Dette nuttede aktivitetstæppe er med vores elskede Mumitrolde! Tæppet er produceret med sanselegetøj, som stimulerer barnets evne til at høre og føle med en masse funktioner og aftagelige Mumifigurer. Den store Mumibamse har rasler både på hænder og fødder, som stimulerer barnets grov- og finmotorik, og halen.
Pris 749 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Babylegetøj-Aktivitetstæpper
Aktivitetstæppe I Patchwork Fra Moulin Roty Lækkert tæppe i stof i forskellige materialer, så barnet har noget spændene at røre ved. Tæppet kan bruges på gulvet, i sengen eller i barnevognen. Mål: Ca. 105x143 Cm. Elefanten følger IKKE med..
Pris 1299.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1243
Kids Concept Aktivitetstæppe - Edvin - Grå m. Dyr.
Pris 739.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tæppe
Et flot og farverigt aktivitetstæppe til den lille baby. Med tæppet følger der en lillepude, et spejl og bidelegetøj. I selve tæppet er der knitre og pibelyde, og der er påsat stropper, så du nemt kan hænge babys yndlingslegetøj op.Tæppet måler H: 43 B: 5.
Pris 398 kr.
Kategori: Legetøj - Dåbsgaver
Hyggeligt aktivitetstæppe i unikt design! Med dette skov-inspirerende look får din baby en følelse af sjov camping og skov-hygge. Netbagside med træmønster forøger....
Pris 675.95 kr.
Kategori: Babylegetøj -
Aktivitetstæppe fra Teddykompaniet i fine stilrene bløde og behagelige farver. Den bløde beklædte ring rundt om tæppet er tyk og fungerer godt som støtte, når barnet træner med at løfte hovedet. Fem sjove figurer med lyd samt rangler og skræller medfølger. Aktivitetstæppet er 90 cm i diameter. Alle.
Pris 719 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Babylegetøj
.
Pris 799 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Aktivitet Babygym
.
Pris 629 kr.
Kategori: Legetøj - Babylegetøj og tumling/Aktivitetstæpper|Legetøj
Tæppet i smukke designs kan bruges som supplement til kravlegården, som en blød overflade at lege på. Ved hjælp af stropperne, sikre man sig at tæppet ikke skrider. Tæppet er fyldt med blødt polyester fleece, så dit barn kan føle sig komfortabel. Tæppet kan bruges direkte på gulvet, da det kan vaskes ved 30°..
Pris 187 kr.
Kategori: Babylegetøj - Baby og småbørn|Pige
.
Pris 499 kr.
Kategori: Legetøj - Leg & Børn - Babylegetøj - Aktivitetstæpper
Lamaze Freddie The Firefly Gym ildflue aktivitetstæppe fra Lamaze serien, er et aktivitetstæppe med kontrast farver som stimulere din babys sanser. Aktivitetstæppet har et blødt underlag.  Medfølger: Spejl Pude Aktivitetslegetøj  .
Pris 229 kr.
Kategori: Diverse - Børn / Baby & børneprodukter / Aktivitet & leg / Aktivitetstæpper & skråstole
Dette herlige aktivitetstæppe fra Babblarna både aktiverer barnet på pædagogisk vis samtidigt med at det stimulerer barnets udvikling. Tæppet er desuden vatteret, så barnet ligger varmt og komfortabelt. Fra bøjlen hænger 5 forskellige figurer i skønne former og farver, men de kan også tages af bøjlen og.
Pris 599 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Babylegetøj-Aktivitetstæpper
Aktivitetstæppe med forskellige dyr. Størrelse: 90x90cm.
Pris 939 kr.
Kategori: Babylegetøj - 1243
Aktivitetstæppe Med Kat Fra Moulin Roty Stort og blødt aktivitetstæppe med flytbar aktivitetsbøjle. Legetæppet er lavet i forskellige stofmaterialer, så det er spændene for barnet at røre ved. Mål: Ca. 82x87 Cm. Bøjlens højde: Ca. 55 Cm.
Pris 1399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1243
Aktivitetstæppe med pædagogisk legetøj, der stimulerer hørelse og følelse. Med masser af funktioner. Et blødt og hyggeligt aktivitetstæppe for de mindste. Størrelse: 89x89cm.
Pris 809.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2847
Aktivitetstæppe med forskellige dyr. Størrelse: 90x90cm.
Pris 939 kr.
Kategori: Babylegetøj - 1243
Aktivitetshund Fra Moulin Roty Blødt legetæppe i forskellige stofmaterialer som er spændene for barnet at røre ved. Bøjlen med legesager kan tages af. Mål: ca. 77x86 cm Bøjlens højde: ca.55 cm..
Pris 1249 kr.
Kategori: Babylegetøj - 1243
Et særdeles charmerende aktivitetstæppe med fryd og fredfyldte farver. Aktivitetstæppet har en række forskellige motiver som er hængt op over tæppet, så den kan motivere....
Pris 709.95 kr.
Kategori: Tasker -
Dette legetæppe fra Lamaze kan bruges lige fra fødslen. Det har et blødt underlag med en masse glade farver og dyr. Tæppet har forskellige overflader og legetøj, som barnet....
Pris 409.95 kr.
Kategori: Legetøj -
V3