LENA® Fashion Taske, design din egen trendy taske frit eller efter skabelon. Komplet sæt med taske, nål, garn m.v. Detaljerede instruktioner medfølger Egnet til børn fra 8 år. Advarsel! Ikke egnet for børn under tre år, på grund af faren for kvælning forårsaget af små dele..
Pris 135 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj|Diverse legetøj
Taske i hjkvalitets materialer. Med lynls som gr at din enhed er bedre sikret. Ekstremt bld indre som beskytter din enhed mod ridser og mindre std. Leveres med en lille taske hvor du kan opbevare andet tilbehr ssom ngler, kort, penge, etc. Slankt og let design som gr denne taske egnet til ogs at bres alene..
Pris 269 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Universal
.
Pris 89 kr.
Kategori: Tilbehør til bærbar lyd - iPod Touch 5 Cover
Designers Remix. 100% kolæder. Tote. Højkvalitetslæder. Dobbelt håndtag. Lynlås-lomme på indersiden. Uforet. Mål: 32 x 40 x 14 cm..
Pris 1799 kr.
Kategori: Tasker - Women Bags|Women
.
Pris 783 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Tasker|
Datorväska i klassisk design med rigid struktur och tillverkad i slittåligt syntetmaterial..
Pris 179 kr.
Kategori: Tasker - Computertasker
En lækker metal / finger strop holder til din smartphone, med et dannebrog design, som kan bruges med en magnetisk bilholder. Hold blot telefonen op til bilholderen og den vil sidde fast ved brug af magneten. Fingerstroppen giver et perfekt og sikkert greb om telefonen. Selve stroppen og magneten sidder fast.
Pris 69 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Internet & Telecom - Telephones & Faxes - Telephone Accessory
.
Pris 199 kr.
Kategori: Tasker - Depeche punge
Passer til. Samsung Galaxy S7.
Pris 49 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Samsung Galaxy S7 Etuier, tasker og punge
.
Pris 375 kr.
Kategori: Diverse - Tasker
Denne praktiske redskabsstaske, G89, fra Esschert Design beskytter og holder styr på dine haveredskaber, og gør det nemt for dig at tage dem med rundt. Den har et stort opbevaringsrum og mange sidelommer til at gemme alle dine redskaber. Denne redskabstaske er en del af en serie, som også indeholder.
Pris 223 kr.
Kategori: Diverse - Isenkram Isenkram – tilbehør Værktøjsopbevaring og -organisering Værktøjstasker
Denne praktiske redskabsstaske, G89, fra Esschert Design beskytter og holder styr på dine haveredskaber, og gør det nemt for dig at tage dem med rundt. Den har et stort opbevaringsrum og mange sidelommer til at gemme alle dine redskaber. Denne redskabstask.
Pris 223 kr.
Kategori: Diverse -
Sjov og på trend unicorn design isoleret frokost køler taske fra Puckator. Letvægts og holdbar, perfekt til hverdagsbrug. Ideel til....
Pris 43.95 kr.
Kategori: Diverse - Frostposer
Santa Fe by DROPS Design er en skuldertaske med et fint farvemønster. Tasken er hæklet i Drops Nepal. Santa Fe by DROPS Design måler ca. 67 cm i omkreds og ca. 34 cm i højden. Tasken hækles med en 3,5mm hæklenål eller den hæklenål, du skal bruge for a.
Pris 156 kr.
Kategori: Bøger & blade - Opskrifter
Port Noir by DROPS Design er en fin skuldertaske med farvemønster. Tasken er hæklet i Drops Nepal, som indeholder 65 % uld og 35 % alpaca. Port Noir by DROPS Designmåler ca. 70 cm i omkreds. Derudover måler den fine taske ca. 34 cm i højden. Tasken hæ.
Pris 175 kr.
Kategori: Bøger & blade - Opskrifter
Market Day by DROPS Design er en flot og farverig skuldertaske, der er hæklet med to tråde Drops Paris. Market Day by DROPS Design måler ca. 43 cm i bredden og er ca. 33 cm høj. Tasken er hæklet med dobbelt tråd med en 4,5mm hæklenål eller den hæklenål.
Pris 168 kr.
Kategori: Bøger & blade - Opskrifter
Rico Creative Glühwürmchen Opskrift Hue, Halsrør og Taske er et fint sæt til dig selv eller en god veninde. Sættet er strikket i Rico Creative Glühwürmchen, der indeholder reflekstråd. Sættet er one-size. Huen passer til et hovedmål på ca. 52-54 cm, hal.
Pris 20 kr.
Kategori: Bøger & blade - Opskrifter
Designers Remix. 100% kolæder. Tote. Højkvalitetslæder. Dobbelt håndtag. Lynlås-lomme på indersiden. Uforet. Mål: 32 x 40 x 14 cm..
Pris 1799 kr.
Kategori: Tasker - Women Bags|Women
Designers Remix. 100% kolæder. Dobbelt håndtag. Lille inderlomme med lynlås. Mål: 42 x 50 x 16 cm..
Pris 2199 kr.
Kategori: Tasker - Women Bags|Women
V3