.
Pris 199 kr.
Kategori: Spil - Puslespil og hjernevridere/Puslespil|Legetøj
Denne Harry Potter Triwizard præsenterer drengen, der overlevede Voldermort. Triwizard var en magisk konkurrence mellem de tre største trylleskoler i Europa, og hver skole blev repræsenteret af en slagskæmpe. Os, der har set den fjerde film, ved, at Harry desværre blev fanget i de mørke kræfters spil, hvilket.
Pris 127 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Vinylfigurer
.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Legetøj - Ilmoitetut mitat ovat pakkauksen mittoja
.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Legetøj - Ilmoitetut mitat ovat pakkauksen mittoja
Den første illustrerede udgave af J. K. Rowlings magiske klassiker er spækket med pragtfulde farveillustrationer af den prisvindende børnebogsillustrator, Jim Kay. En fuldstændig fortryllende bog for både dedikerede fans og nye læsere. Da Harry er 11 år, får han at vide, at hans far var en...
Pris 282.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Det klassiske Harry Potter-kostume med kappe og al.
Pris 549 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Udklædning
Dette kit er lavet under officiel licens fra Harry Potter og består af 7 dekorationsartikler.Du finder 1 guirlande med faner, 4 spiraler med dekoration og 2 bordpynt. Guirlanden består af trekantede plastik-faner. Den måler 2,43 meter i længden. Den er printet med Hogwarts' våbenskold.De 4 hængende.
Pris 78 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
- Harry Potter kostume Vikl dig i Harry Potters kappe og forestille sig at Sorterings Hatten havde valgt dig til at være i Gryffindor House. Hvilken tricks vil du gøre på de Muggles du møder? Størrelsesguide Small - 3-4 år - højde 104 cm.
Pris 349 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Alle kostumer til drenge
Den første illustrerede udgave af J. K. Rowlings magiske klassiker er spækket med pragtfulde farveillustrationer af den prisvindende børnebogsillustrator, Jim Kay. En fuldstændig fortryllende bog for både dedikerede fans og nye læsere. En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget,....
Pris 281 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Harry Potter Posion Light Keyring, Poison bottle design, Keyring and lobster clasp fastening, Hogwarts school crest design, Light-up function, Push down top to illuminate, Do not wash, 100% Plastic..
Pris 81.63 kr.
Kategori: Toppe - Christmas Gifts|female
Harry Potter - A History of Magic: The Book of the Exhibition (Forlag: Bloomsbury Childrens, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9781408890769).
Pris 303.63 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Type: Plakat uden ramme Film/TV.
Pris 200 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Bolig & Have - Indretning - Galleri
.
Pris 134 kr.
Kategori: LEGO Harry Potter: Years 1-4 Xbox 360 - Spil|
Years 5-7 takes players through Harry Potter?s heroic adventures in the Muggle? and wizarding worlds..
Pris 120 kr.
Kategori: Lego Harry Potter Years 5-7 PS3 - Spil
Harry Potter og fangen fra Azkaban En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget, og faren er så alvorlig, at Ministeriet for Magi ser sig nødsaget til at sende efterretninger til den ikke-magiske verden. Harry er specielt i fare, da fangen åbenbart er ude efter ham..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Fønixordenen Harry Potter er desperat efter at komme tilbage til Hogwarts og finde ud af, hvorfor Ron og Hermione har været så hemmelighedsfulde hele sommeren. Men det femte år på Hogwarts bliver hverken let eller behageligt for Harry. Ministeriet for Magi nægter at tro på Harrys og.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Flammernes Pokal En storslået intermagisk begivenhed vil finde sted på Hogwarts i år. Harry Potter stilles over for de hidtil mest krævende udfordringer i sin troldmandskarriere; men Mørkets repræsentanter lurer i hver en krog, og alt tyder på, at udfordringerne denne gang er mere, end Harry.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer Efter en rædsom sommer hos familien Dursley vender Harry tilbage til Hogwarts for at fortsætte sin troldmandsuddannelse. Men forude venter atter et dramatisk skoleår. Nogle skræmmende og uforklarlige angreb finder sted på skolen, og Harry hvirvles ind i opklaringen af.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
V3