BIOS-Tema er en serie hæfter, der sætter fokus på både fagenes kerneområder og deres fælles, tværfaglige berøringsflader. Tager udgangspunkt i eleverne Med udgangspunkt i et emne, der....
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog: Kræft (Bog, Dansk) - Forfatter: Teresa Andresen - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788762501744.
Pris 159.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Amerikanske Noah Gordons bestsellerroman om Rob J. Cole, dervokser op i det 11. århundredes sygdomshærgede London. Da hans far og mor dør, kommer han i lære hos en excentrisk badskær, med hvem han rejser land og rige rundt og sælger mirakelkure til de s.
Pris 93.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur
Kasi Jesper er en af dansk erhvervslivs mest farverige skikkelser som har været med i en lang række virksomheder og sager som alle er kendt i offentligheden. De fleste ved, at han på seks år skabte en milliardom-sætning med smykker fra Pandora, at han har.
Pris 145.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
I begyndelsen af det tyvende århundrede er den iltre Marta Schneider splittet mellem sin fars påstand om at hun aldrig vil blive andet og mere end en tjenestepige, og sin mors opmuntringer til at hun skal følge sine drømme. Marta sætter sig for at opfylde.
Pris 174.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur
Dette er en e-bog, lavet som en pdf-fil til privat brug. Når du klikker på købsknappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. Mange af de forhold, der ivrigt diskuteres i den pædagogiske debat har ikke nogen ell.
Pris 11.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Mogens Damsgaard Sørensen har sejlet som maskinmester og maskinchef i en lang række danske rederier ØK (Det Østaiatiske Kompani), Rederiet Terkol, Rederiet Dannebrog/Weco Shipping, Rederiet Dansk Esso, Dampskibsselskabet Torm, Den Kongelige Grønlandske Ha.
Pris 144.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Denne udgave af 'Intern evaluering af undervisningen' er en e-bog, lavet som en pdf-fil til privat brug. Når du klikker på købsknappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. INTERN EVALUERING AF UNDERVISNINGEN g.
Pris 133.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Denne udgave af ?Den autentiske lærer? er en e-bog, lavet som en pdf-fil ? til privat brug. Når du klikker på købs-knappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. Når lærere huskes af deres tidligere elever, er d.
Pris 11.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
59-årige Claudia sidder anspændt i flyet til København. Hun hader at flyve og forude venter et risikabelt gensyn. Konferencen, hun er på vej til, er et påskud til at opsøge ungdommens store kærlighed.Mødet med fortiden i den danske hovedstad bliver kun be.
Pris 73.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Skønlitteratur
Brandfysik og brandteknisk design af bygninger er skrevet som lærebog til brug for undervisningen i det brandtekniske område på landets ingeniøruddannelser. Bogen kan endvidere anvendes som opslagsbog for rådgivende ingeniører, brandtekniske byggesagsbeha.
Pris 576.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
BIOS-Tema er en serie hæfter, der sætter fokus på både fagenes kerneområder og deres fælles, tværfaglige berøringsflader. Tager udgangspunkt i eleverne Med udgangspunkt i et emne, der interesserer de unge, introduceres grundlæggende faglige begreber. Seri.
Pris 175.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Business og læring
Genudgivelse af Michael Næsted Nielsens digtsamling, Krusning, som ebog. Digtsamlingen blev oprindelig udgivet som trykt bog hos forlaget Lancelot i 1997..
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Denne ebogs-udgave er en PDF-fil, hvor siderne er samstemmende med den trykte udgave.Søværnet under den kolde krig gennemgår udviklingen i Søværnets strategi og taktik 1945-1989 i 7 kapitler. Hvert kapitel dækker en historisk periode og analyserer først – på baggrund af udviklingen i NATOs strategi -.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
Den tavse røver er første bind i serien Akademiet, som er udkommet som lyd- og ebog.  Eva Maria Fredensborgs tilgang til krimigenren er den psykologiske og rammen om fortællingen er det fællesskandinaviske Akademi for Gerningsmandsprofilering.  Den aldrende efterforsker, Conrad....
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
En interaktiv ebog om den populære Dino. Klik på teksten, så bliver den læst op eller klik på tegningerne, så sker der ting og sager. Du kan både møde Dino, Dinos venner og se hvad Dino spiser. Dino kan selv skrælle en banan. Kan du også det? Og hvem er det nu, der er Dinos bedste ven? Få svaret....
Pris 43 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Revideret udgave af Peter Ørsteds biografi om Gajus Julius Caesar udgivet som ebog i formatet epub.
Pris 105 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Innovation C er en lærebog om innovative processer i virksomheder og i samfundet. eBogen indeholder metoder til udvikling af nye idéer til produkter og processer, samt en systematisk præsentation....
Pris 339.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Illustrator CC: Vektorgrafik og typografi (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Anders Benekou - Forlag: Libris Media - Emner: InDesign, Adobe, Typografi, Illustrator, Photoshop, PDF, Sats, Bogopsætning, Ebog, Epub - ISBN-13: 9788778538871.
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3