Dexter loungebord - perfekt til et par kopper kaffe. Fås med krom stel og klar glasplade i bund og top eller gråmalet glas plade i top og bund med krom stel. Ø:38 cm. H:42 cm.
Pris 536.25 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Reception og lounge Loungemøbler Loungeborde
Ekstra glas til Star olielampe. Den frostede effekt på glasset giver et flot udtryk når lampen er tændt..
Pris 59 kr.
Kategori: Kontorartikler - Lys og lightere
Faux læder shorts med løse ben. Style dem sammen med en basis t-shirt for et afslappet og cool look. Lavet af 55% polyurethane og 45% viskose..
Pris 399.95 kr.
Kategori: Dametøj - Shorts
Meraki Glass Foot File er det første skridt til lækre og velplejede fødder. Denne effektive glasfil, er perfekt til dig med trætte og ømme fødder, der over tid har udviklet hård hud. Fodfilen fjerner døde hudceller, og du kan sammen med den rette pleje få dine smukke, bløde og sommerklare fødder tilbage på.
Pris 69 kr.
Kategori: Hudpleje - Health & Beauty - Body Care
Glas til Hue Fair lamper - Reservedel. Det kan jo ske, at du kommer til at smadre glasset til din Hue Fair lampe - pendel eller plafond. Men frygt ej, for du kan købe reservedelsglas til Hue Fair lamperne her, til en fornuftig pris. Glasset er det der sidder nederst - Topglasset kan ikke skiftes..
Pris 299.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
Glas/vindues-skraber Skraber i rustfrit stål til f.ex. vinduer og glaskeramiske flader. 6 stk blade medfølger.5709386445966.
Pris 19 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid - Værktøj & Have - Værktøj
'Rumfang12 cl Højde9 cm Diameter8,7 cm.
Pris 25 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken Skåle
Lyngby Glas Snapseglas 6 stk.  6 forskellige gennemfarvede, mundblæste snapseglas bidrager til en god stemning ved bordet, og det er nemt at finde sit eget glas. Snapseglassene har forskellige udformninger i farverne lilla, blå, smoke, amber, grøn og gul og indeholder fra 2,5 op til 4 cl.Bemærk at glassene er.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Service & bestik - Lyngby glas
BrugsanvisningFil neglene korrekt ved altid at file i samme retning og ikke køre filen frem og tilbage da dette vil skade og flosse neglene.Vejledende opbevaringOpbevares tørt og uden for børns rækkevide..
Pris 30.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje
Materiale: Træ glas Ca. mål: 17 x 15,5 x 17 cm  .
Pris 249 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Furniture
Mineheart Glass icon factory talpendel fra Mineheart.
Pris 2649 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indretning - Belysning - Taglamper & Pendlere
Glas Sutteflaske Med Starball Cover - Hvidt Låg Sutteflaske lavet i borsilikatglas, som er en type glas der modstår ekstrem varme og har en høj isoleringsevne, så det holder godt på varmen. Flasken sidder i en rund Starball af 100% naturgummi, der er praktisk og sjov på samme tid, da barnet nemt kan gribe om.
Pris 194.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 564
Dette glaslåg med nikkelbelagt knop er egnet til cocotter med en diameter på 24 cm. Låget er transparent og har en mat kant af rustfrit stål, hvorfor du kan holde øje med indholdet af panden uden at skulle fjerne låget og derved spare både energi og vand i processen. Låget er....
Pris 99.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Køkken universGryder & PanderTilbehørLåg
Dette glas med hvidt låg indeholder øjne i forskellige farver, og måler 14 cm.  Lige så realistisk som fra et laboratoruim.  Fyld dette glas om med thevand for at skabe en fed effekt.    Perfekt dekoration til Halloween.  ©Copyright Widmann SRL.
Pris 90 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Disse glas og flise bore bit sæt fra Irwin er egnet til at bore i glas, porcelæn og keramik. Når du bruger dem, bor venligst med så få om omdrejninger som muligt (300 omdrejninger per minut er anbefalet), og vandkøling er desuden også anbefalet. Notér venligst; Brug ikke hammer. Dette Irwin bore.
Pris 283 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Bor – tilbehør Borebit
Føl sommeren med dette personliggjorte drikkeglas. Perfekt til cocktails iste eller frisk juice i haven. Giv dit glas et inspirerende citat som passer til dit sommerhumør. Låget og sugerøret beskytter din drink mod spild (og insekter!). Er det koldt udenfor? Glem sugerøret og tænk tilbage på sommeren når du.
Pris 99 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Fotogaver Køkken
Glass Action Universal Elixir er en næringsgivende og plejende olie, som styrker håret og gør det blødt og krusfri med glans og elasticitet. Olien absorberes hurtigt, er ufarvet, passer til alle hårtyper og beskytter hårfarven samt reducerer spaltede spidser..
Pris 252 kr.
Kategori: Hårpleje - HÅRPLEJE
Cillit Bang Trigger Glas & Fedt fjerner let forskellige former for snavs på vinduer, spejle, fliser osv. Den efterlader et skinnende resultat i hele huset.  Cillit Bang Trigger Glas & Fedt sprayes på det udsatte område og tørres efterfølgende af. .
Pris 27 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - 574|Hus & Hjem Rengøring & hygiejne
.
Pris 89 kr.
Kategori: Service & bestik - Borddækning // Glas & Krus // Krus
V3