Lækker taske fra Urban Classics. Kommer i lækkert retro look med lommer på siderne med lynlås, en lomme på fronten samt indvendigt rum - perfekt til fx. en laptop. Fås i flere forskellige farver. Forventet leveringstid: Max 1 uge.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tasker
Fremstillet i en vandafvisende kvalitet. Et hovedrum som lukkes med magnetiske knapper og hægte. To inderlommer, hvoraf det ene passer til en computer på op til 15,6". To sidelommer. Et mindre rum på bagsiden med gummibelagt lynlås. Bæres med justerbare skulderremme..
Pris 599 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tilbehør Tasker Rygsække|men
– Kapacitet: 6 L. – Måler cirka 27 x 30 x 12 cm. – Egnet fra alderen 1,5 til 4 år. – Yderstof: 100% polyester. – Snor: 100% bomuld. – Detaljer: 100% læder. – Kun pletrens..
Pris 319 kr.
Kategori: Rygsække - Accessories Tasker Rygsække|Kids|Unisex
Babolat Backpack Maxi Team Black.
Pris 749 kr.
Kategori: Rygsække - Tennistasker
backpack.
Pris 1199 kr.
Kategori: Rygsække - Unisex Accessories Bags|Unisex
Information Materiale:  100% polyester Mål: ca.  31 x 38 cm.
Pris 29 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn / Baby- & børneprodukter / Skoletilbehør
Fischer Backpack Race 55L: Ryggsäck som rymmer mycket..
Pris 1099 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække & Tasker / Året rundt|
Materiale: Polyester Passer rygsække på 50-70 liter Elastik og løbegang til sikker placering på rygsæk Urberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af.
Pris 129 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|Other
EnRoute Backpack 14L er en slank og funktionel computerrygsæk fra Thule – velegnet til job, uddannelse og hverdagsbrug i det hele taget. Den har et polstret rygpanel med en luftkanal, der sørger for ventilation, og bæreselerne er brede og polstrede. Den U-formede åbning til hovedrummet gør det let at pakke og.
Pris 399 kr.
Kategori: Rygsække - Root Catalog Forside Bagage Rygsække Computer rygsække|
.
Pris 1370 kr.
Kategori: H?her 15 - TV
Everki Atlas rygsækken har et utal af forskellige features, som er særdeles brugbare på rejsen og i hverdagen. Den perfekte følgesvend til den forretningsrejsende Atlas 15.6" bærbar rygsæk med smukke og funktionelle detaljer til alle dine rejsebehov. Integreret 5-punkts balancesystem til at lette.
Pris 1099 kr.
Kategori: Rygsække - Electronics > Electronics Accessories > Computer Accessories > Handheld Device Accessories > PDA Accessories
.
Pris 186.45 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
KV+ Pioneer BackPack : Ryggsäck inkl vätskeblåsa för långpasset I lager 3-7 dagars leverans.
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Vätskesystem & Midjeväskor / Rullskidor|
KV+ Pioneer BackPack : Ryggsäck inkl vätskeblåsa för långpasset.
Pris 438 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Vätskesystem & Midjeväskor / Rullskidor|
Backpackerens Australien er ikke en guide der fortæller om museer, billetpriser og åbningstider, men derimod en u-undværlig guide spækket med gode råd og vejledninger til alle rejsens vigtige....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Let rygsæk der passer perfekt til rejser og udflugter. Tasken kan snildt rumme alt det du har brug for. På fronten har tasken en varmestøbt safezone rum der er stødsikkert og kan nemt rumme en telefon eller solbriller. Luftkanaler på bagpanelet til ventilation og et ekstra rum med organizer panel får denne.
Pris 799 kr.
Kategori: Rygsække - Daypacks
UA Storm technology delivers an element-battling, highly water-resistant finish Tough, abrasion-resistant bottom panel Soft lined laptop sleeve—holds up to 15” laptop Water-repellent front valuables pocket to keep your stuff safe Adjustable HeatGear® shoulder straps for extra comfort 1 side water.
Pris 399 kr.
Kategori: Rygsække - Sporting Goods
Lifeventure Packable Backpack Rygsæk - 16 Liter er perfekt til daglig brug eller ekstra lagerplads under dagsture eller på shopping. Tasken pakkes let ind i sin egen integrerede lynlås og er klar til brug på et øjeblik. Let og slidstærk med to lynlåslo.
Pris 319 kr.
Kategori: Tasker - Daypacks
Lifeventure Packable Backpack Rygsæk - 16 Liter pakkes let ind i sin egen integrerede lynlås og er klar til brug på et øjeblik. Perfekt til daglig brug eller ekstra lagerplads under dagsture eller på shopping. Let og slidstærk med to lynlåslommer og si.
Pris 319 kr.
Kategori: Kufferter - Daypacks
V3