Derma Helse stødpudesalve anvendes som en vandafvisende salve på belastede hudområder - fx bleområder, hudfolder og irriterede områder omkring næse og mundvige.Derma Helse stødpudesalve er med til at neutralisere ammoniak, som kommer fra urin og afføring. Anvendelse: Kan anvendes efter behov. Indeholder:.
Pris 33.6 kr.
Kategori: Hudpleje - Hudpleje Krop Specialpleje
Hundens helse "Hundens helse" er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med hænderne og med helsekost. Du lærer om energihealing, akupressur, terapi med urter og andre kosttilskud.
Pris 224.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hobby & fritid
Mayland Helse A5 ugekalender. Inspiration til et sundere liv. I samarbejde med tidskriftet Helse. Kalender i PP-omslag med elastik og motiv i plastlomme. Indeholder årsoversigter, ugeopslag timeinddelt kl. 08-20. Spiralindbundet. Format: 148x210 mm. FSC®-Mix Leveres ultimo August.
Pris 328.23 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler Papir og blokke Kalendere Spiralkalendere
.
Pris 179 kr.
Kategori: Mad - Glutenfri
Discover surf spots, as well as authentic beach restaurants, hidden hotels, architectural gems, secret camper sites and the most idyllic road and surf trips..
Pris 367 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Helsen & Co. handler om 'blodets' dobbelttydige tale, når moderskabet og kærligheden skulle genoplives i det nye udadvendte kvindeliv. Terese vil virkeliggøre utopien om et fuldkomment fællesskab mellem ligestillede parter. Hun bliver designer og kompagnon i den møbelsnedkerforretning, hendes mand Erik Helsen.
Pris 45.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Helsetrøje (tank-top) fra Dovre i hvidt design. En klassisk tank-top med gode isolerende egenskaber.Model: 620-02-01.
Pris 199 kr.
Kategori: Herreundertøj - Apparel & Accessories Clothing Underwear & Socks|male
Arbejde, helse og velfærd i Vestnorden: antologi (Forlag: Háskólaútgáfan, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9789979547587).
Pris 259.26 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Derma Helse Hånddesinfektion flydende med pumpe - 560 ml.
Pris 59 kr.
Kategori: Hudpleje - Husholdning | Skønhedspleje | Håndpleje | Hånddesinfektion
Stress er et kompliceret begreb, som ikke er entydigt defineret. Således er der brugt 67 forskellige definitioner i den videnskabelige udforskningaf stress (Søndergaard, 2014). Vores forståelse af stress er, at der er tale om et urgammelt system, som genn.
Pris 53.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
Closer to Nature Healthcare & Grooming Kit fra Tommee Tippee. Et praktisk sæt med 9 vigtige helse- og plejeartikler. Egner sig perfekt til rejsebrug. Indeholder 1 digitalt oral-termometer, 1babybørste, 1 babykam, 1 babysaks, 1 negleklipper, 1 sandpapirs neglefil, 1 tandbørste og 1 næsesuger. Termometeret.
Pris 255 kr.
Kategori: Diverse - Tandbørster og tilbehør
Stay White fra Listerine på 500 ml. beskytter op til 24 timer og styrker tændernes emalje samt dræber bakterier. Denne mundskyl indeholder fluor, som er med til at styrke og gøre dine tænder ekstra modstandsdygtige. Stay White sørger for, at dine tænder forbliver skinnende hvide..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Helse - Mundskyl
EmuCare Shampoo blev formuleret til tør, skællet hovedbund med naturlig Emollient Emu Oil. EmuCare Shampoo er forstærket med beroligende rosmarin og stærkt rensende titanium, mens Zea Mays beroliger forværret hud. Det bedste resultat kommer fra regelmæssig og løbende brug..
Pris 188.1 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Hårpleje Hovedbund Skæl
BESKYTTELSE OG STØTTE TIL KNÆETDette kompressionsbind til mænd fra danske Select er udviklet til at beskytte knæet mod slag og skader. Der er en stor beskyttende pude, der indeholder stødabsorberende EVA-skum. På ydersiden er puden forstærket med Amortec, hvilket øger holdbarheden. Knæbindet har desuden.
Pris 300 kr.
Kategori: Helse - Udstyr Støttebind|male
Denne Linum-pude med hørfrø kan praktisk opvarmes i mikroovnen eller ovnen, og den giver en behagelig lindring, hvor varme er påkrævet, hvilket hjælper med at lindre muskelspænding og kramper. Puden med hørfrø er glat og blød og former sig efter din krop, hvilket giver en behagelig og effektiv.
Pris 345 kr.
Kategori: Helse - Sundhed & skønhed Sundhed Førstehjælp Varme & kolde omslag Varmepuder
Blackroll Posture Ryg Support Hvis du er træt af dårlig holding i ryggen, har du her løsningen. Blackroll Posture Ryg Support er en smart lille rygstøtte, som nemt og hurtigt giver dig den naturlige ryg holding tilbage. Du kan uden forstyrrelse have din Blackroll Posture Ryg Support på under tøjet og det er.
Pris 299 kr.
Kategori: Helse - Pleje
Termometer i anatomisk form og med kort og fleksibel spids. Sikrer et godt greb, der gør det nemmere at holde termometeret i et stabilt greb. Termometeret har 2 målefunktioner; i armhulen eller rektalt, og leverer en hurtig og præcis måling, både i celsius og Fahrenheit. Led-lys indikerer om der er feber..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Helse - 6290
Slank glasplatform Maksimal kapacitet på 160 kg (100 g interval) Indikator for lavt batteri Automatisk afbryder Batteri medfølger FÅES OGSÅ I HVID OG BLÅ.
Pris 180 kr.
Kategori: Helse - Personlig Pleje / Personvægte
V3