Den unge vinbonde Josep flygter fra borgerkrig i Spanien og ender hos en fransk vinbonde i Languedoc, der giver giver ham arbejde. Da Josep en dag får besked om, at hans far er død, begiver han sig ud på den lange vandring hjem. Men vil det lykkes ham at.
Pris 11.74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
p...BIOS-Tema er en serie hæfter, der sætter fokus på både fagenes kerneområder og deres fælles, tværfaglige berøringsflader. Tager udgangspunkt i eleverne Med udgangspunkt i et emne, der....
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
BIOS-tema, lærervejledning, suppl. delprojekter og kopiark - ebog: Kræft (Bog, Dansk) - Forfatter: Teresa Andresen - Forlag: Gyldendal - ISBN-13: 9788762501744.
Pris 159.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
I begyndelsen af det tyvende århundrede er den iltre Marta Schneider splittet mellem sin fars påstand om at hun aldrig vil blive andet og mere end en tjenestepige, og sin mors opmuntringer til at hun skal følge sine drømme. Marta sætter sig for at opfylde sin mors håb og forlader hjemmet for at skabe sig et.
Pris 150 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Kasi Jesper er en af dansk erhvervslivs mest farverige skikkelser som har været med i en lang række virksomheder og sager som alle er kendt i offentligheden. De fleste ved, at han på seks år skabte en milliardom-sætning med smykker fra Pandora, at han har en sag kørende mad Skat, at han grundlagde Endless.
Pris 150.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bibelen på hverdagsdansk 2007 udgave i eBog format, sådan at du kan have hele Bibelen på iPad, iPhone, Android og andre Smartphones uden nettilgang. Læs og søg i Bibelen.Bibelen på hverdagsdansk er en bibel på almindeligt, letlæseligt og lettilgængeligt hverdagsdansk. Oversættelsen gengiver Bibelens budskab i.
Pris 99 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Amerikanske Noah Gordons bestsellerroman om Rob J. Cole, dervokser op i det 11. århundredes sygdomshærgede London. Da hans far og mor dør, kommer han i lære hos en excentrisk badskær, med hvem han rejser land og rige rundt og sælger mirakelkure til de sy.
Pris 11.74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
Kasi Jesper er en af dansk erhvervslivs mest farverige skikkelser som har været med i en lang række virksomheder og sager som alle er kendt i offentligheden. De fleste ved, at han på seks år skabte en milliardom-sætning med smykker fra Pandora, at han har.
Pris 18.24 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
I begyndelsen af det tyvende århundrede er den iltre Marta Schneider splittet mellem sin fars påstand om at hun aldrig vil blive andet og mere end en tjenestepige, og sin mors opmuntringer til at hun skal følge sine drømme. Marta sætter sig for at opfylde.
Pris 21.87 kr.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
Mogens Damsgaard Sørensen har sejlet som maskinmester og maskinchef i en lang række danske rederier ØK (Det Østaiatiske Kompani), Rederiet Terkol, Rederiet Dannebrog/Weco Shipping, Rederiet Dansk Esso, Dampskibsselskabet Torm, Den Kongelige Grønlandske Ha.
Pris 18.12 kr.
Kategori: Bøger & blade - Biografier
Dette er en e-bog, lavet som en pdf-fil til privat brug. Når du klikker på købsknappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. Mange af de forhold, der ivrigt diskuteres i den pædagogiske debat har ikke nogen ell.
Pris 1.49 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Denne udgave af Intern evaluering af undervisningen er en e-bog, lavet som en pdf-fil til privat brug. Når du klikker på købsknappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. INTERN EVALUERING AF UNDERVISNINGEN gen.
Pris 16.74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Denne udgave af ?Den autentiske lærer? er en e-bog, lavet som en pdf-fil ? til privat brug. Når du klikker på købs-knappen bliver du linket over til www.daktyl.dk hvorfra filen bliver solgt og distibueret. Når lærere huskes af deres tidligere elever, er d.
Pris 1.49 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
59-årige Claudia sidder anspændt i flyet til København. Hun hader at flyve og forude venter et risikabelt gensyn. Konferencen, hun er på vej til, er et påskud til at opsøge ungdommens store kærlighed.Mødet med fortiden i den danske hovedstad bliver kun be.
Pris 9.24 kr.
Kategori: Bøger & blade - Litteratur og fiktion
BIOS-Tema er en serie hæfter, der sætter fokus på både fagenes kerneområder og deres fælles, tværfaglige berøringsflader. Tager udgangspunkt i eleverne Med udgangspunkt i et emne, der interesserer de unge, introduceres grundlæggende faglige begreber. Seri.
Pris 21.99 kr.
Kategori: Bøger & blade - Studie
Den tavse røver er første bind i serien Akademiet, som er udkommet som lyd- og ebog.  Eva Maria Fredensborgs tilgang til krimigenren er den psykologiske og rammen om fortællingen er det fællesskandinaviske Akademi for Gerningsmandsprofilering.  Den aldrende efterforsker, Conrad....
Pris 149 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Revideret udgave af Peter Ørsteds biografi om Gajus Julius Caesar udgivet som ebog i formatet epub.
Pris 105 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
InDesign CC: Publicering og layout af bøger, brochurer og plakater mv (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Daniel Riegels - Forlag: Libris Media - Emner: InDesign, Adobe, Photoshop, PDF, Sats, Bogopsætning, Ebog, Epub - ISBN-13: 9788778538772.
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Illustrator CC: Vektorgrafik og typografi (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Anders Benekou - Forlag: Libris Media - Emner: InDesign, Adobe, Typografi, Illustrator, Photoshop, PDF, Sats, Bogopsætning, Ebog, Epub - ISBN-13: 9788778538871.
Pris 129 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3