Børnemadkasse med illustrationer fra temaet Little Driver. Et smart design med to klik-lågsbeslag gør denne madkasse særdeles egnet til medbragte måltider i vuggestuen, børnehaven eller skolen, ligesom den også kan bruges på en picnictur. Madkassens bund er helfarvet mens låget på toppen har en stor traktor,.
Pris 79.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 669
SMØLFE madkasse med indlægsbakke OBS: Kan ikke tåle opvaskemaskine Se alle madkasser her.
Pris 35.97 kr.
Kategori: Børnetøj - MÆRKER Smølferne
Rumfang: 1.76 Liter Længde 27,4 cm Bredde: 17, 6 cm Højde 7,5 cm 328 gram God kemi - Plast uden bpa (lige som alle vores andre produkter er uden bpa) Original Sistema Bemærk madkassen er uden håndtag - det er kun indpakningen der har håndtag :-) Plasten er ikke brudsikker. Det er en hård plast, som er følsom.
Pris 92.65 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - ALDER & KØN|Alder|Juniorer 8-? år Produkter
Få dit barn (eller en voksen) til at elske madpakken! Selvom indholdet er kedeligt behøver det ydre ikke være det. En personlig madkasse med foto er nem at finde i køleskabet og dit barn vil elske en madpakke med et billede af dem selv familien eller måske favorittegnefilmshelten? Madkasse med eget foto fra.
Pris 99 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Fotogaver Dekoration
Smallstuff Madkasse - Lille - Grå/Støvet Blå m. Hunde.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Madkasse
En praktisk madkasse fra Rice. Madkassen har et låg, der er let at åbne og lukke. Den medfølgende, flytbare deler gør, at du nemt kan separere forskellige madretter i kassen. Perfekt til skoleudflugten eller i picnickurven! Fri for BPA..
Pris 69 kr.
Kategori: Service & bestik - Babyudstyr-Spisetid-Bestik & Servering-Madkasser & Beholdere
Flot madkasse fra danske Design Letters dekoreret med Arne Jacobsens ikoniske bogstaver der går helt tilbage til 1937. Typografien designede Arne Jacobsen oprindeligt til Århus Rådhus. Låget på madkassen er nemt både at tage af og sætte på, så den kan sagtens bruges af mindre børn. Lavet i PP plast-  BPA.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Mærker Design Letters
Sistema quaddie madkasse blå/grøn Denne madkasse er så rummelig at der kan ligge et æble i det store rum og der er plads til både madder, frugt og yogurt. Madkassen har et stort rum i bunden, samt 3 mindre rum i låget, og er incl. en lille drikkedunk.  .
Pris 69.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser og drikkedunke
Madkasse fra Stelton Pak en madkurv og tag på picnic. Er der noget hyggeligere end at tage på udflugt, finde en skøn plet og nyde sin mad i det fri? Madkasse med køleelement Når du pakker madkurven, så husk at tage madkassen fra Stelton med. Den har nemlig køleelement i låget og kan holde din mad frisk og.
Pris 199 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken Køkkenudstyr Opbevaring
Madkasse i rustfrit stål der kan stables og som har en smart vakuumfunktion. Tryk luften ud via vakuumventilen så din mad holder sig frisk i betydeligt længere tid. Praktiske håndtag til at bære madkassen. Kan udbygges. Køb flere bokse hvis der er behov for det. Ydermateriale i antibakteriel PP-plast..
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og fritid - Køkkenprodukter - Køkkenprodukter
En speciel forsegling holder den medbragte mad frisk og smagfuld i denne "Take-a-break" madkasse. Madkassen findes i forskellige smarte farver og størrelser, så den passer til enhver smag og appetit. Så tag en pause når du er på farten, og nyd de medbragte lækkerier. Se også "Take-a-break" køleelement -.
Pris 54 kr.
Kategori: Service & bestik - Isenkram og bolig|Køkkenartikler|Madkasser
.
Pris 54.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
.
Pris 149 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbud
Madkasse Elipse Rosti Hvid fra Rosti Mepal.
Pris 129 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Hjem og have Køkken og spisestue Madopbevaring Brødkasser og -poser
Fin og praktisk madkasse fra RICE med sødt kaninprint på låget. En virkelig god madkasse, som passer perfekt til børnehaven eller skoletasken. Låget har kliklåse, som nemt kan åbnes og lukkes selv for små fingre. Den praktiske opdeler sikrer, at maden holdes adskilt. En funktionel madkasse....
Pris 65 kr.
Kategori: Service & bestik - Books
Smart madkasse i Avengers design. Information:Mål: 16 x 5 x 12 cm..
Pris 25 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Madkasser & drikkedunke
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Madkasser
Small, smart and cute boxes for snacks or for the little extras to bring for lunch. Also a smart storage for craft materials and other small items..
Pris 49 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Indretning Børneværelsesindretning Småopbevaring børn, Køkkenet Køkkenredskaber Madkasser
.
Pris 139 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Legetøj Baby & Børn Spise Børne madservice
V3