Erna Juel_Hansen er kendt for en stærk naturalisme, kropslig sanselighed og direkthed i skildringen af det erotiske. Og samtidig en skarp, ironisk afsløring af dobbeltmoral,Helsen og Co. er et Møbel- og indretningsfirma hvor både indehaveren og hans kone er engageret, og romanen skildrer en voksen kvindes.
Pris 23.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Helsetrøje (tank-top) fra Dovre i hvidt design. En klassisk tank-top med gode isolerende egenskaber.Model: 620-01-01.
Pris 199 kr.
Kategori: Herreundertøj - Apparel & Accessories Clothing Underwear & Socks|male
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med hænderne og med helsekost. Du lærer om energihealing, akupressur, terapi med urter og andre kosttilskud....
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Arbejde, helse og velfærd i Vestnorden: antologi (Forlag: Háskólaútgáfan, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9789979547587).
Pris 259.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Hundens helse er hundens selvhjælpsbog for balance i krop, sind og ånd. Men det er naturligvis dig som hundens menneske, der hjælper din hund. Bogen vejleder i at bruge healingsteknikker med....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 179 kr.
Kategori: Mad - Glutenfri
Fasthed: Blød / Medium Materiale: Memoryskum Betræk: Quiltet jacquardvævet betræk af 40% bomuld og 60% polyester.
Pris 929 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Bolig - Møbler - Madrasser - Topmadrasser|Bolig|Møbler|Madrasser|Topmadrasser
Stress er et kompliceret begreb, som ikke er entydigt defineret. Således er der brugt 67 forskellige definitioner i den videnskabelige udforskningaf stress (Søndergaard, 2014). Vores forståelse af stress er, at der er tale om et urgammelt system, som genn.
Pris 53.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
Derma Helse tandpasta beskytter mod karies, tandsten og tandkdsproblemer og giver frisk nde. Dosis og anvendelse Kan anvendes dagligt. For at f bedst effekt br tnderne brstes i minimum 2 minutter. Brn under 6 r br overvges i forbindelse med tandbrstning med Derma Helse tandpasta. Indeholder Ingredients: Vand,.
Pris 34.25 kr.
Kategori: Diverse -
Kosttilskud med vitaminer og urter, der er velegnet til knogler..
Pris 398 kr.
Kategori: Diverse - Nani Food State
Host Let fra Futura opløser slimen og lindrer årsagen til hoste. Host Let indeholder ekstrakt fra lakridsrod. Dosering er15 ml. 3-4 gange dagligt i maksimalt 4-6 uger (voksne og børn over 11 år)..
Pris 65.95 kr.
Kategori: Helse - Hostesaft
The GRID foam roller er konstrueret i det navnebeskyttet design med Distrodensity zoner. Den tredimentionelle overflade består af en række zoner/punkter i varierende størrelse, der nærmest føles som en massørs hænder. Overfladens konstruktion sikrer tilstrækkelig iltning af vævet, når rullen.
Pris 268.73 kr.
Kategori: Helse - Sporting Goods > Athletics > General Purpose Athletic Equipment
Detox & Toning Pack er det perfekt par af produkter for at skulpturelle udseendet af taljen og maven udenpå og udrense kroppens interne system. Denne taljetræner er behagelig og diskret at bære, mens detox tone er lavet fra et udvalg af veganskvenlige naturlige ingredienser..
Pris 1140 kr.
Kategori: Helse - WeightWorld Vægttab Shapewear
.
Pris 83 kr.
Kategori: Helse - Primavera Health & Wellness Æterisk olie bio
Denne Linum-pude med hørfrø kan praktisk opvarmes i mikroovnen eller ovnen, og den giver en behagelig lindring, hvor varme er påkrævet, hvilket hjælper med at lindre muskelspænding og kramper. Puden med hørfrø er glat og blød og former sig efter din krop, hvilket giver en behagelig og effektiv.
Pris 299 kr.
Kategori: Helse - Sundhed & skønhed Sundhed Førstehjælp Varme & kolde omslag Varmepuder
Undersøgelseshandske i god kvalitet. Glat overflade. Fremstillet af blødt vinyl og indeholder ingen latexproteiner. Undersøgelseshandske i god kvalitet. Glat overflade. Fremstillet af blødt vinyl og indeholder ingen latexproteiner. Godkendt til håndtering af ikke-fede fødevarer. Lever op til europæiske.
Pris 59 kr.
Kategori: Helse - Handsker og værnemidler Engangshandsker Vinylhandsker
I dette pakke tilbud får du både en størrelse A og B menstruationskop fra LadyStyle, således du selv kan føle, hvilken der passer din krop bedst. Super tilbud på et sæt menstruationskopper fra LadyStyle. De bedste kopper på markedet, som skåner kroppen og miljøet samt holder i op til 10 år. I pakken.
Pris 109 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Personal Care Feminine Sanitary Supplies Menstrual Cups
Termometer i anatomisk form og med kort og fleksibel spids. Sikrer et godt greb, der gør det nemmere at holde termometeret i et stabilt greb. Termometeret har 2 målefunktioner; i armhulen eller rektalt, og leverer en hurtig og præcis måling, både i celsius og Fahrenheit. Led-lys indikerer om der er feber..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Helse - 6290
EAN Code 8710103633075 Philips HX6012/07 Sonicare ProResults brush heads white 2 pc . Fast levering koster 29 kr. Med betalingsmetode forudbetaling: 5 procent rabat ! Gratis forsendelse fra 500 kr. Tilmeld dig vores nyhedsbrev pa www.happy-discounts.dk. Vi leverer til adresser pa tvaers af Europa, h.
Pris 72 kr.
Kategori: Helse - Tandpleje Philips
V3