Fast Design Rion Stol Med Armlæn Stapelbar, Sort.
Pris 1808 kr.
Kategori: Sofaer & lænestole - Havemøbler & Udemiljø Udemøbler Lænestole & Havestole
.
Pris 226 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Georgia Serien fra Sika Design er fremstillet af stærke vedligeholdelsesfri fibre vævet på en aluminiumsramme. En Marie lænestol passer godt ind i hyggelige miljøer. Stolen har armlæn, som gør komforten ekstra god for dig. Der medfølger hynde i hvid..
Pris 2835 kr.
Kategori: Havemøbler - Havemøbler/Loungemøbler
Walker stol House Doctor Walker er en flot stol fra House Doctor. Den flotte og enkle spisebordsstol Walker stol House Doctor er fremstillet i aluminium og har en flot duset grå farve, der giver designet et elegant look med et råt twist. Sæt stolen sammen.
Pris 1249.95 kr.
Kategori: Borde & stole - dansk design, House doctor, House Doctor Møbler, Kvalitets møbler, Møbel, møbler, stol
.
Pris 1095 kr.
Kategori: Borde & stole - Stole
Smuk formstøbt stol designet af Marc Sadler..
Pris 5530 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture Chairs
Mål: H 45 x B 33 x D 33 cm Farve: Natur/sort.
Pris 895 kr.
Kategori: Borde & stole - Bolig & Have - Møbler - Stole - Taburetter
Spisebordsstolene vil med deres slanke og moderne design passe ind i alle køkkener og spisestuer. Takket være det slidstærke og smudsafvisende kunstlæder og det tyktpolstrede sæde er denne stol meget behagelig at sidde på. Disse attraktive stole er både moderne og tidløse. Montering er let. Pakken.
Pris 449 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Stole Køkken- og spisestuestole
Vores Yma gyngestol i grå med sort stel og vippefod i træ natur er lavet i et klassisk og tidsløst design.Stolen kan du bruge sammen med din sofa. Du kan stille stolen sammen med et lille bord, eller bare frit i rummet..
Pris 929 kr.
Kategori: Borde & stole - Stue - Stole - Alle stole
Babystolen Pebble fra Maxi-Cosi er en stol som udmærker sig ved høj sikkerhed og små, smarte detaljer. Babystolen har fået flere positive bedømmelser, og det er en dejlig, behagelig stol for dit barn. Den har en Y-sele, som er let at bruge, og som ikke sidder i vejen, når babyen skal placeres, og så er den.
Pris 1329 kr.
Kategori: Borde & stole - Autostole-Autostole 0 13 kg-Autostole
Design stol garanterer ægte afslapning! Sædet, ryglæn og hovedet området er komfortabelt polstret. Sædet er lavet af ægte bøffellæder (resten er lavet af syntetisk læder). Højden kan justeres nemt. Trinløs vippemekanisme kan justeres efter legemsvægt og låses i udgangspositionen. Materiale: Ægte læ.
Pris 1399 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Kontorstole Kontormøbler
Laminat til bordplader er en robust og slidstærk løsning, som erbåde praktisk og hygiejnisk. De forskellige farver og overflader givergode muligheder for at finde en løsning, som matcher de øvrigeprodukter i køkken eller bryggers.Laminat kræver ingen efterbehandling og vedligeholdes i dagligdagenmed.
Pris 469.95 kr.
Kategori: Borde & stole - Byggematerialer Træ & plader Bordplader
.
Pris 3999 kr.
Kategori: Borde & stole - Alle TV-borde
Khalm Tv borde.
Pris 6999 kr.
Kategori: Borde & stole - Alle TV-borde
OK Design Tableau magnet tavle i pigeon blue. OK Design har formgivet denne smukke tavle, som indeholder mange funktioner. Med Tableau tavlen kommer der en hylde, et lille spejl, en holder til blyanter, magneter samt kroge, som altsammen gør tavlen super funktionel og brugbar. Tavlen fra OK Design er perfekt.
Pris 1300 kr.
Kategori: Borde & stole - Produkter - Gaveideer til enhver anledning - Gaver til hende - 700+ til hende
Hommage tndstiksskeetui formgivet af Kristina Stark er b�de fin, praktisk og dekorativ. Etuiet er fremstillet af jern og lakeret i sort nuance og har et flot mnster. Etuiet passer til den store tndstksske. Tndstikssken bliver en flot detalje som gerne kan ligge fremme p� bordet..
Pris 245 kr.
Kategori: Borde & stole - tester - Jule - Julegavetips
Stolen tilbage med blomster mønster detaljer. Størrelse: 51 cm x 36 cm (ca.). Stof: 100% Polyester. Maskinvaskes ved 40c..
Pris 48.95 kr.
Kategori: Diverse - Tilbehør til stole
Denne gamer stol i racing design imponerer med sit sporty look og giver dig stor siddekomfort. Hvad enten det er hjemme, på kontoret, forretningsmæssigt eller ved computerspil - denne kontorstol er et absolut musthave, ikke kun til fans af motorsport. Det ergonomisk udformede sæde sørger med den.
Pris 625 kr.
Kategori: Diverse - TecTake Bolig Kontor Gamer-stole
Sika Design Ofelia Stol fra Sika Design.
Pris 1729 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Stole - Stole & Skamler
V3