.
Pris 182 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Total Curve er et kosttilskud der er særligt udviklet til kvinder der gerne vil have større bryster naturligt..
Pris 269 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Personlig pleje Kvinder Brystforstørrelse
Kinin Copyfarm fra Orifarm er et håndkøbslægemiddel der bruges til behandling af natlige lægkramper.Kinin indeholder det virksomme stof Kininhydroklorid som virker ved at dæmpe muskelaktiviteten hvorved opståelsen af natlige lægkramper forebygges. Instruktion Kun til oral anvendelse hos voksne og unge over 15.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Helse - Håndkøbsmedicin
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Helse - Bind
Waist Trainer, der er behagelig og diskret at bære, hjælper med at forme og slanke mavens fremtoning for at skabe et udseende som en timeglasfigur. Den kan også bidrage til at fremme god kropsholdning. Lavet af et slidstærkt og let materiale, der er let at vaske. Fås i 4 forskellige størrelser..
Pris 568.1 kr.
Kategori: Helse - WeightWorld Vægttab Shapewear
Slank glasplatform Maksimal kapacitet på 160 kg (100 g interval) Indikator for lavt batteri Automatisk afbryder Batteri medfølger FÅES OGSÅ I SORT OG BLÅ.
Pris 180 kr.
Kategori: Helse - Personlig Pleje / Personvægte
Makari Deep Cleansing Lotion kan ved hjælp af en antiseptisk formular rense din hud i dybden så du slipper af med hudorme og fedtet hud..
Pris 289 kr.
Kategori: Helse - Aucune
EAN Code 4210201105213 Oral-B cross action 4 pc . Fast levering koster 29 kr. Med betalingsmetode forudbetaling: 5 procent rabat ! Gratis forsendelse fra 500 kr. Tilmeld dig vores nyhedsbrev pa www.happy-discounts.dk. Vi leverer til adresser pa tvaers af Europa, herunder Norge..
Pris 104 kr.
Kategori: Helse - Tandpleje Oral-B
Flaskesutter NATURAL 0+ Fra Phillips Avent Flaskesut med langsom mælkestrøm til det nyfødte barn. Flaskesutten er ekstra blød og fleksibel således at barnet får en behagelig og let madning. Indehold: 2 stk Flaskesut med anti-kolik ventil Materiale: 100 % BPA-fri silikone Passer til NATURAL flaskerne fra.
Pris 64.95 kr.
Kategori: Helse - 564
Philips Avent Natural Teat First Flow (0M) 2 Pack er designet til at fremme den naturlige sutteevne og har et avanceret anti-kolik system. – 2 Newborn flow (0M) sutter medfølger. – Kun beregnet til brug sammen med Avent Natural sutteflasker. – Den brede, brystformede sut fremmer den naturlige sutteevne og gør.
Pris 79 kr.
Kategori: Helse - Babyudstyr Spise og drikke Sutteflasker og tilbehør|Kids|Unisex
CTEKs Marinelader er en fuldautomatisk lader som analyserer, vedligeholder, og lader alle typer batterier når det er nødvendigt. Laderne skaber ingen galvanisk strøm, som fremkalder korrosion som tærer bådens metaldele under vand. Laderen skader heller ikke følsomt elektronisk udstyr, hvilket gør at.
Pris 1499 kr.
Kategori: Helse - El, Belysning og Batterier Batteriladere
PRODUKTET MABS TÅBESKYTTELSE ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR. Mabs Tåbeskyttelse har en inderside af gele, der fugter huden og fremskynder processen med heling af ligtorne og hård hud. Den forebygger ydermere gnidninger mellem tæerne og vabler. Anvendelse:Tuben klippes i den ønskede længde. Mabs.
Pris 59 kr.
Kategori: Helse - Hudpleje Hånd- og fodpleje Fodproblemer
.
Pris 74 kr.
Kategori: Helse - Primavera Naturkosmetik Plantevand
Professional DNA-analyse, der foretages hjemme. Viser hvilken variant af ACTN3-genet  du bærer, og dermed om du har anlæg for eksplosive muskler eller udholdende muskler. Til både professionelle og amatører. Forskellige gener, forskellige muskler Denne helt unikke test, hvor prøven foretages i ro og mag.
Pris 399 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Health Care Medical Tests
HealthAid L-Glutamine er et fremragende aminosyre kosttilskud der indeholder hele 500 mg ren l-glutamin af farmaceutisk kvalitet per tablet. Indholdet af L-glutamin er nemt absorberbart og er i stand til at passere igennem kroppens barriere til hjernen hvorved hjernen tilføres ekstra ”brændstof”. Glutamin.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty - Other
2.9100.
Pris 24 kr.
Kategori: Helse -
Niacin Nikotinamid 30 mg 50 tabletter 50 tabletter. Niacin Nikotinamid 30 mg. Niacin bidrager bl. a. til at vedligeholde en normal hud og til at mindske træthed og udmattelse. Natur Drogeriet. Niacin bidrager til et normalt energistofskifte Niacin bidrager til nervesystemets normale funktion Niacin bidrager.
Pris 43.6 kr.
Kategori: Helse - Vitaminer & mineraler Vitaminer B-vitamin
Shanti akupressur måtten / seng af søm - Akupuntur Dette store tæppe er det rigtige for dem, der søger afslapning og helbredelse for kroppen. Der er mange måder at bruge måtten, men mest effektive ved at ligge på ryggen Størrelse: ca 80x50 cm Område af negle: ca 70 x 46 cm (275 spike spike mængde = 11550).
Pris 299 kr.
Kategori: Helse - Hjem og fritid - Personlig Pleje - Hygiene & Helbred
Mod vinter-blues: Valkee 2 lysterapi headset Når dagene bliver mørkere og kortere, begynder en svær tid for mange mennesker: Sæsonbetinget depression (SAD). I Tyskland er i følge meningsmålinger ca. 33 procent af befolkningen ramt af vinterdepressioner — kvinder bliver oftere syge end mænd. Årsagen til en.
Pris 1238 kr.
Kategori: Helse - Wellness Lysterapi
V3