Hundens helse "Hundens helse" er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med hænderne og med helsekost. Du lærer om energihealing, akupressur, terapi med urter og andre kosttilskud.
Pris 186.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hobby & fritid
74% polyester, 26% viskose.
Pris 299 kr.
Kategori: Dametøj - Trøjer
Mayland Helse A5 ugekalender. Inspiration til et sundere liv. I samarbejde med tidskriftet Helse. Kalender i PP-omslag med elastik og motiv i plastlomme. Indeholder årsoversigter, ugeopslag timeinddelt kl. 08-20. Spiralindbundet. Format: 148x210 mm. FSC®-Mix Leveres ultimo August.
Pris 112.44 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler Papir og blokke Kalendere Spiralkalendere
Discover surf spots, as well as authentic beach restaurants, hidden hotels, architectural gems, secret camper sites and the most idyllic road and surf trips..
Pris 367 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Helsen & Co. handler om 'blodets' dobbelttydige tale, når moderskabet og kærligheden skulle genoplives i det nye udadvendte kvindeliv. Terese vil virkeliggøre utopien om et fuldkomment fællesskab mellem ligestillede parter. Hun bliver designer og kompagnon i den møbelsnedkerforretning, hendes mand Erik Helsen.
Pris 45.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Helsetrøje (tank-top) fra Dovre i hvidt design. En klassisk tank-top med gode isolerende egenskaber.Model: 620-02-01.
Pris 199 kr.
Kategori: Herreundertøj - Apparel & Accessories Clothing Underwear & Socks|male
.
Pris 162 kr.
Kategori: Bøger & blade - Not categorized
Samhandling for helse (Forlag: Gyldendal akademisk, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788205425521).
Pris 558.7 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 179 kr.
Kategori: Mad - Glutenfri
Fasthed: Blød / Medium Materiale: Memoryskum Betræk: Quiltet jacquardvævet betræk af 40% bomuld og 60% polyester.
Pris 699 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bolig | Møbler | Madrasser | Topmadrasser
Stress er et kompliceret begreb, som ikke er entydigt defineret. Således er der brugt 67 forskellige definitioner i den videnskabelige udforskningaf stress (Søndergaard, 2014). Vores forståelse af stress er, at der er tale om et urgammelt system, som genn.
Pris 53.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
Closer to Nature Healthcare & Grooming Kit fra Tommee Tippee. Et praktisk sæt med 9 vigtige helse- og plejeartikler. Egner sig perfekt til rejsebrug. Indeholder 1 digitalt oral-termometer, 1babybørste, 1 babykam, 1 babysaks, 1 negleklipper, 1 sandpapirs neglefil, 1 tandbørste og 1 næsesuger. Termometeret.
Pris 255 kr.
Kategori: Diverse - Tandbørster og tilbehør
Kosttilskud med vitaminer og urter, der er velegnet til knogler..
Pris 220.99 kr.
Kategori: Diverse - Nani Food State
Manuka Naturals mod fodsvamp og neglesvamp er den ideelle kombination for dig der vil behandle din svamp helt naturligt og uden giftige kemikalier..
Pris 389 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Kropspleje Fødder Neglesvamp
The GRID foam roller er konstrueret i det navnebeskyttet design med Distrodensity zoner. Den tredimentionelle overflade består af en række zoner/punkter i varierende størrelse, der nærmest føles som en massørs hænder. Overfladens konstruktion sikrer tilstrækkelig iltning af vævet, når rullen.
Pris 349 kr.
Kategori: Helse - Sporting Goods > Athletics > General Purpose Athletic Equipment
Always Classic Night With Wings er nattebind af 8 stk, der giver dig den optimale beskyttelse i løbet af natten. Vågn op frisk og veludhvilet med disse bind fra Always. Nattebindene absorberer hurtigt, og de er behagelige at have på, da de har bløde kanter. Always Classic Night With Wings er fleksible og.
Pris 19.95 kr.
Kategori: Helse - Bind
Svedbæltet, der er den ideelle fitness accessory, er den perfekte akkompagnement til en hver form for træning Det er lavet ved at bruge holdbart, men stadig let materiale med fleksible konturer der passer både mænd og kvinder i alle former og størrelser. Tilgængelig i størrelse S, M & L og i sort og.
Pris 299 kr.
Kategori: Helse - WeightWorld Vægttab Shapewear
Et høreapparat med justerbar lydstyrkekontrol for personer med nedsat hørelse. Praktisk model som sættes bag øret og som har en kraftfuld lyd, der kan justeres. Høreapparatet har en behagelig pasform og leveres med 3 forskellige øreplugs. Forstærker effektivt lydstyrken på al lyd både ind- og udendørs..
Pris 219 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid - Personlig Pleje - Hygiene & Helbred
V3