Bringing together a broad range of topics on resource recovery this book provides a valuable resource for those working in green chemistry and waste management..
Pris 1702 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
L'Oreal Citramine Pure Resource Shampoo er en afrensende shampoo til en fedtet hovedbund. Den indeholder en unik blanding af Citramine og Vitamin-E, der effektivt renser produktrester og ophobninger af overskydende fedt i håret ud. Citramine Pure Resource Shampoo efterlader dig med en ren og frisk hovedbund.
Pris 95 kr.
Kategori: Hårpleje - Health & Beauty - Body Care
Resource Manual for Nursing Research : Paperback : Lippincott Williams and Wilkins : 9781496313355 : 1496313356 : 17 Mar 2016 : Manual to accompany Nursing Research by Denise F. Polit..
Pris 326.65 kr.
Kategori: Bøger & blade - Media Books
Pure Resource Shampoo.
Pris 71 kr.
Kategori: Hårpleje - 486|Hår & Styling Hårpleje Shampoo
.
Pris 939 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje - Ansigtsserum & olie - Ansigtserum
Opnå en fejlfri teint med Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum fra Darphin. Kombinerer mærkets innovative LINE POLISH COMPLEX med opstrammende salvie, og den lette serum fremmer kollagenproduktionen samtidig med at forbedre teksturen for at efterlade huden silkeblød. Den udstrålingsgenoplivende serum.
Pris 559 kr.
Kategori: Hudpleje - Health and Beauty Skin Care Serum
.
Pris 69 kr.
Kategori: Hårpleje - L'Oreal Professionnel Serie Expert Hovedbunden
Ammende forskning generering og vurdering af beviser for sygepleje praksis 10th Edition er blevet opdateret for at indarbejde nye methodologica....
Pris 299 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Sundhed, familie og livsstil
Natural resources and social conflicts in the Sahel: proceedings of the 5th Sahel (Forlag: Inst. of Pharmacology and Pathobiology, , Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788798467106).
Pris 163.1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bogen indeholder en grundig gennemgang af de nyeste HRM-teorier og tilgange. Den er inddelt i fire hoveddele, som omhandler de basale kerneprocesser i HRM - rekruttering, strategisk udvikling,....
Pris 469.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Bogen giver en grundig gennemgang af Human Resource Management (HRM) teorier og tilgange. Først introduceres Human Ressource Management og hvad begrebet HRM dækker. Herefter uddyber og perspektiverer forfatterne i relation til rekruttering, udvikling, fastholdelse og afvikling.Bogen er velegnet i forbindelse.
Pris 539.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Learning Resources Botley the Coding Robot.
Pris 673 kr.
Kategori: Udeleg - Leg&Børn; - Fjernstyret legetøj - Robotlegetøj|Leg&Børn; | Fjernstyret legetøj | Robotlegetøj
LR selvlysende solsystem Dette sæt af ni planeter i vores solsystem giver et børneværelse en flot udsigt. De farverige globuser er lette at oppuste, og er fremstillet af bæredygtig plastik. Sættet indeholder hængekroge til planeterne, en guide med information om vores solsystem, og et reparationskit. Velegnet.
Pris 317.21 kr.
Kategori: Legetøj - interiør globus og tilbehør kloden solsystem|
Reality - Teacher Resources rummer nyttige ressourcer til arbejdet med Reality. I bogen findes en lang række opgaveark og evalueringsark. Mange af opgavearkene er baseret på opgavetyper, der kendes fra de skriftlige prøver i 9. og 10. klasse. Derudover.
Pris 655.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
L'Oréal Professionnel Série Expert Pure Resource er en shampoo til normalt og fedtet hår. Shampooen genopretter hårets glans og gør det lettere at style..
Pris 99 kr.
Kategori: Hårpleje - Health & Beauty Personal Care Hair Care Shampoo & Conditioner
I de seneste år har én bestemt type systemer været meget ombejlet, og har fået meget opmærksomhed af de fleste virksomheders ledelse. Denne type system er efterhånden blevet implementeret i de fleste danske virksomheder, såvel store som små. Det handler s.
Pris 108 kr.
Kategori: Bøger & blade - Management og Erhverv
.
Pris 205 kr.
Kategori: Hårpleje - Hårpleje/Shampoo/Shampoo|Skønhed
L'Oréal Professionnel L'OréAl Professionnel Scalp Pure Resource Shampoo.
Pris 149 kr.
Kategori: Dametøj - Women Beauty WOMEN|Women
Loreal Pure Ressource Shampoo Professionnel serie expert 250ml Ideel til at fjerne forurening og stylingrester fra håret. Genopretter hovedbundens balance og efterlader håret blødt og medgørligt. BEAUTYCOS - we care for your hair.
Pris 79 kr.
Kategori: Diverse -
V3