Leveres i æsker med 3 ruller, med 100 m på hver rulle, – i 30 cm bredde..
Pris 186.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Film
T-Shirt fra Film. Materiale: 100% Bomuld. Modellen er 190 cm og er fotograferet i str L..
Pris 249 kr.
Kategori: Herretøj - T-shirts|Fyr
Film klapper 17,5 cm x 20 cm hvor der er plads til at skrive med kridt. Perfekt til en fest med filmtema..
Pris 28 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Tilbehør
Todelt EMOJI FILMEN-sengesæt Med dette sengetøj kan du hurtigt sætte et personligt præg på dit soveområde med flotte billeder ellerspændende mønstre. Det er en sjov måde at gøre noget, du holder af, f.eks. din foretrukne film, farve eller figur, til en del af din værelsesudsmykning. Og af uforklarlige årsager.
Pris 139.96 kr.
Kategori: Sengetøj - Home & Garden Linens & Bedding Bedding
Mepore Film og Pad 9 x 15 cm 5 stk.PRODUKTET MEPORE FILM OG PAD ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR Mepore Film og Pad er en transparent, selvklæbende og absorberende filmbandage.Mepore Film og Pad er brusetæt og giver en høj komfort for patienten. Anvendelse:Kan anvendes efter behov..
Pris 75 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Sår- og skadebehandling Forbindinger
Film skal ses i dansk giver redskaber og begreber til at arbejde med levende billeder i en danskfaglig kontekst. Målet er at kvalificere analysen af den visuelle mediekultur, men også at motivere og engagere eleverne og inspirere til at inddrage og bruge film på nye måder i dansk.Med baggrund i danskfagets.
Pris 319.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
De senere år er København begyndt at insistere på en plads blandt filmens verdensbyer. Med film som En kongelig affære og The Danish Girl og tv-serier som Forbrydelsen og Borgen er København....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Film style and story: A Tribute to Torben Grodal (Forlag: Museum Tusculanum, Type: Bog, ISBN: 9788772898513).
Pris 192.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Films evoke broad moods and cue particular emotions that can be broadly shared as well as individually experienced. Although the experience of emotion is central to the viewing of movies, film studies have neglected to focus attention on the emotions, relying instead on vague psychoanalytic concepts of.
Pris 219.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - E-bog
.
Pris 69 kr.
Kategori: Erotiske film - Film|Film og TV-serier
Polyester er det optimale materiale til skiltning under krævende forhold. Det er varme- samt vandafvisende og kan ikke rives i stykker. Mat hvid. Forsidetykkelse: 60 mic. Total tykkelse: 158 mic. Indhold: 50 .
Pris 480.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Plastik- og lamineringslommer mm.
Film Genre for manuskriptforfatter er en praktisk undersøgelse af hvordan klassiske film genre komponenter kan bruges i opbygningen af en screenp....
Pris 319 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Reference
Emsa Click & Cut folieskærer / filmskærer, rød, 33 cm Denne innovative Click & Cut folie- og filmskærer gør din hverdag nemmere. Læg rullen i skæreren og så er det slut med dårligt afrevet stanniol og film der filtrer sammen. Passer perfekt i skuffen Velegnet til bade sølvpapir og husholdningsfilm Fås i.
Pris 119 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Home & Garden Kitchen & Dining Kitchen Tools & Utensils Kitchen Organizers Paper Towel Holders & Dispensers
Ronja Røverdatter Den nat Ronja blev født buldrede tordenen over bjergene, ja, det var en uvejrsnat, der fik alt troldtøj, som holdt til i Mattisskoven, til forskræmt at krybe ned i deres huler og skjulesteder... Lindgrens klassiker med nye tegninger af den japanske animationsmester Katsuya Kondo fra det.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
.
Pris 241 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Party Projektor Jul/Halloween/fest/nytår. Hav altid fest-lyset klar med denne projekter spot lampe som kaster lys op på væggen. Der medfølger 6 'film' som passer til hhv. Jul, Påske, Halloween, Fest, Fødselsdag og til Nytår. Den giver en fantastisk stemning og du kan bruge den et utal af steder. Leveres med.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Med Veho VCC-100-XL MUVI X-Lapse får du den perfekte holder til at tage, skarpe billeder eller kontinuerlige panorama film eller fotos, på helt op til 360 grader. Standeren/holderen passer til de fleste smartphones og kameraer. Til smartphones og tynde kameraer medfølger der en holder, som kan.
Pris 199 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Electronics Communications Telephony Mobile Phone Accessories Mobile Phone Stands
.
Pris 369.06 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 583 kr.
Kategori: Kontorartikler - Blaek Toner Forbrugsstoffer|
V3