Produktspecifikationer:Bredde: 0,32 m.Længde: 0,36 m.Højde: 0,425 m.Materiale: Galvaniseret stålCertifikat: CE/GS/EMC/IP24Farve: SortVægt: 6 kg.Ventilator funktionTermostatstyretHar vippefunktionStabil model med håndtagFremstillet i sort galvaniseret stålVarmeregulering: 25W, 1000W og 2000WMax. effe.
Pris 484.5 kr.
Kategori: Havemøbler - Garden Furniture
Reebok.
Pris 647 kr.
Kategori: Damesko - Apparel & Accessories Shoes
Solbeskyttelse kombineret med en yderst åndbar konstruktion giver en cap til høj puls aktiviteter i sommersolen. Helly Hansen gør det rigtigt godt når vi alle skal beskyttes mod regn og sol og Ventilator cap er ingen undtagelse. Capen er strækbar så den er behagelig at have på hovedet og ikke ryger af når du.
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Handsker & huer
Skydda ditt huvud och ansikte från solen med denna fukttransporterande keps..
Pris 182 kr.
Kategori: Herresportstøj - Löparkläder / Löpning|
Skydda ditt huvud och ansikte från solen med denna fukttransporterande keps..
Pris 249 kr.
Kategori: Damesportstøj - Løbetøj / Løb & Gang|
TRISTAR Ventilator Ø 40 cm Oscillation fra TRISTAR.
Pris 929 kr.
Kategori: Mindre apparater - Husholdsapparater - Husholdsapparater - Luftrensere
Duka One er den perfekte løsning til enkelt rum, huse med flade tage eller andet der gør at et traditionelt ventilationsanlæg ikke kan installeres. Duka one har en et indbygget keramisk element som sikre en virkningsgrad på 91%. Ø 100 mm passer til et rum på op til 20 m2 pr. ventilator En typisk installation.
Pris 3779 kr.
Kategori: Ventilation - Ventilation & Klima - Varmegenvinding - Duka
En ny ventilator til Mystic Fire, kan få gang i flammeillusionen igen En ny ventilator til Mystic Fire, kan være nødvendigt hvis ens Mystic Fire, eller Optimyst pejs, ikke længere puster dampen op som den producere. Når dette sker, har man ikke længere gl.
Pris 499 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden Fireplace & Wood Stove Accessories
Ecoair serien er særdeles fremragende centrifugalventilatorer til lofts- eller vægmontering baderum og køkken. Beregnet til konstant drift, med indbygget boost funktion og et lavt lydniveau. Lydsvag og energibesparende drift. Der medfølger udskiftbare fronter i farverne rød, blå, grøn og gul. Tekniske.
Pris 1982 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Badventilatorer - Thermex
Merrell Outmost Ventilator m/GTX Støvle til herrer er en let, mellemhøj vandrestøvle med åndbar, vandtæt GORE-TEX® foring og en ydersål med godt greb til underlaget.   Materiale: Ruskind og mesh overdel GORE-TEX® vandtæt membran,.
Pris 1000 kr.
Kategori: Herretøj - OutdoorXperten
Køb billig VENTILATOR SILENT 300 PLUS STANDARD, 214x214MM Ø147MM, HVID Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: 9978857399, ean nr.: 5703347204555.
Pris 1487 kr.
Kategori: Ventilation - S&P Silent ventilatorer
.
Pris 219 kr.
Kategori: Elartikler - Byggesæt og moduler|Timere og styringer
.
Pris 2499 kr.
Kategori: Ventilation - Ventilatorer
Moab 2 Ventilator Skoen fra Merrell er fremstillet med en perfekt kombination af ventilation og komfort. Det gør skoene behagelige, når varmen begynder at melde sig. Samtidig er skoene udstyret med en Vibram-sål, der er noget af det mest kendte på markedet. Merrell har også indlagt en luftpude i hælen, der.
Pris 799 kr.
Kategori: Herresportstøj - Sko
FLÄKTMOTOR med pressgjuten lagersköld i aluminium. Kan monteras i valfritt läge, temp. område -35 - +55 C. 25W 230V 0,75A 1300Rpm Farve Sølv Materiale Metal Original part number 28... - TILBUD NU, pris kun 219,00 (før 249,00) delenummer nummer endel del en.
Pris 219 kr.
Kategori: Legetøj - Brands » Fixapart
Merrell Outmost Ventilator m/GTX Sko til damer er en let vandresko i ruskind og mesh med åndbar, vandtæt GORE-TEX® foring og en ydersål med godt greb til underlaget.  Materiale: Ruskind og mesh overdel GORE-TEX® vandtæt membran, ekstraordinær å.
Pris 800 kr.
Kategori: Træningssko damer - Sko
1,1 KW ventilator til fodboldbane, Hoppeborge op til 5,5 x 5,5 mtr. samt hoppepuder op til 35m2.
Pris 3125 kr.
Kategori: Legetøj - Europlay.dk
Ventilator med indbygget fugt- og tidsstyring. Med kuglelejer, hvilket sikrer lang levetid. 85 m3/t – lydniveau 25 dB(A) – 5 års garanti..
Pris 1199 kr.
Kategori: Byggevarer - VVS & varme Ventilation & indeklima Ventilator
Bemærk! Denne tekst er maskineoversat! Boliger nemt fjernes uden værktøj til rengøring. Behageligt rolige. Snavs Gratis og hurtig udveksling af eksisterende EN og ET enheder som 100 p....
Pris 2399 kr.
Kategori: Byggevarer - Belysning & installation Ventilation, opvarmning, klima Ventilationsteknologi Vægventilator, loftsventilator
V3