Med denne Beurer digitale babymad- og flaskevarmer BY52 kan du hurtigt og praktisk opvarme al slags mad og drikkevarer og holde dem varme på en energibesparende måde. Denne babyflaskevarmer opvarmer alt fra modermælk til babymad jævnt og mildt, samtidig med at den hjælper med at bevare vigtige.
Pris 299 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn Amning og madning Flaskevarmere og -sterilisering
Praktisk 2-i-1 babymadvarmer – varmer maden op og holder den varm. Produktet kan også bruges til at opvarme andre former for babymad.Tekniske detaljer2-i-1 Varmer op og holder maden varm.Pasform Passer til alle flasker.Løfte-funktion For en nem og sikker fjernelse af glas/flaske.Energibesparende Ja.Nem at.
Pris 289 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Hjemmet // Personlig Pleje // Babyprodukter
.
Pris 159 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Spisetid/Modermælks beholdere|Baby og børn
Aarstidernes babymad (Forlag: People s Press, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788771805352).
Pris 154.96 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Masser af velsmagende og nærende mad, der sikrer den bedste start på livet. I denne bog præsenteres over 90 opskrifter på grød og mos til de mindste samt grundsovser og hverdagsretter, som kan spises af hele familien. Bogen guider dig til en fuld dagskost fra baby er fire måneder og må begynde....
Pris 177.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Mål: diameter 14 cm. højde 13,75 cm. Vægt: 475 g..
Pris 317 kr.
Kategori: Anden personlig pleje - Husholdning - Personlig Pleje - Babycare
Semper, Smoothie, Æble/Banan100% frugt i sjov emballageMed smag af æble og bananKan også bruges som topping på grød eller syrnet mælkeproduktPraktisk at have med på fartenSund dessert eller mellemmåltidUåbnet emballage kan opbevares ved normal stuetemperatur. Åbnet emballage kan opbevares i køleskab i højst 2.
Pris 10.95 kr.
Kategori: Babymad - 562
MODERMÆLKSERSTATNING TIL SÆRLIG MEDICINSK FORMÅLPreNAN ernæring til for tidigt fødte er en kostbehandling til for tidligt fødte børn med en lav fødselsvægt. Anvendelse:Skal anvendes under medicinsk kontrol. Indeholder:LaktoseVegetabilsk olieJernZinkJodB12 vitaminBakterien Bifidus BL.
Pris 158.05 kr.
Kategori: Babymad - Mor og barn Baby Modermælkserstatning
Denne Beaba pasta- og riskoger til babymad er velegnet til alle typer stivelsesholdige madvarer, f.eks. ris, pasta, semulje, hvede, linser etc. Med sin kapacitet på 300 g er denne koger ideel til at lave små mængder mad til din baby. Den laver maden hurtigt, og uden det er nødvendigt, at du holder.
Pris 149 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenudstyr Kogeapparater og dampere Riskogere
Babymad: sund start på livet (Forfatter: Charlotte Nowak, Forlag: Gyldendal, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788702126020).
Pris 139.46 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Denne 5-i-1 foodprocessor til babymad BFP-88 fra Alecto er en multifunktionel maskine til at tilberede sund babymad. Denne BPA-fri maskine er fantastisk til at tilberede sunde måltider til din baby. Den har en integreret tørkogningsbeskyttelse. Med denne foodprocessor kan du blande og mose bløde.
Pris 959 kr.
Kategori: Diverse - Baby og småbørn Amning og madning
Denne Beaba pasta- og riskoger til babymad er velegnet til alle typer stivelsesholdige fødevarer, fx ris, pasta, semulje, hvede, linser etc. Kogeren er ideel til at lave små mængder mad til din baby, da den har en kapacitet på 300 g. Den tilbereder hurtigt maden, uden du behøver holde øje med den.
Pris 149 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenudstyr Kogeapparater og dampere Riskogere
.
Pris 1369.95 kr.
Kategori: Diverse -
.
Pris 1149 kr.
Kategori: Diverse - Spisetid/Madopbevaring|Baby og børn
Spiseklar grød med frugt6-8 månederEndelig! Grød på farten! Vores nye grød på er lige så gode varme som kolde – og børnene kan selv holde og spise, hvilket er en vigtig del af barnets udvikling. Passer godt som mellemmåltid på farten, i bussen, i bilen eller derhjemme. Fås i 3 gode smagsvarianter og.
Pris 9.95 kr.
Kategori: Babymad - 562
Semper Smoothie Yoghurt, Banan/Jordbær Består af frugt og 20% yoghurtMed smag af banan og jordbærTilpasset fra 6 mdr. og opPerfekt som sund dessert eller mellemmåltidPraktisk at have med på fartenUden farvestoffer og kunstige sødestofferUåbnet emballage kan opbevares ved normal stuetemperatur. Åbnet emballage.
Pris 10.95 kr.
Kategori: Babymad - 562
Spiseklar Grød Fra Semper6-8 månederEndelig! Grød på farten! Vores nye grød på er lige så gode varme som kolde – og børnene kan selv holde og spise, hvilket er en vigtig del af barnets udvikling. Passer godt som mellemmåltid på farten, i bussen, i bilen eller derhjemme. Grøden indeholder både jern, kalcium og.
Pris 10.95 kr.
Kategori: Babymad - 562
Spiseklar Grød Fra Semper6-8 månederEndelig! Grød på farten! Vores nye grød på er lige så gode varme som kolde – og børnene kan selv holde og spise, hvilket er en vigtig del af barnets udvikling. Passer godt som mellemmåltid på farten, i bussen, i bilen eller derhjemme. Grøden indeholder både jern, kalcium og.
Pris 10.95 kr.
Kategori: Babymad - 562
Spiseklar grød med æble & fersken6-8 månederEndelig! Grød på farten! Vores nye grød på er lige så gode varme som kolde – og børnene kan selv holde og spise, hvilket er en vigtig del af barnets udvikling. Passer godt som mellemmåltid på farten, i bussen, i bilen eller derhjemme. Fås i 3 gode smagsvarianter og.
Pris 10.95 kr.
Kategori: Babymad - 562
V3