Taske i perfekt størrelse til børnehaven. Tasken er coated, smuds- og vandafvisende. Den har justerbare remme og en stjerne i læder. Mål H: 35cm x B: 30 cm.
Pris 299 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 100
Babolat Backpack Maxi Team Black.
Pris 699 kr.
Kategori: Rygsække - Tennistasker
Fremstillet i en vandafvisende kvalitet. Et hovedrum som lukkes med magnetiske knapper og hægte. To inderlommer, hvoraf det ene passer til en computer på op til 15,6". To sidelommer. Et mindre rum på bagsiden med gummibelagt lynlås. Bæres med justerbare skulderremme..
Pris 599 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Tilbehør Tasker Rygsække|men
Rygsæk fra Champion. Lukkes med lynlås. Trykt logo foran. Lille hank foroven samt to justerbare stropper bagpå. Et yderrum foran som lukkes med lynlås. Tre inderlommer, hvoraf en lukkes med lynlås. Bredde 32 cm. Højde 45 cm. Dybde 14 cm. Fremstillet af polyester. Artikelnr: 841301-0446 Farve: Red Kategori:.
Pris 279 kr.
Kategori: Tasker - female Accessories Tasker Rygsæk|female
backpack.
Pris 1199 kr.
Kategori: Rygsække - Unisex Accessories Bags|Unisex
Materialer100% polyesterOpbevaringstaske 100% polyesterSædepude 100% polyethylen.
Pris 1099 kr.
Kategori: Rygsække - Luggage & Bags Backpacks|Other
Information Materiale:  100% polyester Mål: ca.  31 x 38 cm.
Pris 29 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn / Baby- & børneprodukter / Skoletilbehør
EnRoute Backpack 14L er en slank og funktionel computerrygsæk fra Thule – velegnet til job, uddannelse og hverdagsbrug i det hele taget. Den har et polstret rygpanel med en luftkanal, der sørger for ventilation, og bæreselerne er brede og polstrede. Den U-formede åbning til hovedrummet gør det let at pakke og.
Pris 439 kr.
Kategori: Rygsække - Root Catalog Forside Bagage Rygsække Computer rygsække|
.
Pris 1811 kr.
Kategori: H?her 15 - TV
.
Pris 195.42 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
KV+ Pioneer BackPack : Ryggsäck inkl vätskeblåsa för långpasset.
Pris 360 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Vätskesystem & Midjeväskor / Rullskidor|
Snipe Backpack från Puma!.
Pris 399 kr.
Kategori: Rygsække - Rygsække & Tasker / Året rundt|
KV+ Pioneer BackPack : Ryggsäck inkl vätskeblåsa för långpasset I lager 3-7 dagars leverans.
Pris 479 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Vätskesystem & Midjeväskor / Rullskidor|
Backpackerens Australien er ikke en guide der fortæller om museer, billetpriser og åbningstider, men derimod en u-undværlig guide spækket med gode råd og vejledninger til alle rejsens vigtige....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Lyle & Scott. For: 100% polyester. Ydermateriale: 90% polyester, 10% viskose. Moderne design. Hverdags-must have. Hovedrum indeholder laptop-lomme. Mål: 45 x 33 x 14 cm..
Pris 649 kr.
Kategori: Tasker - Men Bags|Men
Subterra er en stor og meget robust rygsæk, der kan beskytte alt dit elektroniske udstyr. I tasken er der "PowerPocket" så du kan holde dine ledninger på plads mellem dit udstyr og din oplader. På 30L modellen kan du tage din computer ud fra siden af..
Pris 659.4 kr.
Kategori: Rygsække - Daypacks
Produktbeskrivelse - Rygsæk fra Rains- Fremstillet af 50% polyuretan og 50% polyester- Lukkes foran med spænde og magnetknapper- En inderlomme med plads til en 13'' bærbar- Et inderrum der lukkes med lynlås- Justerbare skulderstropper- Bredde 29 cm. Højde 45 cm. Dybde 10 cm Download pressebillede Artikelnr:.
Pris 579 kr.
Kategori: Herretøj - Mode|male Tøj-til-mænd Accessories Tasker
UA Storm technology delivers an element-battling, highly water-resistant finish Tough, abrasion-resistant bottom panel Soft lined laptop sleeve—holds up to 15” laptop Water-repellent front valuables pocket to keep your stuff safe Adjustable HeatGear® shoulder straps for extra comfort 1 side water.
Pris 399 kr.
Kategori: Rygsække - Sporting Goods
Lifeventure Packable Backpack Rygsæk - 25 Liter er perfekt til daglig brug eller ekstra lagerplads under dagsture eller på shopping. Tasken pakkes let ind i sin egen integrerede lynlås og er klar til brug på et øjeblik. Let og slidstærk med to lynlåslo.
Pris 449 kr.
Kategori: Tasker - Daypacks
V3