Müsli Fed uro, i en fed grålig farve. Perfekt som barselsgave. Model: Wing mobile 1576002600 Farve: Lagoon Green.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration til børneværelset
Giv den perfekte barselsgave med Dr Brown´s Options Gaveæske! Options Sutteflaskerne har det smarte ventilsystem, som skiller luft og mælk ad, så vitaminer og lipider bibeholdes bedre, og så risikoen for kolik mindskes. Flaskens Wide Neck-model gør det lettere at fylde samt rense flasken. Indhold: - 2 x.
Pris 349 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Babyudstyr-Spisetid-Sutteflasker & Tilbehør
Frotté babyhåndklæde fra Baby Dan Lækkert og blødt frotté badeslag med hætte - lige til at svøbe din baby i efter badet. Det søde babyhåndklæde med uglemotiv kan passende bruges som gave til barnedåben eller som barselsgave. Baby Dan Love Birds babyhåndklædet kan vaskes ved 60 grader, og bør altid vaskes.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Børn Bad, pusle & pleje Babyhåndklæder
Sødt blødt babytæppe til hygge, barnevognen,kravlegården osv.Virkelig flot iefterårsfarver med mønster på som passer til Fixonis efterårs kollektion 2018. Tæppet er vatteret, det vil sige at det også varmer lidt.Perfekt barselsgave. Babytæppet måler75x.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bæreseler og Babyslynge - Baby & Toddler
Bogen er den perfekte dåbsgave, eller barselsgave til de kommende forældre.Der er kuverter til hårlok etc. og rammer til at sætte billeder i.Bogen fungerer som en traditionel barnets bog for begge køn.Bogen er på svensk.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Søde bloklys med printede babyfødder på lyset hele vejen rundt. Lyset er hvidt indvendigt med trykt lyserødt stearin hele vejen rundt og kommer fint pakket ind i cellofan. Passer flot til en sød borddækning til barnedåb og babyshower eller som barselsgave.
Pris 48 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kunst og underholdning
Rigtig fint Mimbo Jimbo spisesæt i melamin. Spisesætte består af skål, tallerken og kop, som leveres i en flot gaveæske.Et rigtig flot spisesæt til dåbsgave, barselsgave eller fødselsdagsgave. Flad tallerken måler 21,5 cm i diameterSkål måler 16 cm i diameterKop måler 6,5 cm i højdenSættet....
Pris 159.96 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Bogen er den perfekte dåbsgave, eller barselsgave til de kommende forældre. Der er kuverter til hårlok etc. og rammer til at sætte billeder i. Bogen fungerer som en traditionel....
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Din lille eventyrer vil elske sin nye bedste ven, den Grå Blæksprutte, fra det belgiske mærke Nattou. – Fremstillet i et blødt plysmateriale – Broderet ansigt – Perfekt som dåbs- eller barselsgave – Mål: 23 cm – Alder: fra 0 år og op – Sikkerhedscertificeret: CE-certificeret – Materiale: 100 % polyester.
Pris 271.2 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Tøjdyr Dyr
OYOY Bear Nature ophæng/dekoration. Bear Nature er en flot og dekorativ træfigur med fine detaljer. Brug den medfølgende lædersnor og hæng bjørnen op i et hjørne af børneværelset eller over puslebordet. Bear Nature er fremstillet i bøg og egetræ, og vil egne sig godt som barselsgave til den højgravide.
Pris 275 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Produkter - Gaveideer til enhver anledning - Gaver til børn - 200-499 til barnet
Babymoov Spisesæt er et flot og komplet servicesæt til dit barn. Dette spisesæt består af en tallerken, skål, krus, gaffel og ske og kommer i en luksuriøs gaveæske, ideel som eksempelvis fødselsdags-, dåbs- eller barselsgave. Samtidig tåler det maskinvask. Information: Materiale: Melamin BPA/bisphenol fri.
Pris 199 kr.
Kategori: Diverse - Børn / Baby & børneprodukter / Spise & drikke / Tallerkener & skåle
Så sødt økologisk babysengetøj  fra Yai Yai. Sættet er fremstillet i 100% økologisk og GOTS certificeret bomuld . Lækkert og blødt, gråt med hvidt ræve-print på forsiden og ensfarvet på bagsiden. Der er lynlås i både dyne- og pudebetræk.  Brug også dette babysengesæt som barselsgave.  Mål: Dynebetræk 70x100.
Pris 349 kr.
Kategori: Diverse - sengetøj til børn
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave. Her får du Liberty of Londons print i ”TIGER G” og "QUEUE FOR THE ZO D" til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
Kaninen er et blødt plysdyr med lange arme og ben, som er nemme at gribe om, selv for det helt lille barn. Plyskaninen er perfekt at have med på tur og er også den ultimative sovebamse til at kramme og putte med. En oplagt barselsgave til familien, der ikke på forhånd kender kønnet på barnet. Materiale: 100%.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1257
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave. Her får du Liberty of Londons print i ”Birds” og "Capel" til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i generationer. Libertys Tana.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 5629
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave. Her får du Liberty of Londons print i ”ADELAJDA B-CC” og "CAPEL G" til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i generationer..
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave. Her får du Liberty of Londons print i ”WILDFLOWERS F” og "KATIE & MILLIE D" (dusty) til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker, 100% vandtætte. Den oplagte barselsgave. Her med Liberty prints i MUSTARD og MONKEY. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i generationer. Libertys Tana Lawn bomuld er.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
Babygave: 2 x Liberty savlesmækker Oplagt som barselsgave! Vi har anvendt Liberty of Londons print i ”Patchwork” og "KATIE & MILLIE D" til de to hagesmække. Liberty er kendt for deres magiske mønstre og overlegne kvalitet - så tyndt og fint og stadigvæk så stærkt og farveægte, at det ofte går i arv i.
Pris 300 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2125
V3