Sprog i sociale medier (Forlag: Dansklærerforeningens Forlag, Format: Limryg, Type: Bog, ISBN: 9788772110455).
Pris 308.4 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Musik og sprog aktivitetsstativ. Stimulerer den lilles sanser. Anvend 3 AA batterier - ikke inkluderet..
Pris 899 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1243
Med denne Smart Sketcher lærepakke, er det let at udvikle sine læse- og skrivefærdigheder. Du skal bare sætte chippen i projektoren fra Smart Sketcher og så bruge de projekterede konturer til at øve dig i at skrive de forskellige tal og bogstaver. Lær at stave nye ord samtidugt med at du tegner fine.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Kreativt Legetøj Øvrigt
Målet med bogen er at fortælle om sproget - hvordan det er bygget op, og hvordan det bruges. Om lyd og skrift, ord og udsagn. Om historien bagved, om sproget i samfundet, om det videnskabelige....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Denne bog fokuserer på, hvordan man kan varetage en funktionel grammatikundervisning i danskfaget på folkeskolens sluttrin.Udgangspunktet er, at grammatikundervisningen skal få eleverne til at opleve det danske sprogs grammatik som en praktisk og anvendelig ressource til at bearbejde tekster med, både når det.
Pris 133.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Lær din partners kærlighedssprog Vi har alle brug for at føle os elsket - ikke mindst i parforholdet. Men selv om vi elsker hinanden, er det ikke altid, vi føler os elsket af vores partner. Dette spørgsmål har parterapeut og underviser Gary Chap.
Pris 239 kr.
Kategori: Bøger & blade - Udgivere Lohse
Teorier om fænomenet polyfoni eller flerstemmighed har længe været litteraturteoriens domæne. Men nu findes også en sprogvidenskabelig teori, der bærer navnet ScaPoLine. Denne antologi præsenterer sproganalyser, der gør brug af både ScaPoLine og den russi.
Pris 267.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning
Påtrykt: FØLGESEDDEL - PACKING LIST, FØLGESEDDEL (til eksport), FØLGESEDDEL - FAKTURA eller PACKING LIST. Beskytter dokumenter under transport. Gennemsigtig: Dokumentet kan ses gennem folien. Klæber på alle overflader. Sikker: Kan ikke åbnes uden at blive beskadiget..
Pris 292 kr.
Kategori: Kontorartikler - Etiketter|Følgeseddellommer|Følgeseddellommer med print
"En let, konkret, praktisk anvisende og tilgængelig fremstilling om børns sprog i tiden fra fødsel til skolestart ... en glimrende paraply for en masse, vi ved om børn." (Bjarne Købmand Petersen, Læsepædagogen) Siden Et sprog – flere sprog udk.
Pris 183.05 kr.
Kategori: Bøger & blade - Pædagogik, Børn og Forældre
.
Pris 3294 kr.
Kategori: CPU - Hukommelseskort USB pen|
Vi kan klart anbefale denne vægdekoration: Wallsticker i markedets bedste kvalitet. Altid ubegrænset returret. Mulighed for gratis fragt. Klik dig videre for at se flere farver og størrelser..
Pris 303.2 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Entré/Gang - Alle Wallstickers - Verdenskort og Rejser
BRDisc 1BR1: WorkshipBR2: en GlimpseBR3: RaptorBR4: Paradise StoneBR5: op ned (Feat. D dobbelt E) BR6: Attak (Feat. Danny Brown) BR7: Tem....
Pris 149 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
Fototapet - Sproget i sommerfugle 300x231.
Pris 551 kr.
Kategori: Byggevarer - Bolig - Indretning - Tapet|Bolig|Indretning|Tapet
.
Pris 305 kr.
Kategori: Kreativ leg - LEGETØJ LEGETØJ KREATIVT MODELLERVOKS PLAY DOH MODELLERVOKS
Denne bærbare oversætter med stemmegenkendelse gør det lettere og mere behageligt at kommunikere på flere sprog. Den kan oversætte i realtid på 42 forskellige sprog. Perfekt at have med når I rejser. Den kan bruges til at kommunikere ansigt til ansigt eller tage billeder og der.
Pris 499 kr.
Kategori: Gadgets - Hjem og fritid Øvrigt Hjem & Fritid Øvrige fritidsprodukter
Hej Sødt mobilcover med mange farver og "hej" på forskellige sprog. - Beskytter mod skader og slid, der kommer ved alm. brug. - Fremstillet af plast materiale - Farvede hvide kanter Passer til: iPhone Samsung HTC Sony Nokia Husk at vælge din telefon model. OBS!!.
Pris 119 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Samsung Galaxy S4 Plastik Cover
BRICKS Det Danske Sprog DK.
Pris 69 kr.
Kategori: Diverse - Braetspil Terningespil Kortspil
Diskant diameter: 2,54 cm, Woofer diameter: 8,89 cm. Frekvensområde: 63 - 20000 Hz, Maksimal udgangseffekt for musik (PMPO): 35 W. Forbindelsesteknologi: Kabel & trådløs, Frekvensområde: 2,4 - 5 GHz. Produkttype: Bærbar stereohøjttaler, Farve på produkt: Grå, Hvid. Anbefalet brug: Universel.
Pris 2404 kr.
Kategori: Netværksprodukter - Netværk Switche & fordeler
Talende laptop med magisk spejl. Lær om tal, bogstaver, former, dyr og deres lyde. Tryk på en knap og spejlet viser et billede, og der siges, hvad det er. Skift mellem dansk, norsk og svensk tale. Inkl. 3 stk. AA-batterier..
Pris 129 kr.
Kategori: Diverse - Aktivitetslegetøj
V3