Kärcher microfibervalse meget blød hvid 300 mm til gulvvasker Passer til: Gulvvasker  BR 30/4 serien Bredde: 300 mm Type: Blød, velegnet til sarte gulve som stenklinker Kärcher nr. 47624530 Indhold: 1 stk. Kärcher microfibervalse  .
Pris 849.95 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - ØVRIGE VARER TILBEHØR TIL NILFISK- KÄRCHER GULVVASKER
Gulvvasker med aluminiumsskaft. Medfølgende microfibersvamp. Længde: 42cm. 360 grader rotationssystem 3 års garanti.
Pris 260 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Isenkram & bolig|Rengøring og tilbehør|Gulvmoppe
.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Bolig Vask & rengøring Gulvvask & damprensere
Rengøringsflade: Laminat, Fliser, Træ Poleringshoved materiale: Mikrofiber Farve på produkt: Grå, Turkis Aftagelig moppehoved: Ja Rengøringsklud: Ja Bredde: 420 mm Højde: 130 mm.
Pris 157 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Husholdning > Rengøring > Gulvrenser / Vasker / Damprens mm
Har du bedre ting at give dig til end at støvsuge? Conga 3290 er en intuitiv robotstøvsuger, der klarer ærterne for dig. Det betyder, at du slipper for at gøre det sure arbejde selv, mens du samtidig kan regne med et solidt og næsten klinisk rent resultat. Og det bedste af det hele? Det er ikke kun en.
Pris 3799 kr.
Kategori: Cecotec CONGA TITANIUM 3290 - Electronic Cell Phones Accessories
.
Pris 26492 kr.
Kategori: Nilfisk SC 351 - Hvidevarer - Støvsuger - Støvsuger tilbehør
Med Nilfisk Combi Washer kan du støvsuge og vaske flisegulve og hårde trægulve i samme arbejdsproces Spar tid uden at gå på kompromis med renligheden eller hygiejnen ved at fjerne vådt og tørt snavs på samme tid. Støvsuger og vasker gulvene i samme arbejdsproces Hold hjemmet rent og friskt og spar masser af.
Pris 2499 kr.
Kategori: Støvsugere - Elektronik El-husholdning Støvsugere
Leifheit Classic gulvvasker er lavet med mikrofibercover der giver en god rengøring.Information:Længde på hoved: 42 cmMateriale: mikrofiberTeleskop stang længde: 75- 130 cm.
Pris 119 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Gulvvask
.
Pris 299 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøringsartikler
Gulvvasker på batteri 45cm.
Pris 27493.75 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rengøring - Gulvvasker
.
Pris 459 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Import
Microfibermoppe af høj kvalitet, som passer til 60 cm alufremfører. Lang holdbarhed og gode vandbærende egenskaber. Produktet er svanemærket.Micro Vision er navnet på Nordisk Microfibers premiumprodukt i gulvvask-kategorien. Produktet er designet til de p.
Pris 94.45 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rekvisitter > Mopper og tilbehør > Mopper > Microfibermopper
Hvis du er træt af at støvsuge, feje og at vaske gulv, så er dette det helt perfekte produkt til dig. Denne robotstøvsuger fra Cecotech vil gøre din hverdag mere overskuelig..
Pris 2389.95 kr.
Kategori: Cecotec CONGA TITANIUM 3290 -
Nilfisk Combi Gulvvasker 128390050 leverer hurtig og hygiejnisk rengøring af dit gulv. Denne kombinerede enhed støvsuger og vasker dit gulv på samme tid. Enheden kan dække op til 60 m2 med 550 ml vandtanken og har en rækkevidde på 8 m..
Pris 1399 kr.
Kategori: Støvsugere - Støvsuger og rengøring
.
Pris 1695 kr.
Kategori: K?rcher FC 3 - Køkkenmaskiner og elartikler/Støvsugere og gulvpleje/Dampmopper|Bolig og køkken
Vileda UltraMat komplet sæt, Gulvvasker UltraMat komplet sæt, Gulvvasker Vileda (Sort/Rød).
Pris 238 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Rensning Gulv
Denne gulvvasker Crosswave Professional til forskellige overflader fra Bisell gør det både hurtigere og nemmere at klare rengøringen af dit hjem. Denne multifunktionelle 3-i-1 damprenser med en effekt på kun 560 W egner sig perfekt til at fjerne pletter og skidt fra tæpper, fliser og parketgulve. Du.
Pris 2385 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & have Husholdningsapparater Tæpperensere
Dette batteri på 3500 mAh 14,4 Ni-MH, vil sørge for at din robot gulvvasker er godt kørende. Batteriet vil kunne give din robotgulvvasker en driftstid på ca. 60-90 min. Dette afhænger dog af gulvtypen. For at finde det batteri du skal bruge, kan du indtas.
Pris 455 kr.
Kategori: Diverse -
Ultra kompakt og særdeles effektiv micro ride-on kombinationsmaskine til rengøring af store arealer. Den nye TASKI swingo 2100 micro tilbyder en enestående ydeevne, som drager fordel af kombinationen af hastighed, pladsbesparelse, manøvredygtighed og en høj tank kapacitet. Et helt nyt design.
Pris 87498.75 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Root Catalog Default Category Lager og værksted Affaldshåndtering og rengøring Rengøring Gulvvaskere
V3