Fodbold i forskellige farver, der bruges af dit favorit fodboldhold. Fodbolden er lavet af plastik og måler 35 mm i diameter. En meget holdbar bold, udført i solidt materiale så farven ikke slides af. Fås i følgende farver: rød/hvid, hvid/blå, blå/rød og orange/hvid - vælg din favorit i boksen ovenfor. Prisen.
Pris 15 kr.
Kategori: Spil - BORDFODBOLD/Tilbehør
Fodbold fremstillet af syntetisk materiale som er vandafvisende. Størrelse 5Vægt ca. 310 gram32 maskinsyede gummifelter Gummiblære med ventilDiameter 220 cm .
Pris 129 kr.
Kategori: Holdsport - Fodbold
Denne sorte tshirt i de tyske farve, er et stykke tilbehør en fodboldfan ikke kan komme uden om. Dette tshirt har ordet "Deutschland" skrevet på brystet. Den er let formyset, og med en rundt hals. Til et sport-event, en udklædningsfest, vis din kærlighed til fodbold!.
Pris 145 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til voksne
Fodbold Vækkeure til den ægte fans. Materiale: Plastik + glas Fandt du ikke dit fodboldhold? Se alle vores ur og vækkeure - Klik Her Din yndlings fodboldhold trøje formet som vækkeure til at vække dig om morgenen Bruger 1 x AA.
Pris 149 kr.
Kategori: Vækkeure og Vejrstationer - Vækkeure & Ure
Din lille trendsetter vil skille sig ud fra mængden i denne friske Fodbold T-shirt i Carolification Multiple Use fra det kreative børnetøjsmærke Caroline Bosmans. – Fra mærkets CAROLIFICATION-kollektion. – Standardpasform. – Print foran og bagpå. – Kombiner med smækbukser fra mærket til et cool look. – 100%.
Pris 415 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Overdele T-shirts
Inex Club Fodbold ur til drenge. Inex er blandt tidens virkeligt populære brands. Læs mere her om det flotte ur og bestil online her ved Henrik Ørsnes..
Pris 248 kr.
Kategori: Ure - Ure
.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
- Gul - Dame.
Pris 200 kr.
Kategori: Holdsport - Udstyr - Fodboldudstyr - Fodbolde
Flot fodbold wallsticker med et stort Real Madrid Logo. Få Real Madrids ikoniske klub-logo op at hænge på væggen. Bekend kulør og vis hvem du er fan af, med en Real Madrid wallsticker påand#160;57x83cm. Mange drenge er fan af den meget populære storklub R.
Pris 148.75 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Wallstickers Wallstickers til drenge
Sjovt og detaljeret tapet til den store fodboldfan Højde: 243,84 cm Bredde: 304,80 cm Leveres som 12 paneller for nemmere montering.
Pris 469 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Isenkram & bolig|Børne- og babyudstyr|Tapet
Vejrbestandig fodbold med officiel størrelse og vægt..
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Elektronik Elektronik – tilbehør Kabler
Denne dobbeltsidede Pure2Improve-trænertavle til fodbold er en ideel hjælp til at sætte dit hold og holde styr på dine statistikker. Den ene side har et felt til spildiagrammer, og den anden side giver dig plads til at opsætte spilsystemer ved hjælp af de hvide og røde runde magneter og notere fejl,.
Pris 324 kr.
Kategori: Kæledyr - Sportsartikler Atletik Fodbold
Den lokale ungdomsklub er at sætte en underelevens trup sammen og Dal Chris Abs og Jason er fast besluttet på at blive plukket. De kender t....
Pris 47.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
"Fodbold-VM Spanien 82" handler om international landsholdsfodbold op til og under VM i Spanien i 1982. Sportsjournalist Per Høyer Hansen giver et detaljeret indblik i de mange kampe.....
Pris 309.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Sæt bestående af 1 stk. 3d kageforme, der forestiller fodbolde. Disse forme er idéelle til fodboldglade børn i alle aldre! Formene er fremstillet af hvidblik med non-stick belægning. Størrelse: 8,5 cm..
Pris 29.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageforme FORM Runde Specialforme
Fodbold-aktivitetsbøger 1-4 (display med 20 stk. ass.) Pris pr. stk. kr 20,00 (Paperback, Dansk) - Forlag: Forlaget Bolden - ISBN-13: 9788772050911.
Pris 308 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Med sit fodboldmotiv er denne ringeklokke fra Atredo et rigtig godt valg til det fodboldglade barn. Klokken har en klar, høj klang, som no....
Pris 24 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Ringeklokker til børnecykler
DBU Fan fodbold i hvid Str. 4.
Pris 65 kr.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
Vi kan klart anbefale denne vægdekoration: Wallsticker i markedets bedste kvalitet. Altid ubegrænset returret. Mulighed for gratis fragt. Klik dig videre for at se flere farver og størrelser..
Pris 119.2 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Drengeværelset
V3