Fremstillet i en vandafvisende kvalitet. Et hovedrum som lukkes med magnetiske knapper og hægte. To inderlommer, hvoraf det ene passer til en computer på op til 15,6". To sidelommer. Et mindre rum på bagsiden med gummibelagt lynlås. Bæres med justerbare skulderremme..
Pris 599 kr.
Kategori: Rygsække - Tilbehør Tasker Rygsække|men
Grå Backpack roll up.
Pris 599 kr.
Kategori: Rygsække - Herre | TILBEHØR | Tasker
Materiale: Polyester Passer rygsække på 30-50 liter Elastik og løbegang til sikker placering på rygsækUrberg har forpligtet sig til at donere 1% af sin årlige omsætning til en velrenommeret miljøbevarelse organisation. Så når du vælger et produkt fra Urberg tager du også en proaktiv rolle i bevarelsen af.
Pris 119 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking|Other
– Måler ca. 30 x 25 x 10 cm. – 100% polyester. – Kun pletrens..
Pris 299 kr.
Kategori: Rygsække - Accessories Tasker Rygsække|Kids|Unisex
Volume: Approx. 10 Liters Waterproof Rating: 8000 mm. Rains. 50% polyurethan, 50% polyester. Vandtæt: 8000 mm. Vandtæt. Tryklås. Karabinhage. Inderrum. Mål: 40 x 28 x 9 cm. Volumen: 9 l..
Pris 549 kr.
Kategori: Tasker - Men Bags|Men
Denne rygsæk er især velegnet til den der rejser meget med fly. Størrelsen på tasken har de korrekte mål så man er sikker på at de forskellige flyselvskaber vil godkende den som håndbagage..
Pris 189 kr.
Kategori: Rygsække - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
.
Pris 1299 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække & Tasker / Året rundt|
Ryggsäck 13L är en teknisk och lätt ryggsäck som är perfekt för löpning, cykling och skidåkning..
Pris 292 kr.
Kategori: Rygsække - Ryggsäckar & Väskor / Multisport|
Denne smarte rygsæk fra Fischer har en vandtæt bund og en justerbar rem i taljen, så den sidder godt på ryggen. Tasken kan indeholde 40 liter og har et ekstra opbevaringsrum til småting. En perfekt taske til udflugt eller skole..
Pris 519 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tasker-Rygsække
Everki Atlas rygsækken har et utal af forskellige features, som er særdeles brugbare på rejsen og i hverdagen. Den perfekte følgesvend til den forretningsrejsende Atlas 15.6" bærbar rygsæk med smukke og funktionelle detaljer til alle dine rejsebehov. Integreret 5-punkts balancesystem til at lette.
Pris 1099 kr.
Kategori: Rygsække - Electronics > Electronics Accessories > Computer Accessories > Handheld Device Accessories > PDA Accessories > PDA Cases
Backpacker: The Survival Hacker's Handbook.
Pris 191 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 450 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Hockey / Floorball
Mindre ryggsäck designad för att hantera tunga laster utan att överbelasta din kropp.I lager 3-7 dagars leverans.
Pris 2695 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække & Tasker / Året Rundt|
Trespass kids rygsæk. Designet til skole og fritids brug. Produceret i kraftigt materiale i 3 smarte print. Har god ryg comfort med foret skulder stopper, 2 vejs lynlås, en indvendig lomme til opbevaring, og rum designet til blyanter, penal huse, bøger, mobil, Ipad, bærbar PC. En god helårs rygsæk til alle.
Pris 1.49 kr.
Kategori: Tasker - børnetaske
.
Pris 300 kr.
Kategori: Tasker - |
.
Pris 3619 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Produktbeskrivelse - Rygsæk fra Rains- Fremstillet af 50% polyuretan og 50% polyester- Lukkes foran med spænde og magnetknapper- En inderlomme med plads til en 13'' bærbar- Et inderrum der lukkes med lynlås- Justerbare skulderstropper- Bredde 29 cm. Højde 45 cm. Dybde 10 cm Download pressebillede Artikelnr:.
Pris 579 kr.
Kategori: Herretøj - Mode|male Tøj-til-mænd Accessories Tasker
Lifeventure Packable Backpack Rygsæk - 25 Liter er perfekt til daglig brug eller ekstra lagerplads under dagsture eller på shopping. Tasken pakkes let ind i sin egen integrerede lynlås og er klar til brug på et øjeblik. Let og slidstærk med to lynlåslo.
Pris 449 kr.
Kategori: Tasker - Daypacks
Trespass Albus 25 Liter Rygsæk. Siderne spændes let ind eller ud alt efter hvor meget plads du behøver og på fronten har du de elastiske stropper til hurtig fastgørelse af grej eller dit regnslag. Rygsæk med masser af plads i de to hovedrum og rummelige frontlom.
Pris 149.5 kr.
Kategori: Kufferter - Daypacks
V3