DECO WALL akustikbillede 90x120 cm med "Dit billede" motiv. Billedet er printet i HD kvalitet på et lærred og har en 40 mm lydabsorberende kerne, selve rammen er i sort lakeret aluminium. </br> Akustikbilledet er ideelt til at skabe bedre akustik i f.eks. åbne kontorlandskaber eller mødelokaler, hvor.
Pris 3623.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Skærmvægge Akustikbilleder - Deco Wall
Sort træramme med billede af et får på blå baggrund. Mål: L35 x H45 x B2 cm Materiale: MDF og PVC.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
Bliv din egen kunstner med smartphotos billede på Lærred. Upload et billede du holder af. Det er både sjovt og inspirerende at lave et Lærredsbillede hos smartphoto! Når vi modtager din ordre hos smartphoto trykker vi dit billede på et lærred som vi spænder op i hånden på en træramme. Vores billeder på Lærred.
Pris 429 kr.
Kategori: Kunst - Lærred & Vægdekoration Billede på Lærred
Piet Hein billede..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Har du og dine venner altid været en smule politisk ukorrekte, så er dette spil lige noget for jer. Der er lagt op til masser af grin og sort humor..
Pris 179 kr.
Kategori: Spil - Legetøj og spil Spil Brætspil
Vangede billeder Jubilæumsudgivelse af Dan Turèlls klassiker fra 1975 med det originale førsteudgave-omslag. Dog med trækroner i grønne farver. Da bogen udkom, ønskede forfatteren inderligt grønne trækroner, men det var der ikke råd til. I jubilæumsgaven får Dan Turéll nu sit ønske opfyldt. Teksten er nysat,.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Biografier & erindringer
Vores lokkende lingeri, dristige og sexet, vil bringe din indre gudinde. Skræddersyet af de fineste materialer, er det let at rengøre og behagelig at både slid og touch. Hvis du har lyst til at afsløre lidt mere til din partner, vil dette dristige cupless lingeri være et godt valg. Du vil se meget.
Pris 199 kr.
Kategori: Erotisk lingeri - Voksne Erotik Erotisk beklædning
Smukt billede af en romantisk buket blomster..
Pris 358 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Home & Garden Decor
Nu kan du fremhæve dit motiv, samtidig med at det beskyttes af den flotte billedrammer! Du vælger selv, om du vil supplere med en passepartout eller anvender rammen, som den er. Uanset hvad så får dit billede masser af opmærksomhed!Nyttig viden.
Pris 129 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Collagerammer
Håndknyttet. Oprindelse: Persia / Iran Tæppe. Luv: Uld, Trend: Bomuld, Knudetæthed (knuder pr. m2): approx 40 000 knots per m².
Pris 5847 kr.
Kategori: Gulvtæpper - TÆpper - Persiske
Billedernes historie: fra hulemaleri til skærm (Forlag: Gyldendal, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788702242799).
Pris 232.46 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Sæt med kartet uld, pude og filtenåle til nålefiltning af billeder. En intelligensstimulerende aktivitet for børn Indhold: 20 stk. nålefilteplader, 1500 g kartet uld, 20 ark hobbyfilt og 20 stk. filtenåle.
Pris 1395 kr.
Kategori: Kreativ leg - Håndarbejde
Et flot billede i stilrent design fra danske Bloomingville. Billedet er husformet med en inspirerende tekst, og gør sig meget godt på børneværelsets væg. Billedet kommer flot indrammet i en sort træramme. Mål: B 40 x H 46 cm. Materialer: Papir, træ. Motiv: Tekst, stjerner. Farve: Sort, hvid..
Pris 199 kr.
Kategori: Albummer og Rammer - Børneværelset-Interiør-På Væggen-Plakater &amp; Billeder
Sjov lommelygte med flere funktioner. Lommelygten kan bruges som almindelig lygte, den kan bruges til natlampe eller den kan bruges som projektor. Der er 6 seje og spændende billeder med brandbil, politibil, kran,  en rigtig sød vagthund der sover, en vagthund der går aftentur, og en ambulance som kan skiftes.
Pris 189 kr.
Kategori: Legetøj - Børnelamper - 3 årig dreng gaveideer - 4 årig dreng gaveideer - 5 årig dreng gaveideer - 6 årig dreng gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 5 årig pige og gaveideer - 6 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Mest til drenge - Mest til piger
.
Pris 118 kr.
Kategori: Bøger & blade -
-.
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Fotowire med Lys - Hæng Billeder Op Med Klemmer Sjov dekoration som oplyser dit rum. Brug den som en juledekoration - hæng dine julekort op! Julebelysning med oplyste julekort Længde: 2,4 m Afstand mellem klemmerne: 12 cm Drives med 3 stk. AA-batterier (medfølger ikke)7313380243428.
Pris 69 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid - Belysning - Øvrig belysning
Indrammet billede med printet motiv og passepartout. Ramme med trælook. Totalmål inkl. ramme: 35x35 cm..
Pris 899 kr.
Kategori: Kunst - Bolig & indretning Dekoration Posters & billeder Billeder
.
Pris 68 kr.
Kategori: Babylegetøj - Leg & Gaver
V3