Rygsække / skoletasker med hj Rip Curl WH PROSCHOOL TOUCAN FLORA Hvid. Tekstil. One size. 5% rabat med koden 5NC2DK (se betingelser på hjemmesiden).
Pris 463 kr.
Kategori: Rygsække - Clothing & Accessories Handbags
En følgesvend til The rasle taske The skoletaske er en engagerende og autoritative udvalg for klasseværelset. Seamus Heaney og Ted knus....
Pris 139 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Uddannelse
Glæd dit barn med denne søde og bløde rygsæk med Løvernes Konge motiv! Denne rygsæk har en behageligt plys-design, perfekt som rygsæk til mindre børn, der mangler en....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Rygsække -
Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for Skoletaske Eco Ergobag SAT-SIN-001-9H6 Blå Sort (30 X 22 x 45 cm), der er ideel til dem, som gerne vil have kvalitetsprodukter til deres mindste! Få Ergobag til de bedste priser!Material.
Pris 1031.95 kr.
Kategori: Rygsække - Bolig / Fritid > Andet > Skoletasker
.
Pris 649 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Børnetasker
Sport Junior er en mere sporty rygsæk, med lynlås i toppen. Den har gode polstringer, et stilrent design og høj funksionalitet. Hoftebælte og brystrem, samt aluminiumstang i ryggen giver en stabil og god bærekomfort. Rygsækken har reflekser, regnslag i bunden og et eget rum til laptop eller tablet. Mål / 46x.
Pris 799 kr.
Kategori: Rygsække - Skoletasker & Rygsække
Med denne skoletaske fra Trespass er ideel for barnet at bruge i de mindre klasser, da den kan rumme 16 liter, og dermed ikke for mange bøge....
Pris 122.5 kr.
Kategori: Rygsække - Børnerygsæk
Rygsække / skoletasker med hj Rip Curl WH PROSCHOOL TOUCAN FLORA Hvid Fås i pigestørrelse. One size. . Tasker Rygsække / skoletasker med hj..
Pris 463 kr.
Kategori: Rygsække - Tasker Rygsække / skoletasker med hj
Starpak Skoletaske er udført i et minimalistisk design med en grafitfarve samt lyse læderagtige detaljer. Tasken har et stort rum samt en forlomme og er perfekt til ældre børn. InformationMærke: StarpakType: SkoletaskeDesign: GraphiteKapacitet: 14L.
Pris 89 kr.
Kategori: Kontorartikler - Skoletasker & poser
.
Pris 261 kr.
Kategori: Rygsække - Legetøj Baby & Børn Rejse Tasker
.
Pris 309 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn & Bolig - Tekstil og beklædning - Tasker
Med denne ikoniske skoletaske af læder i gammel stil er du parat til en dags arbejde eller skole, eftersom skoletasken er både stilfuldt og praktisk designet til både mænd og kvinder.
Pris 1999 kr.
Kategori: Borde & stole - Rum
.
Pris 829 kr.
Kategori: Legetøj - Skole/Skoletaske|Legetøj
Hvor er Vincents gummistøvle blevet af? Hvor meget giver tandfeen i bytte for en tand? Hvilken ugedag er det bedst at ­kæmme for lus? Og er det virkelig rigtigt, at pesto oftere bliver spist op end hummus?Disse og mange andre helt essentielle spørgsmål får du som læser ikke endegyldige svar....
Pris 214 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Scout Sunny. Fleksibel og funktional Sikker og ergonomisk skoletaske, der også kan anvendes som en afslappet og funktionel rygsæk Ideel pasform til enhver størrelse: vokser med dit barn gennem det innovative, højdejusterbare selesystem og de positionsstyrende stropper Optimal bærekomfort opnåes gennem den.
Pris 911 kr.
Kategori: Rygsække - Legetøj Børnehave og skole Skoletasker & Tilbehør Skoletasker
McNeill 9620188000, Skoletasker 9620188000, Skoletasker McNeill.
Pris 1045 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Opbevaring/transport
Hvorfor skal skoletasken være så tung?: et satirisk indblik i forældreskab (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Rikke Lindgaard - Forlag: Byens Forlag - ISBN-13: 9788793938397.
Pris 191.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Beckmanns mål er, at børn får en magisk følelse, når de køber deres første skoletaske. Udover figuerer, mønstre og farver har rygsækken førsteklasses bærekomfort. Rygsækken er inklusiv et regnslag, som du finder i taskens låg, en vandtæt lomme til madpakken inde i tasken og 6 buttons der kan sættes på.
Pris 799 kr.
Kategori: Diverse - Fashion - Acc - Bags & Handbags
Lego Skoletaske m. Gymnastiktaske - Optimo - Girls Rock.
Pris 749.95 kr.
Kategori: Diverse - Skoletaske
V3