Skål i klar glas..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Service & bestik - GLAS-PORCELÆN-MELAMIN Skåle Og Fade
Glas og aske er et uforglemmeligt portræt af en usædvanlig kvinde, som overlever tre ægteskaber, to verdenskrige, den russiske revolution, det store børskrak, og som ser et nyt Europa blive til.Året er 1884. Lili bliver født ind i en velstående familie i Alsace. Da hendes elskede far uventet dør, og Første.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Et glas mælk, tak Dorte er femten år og bor i en landsby i Litauen. Her drømmer hun ikke om det store eventyr, men om det konkrete og nære: bagerens søn Nikolaj, lidt mindre fattigdom, og at hendes far stadig var i live. Derfor slår hun også til, da hun bliver tilbudt en gratis rejse til Stockholm, hvor hun.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Øvrig skønlitteratur
Glas til Hue Fair lamper - Reservedel. Det kan jo ske, at du kommer til at smadre glasset til din Hue Fair lampe - pendel eller plafond. Men frygt ej, for du kan købe reservedelsglas til Hue Fair lamperne her, til en fornuftig pris. Glasset er det der sidder nederst - Topglasset kan ikke skiftes..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Heaven loungebord - med glasplade 10 mm glasplade. Stellet er i krom. Flot rundt bord, der giver et eksklusivt look. Ø:82 H:40 cm.
Pris 1373.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Reception og lounge Loungemøbler Loungeborde
Dette glas passer til petroleumslygten No. 276 fra Feuerhand, så fortvivl ikke, hvis du har tabt din lygte og smadret glasset..
Pris 49 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Udstyr Lygter Andre lygter|
Mauviel glaslåg med flot rustfrit stålknop..
Pris 289.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
BrugsanvisningFil neglene korrekt ved altid at file i samme retning og ikke køre filen frem og tilbage da dette vil skade og flosse neglene.Vejledende opbevaringOpbevares tørt og uden for børns rækkevide..
Pris 30.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje
Sipacare glas neglefil er perfekt til flossede negle og til finfiling af negle. Anvendelse:Kan anvendes ved behov..
Pris 101.85 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje Hånd- og fodpleje Neglepleje
Glas Sutteflaske Med Starball Cover - Blåt Låg Sutteflaske lavet i borsilikatglas, som er en type glas der modstår ekstrem varme og har en høj isoleringsevne, så det holder godt på varmen. Flasken sidder i en rund Starball af 100% naturgummi, der er praktisk og sjov på samme tid, da barnet nemt kan gribe om.
Pris 194.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 564
Mineheart Glass icon factory talpendel fra Mineheart.
Pris 2659 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning - Belysning - Taglamper & Pendlere
Glass Action Universal Elixir er en næringsgivende og plejende olie, som styrker håret og gør det blødt og krusfri med glans og elasticitet. Olien absorberes hurtigt, er ufarvet, passer til alle hårtyper og beskytter hårfarven samt reducerer spaltede spidser..
Pris 252 kr.
Kategori: Hårpleje - HÅRPLEJE
Glas Normal til Feuerhand 276 er et gennemsigtigt glasdæksel til din Feuerhand 276 lygte..
Pris 19 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sporting Goods Outdoor Recreation Camping & Hiking Camping Lights & Lanterns|Other
Cillit Bang Trigger Glas & Fedt fjerner let forskellige former for snavs på vinduer, spejle, fliser osv. Den efterlader et skinnende resultat i hele huset.  Cillit Bang Trigger Glas & Fedt sprayes på det udsatte område og tørres efterfølgende af. .
Pris 19 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - 574|Hus & Hjem Rengøring & hygiejne
Føl sommeren med dette personliggjorte drikkeglas. Perfekt til cocktails iste eller frisk juice i haven. Giv dit glas et inspirerende citat som passer til dit sommerhumør. Låget og sugerøret beskytter din drink mod spild (og insekter!). Er det koldt udenfor? Glem sugerøret og tænk tilbage på sommeren når du.
Pris 99 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
Disse glas og flise bore bit sæt fra Irwin er egnet til at bore i glas, porcelæn og keramik. Når du bruger dem, bor venligst med så få om omdrejninger som muligt (300 omdrejninger per minut er anbefalet), og vandkøling er desuden også anbefalet. Notér venligst; Brug ikke hammer. Dette Irwin bore bit.
Pris 279 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Bor – tilbehør Borebit
Elica Einbauhaube GLASS OUT IX/A/60, Edelstahl, Leistung 559 m³/h, Luftausgang Ø 150 mm Strip LED 1x7 W 4000K, Touch Control 3V+l Bedienung, 61 dB(A), EEK A.
Pris 5198 kr.
Kategori: Elica GLASS OUT - Home Webshop Emhætter Indbygning Med udtræk
Lyngby Glas er fremstillet i helt transparent miljøkrystal, der produceres i en patenteret proces, hvor den blyfri glasmasse bearbejdes, så den fremstår ekstraordinært klart og med meget høj holdbarhed. Det gør også Lyngby Glas velegnet til opvaskemaskine. Fremstillingen sker efter europæisk standard ISO/PAS.
Pris 399 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning // Glas & Krus // Vandglas
Vælg Damixa når du ønsker armaturer kompatible med alle hverdagens behov. Med et fundament i skandinaviske traditioner, har Damixa siden 1932 fabrikeret prisvindende, holdbare og nydelige armaturer, i et design der giver mening..
Pris 499 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - Damixa
V3