Kniven er udformet med en fil så blikkenslageren kan anvende denne til afgratning. * Fremstillet af japansk knivstål 2,5 mm * Skaft og skede produceret af slagfast plast * Kan sættes i bæltet * Længde 20,8 cm * Bladlængde 93 mm Værktøj du kan stole på. Hultafors er et af de førende værktøjsmærker på.
Pris 69 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Værktøj - VVS-værktøj - Øvrigt VVS værktøj
VVS kniv fra Hultafors der er fremstillet af japansk knivstål (2,5 mm). Den er udformet med en fil, så blikkenslageren kan anvende denne til afgratning. Dens skaft og skede er produceret i slagfast plast, og kniven kan nemt sættes i bæltet. Den har en samlet længde på 20,8 cm og en bladlængde på 93 mm..
Pris 64 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Værktøj - VVS-værktøj - Øvrigt VVS-værktøj
Dette sortiment med VVS-tætningsringe fra KS Tools er let at anvende, og det består af 141 dele i forskellige størrelser. Disse spændeskiver er særligt egnede til oliedrænspropper, banjobolte og har også mange andre anvendelser. Derudover er sættet pænt organiseret i en praktisk opbevaringskasse i.
Pris 189 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram Isenkram – tilbehør Fastgørelseselementer Spændeskiver
Dette VVS-kostume til mænd består af en heldragt, en tshirt og en hat (handsker og overskæg ikke inkluderet). Heldragten, er en overall eller nærmere en kædeldragt, som er blå med knapper ved selerne.Overdelen er en rød langærmet tshirt som den, den kendte videospilsfigurer har på. For at fuldende kostumer.
Pris 210 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til voksne
.
Pris 121 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Værktøjsartikler|Millarco diverse
Dette sortiment med VVS-tætningsringe fra KS Tools er let at anvende, og det består af 141 dele i forskellige størrelser. Disse spændeskiver er særligt egnede til oliedrænspropper, banjobolte og har også mange andre anvendelser. Derudover er sættet pænt organiseret i en praktisk opbevaringskasse i plastik..
Pris 189 kr.
Kategori: Værktøj - Isenkram / Isenkram – tilbehør / Fastgørelseselementer / Spændeskiver
BLANCO PYLOS-S SILGRANIT-Look cafe/chrom Küchenarmatur Hochdruck mit Schlauchbrause Lieferumfang: - Auslauf 100° schwenkbar - Hahnlochbohrung mit Ø 35 mm erforderlich - Kartusche mit keramischen Dichtungen - Brauseschlauch metallummantelt - Flexible An.
Pris 3998 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Home Webshop Køkkenvaske Keramik Ilægning
.
Pris 9217 kr.
Kategori: Elartikler - El-værktøj - GDS - El-værktøj 230V - Diverse EL-værktøj
.
Pris 1103 kr.
Kategori: Værktøj - Vaerktoej|
Køb billig Fernco VVS-manchet grå 38-45mm, L920-1 Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 192543045, ean nr.: 5711340000081.
Pris 199 kr.
Kategori: Bad og VVS - Overgange over jord
Fin ring fra det kendte brand Henrik Ørsnes Design. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Henrik Ørsnes Design smykker. Køb nemt og trygt her..
Pris 45000 kr.
Kategori: Smykker - Ringe
Rapporten bringer et materiale af udførlige og realistiske klimadata til brug ved VVS-tekniske beregninger. Referenceåret består af udvalgte måndeder fra 15 års vejrobservationer således at det....
Pris 79.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
VVS nr. 745292050.
Pris 679 kr.
Kategori: Bad og VVS - Byggemarked - VVS - Armaturer - Tilbehør og reservedele til armat|Byggemarked|VVS|Armaturer|Tilbehør og reservedele til armaturer
Vejrdata for VVS og energi: Dansk referenceår TRY (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Bo Andersen - Forlag: Statens Byggeforskningsinstitut - ISBN-13: 9788756304184.
Pris 73.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
SBi-anvisning 227 handler om forebyggelse af korrosion i vvs-installationer, der hvert år er årsag til omfattende og kostbare skader i byggeriet. Anvisningen indledes med en generel indføring i mekanismerne bag korrosion i vvs-installationer og kvalitetssikring af brugsvandet. Efterfølgende gennemgås.
Pris 335.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Farve på produkt: Guld, Maksimalt tryk: 12 bar. Diameter: 2,65 cm, Indre diameter: 2,65 cm.
Pris 39 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj Haveredskaber havemaskiner Slange-forbindelser
SBi-anvisning 227 handler om forebyggelse af korrosion i vvs-installationer, der hvert år er årsag til omfattende og kostbare skader i byggeriet. Anvisningen indledes med en generel indføring i mekanismerne bag korrosion i vvs-installationer og kvalitetss.
Pris 322.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
.
Pris 14990 kr.
Kategori: Smykker - Øreringe
Få det professionelle manicure look med disse neglebånd ClippersPerfect til både professionelle eller personlige bruge brugt til at skære fine edg....
Pris 32.95 kr.
Kategori: Bad og VVS - Negleklippere
V3