetøj eller andre småting..
Pris 109 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr-Spisetid-Bestik & Servering-Madkasser & Beholdere
Sistema quaddie madkasse blå/grøn Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk.  .
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Madkasse fra Stelton Pak en madkurv og tag på picnic. Er der noget hyggeligere end at tage på udflugt, finde en skøn plet og nyde sin mad i det fri? Madkasse med køleelement Når du pakker madkurven, så husk at tage madkassen fra Stelton med. Den har nemlig køleelement i låget og kan holde din mad frisk og.
Pris 199 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken Køkkenudstyr Opbevaring
Campus madkasse med motiv af Disney's Violetta. Madkassen lukker helt tæt, og låget klikkes fast og løsnes ved at trykke på knappen på fronten, så der er ingen risiko for, at madkassen åbner sig i tasken. ABS er et robust og slagfast materiale, som har en blank og dekorativ overflade. Produktet er velegnet.
Pris 72 kr.
Kategori: Legetøj - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Madkasser
brMadkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid Køkkenprodukter Køkkenprodukter
Spiderman madkasse taske og drikkedunk. Varenummer: CK2524ST.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Smykker - Tøj og tilbehør Tilbehør til tøj|Female
Pak din lille stjernes mad i denne skønne Madkasse Sky i Rosa fra det danske mærke Rice. – Justerbare skillere, som kan opdele kassen – Knapper på siderne, som holder kassen lukket – Tåler maskinopvask – Kan opvarmes i mikrobølgeovn Mål: 20 x 14 x 7 cm.
Pris 65 kr.
Kategori: Service & bestik - Madkasser
Madkasse 17x13cm 'Violetta' fra Rosti Mepal.
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Børn - Barn servering - Madkasser
.
Pris 55.96 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser
.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Service & bestik - LEGETØJ
Tag en Ninjapause med den smarte LEGO Ninjago madkasse, med praktisk silikone hank. Skal du have en ny madkasse eller måske en smart lille Ninja opbevaringskasse? Uanset hvad, kan den super smarte LEGO Ninjago madkasse bruges og er udstyret med en smart låseklips, så du ikke går og taber....
Pris 104 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Books
Super cool madkasse som dit barn vil elske..
Pris 149 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Børn & Baby Børn
Denne smarte BasicPlus madkasse har tre seperate rum til opdeling af mad. Madkassen inkludere en gaffel og ske. Information:Mærke: BasicPlusDimensioner: 17,5 x 13 x 9 cm.
Pris 19 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & drikkedunke
.
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør
V3