Spis godt og billigt i mit Provence Per Pallesen elsker Provence. Og regionens køkken. "Spis godt og billigt i mit Provence" er hans personlige guide til dejlige kulinariske oplevelser i dette vidunderlige og velduftende sydfranske madkammer. Med indsigt og vanlig humor deler han ud af sine oplevelser og.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Kogebøger & gastronomi
Smukke sølvflager, som er til at spise Hvis du skal have noget rigtig lækkert og sådan helt seriøst ønsker at pynte din mad eller nogle drikkevarer med noget lækkert så er det svært at komme udenom de meget elegante og smukke sølvflager, som endda kan.
Pris 185 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Cocktailtilbehør
Af Birgit Rothmann.
Pris 289 kr.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur, DVDer/Bøger, hæfter
.
Pris 16.96 kr.
Kategori: Mad - Kagepynt
Optimus (H) spise Neopren for at holde din frysetørret mad varm længere..
Pris 195 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kopper, tallerkener & bestik / Madlavning|
.
Pris 209.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Lærespil - Hvem spiser hvad? Et flot og lærerigt spil for de mindste. Her skal de finde ud af, hvad de forskellige dyr spiser, og sætte disse 2 brikker sammen. 20 brikker i alt..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Spil - 2618
Med serien.
Pris 70 kr.
Kategori: Service & bestik - Fade/Tallerkener
SHUFFLEbook kogebogen - Kom og spis med os, indeholder 28 opskrifter til hele familien. Tag børnene med i køkkenet og lav skøn mad sammen, det er både sjovt, hyggeligt og utroligt lærerigt. Børnenes nysgerrighed på at smage nye ting og appetit.
Pris 199 kr.
Kategori: Hudpleje - Børn - Bøger - Baby og Børn - Bøger - Tegning og Kreativitet - Læring
Skal du skære ned på fedt eller kulhydrater, når du vil tabe dig og holde vægten bagefter? Det har forskerne skændtes om de sidste 30 år, så der er ikke noget at sige til, hvis du er forvirret. Især hvis du har prøvet kur efter kur uden at opnå de resultater, du drømte om.Endelig har videnskaben...
Pris 135.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / E-Bøger
Dekorér den luksuriøse chokoladekage, den fine fød.
Pris 299 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Festartikler
Spise-tisse dukken Sara, 40 cm med øjne, der kan lukke. Tøj, sutteflaske og potte medfølger. Skrållans ven Sara er en såkaldt Spise-Tisse-dukke, med hård krop, som kan drikker og tisse. Advarsel! Ikke egnet til børn under 3 år. Risiko for kvælning. Indeholder smådele..
Pris 189 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Dukker
.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Spise Børne madservice
Den spiselige permahave: Med naturen som læremester (Forlag: muusmann, Format: Hardback, ISBN: 9788793430785).
Pris 232.46 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Dette produkt blev designet efter, at to børn spurgte deres far om, hvorfor sæbeboblerne ikke var lavet af noget, som man kan spise. Halvdelen af det sjove er jo jagten efter boblerne og fange dem med tungen for derefter at hoste og sprutte de smagløse bobler ud. Åh, hvor man længes efter spiselige bobler!.
Pris 149 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Prinsesse Fest
.
Pris 58 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Ny udgave af kokken Mikkel Karstads smukke og anmelderroste kogebog SPIS i stort format - en kogebog til alle, der bliver inspireret af årstidernes skiften og skønne råvarer. Og som holder af hjemmelavet mad og gode måltider med venner og familie. Kokken Mikkel Karstad er en af landets mest....
Pris 261.59 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Sammenklappeligt spise- og arbejdsbord Dette bord er lige så dekorativt, som det er praktisk: Udklappet kan det bruges som spisebord eller arbejdsbord og sammenklappet kan det stilles op ad væggen. Bordets ramme er af massiv eg og bordet passer med sin store fleksibilitet ind ethvert rum. Farve: Hvid.
Pris 1629 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture Tables Kitchen & Dining Room Tables|unisex
Dit barn vil elske at spise maden med dette Spis Selv Bestik (12+m) i Pastelgrøn fra det prisbelønnede svenske mærke Twistshake. – Alle Twistshake-produkter er fri for BPA-, BPS- og BPF – Soft Touch – en skånsom og ergonomisk overflade for godt greb – Overflade med godt greb, som ikke glider i hånden – Smart.
Pris 129 kr.
Kategori: Service & bestik - Indretning Børneservice Bestik
V3