Helsen & Co. handler om 'blodets' dobbelttydige tale, når moderskabet og kærligheden skulle genoplives i det nye udadvendte kvindeliv. Terese vil virkeliggøre utopien om et fuldkomment fællesskab mellem ligestillede parter. Hun bliver designer og kompagnon i den møbelsnedkerforretning, hendes mand Erik Helsen.
Pris 45.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Migrasjon, helse og profesjon (Forlag: Gyldendal akademisk, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788205513907).
Pris 389.4 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Helsetrøje (tank-top) fra Dovre i hvidt design. En klassisk tank-top med gode isolerende egenskaber.Model: 620-01-01.
Pris 199 kr.
Kategori: Herreundertøj - Apparel & Accessories Clothing Underwear & Socks|male
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med hænderne og med helsekost. Du lærer om energihealing, akupressur, terapi med urter og andre kosttilskud....
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 179 kr.
Kategori: Mad - Glutenfri
Fasthed: Blød / Medium Materiale: Memoryskum Betræk: Quiltet jacquardvævet betræk af 40% bomuld og 60% polyester.
Pris 699 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bolig - Møbler - Madrasser - Topmadrasser|Bolig | Møbler | Madrasser | Topmadrasser
Stress er et kompliceret begreb, som ikke er entydigt defineret. Således er der brugt 67 forskellige definitioner i den videnskabelige udforskningaf stress (Søndergaard, 2014). Vores forståelse af stress er, at der er tale om et urgammelt system, som genn.
Pris 53.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
Derma Helse Svanesbe er en mild og miljvenlig flydende hndsbe. Derma Helse Svanesbe modvirke at huden trrer ind. Dosis og anvendelse Kan anvendes efter behov. Indeholder Ingredients: Vand, Glycerin, Sodium Chloride Klassificeret som Produktet er et kosmetisk produkt..
Pris 68.6 kr.
Kategori: Diverse -
Closer to Nature Healthcare & Grooming Kit fra Tommee Tippee. Et praktisk sæt med 9 vigtige helse- og plejeartikler. Egner sig perfekt til rejsebrug. Indeholder 1 digitalt oral-termometer, 1babybørste, 1 babykam, 1 babysaks, 1 negleklipper, 1 sandpapirs neglefil, 1 tandbørste og 1 næsesuger. Termometeret.
Pris 255 kr.
Kategori: Diverse - Tandbørster og tilbehør
Kosttilskud med vitaminer og urter, der er velegnet til knogler..
Pris 220.99 kr.
Kategori: Diverse - Nani Food State
Viaman Extendor er en premium penispumpe, som er designet af materialer af den bedste kvalitet for at genskabe selvtilliden hos mænd. Pump dig til en større penis med Viaman og bliv gladere for dig selv og din penis. Indeholder Vakuumrør, Trykmåler og mange andre dele..
Pris 589 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Personlig pleje Mænd Intim forbedring
The GRID foam roller er konstrueret i det navnebeskyttet design med Distrodensity zoner. Den tredimentionelle overflade består af en række zoner/punkter i varierende størrelse, der nærmest føles som en massørs hænder. Overfladens konstruktion sikrer tilstrækkelig iltning af vævet, når rullen.
Pris 349 kr.
Kategori: Helse - Sporting Goods > Athletics > General Purpose Athletic Equipment
Møllers Tran på 250 ml er levertran med en sprudlende og frisk citrussmag. Med denne næringsrige levertran får du mere Omega 3 olie end de fleste andre Omega olier på markedet. Omega 3 har en dokumenteret positiv effekt på hjertet, hjernen og blodomløbet. DHA er den vigtigste byggesten for hjernen og Møllers.
Pris 114.95 kr.
Kategori: Helse - Fiskeolie
Silhouette Dobbeltpakken indeholder Waist Trainer & Belly XS for at specifikt målrette maveområdet. Waist Trainer skulpturer udseendet af taljen mens at være behagelig og diskret at være. Kapslerne er lavet med naturlige ingredienser, herunder koffein, guarana og zink..
Pris 1212 kr.
Kategori: Helse - WeightWorld Vægttab Shapewear
Mærket Nautilus fra amerikanske School, har lavet ortopædiske sko lige siden begyndelsen af det 20. århundrede. Nautilus er endnu et stort hit - en utrolig behagelig sko, der er let at tage på og tage af med de praktiske velcrobånd. Scholl gør rigtig meget for dine fødder.
Pris 347 kr.
Kategori: Helse - Apparel & Accessories Shoes
En god massage kan revitalisere hele din krop - føl dig afslappet og forfrisket i løbet af få minutter med denne massagestol!Denne massagestol i høj kvalitet er ergonomisk designet til at give dig fuld afslapning efter en travl dag. Hele sædet er tykt polstret for at give optimal komfort.Stolen har.
Pris 1259 kr.
Kategori: Helse - Møbler Stole Elektriske massagestole
Den ultimative hjemmetest af de 4 mest udbredte kønssygdomme klamydia, mycoplasma, gonoré & trichomonas. Én prøve, 4 test-resultater. Nem, enkel og diskret. Køb medicinen online straks efter prøvesvar Dette logo fortæller dig, at du på dette produkt kan tilkøbe medicin på e-recept straks efter prøvesvaret..
Pris 599 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Health Care Medical Tests
Ekstra lang undersøgelseshandske i kraftig kvalitet. Er elastiske, men bliver ekstra bløde og tilpasser sig håndens form under brug. Der er en god gennemfølingsevne. Kan bruges til korte rengøringsopgaver, plejeopgaver, opgaver hvor man er i kontakt med blod og andre kropsvæsker, håndtering af fødevarer,.
Pris 105 kr.
Kategori: Helse - Handsker og værnemidler Engangshandsker Nitrilhandsker
V3