Harry Potter og fangen fra Azkaban En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget, og faren er så alvorlig, at Ministeriet for Magi ser sig nødsaget til at sende efterretninger til den ikke-magiske verden. Harry er specielt i fare, da fangen åbenbart er ude efter ham..
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.
Pris 209 kr.
Kategori: Spil - Puzzles - Puslespil
Den første illustrerede udgave af J. K. Rowlings magiske klassiker er spækket med pragtfulde farveillustrationer af den prisvindende børnebogsillustrator, Jim Kay. En fuldstændig fortryllende bog for både dedikerede fans og nye læsere.Da Harry er 11 år, får han at vide, at hans far var en berømt...
Pris 282 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Legetøj - Posters
.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Legetøj - Posters
Bøger.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Ungdomsbøger,Bøger,Bøger & Gastronomi
Dette officielle Harry Potter-kostume består af en sort, vid kjole med hætte og Hogwarts' våbenskjold syet fast på brystet. Kjolen er ca. 100 cm lang (ekskl. hætte). Med kostumet følger også et par briller og en tryllestav. Slips, skjorte og sko medfølger ikke. Hættens inderside er lilla. Dette kostume er.
Pris 194 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
Den første illustrerede udgave af J. K. Rowlings magiske klassiker er spækket med pragtfulde farveillustrationer af den prisvindende børnebogsillustrator, Jim Kay. En fuldstændig fortryllende bog for både dedikerede fans og nye læsere.En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget,....
Pris 244 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
- Harry Potter kostume Vikl dig i Harry Potters kappe og forestille sig at Sorterings Hatten havde valgt dig til at være i Gryffindor House. Hvilken tricks vil du gøre på de Muggles du møder? Størrelsesguide Small - 3-4 år - højde 104 cm.
Pris 349 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Alle kostumer til drenge
.
Pris 93 kr.
Kategori: Musik - Fritid & Sport - Underholdning - Musik
.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 269 kr.
Kategori: Spil - Puslespil|
Hvis du leder efter et puslespil med mere udfordring og ekstra forn�jelse, vil du elske Wrebbit 3D..
Pris 249 kr.
Kategori: Spil - Puslespil
Harry Potter Colouring Book (Forlag: Studio Press, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9781783705481).
Pris 128 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Harry Potter Iron-on Patches, Pack of 14 Iron-on patches, Features famous spells, house emblems and iconic imagery, Can be used on clothes, bags and accessories, Do not wash, 100% Polyester..
Pris 71.43 kr.
Kategori: Dametøj - FEMALE / Shop by Product / Gifts / Novelty Gifts
.
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - Produkt Kategorier/Funko POP Figurer
Harry Potter og Halvblodsprinsen Harry har tilbragt de første uger af sommerferien hos familien Dursley med at ligge på sin seng og stirre op i loftet. Han sørger over sin dræbte gudfar Sirius, mens han genoplever det grufulde opgør med Dødsgardisterne i Ministeriet for Magi og den sindsoprivende duel mellem.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Efter en rædsom sommer hos familien Dursley vender Harry tilbage til Hogwarts for at fortsætte sin troldmandsuddannelse. Men forude venter atter et dramatisk skoleår. Nogle skræmmende og uforklarlige angreb finder sted på skolen, og Harry hvirvles ind i opklaringen af.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og De Vises Sten Da Harry er 11 år, får han at vide, at hans far var en berømt og respekteret troldmand, og hans mor en overordentlig dygtig heks. Harry er også selv troldmand og skal starte på Hogwarts skole for heksekunster og troldmandsskab. Han skal bl.a. medbringe tryllestav, troldmandshat.
Pris 134.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
V3