Her er en skøn POP! samlefigur fra Harry Potter. Nu kan du nemlig samle alle dine yndlingskarakterere med de sjove POP! Samlefigurer. Figurerne gør dit værelse lidt sjovere, når du både kan udstille og lege med dem. Du kan også bytte med dine venner, så du samler alle du forskellige figurer. Mål: ca. H9 cm..
Pris 109 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Legetøjsfigurer-Film & Eventyrsfigurer
Dette officielle Harry Potter kostume til børn består af en kjole/kappe.  Denne kjole er sort med velour effekt og har Hogwarts logoet på forsiden.  Dette kostume vil forvandle dit barn til den sejeste troldmand så i kan tage afsted til troldmandsskolen. .
Pris 310 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
Harry Potter Heliball Få magien og miraklerne fra Harry Potter ind i den virkelige verden med denne Harry Potter Golden Snitch Heliball. Tænd den for at se den svæve i luften, og hold hånden under den, så sensorerne kan registrere den og flyve væk. De mekaniske vinger og håndmalede krop får dig så let som.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Others
Harry Potter Heliball Få magien og miraklerne fra Harry Potter ind i den virkelige verden med denne Harry Potter Golden Snitch Heliball. Tænd den for at se den svæve i luften, og hold hånden under den, så sensorerne kan registrere den og flyve væk. De mekaniske vinger og håndmalede krop får dig så let som.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Others
Harry Potter fans vil elske denne lækre mælkechokoladefrø med sprøde ris. Hver frø kommer med et kort med en troldmand på, som du kan samle. Der er 16 kort i alt - saml dem alle!.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad -
Harry Potter Posion Light Keyring, Poison bottle design, Keyring and lobster clasp fastening, Hogwarts school crest design, Light-up function, Push down top to illuminate, Do not wash, 100% Plastic..
Pris 81.63 kr.
Kategori: Dametøj - Christmas Gifts|female
PopSockets smartphone holder og stander Godt greb om din telefon Holder og stander til din smartphone og tablet  Kabelhåndtering af dine hovedtelefoner Når du monterer PopSocket på din enhed får du flere smarte og anvendelige funktioner. Du får et godt greb om telefonen både når du taler, tager.
Pris 149 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Electronics Communications Telephony Mobile Phone Accessories
Indeholder briller og tryllestav.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - FASTELAVNSKOSTUMER
Rejs til LEGO Harry Potter 75954 Hogwarts storsal for at opleve sjove og magiske eventyr! Saml flokken til en fest i storsalen og fordelingsceremonien, og træk derefter tryllestavene til en duel med Draco Malfoy. Gå op ad de bevægelige trapper for at udforske tårnet med den store trappe, lær om eliksirer i.
Pris 699 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Er du også fan af Harry Potter? Så vil du elske at leve dig ind i det magiske univers med denne seje tryllestav!  Tryllestaven er en super detaljeret gengivelse af....
Pris 299.95 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør -
.
Pris 299 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Figurer/Samleserier|Legetøj
Når et brev ankommer til ulykkelige men almindelige er Harry Potter et årti-gamle hemmelighed afsløret ham, tilsyneladende han er sidst til kn....
Pris 64 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fiktion
- Harry Potter kostume Vikl dig i Harry Potters kappe og forestille sig at Sorterings Hatten havde valgt dig til at være i Gryffindor House. Hvilken tricks vil du gøre på de Muggles du møder? Størrelsesguide Small - 3-4 år - højde 104 cm.
Pris 349 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Alle kostumer til drenge
Harry Potter og det forbandede barn - del et & to er en ny original historie af J.K. Rowling, Jack Thorne og John Tiffany, og et nyt skuespil af Jack Thorne. Første udgave af manuskriptbogen udkommer d. 14. oktober 2016 på dansk. Den ottende historie. 19 år senere. Det har altid været svært at...
Pris 228.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Underholdning / Bøger & blade / Bøger
Harry Potter og evangeliet: kristne temaer og pointer i Harry Potter-bøgerne (Forfatter: Juma Kruse, Forlag: Books on Demand, Format: Paperback, Type: Bog, ISBN: 9788740942330).
Pris 83.25 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget, og faren er så alvorlig, at Ministeriet for Magi ser sig nødsaget til at sende efterretninger til den ikke-magiske verden. Harry er specielt i fare, da fangen åbenbart er ude efter ham..
Pris 137.65 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 30 kr.
Kategori: Legetøj - 10+
.
Pris 215 kr.
Kategori: Legetøj - Leg & Børn - Legetøj - Dukker og dukkehuse - Dukker
.
Pris 59 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Computer Gadgets
V3