Er du gravid og ønsker at strikke til dit barn, kan denne strikkebog give dig en masse inspiration til nyfødte i alderen 0-2 år. Det kan også være, at du skal give en barselsgave til en veninde. Så kan denne bog eller nærmere hæftet være en hjælp. Babystr.
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Giv den perfekte barselsgave med Dr Brown´s Options Gaveæske! Options Sutteflaskerne har det smarte ventilsystem, som skiller luft og mælk ad, så vitaminer og lipider bibeholdes bedre, og så risikoen for kolik mindskes. Dr. Brown´s har for deres smarte ventilsystem, modtaget priser som: ”2015 Moms Picks: Best.
Pris 359 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr-Spisetid-Sutteflasker & Tilbehør-Startsæt
Babymoov Spisesæt er et flot og komplet servicesæt til dit barn. Dette spisesæt består af en tallerken, skål, krus, gaffel og ske og kommer i en luksuriøs gaveæske, ideel som eksempelvis fødselsdags-, dåbs- eller barselsgave. Samtidig tåler det maskinvask. Information: Materiale: Melamin BPA/bisphenol fri.
Pris 199 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn / Baby & børneprodukter / Spise & drikke / Tallerkener & skåle
Starry Sky uro fra Petit Collage Giv din baby noget fint at kigge på, mens det pusles. Petit Collage uroen er laserskåret i bæredygtigt høstet bambus, som giver uroen karakter og et eksklusivt look. Perfekt barselsgave eller dåbsgave Bæredygtigt høstet bambus Stimulerer dit barns synssans og nysgerrighed OBS!.
Pris 229.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Børn Børnemøbler & indretning Interiør til børneværelset
Den perfekte gave til baby er netop landet! hvad enten det er tid til barselsgave, dåbsgave eller måske babyshower, så er gaveæsken fra My Teddy helt perfekt. Denne gaveæske kommer i en flot blå farve, der er perfekt til den nye lille bassemand. Boksen indeholder en lækker blød nusse- og sutteklud,.
Pris 219 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
Ekstra blød sutteklud med kanin og nulreknuder din baby Nussekluden er ca 20 cm Maskinevaskes ved 30 grader Leveres i en klassisk rund Kaloo æske med fin sløjfe Den perfekte barselsgave.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Isenkram og bolig|Personlig pleje|Barnepleje
Fine små ballerina dukker med kjole med tylskørt og ballerinasko. Dukken er 23 cm lang og kan bruges af børn fra +0 år. Skøn lille blød dukke til de allermindste børn. Dukken kommer i en fin gaveæske, så det er en perfekt barselsgave eller fødselsdaggave til de helt små. CE mærket legetøj fra franske DouDou.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - UDSALG - Dukker - Bamser - Barselsgaver - 0 år pige og gaveideer - 1 årig pige og gaveideer - 2 årig pige og gaveideer
Smørblød og vamset giraf fra Done bydeer. Den søde giraf er lavet i den bedste og mest smørbløde kvalitet. Elefanten indbyder til en masse hygge, kram og kys. Den perfekte barselsgave. Mål: 16 x 17 cm. Alder: 0 år + Materiale: 100% Polyester, fyld af.
Pris 129 kr.
Kategori: Legetøj - Done by Deer bamser
Bogen er den perfekte dåbsgave, eller barselsgave til de kommende forældre. Der er kuverter til hårlok etc. og rammer til at sætte billeder i. Bogen fungerer som en traditionel....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Søde bloklys med printede babyfødder på lyset hele vejen rundt. Lyset er hvidt indvendigt med trykt lyserødt stearin hele vejen rundt og kommer fint pakket ind i cellofan. Passer flot til en sød borddækning til barnedåb og babyshower eller som barselsgave.
Pris 48 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kunst og underholdning
Bogen er den perfekte dåbsgave, eller barselsgave til de kommende forældre.Der er kuverter til hårlok etc. og rammer til at sætte billeder i.Bogen fungerer som en traditionel barnets bog for begge køn..
Pris 119.96 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO Dette søde sæt er den perfekte barselsgave! Med en langærmet.
Pris 155 kr.
Kategori: Legetøj - Baby og småbørn|Pige
Den perfekte gave til en babyshower eller som barselsgave. Hold i neutrale farve og indeholder mange gode ting. Designet af Natti & Co. Indhold i gaveboks:Blød krammebamse kludBillederammeBlød frotté hagesmækSjov rangleDuftposeKuffert Mål: 12 x 26 x 21 cmStof: bomuldKrammeklud: 40 x 40 cmSerie: Natti &.
Pris 495 kr.
Kategori: Diverse - gaveboks
Så sødt økologisk babysengetøj  fra Yai Yai. Sættet er fremstillet i 100% økologisk og GOTS certificeret bomuld . Lækkert og blødt, gråt med hvidt ræve-print på forsiden og ensfarvet på bagsiden. Der er lynlås i både dyne- og pudebetræk.  Brug også dette babysengesæt som barselsgave.  Mål: Dynebetræk 70x100.
Pris 349 kr.
Kategori: Diverse - sengetøj til børn
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave. Her får du Liberty of Londons print i ”TIGER G” og "QUEUE FOR THE ZO D" til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
Badelagen med hætte og vaskehanske - sæt. Blød og lækker frotté bomuldskvalitet med løkker på den ene side og velur på den anden. Ensfarvet med stribet detaljer. Stor løkke til ophæng. God ide til barselsgaven..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 4077
Lacoste Crib sneakers med elastik snørrebånd til de helt små. Den perfekte barselsgave til små Lacoste fans. Materiale: Kunstlæder/tekstil..
Pris 299 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 187
Lacoste Crib sneakers med elastik snørrebånd til de helt små. Den perfekte barselsgave til små Lacoste fans. Materiale: Kunstlæder/tekstil..
Pris 299 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 187
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker, 100% vandtætte. Den oplagte barselsgave. Her med Liberty prints i MUSTARD og MONKEY. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i generationer. Libertys Tana Lawn bomuld er.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
V3