Rygsæk - Let taske fremstillet i modstandsdygtigt 600D Polyester - Tre forskellige rum - Netrum på siderne, der giver en nem adgang - En polstret pose til musikafspiller - Brede snoretræk, der giver en nem håndtering med handsker - Frontpanel med PP-snører - Trykt overflade med metallogo - Dimensioner: 18,1.
Pris 379 kr.
Kategori: Kufferter - Fritidstøj/Accessories/Tasker
Rygsæk Fra Smallstuff Coated, smuds- og vandafvisende Perfekt størrelse til børnehaven Mål: 23x30 cm Stjerne i læder Justerbare remme.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Rygsække - 100
Madshus Nano Sonic Backpack Perfekt til ski tur!.
Pris 499 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække & Tasker / Året rundt|
Som Avengers og deres allierede har fortsat at beskytte verden mod trusler for store for at en eneste helt kan handle, er der opstået en ny fare fra de kosmiske skygger: Thanos. Mød Ironman, Captain America, The Hulk, Thor og flere Rygsæk, blå 31 x 24 x 10 cm Førskolebarn.
Pris 85 kr.
Kategori: Rygsække - TASKER Børnehavetasker
En skøn rygsæk i en perfekt størrelse og med Pokémon-motiv og ekstra tilbehør. Tasken har justerbare skulderstropper og to rum, der nemt kan lukkes med lynlås. Med til tasken følger en notesbog, en blok, penalhus og blyanter. Brug den som skoletaske eller rygsæk, når du skal på udflugt! Rygsækken er bare en.
Pris 239 kr.
Kategori: Rygsække - Børnetøj-Tasker-Rygsække
– Mål: 28 x 24 x 8 cm. – Maks. vægt: 5 liter. – 100% polyester..
Pris 249 kr.
Kategori: Rygsække - Accessories Tasker Rygsække|Kids|Unisex
Cars Rygsæk S fra American Tourister.
Pris 179 kr.
Kategori: Rygsække - Hjem og have
Rygsæk fra Sandqvist lavet af vandafvisende Cordura materiale. - Invendig laptoprum der rummer op til 13" laptops. - Justerbare skulderremme. - Let polsret rygpanel. - Flere rum. Volyme: ca 21 Liter. Materiale: Yderstof: 100% Polyester. For: 100% Genbrugt Polyester..
Pris 769 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække|Unisex
Den behagelige og praktiske armyinspirerede rygsæk er den ideelle følgesvend for militærfolk, men også for spejdere, jægere, vandrere og naturelskere. Denne rygsæk er lavet af 600D polyester i høj kvalitet med en vandafvisende overflade, hvilket gør den holdbar og vejrbestandig. Militærrygsækken har.
Pris 229 kr.
Kategori: Rygsække - Kufferter og tasker Rygsække
Beskytter både computer og kreditkort I et intelligent design og lækre materialer ligger din computer, kreditkort og andre ejendele godt beskyttet mod stød, ridser og tyveri. Kan rumme en 15.6" laptop Med RFID-beskyttelse Holder uvedkommende ude Topsikret mod lange fingre Indersiden af rygsækken kan kun.
Pris 499 kr.
Kategori: Rygsække - Bolig Fritid Tasker & trolleyer
Nike Elemental rygsæk med polstrede, justerbare skulderstopper og flere rum tillader behagelig bærekomfort og overskuelig opbevaring. Justerbare, polstrede skulderstropper gør det behageligt at bære rygsækken Hovedrum med to-vejs lynlås til sikker opbevaring Anden lynlåslomme foran til opbevaring med nem.
Pris 179 kr.
Kategori: Rygsække - Udstyr / Fritid Tasker
tur lejr hike rygsæk vandre.
Pris 599 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsæk og tasker
Slankt ergonomisk design 4 lommer Ventileret polstring ved skulderremmene og rygstøtteren Letvægt DWR behandlet 100 % polyester Vægt: 700 g.
Pris 399 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække til Jagt
Skulderrem og stroppen henover brystet kan tilpasses for optimal pasform, så rygsækken sidder stabilt og godt. Let for barnet selv at åbne og lukke. Flappen holdes på plads med en magnet. Egnet til fx madpakken og en vandflaske når barnet skal på tur.Materiale: Yderstof af 35% bomulds-canvas, 65% polyester,.
Pris 349 kr.
Kategori: Rygsække - rygsæk
Smallstuff rygsæk Model: 82001-3 Back Pack, Large, Na.
Pris 209.3 kr.
Kategori: Rygsække - Skoletasker|male|kids
Converse rygsæk i mellemstørrelse..
Pris 142 kr.
Kategori: Rygsække - Tasker Rygsække|Kufferter og tasker Rygsækkemale
Smart rygsæk med katte og hunde print i mint. Rygsækken er rigtig fin samtidig med at den er praktisk. Perfekt som børnehave taske eller turtaske.  Fakta: Mål: 28 x 21 x 12 cm Rummeligt hovedrum med lynlås I hovedrummet er der et mindre rum med en lille sidepude Foran er et lille rum med lynlås Net siderum.
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - NYHEDER! - Rygsæk til børn - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer
Fjällräven Abisko Rygsæk 55 Liter til damer i farven Stone Grey. Til dig, som kan lide at vandre i alle slags terræn, har vi skabt Abisko, en let og elegant vandrerygsæk med høj bærekomfort til udendørsliv året rundt. Syet i holdbart genbrugsnylo.
Pris 1899 kr.
Kategori: Rygsække - Vandrerygsække
.
Pris 271 kr.
Kategori: Rygsække -
V3