Denne Baby Art My First Year-aftryksramme er en særlig måde at skabe et dejligt minde på af din babys første år med både 12 smukke billeder og et aftryk af din babys hånd eller fod. Processen er særdeles nem og det kræver ikke bagning eller andre materialer, og alle modelleringsmaterialerne er medfølger i.
Pris 312 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Baby & småbørn / Baby & småbørn – gavesæt
Det helt store symfoniorkester for den lille. Alverdens sjove lyde vil komme ud af dette fine orkester..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2847
Tula Explore Baby Carrier i Royal er designet af baby carrier eksperterne fra Baby Tula, og vil sikre ergonomisk og behagelig støtte til både dig og din baby. – Innovativt kropspanel kan justeres i 3 breddeindstillinger for en ergonomisk position fra nyfødte til småbørn. – Polstret, justerbar nakkestøttepude.
Pris 1199 kr.
Kategori: Bæreseler og Babyslynge - Rejse Bæreseler og slynger Bæreseler|Kids|Unisex
Baby Foot Moisture Foot Cream Extra Rich 80g: Gør dine fødder enormt bløde ved at pleje og tilfører fugt til fødderne.
Pris 119 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje
Gør din Baby Jogger City Mini lidt smartere og let genkendelig med en kaleche i en flot farve! Kalechen er fremstillet i slidstærkt materiale og den har selvfølgelig SPF 50. Den er let at sætte fast på barnevognens eksisterende bøjle. Farve: Gråmeleret..
Pris 289 kr.
Kategori: Barnevogne og Klapvogne - Vogne Vogndele & Stel Kalecher
Allergi-venlig flaskesut af naturgummi med ventil, der sikrer, at barnet ikke sluger luft. Baby-Nova Flaskesut fs i tre forskellige udgaver til henholdsvis te/vand, mlk eller vlling. Den findes bde som rund og anatomisk: Den anatomiske flaskesut fs i str. 1 (til brn fra 0-3 mneder) og i str. 2 (til brn over 3.
Pris 52.95 kr.
Kategori: Babymøbler -
COOLA Baby Mineral Sunscreen Unscented Moisturizer SPF50 er en duftfri solcreme, der er designet til den mest følsomme hud. COOLA Baby Mineral Sunscreen Unscented Moisturizer SPF50 egenskaberSolcremen er duftfri og med 100% naturlige ingredienser og indeholder ingen kemikaler og konserveringsmidler. Den.
Pris 259 kr.
Kategori: Hårpleje -
Baby Dreamer Pusletaske - Sort.
Pris 974.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Taske
Skønt Fe sæt til udklædning til Fastelavn eller til sjove rollelege. Fe sættet består af en flot tyl nederdel med masser af strut. Skørtet er lyserødt og lys lilla. Fe vingerne er udformet som en sommerfugl og er ligeledes i lyserød og lilla. Hårbånd med elastik og en rigtig fin sløjfe fuldender Fe kostumet..
Pris 289 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Udklædning
Bekæmp rynker med Baby Quasar Pure Rayz Anti-Ageing Light Therapy Device for Him, et videnskabeligt avanceret, anti-aging-system, der ved hjælp af LED-teknologi hjælper dig med at opnå en tydeligt yngre hud. Den håndholdte enhed er et af de mest effektive FDA-godkendte værktøjer til lysterapi. Den er egnet.
Pris 1540 kr.
Kategori: Barbermaskiner - Tools [Health and Beauty] Health and Beauty Sundheds- & Skønheds Apparater
Fairytale baby pude- og dynebetræk. Farve: Hvid med brun og sandfarvet stribe. Dynebetræk: 70 x 100 cm Mærke: Hoppekids..
Pris 298 kr.
Kategori: Sengetøj - Hjem og have
Små opdagelsesrejsende kan tage på eventyr under vandet sammen med denne Little Sister Havfrue fra dukkeeksperterne Baby Born® %#8211; Indeholder 1 dukke, 1 dukkediadem og 1 kam til dukken - Havfruens finne bevæger sig i højden – Dukkens hår er ekstra langt og kan kæmes med den medfølgende kam –.
Pris 479 kr.
Kategori: Legetøj - Babydukker
• Ydermateriale: Overdel lavet af vindtæt og åndbar Hestra Micron / polyester. PU Digital på håndfladen.• Isolering: Primaloft.• For: Bemberg / polyester.• Detaljer: Scotchlite reflekterende logo. Lynlås i siden..
Pris 349 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Apparel & Accessories Clothing Accessories Gloves & Mittens|Children
Det er så nemt at dele et glædeligt og kreativt øjeblik med dine familiemedlemmer med denne Family Touch-håndaftryksramme fra Baby Art. Lav og sammenlign dine håndaftryk i denne moderne designramme og skab et glædeligt minde. Processen er særdeles nem, og den kræver ikke, at du bager eller har andre.
Pris 346 kr.
Kategori: Kreativ leg - Baby & småbørn Baby & småbørn – gavesæt
Baby Multi-Sensory Bubble Bath.
Pris 41 kr.
Kategori: Hudpleje - 567|Hudpleje Krop Baby
.
Pris 29 kr.
Kategori: Helse - Lavera Baby og børn blød hudpleje
Baby-G dameur fra det kendte mærke Casio. Henrik Ørsnes er autoriseret forhandler af Casio ure. Derfor kan du altid være helt tryg ved at uret er ægte..
Pris 979 kr.
Kategori: Ure - Ure
.
Pris 289 kr.
Kategori: Web- & Netværkskameraer - Smarta hem / Smart hjem / Netværkskameraer
Plastikdug til baby shower festen, med drenge tema i lyseblå nuancer..
Pris 38.25 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Babyshower Babyshower engangsservice og borddækning Borddækning og engangsservice til Baby Shower - Shower With Love - Dreng
V3