Dette nuttede aktivitetstæppe er med vores elskede Mumitrolde! Tæppet er produceret med sanselegetøj, som stimulerer barnets evne til at høre og føle med en masse funktioner og aftagelige Mumifigurer. Den store Mumibamse har rasler både på hænder og fødder, som stimulerer barnets grov- og finmotorik, og halen.
Pris 749 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Babylegetøj-Aktivitetstæpper
Aktivitetshund Fra Moulin Roty Blødt legetæppe i forskellige stofmaterialer som er spændene for barnet at røre ved. Bøjlen med legesager kan tages af. Mål: ca. 77x86 cm Bøjlens højde: ca.55 cm..
Pris 1249 kr.
Kategori: Babylegetøj - 1243
Dette legetæppe fra Lamaze kan bruges lige fra fødslen. Det har et blødt underlag med en masse glade farver og dyr. Tæppet har forskellige overflader og legetøj, som barnet....
Pris 409.95 kr.
Kategori: Legetøj -
.
Pris 649 kr.
Kategori: Babylegetøj - Babylegetøj og tumling/Aktivitetstæpper|Legetøj
Legetæppe med bøjle fra Bright Starts Send din lille nysgerrige laban på safari og led ham eller hende lege med elefanten, zebraen, aben og tukanen. Og det hele handler om at have det sjovt, så aktivitetstæppet er fyldt med farver, mønstre, en klokke, et babysikret spejl, en rangle og en bamse. Farverne er i.
Pris 599.95 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indeleg Babylegetøj
.
Pris 799 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Baby & Børn Aktivitet Babygym
Et rundt aktivitetstæppe med en blød polstret kant rundt om legetæppet, som giver tryghed og forhindrer barnet i at rulle ud. Over legetæppet er der en bue med 3 hængende multi-sensoriske legeting en krone, en bold med rangle og en ring. Buerne kan tages af, og når barnet bliver større, kan tæppet benyttes.
Pris 829 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Babylegetøj
FISHER-PRICE-aktivitetsgym og -tæppe Dette FISHER-PRICE-aktivitetstæppe underholder, stimulerer og udfordrerdit barn med over 10 forskellige aktiviteter, farvestrålende lys, lyde og to musikindstillinger. Takket være de treindstillinger, som vokser med barnet, nemlig ligge og lege, sidde oglege og stå og lege.
Pris 881 kr.
Kategori: Babylegetøj - Baby & Toddler Baby Toys & Activity Equipment Play Mats & Gyms
Med lyde, musik og lys Bruger 3 x AA batterier Fra 6 mdr..
Pris 534 kr.
Kategori: Legetøj - Leg & Børn - Babylegetøj - Aktivitetstæpper
Schardt lege- og kravletæpper fås i forskellige farver og designs. Fremstillet af 100% bomuld og 100% polyesterfleece med forskellige motiver. Produktdetaljer: Materiale: 100% bomuld, fyld: 100% polyesterfleece Mål: 100 x 135 cm Skånsom vask ved 30 °C.
Pris 248 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn|Dreng/Pige
Tiny Love aktivitetstæppe med hængende ranglelegetøj har et stimulerende mønster og farver. Aktivitetstæppet har en masse legemuligheder og er perfekt til stimulation af sanser og bevægelser. Ved klik på solen vil den spille musik for dit barn.  .
Pris 329 kr.
Kategori: Diverse - Børn / Baby & børneprodukter / Aktivitet & leg / Aktivitetstæpper & skråstole
Dette herlige aktivitetstæppe fra Babblarna både aktiverer barnet på pædagogisk vis samtidigt med at det stimulerer barnets udvikling. Tæppet er desuden vatteret, så barnet ligger varmt og komfortabelt. Fra bøjlen hænger 5 forskellige figurer i skønne former og farver, men de kan også tages af bøjlen og.
Pris 429 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Babylegetøj-Aktivitetstæpper
Aktivitetstæppe med forskellige dyr. Størrelse: 90x90cm.
Pris 939 kr.
Kategori: Babylegetøj - 1243
Aktivitetstæppe I Patchwork Fra Moulin Roty Lækkert tæppe i stof i forskellige materialer, så barnet har noget spændene at røre ved. Tæppet kan bruges på gulvet, i sengen eller i barnevognen. Mål: Ca. 105x143 Cm. Elefanten følger IKKE med..
Pris 1299.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1243
Aktivitetstæppe med forskellige dyr. Størrelse: 90x90cm.
Pris 939 kr.
Kategori: Babylegetøj - 1243
Aktivitetstæppe Med Kat Fra Moulin RotyStort og blødt aktivitetstæppe med flytbar aktivitetsbøjle. Legetæppet er lavet i forskellige stofmaterialer, så det er spændene for barnet at røre ved.Mål: Ca. 82x87 Cm.Bøjlens højde: Ca. 55 Cm.
Pris 1399.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1243
Aktivitetstæppe med pædagogisk legetøj, der stimulerer hørelse og følelse. Med masser af funktioner. Et blødt og hyggeligt aktivitetstæppe for de mindste. Størrelse: 89x89cm.
Pris 809.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2847
Kids Concept Aktivitetstæppe - Edvin - Grå.
Pris 879.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tæppe
Kids Concept Aktivitetstæppe - Edvin - Grå m. Dyr.
Pris 739.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tæppe
V3