Med denne Beurer digitale babymad- og flaskevarmer BY52 kan du hurtigt og praktisk opvarme al slags mad og drikkevarer og holde dem varme på en energibesparende måde. Denne babyflaskevarmer opvarmer alt fra modermælk til babymad jævnt og mildt, samtidig med at den hjælper med at bevare vigtige.
Pris 289 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby og småbørn Amning og madning Flaskevarmere og -sterilisering
.
Pris 269 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Spisetid - Food Storage
Babymad: sund start på livet (Forfatter: Charlotte Nowak, Forlag: Gyldendal, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788702126020).
Pris 139.46 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Neocate Spoon er en hypoallergen grød beregnet til småbørn og spædbørn fra 6 måneder, eller når barnet begynder at spise fast føde. Neocate Spoon anvendes ved overgang til skemad for børn med komælksproteinallergi, multiple fødevareallergier eller andre tilstande, hvor der er behov for en aminosyrebaseret.
Pris 688.05 kr.
Kategori: Babymad - Mor og barn Baby Baby ernæring
Denne Beaba pasta- og riskoger til babymad er velegnet til alle typer stivelsesholdige madvarer, f.eks. ris, pasta, semulje, hvede, linser etc. Med sin kapacitet på 300 g er denne koger ideel til at lave små mængder mad til din baby. Den laver maden hurtigt, og uden det er nødvendigt, at du holder.
Pris 149 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenudstyr Kogeapparater og dampere Riskogere
Denne 5-i-1 foodprocessor til babymad BFP-88 fra Alecto er en multifunktionel maskine til at tilberede sund babymad. Denne BPA-fri maskine er fantastisk til at tilberede sunde måltider til din baby. Den har en integreret tørkogningsbeskyttelse. Med denne foodprocessor kan du blande og mose bløde.
Pris 959 kr.
Kategori: Diverse - Baby og småbørn Amning og madning
Denne Beaba pasta- og riskoger til babymad er velegnet til alle typer stivelsesholdige fødevarer, fx ris, pasta, semulje, hvede, linser etc. Kogeren er ideel til at lave små mængder mad til din baby, da den har en kapacitet på 300 g. Den tilbereder hurtigt maden, uden du behøver holde øje med den.
Pris 149 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have Køkken og spisestue Køkkenudstyr Kogeapparater og dampere Riskogere
.
Pris 1149 kr.
Kategori: Diverse - Spisetid - Food Storage
.
Pris 1369.95 kr.
Kategori: Diverse -
MODERMÆLKSERSTATNING TIL SÆRLIG MEDICINSK FORMÅL PreNAN ernæring til for tidigt fødte er en kostbehandling til for tidligt fødte børn med en lav fødselsvægt. Anvendelse: Skal anvendes under medicinsk kontrol. Indeholder: Laktose Vegetabilsk olie Jern Zink Jod B12 vitamin Bakterien Bifidus BL.
Pris 158.05 kr.
Kategori: Babymad - Mor og barn Baby Modermælkserstatning
Hipp Spinat & Kartoffel til babyer fra 4 måneder og op. Lækker babymos med økologisk spinat, kartofler, løg, ris og cremet cheddar ost. Hipp babymad er udviklet til at blive nydt som en del af en varieret og balanceret afvæningsdiæt sammen med baby. Hipp Spinat & Kartoffel indeholder ingen kunstige.
Pris 14.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Økologisk figenbar med Banan og rosiner fra Ellas Kitchen som er perfekte til f.eks. at tage med på farten/ længere ture hvor der kan blive behov for et lille måltid på vejen. Figenbaren er dejlig blød og er en rar fingerfood. Ellas Kitchen bruger udelukkende gode, økologiske råvarer i alt deres babymad..
Pris 34.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Økologisk figenbar med jordbær og æble fra Ellas Kitchen som er perfekte til f.eks. at tage med på farten/ længere ture hvor der kan blive behov for et lille måltid på vejen. Figenbaren er dejlig blød og rar at holde i hånden. Ellas Kitchen bruger udelukkende gode, økologiske råvarer i alt deres babymad..
Pris 34.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Hipp Mango, Æble & Fersken, er en smagfuld babymos lavet med økologiske frugter. Med 100% frugtindhold. Med sin dejlige bløde tekstur som er helt uden klumber er Hipp Mango, Æble & Fersken perfekt til at give alle babyer fra 4 måneder og op en god start på dagen. Hipps babymad er udviklet til at indgå i en.
Pris 69.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Hipp Grøntsager, Ris & Kylling er en skøn babymos til babyer fra 4 måneder og op lavet udelukkende med gode, økologiske ingredienser. Denne babymos indeholder gode omega-3 fedtsyre som er vigtige for udviklingen af hjernen og nervesystemet Hipp babymad er udviklet til at blive nydt som en del af en varieret.
Pris 14.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Hipp Babyris er en herlig morgenmad til babyer fra 4 måneder og op. Denne Hipp Babyris indeholder B1-vitamin som er et vigtigt næringstof som hjælper med at opretholde et sundt stofskifte. Hipp Babyris laves med økologisk rismel og indeholder intet tilsat sukker. Med en dejlig blød tekstur. Hipps babymad er.
Pris 34.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Hipp Æble & Pære Budding er en herlig dessert lavet udelukke med gode, økologiske ingredienser. Med en dejligt blød tekstur uden klumber er Hipp Æble & Pære Budding perfekt egnet til babyer fra 4 måneder og op. Hipps babymad er udviklet til at indgå i en afvænnings diæt sammen med modersmælk, hvorved.
Pris 14.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Hipp Banan & Ris Budding er en herlig morgenmad til babyer fra 4 måneder og op lavet med økolgosike frugter, mælk og ris. Dette morgenmadsprodukt har en dejlig blød tekstur som er perfekt til de tidlige stadier i en babys liv. Hipp benytte udelukkende gode, økologiske råvarer i deres babymad produkter, som er.
Pris 14.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Arrowroot 125 g økologisk 125 g. Arrowroot er økologisk stivelse. Arrow-root, den pulveriserede rod af planten Amylum marantae, også kaldt maranta-stivelse, er et fint, hvidt, smag- og duftløst pulver, der anvendes bl.a. til supper, sovs, syltetøj, dessert, i babymad og til chokoladefremstilling. Natur.
Pris 47.96 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer Krydderier
V3