Giv den perfekte barselsgave med Dr Brown´s Options Gaveæske! Options Sutteflaskerne har det smarte ventilsystem, som skiller luft og mælk ad, så vitaminer og lipider bibeholdes bedre, og så risikoen for kolik mindskes. Flaskens Wide Neck-model gør det lettere at fylde samt rense flasken. Indhold: - 2 x.
Pris 299 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr-Spisetid-Sutteflasker & Tilbehør
Sød og blød sutteklud til de allermindste Suttekluden giver dit barn tryghed og hygge når det skal puttes særligt hvis mor har båret kluden tæt ved kroppen og dermed givet den sin duft Leveres i fin Kaloo gaveæske, en fin barselsgave.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Hus og bolig|Personlig pleje|Barnepleje
Supersød sparebøsse udformet som en sej helikopter. Sparebøssen er lavet i sølvplet og måler 10,5 cm. Ønsker du at gøre sparebøssen til en helt unik og personlig dåbs- eller barselsgave, er det muligt at få graveret barnets navn eller data på helikopteren.
Pris 280 kr.
Kategori: Legetøj - Dåbsgaver
Er du gravid og ønsker at strikke til dit barn, kan denne strikkebog give dig en masse inspiration til nyfødte i alderen 0-2 år. Det kan også være, at du skal give en barselsgave til en veninde. Så kan denne bog eller nærmere hæftet være en hjælp. Babystr.
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Rigtig fint Mimbo Jimbo spisesæt i melamin. Spisesætte består af skål, tallerken og kop, som leveres i en flot gaveæske.Et rigtig flot spisesæt til dåbsgave, barselsgave eller fødselsdagsgave. Flad tallerken måler 21,5 cm i diameterSkål måler 16 cm i diameterKop måler 6,5 cm i højdenSættet....
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Her får du den sødeste sutteklud, som er helt perfekt som barselsgave.  Suttekluden er super blød og har nulreknuder. Den er ca. 20 cm. og den er perfekt som en....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Legetøj -
Hold små fødder varme med bløde Bunny Frottésokker fra det britiske modehus Joules. – 2-pack sokker med forskellige farver og tryk – Lavet af blødt, fugtabsorberende frotté – Perfekt som dåbs- eller barselsgave Materiale: 76 % bomuld, 21 % polyamid og 3 % elastan – Vaskeanvisning: Maskinvask 30 °C.
Pris 63 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Undertøj Strømper
Søde bloklys med printede babyfødder på lyset hele vejen rundt. Lyset er hvidt indvendigt med trykt lyserødt stearin hele vejen rundt og kommer fint pakket ind i cellofan. Passer flot til en sød borddækning til barnedåb og babyshower eller som barselsgave.
Pris 48 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kunst og underholdning
Bogen er den perfekte dåbsgave, eller barselsgave til de kommende forældre.Der er kuverter til hårlok etc. og rammer til at sætte billeder i.Bogen fungerer som en traditionel barnets bog for begge køn..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO Dette søde sæt er den perfekte barselsgave! Med en langærmet.
Pris 155 kr.
Kategori: Legetøj - Baby og småbørn|Pige
Babymoov Spisesæt er et flot og komplet servicesæt til dit barn. Dette spisesæt består af en tallerken, skål, krus, gaffel og ske og kommer i en luksuriøs gaveæske, ideel som eksempelvis fødselsdags-, dåbs- eller barselsgave. Samtidig tåler det maskinvask. Information: Materiale: Melamin BPA/bisphenol fri.
Pris 199 kr.
Kategori: Diverse - Børn / Baby & børneprodukter / Spise & drikke / Tallerkener & skåle
Så sødt økologisk babysengetøj  fra Yai Yai. Sættet er fremstillet i 100% økologisk og GOTS certificeret bomuld . Lækkert og blødt, gråt med hvidt ræve-print på forsiden og ensfarvet på bagsiden. Der er lynlås i både dyne- og pudebetræk.  Brug også dette babysengesæt som barselsgave.  Mål: Dynebetræk 70x100.
Pris 349 kr.
Kategori: Diverse - sengetøj til børn
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave. Her får du Liberty of Londons print i ”TIGER G” og "QUEUE FOR THE ZO D" til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
Lacoste Crib sneakers med elastik snørrebånd til de helt små. Den perfekte barselsgave til små Lacoste fans. Materiale: Kunstlæder/tekstil..
Pris 299 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 187
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave. Her får du Liberty of Londons print i ”Birds” og "Capel" til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i generationer. Libertys Tana.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 5629
Kaninen er et blødt plysdyr med lange arme og ben, som er nemme at gribe om, selv for det helt lille barn. Plyskaninen er perfekt at have med på tur og er også den ultimative sovebamse til at kramme og putte med. En oplagt barselsgave til familien, der ikke på forhånd kender kønnet på barnet. Materiale: 100%.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1257
Lacoste Crib sneakers med elastik snørrebånd til de helt små. Den perfekte barselsgave til små Lacoste fans. Materiale: Kunstlæder/tekstil..
Pris 299 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 187
Badelagen med hætte og vaskehanske - sæt. Blød og lækker frotté bomuldskvalitet med løkker på den ene side og velur på den anden. Ensfarvet med stribet detaljer. Stor løkke til ophæng. God ide til barselsgaven..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 4077
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave. Her får du Liberty of Londons print i ”ADELAJDA B-CC” og "CAPEL G" til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i generationer..
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
V3