.
Pris 186 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Stay White fra Listerine på 500 ml. beskytter op til 24 timer og styrker tændernes emalje samt dræber bakterier. Denne mundskyl indeholder fluor, som er med til at styrke og gøre dine tænder ekstra modstandsdygtige. Stay White sørger for, at dine tænder forbliver skinnende hvide..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Helse - Mundskyl
BrugsanvisningOmryst produktet før brug. Påføres direkte på de kropsdele, der skal beskyttes. Må ikke sprøjtes direkte i ansigtet. Påføres hænderne og derefter ansigtet for at undgå at ramme øjnene ved et uheld. Må ikke anvendes på beskadiget hud. Før ikke hænderne op til munden efter anvendelse. Vask hænder.
Pris 92.95 kr.
Kategori: Helse - Håndkøbsmedicin Svamp Fodsvamp
HairGenesis Conditioner mod hårtab hjælper med at pleje det eksisterende hår, og genstarte væksten i hovedbunden..
Pris 454.1 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Hårpleje Hår Hårtab
Mærket Nautilus fra amerikanske School, har lavet ortopædiske sko lige siden begyndelsen af det 20. århundrede. Nautilus er endnu et stort hit - en utrolig behagelig sko, der er let at tage på og tage af med de praktiske velcrobånd. Scholl gør rigtig meget for dine fødder.
Pris 337 kr.
Kategori: Helse - Apparel & Accessories Shoes
BOSO BO101 Medicus X Blodtryksmåler Rigtig fin fuldautomatisk og klinisk valideret blodtryksmåler til overarmen. BOSO BO101 er godkendt af ESH (European Society of Hypertension, det Europæiske hypertensionsselskab) og anvendt af praktiserende læger. Yderligere har blodtryksmåleren en funktion der giver besked.
Pris 799 kr.
Kategori: Helse - Pleje Blodtryksmåler
Top quality original producer replacement brush heads..
Pris 144 kr.
Kategori: Helse - Tandpleje
Fjern gætteriet, når du tager dit barns temperatur med Digital feber termometer i mørkeblå fra det svenske mærke ANL. – Ekstra stort LCD-display. – Vandtæt design. – Hurtig temperaturtagning på 10 sekunder. – Fleksibel spids gør den behagelig. – CE-certificeret..
Pris 129 kr.
Kategori: Helse - Indretning Badeværelses artikler Bad og baby-termometre|Kids|Unisex
Undersøgelseshandske i kraftig kvalitet. Er elastiske, men bliver ekstra bløde og tilpasser sig håndens form under brug. Der er en god gennemfølingsevne. Kan bruges til korte rengøringsopgaver, plejeopgaver, opgaver hvor man er i kontakt med blod og andre kropsvæsker, håndtering af fødevarer, håndtering af.
Pris 64 kr.
Kategori: Helse - Handsker og værnemidler Engangshandsker Nitrilhandsker
Slank glasplatform Maksimal kapacitet på 160 kg (100 g interval) Indikator for lavt batteri Automatisk afbryder Batteri medfølger FÅES OGSÅ I HVID OG BLÅ.
Pris 180 kr.
Kategori: Helse - Personlig Pleje / Personvægte
Flaskesutter NATURAL 0+ Fra Phillips Avent Flaskesut med langsom mælkestrøm til det nyfødte barn. Flaskesutten er ekstra blød og fleksibel således at barnet får en behagelig og let madning. Indehold: 2 stk Flaskesut med anti-kolik ventil Materiale: 100 % BPA-fri silikone Passer til NATURAL flaskerne fra.
Pris 64.95 kr.
Kategori: Helse - 564
Makari Deep Cleansing Lotion kan ved hjælp af en antiseptisk formular rense din hud i dybden så du slipper af med hudorme og fedtet hud. Genopretter hudens fugtbalance. Kan efterlade din hud genoplivet og frisk. Ideel til brug før du tage make-up på. Lavet med 100% naturlige ingredienser. Kan anvendes på alle.
Pris 289 kr.
Kategori: Helse - Lé Luna Skin Lightening
ABUS 808 Reef påhængsmotorlås er udviklet for at sikre større påhængsmotorer, uden at skulle bore gennem agterspejlet. Du får den højest mulige sikkerhed og desuden 100% korrosionsbeskyttet cylinder.  Låsen er velegnet til alle motorer på markedet over 25 hk, der skal boltes på agterspejlet. - Lille.
Pris 139 kr.
Kategori: Helse - Motor og trailertilbehør Motorlås
.
Pris 51 kr.
Kategori: Helse - Primavera Health & Wellness Æterisk olie bio
Den ultimative test for kønssygdom. Unik test for de 4 mest udbredte kønssygdomme. Én smertefri vaginalprøve giver 4 test-resultater. Nem, enkel og diskret. Online lægekonsultation og e-recept Dette logo fortæller dig, at du på dette produkt kan tilkøbe medicin på e-recept straks efter prøvesvaret. Læs mere.
Pris 599 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Health Care Medical Tests
Dette AEG øretermometer FT 4919 er ideelt til både børn og voksne. Dette digitale øretermometer giver en præcis og hurtig temperaturlæsning både i ° C eller F ° på 1 sekund. Når temperaturen er over 37,5 ° C, vil det udsende et lydsignal. Ved afslutningen af målingen udsender det også automatisk et.
Pris 386 kr.
Kategori: Helse - Sundhed & skønhed Sundhedspleje Biometriske målere Medicinske termometre
.
Pris 269 kr.
Kategori: Helse - Badevægte
Slimming Vest er designet til at opnå udseendet af en elegant kropsform og hjælper med at forme kroppens ydre udseende samtidig med at den hjælper med at løfte og forme brysterne. Slimming Vest er behagelig og diskret at bære under tøjet og er lavet af et smart formende konturmateriale med en sikker.
Pris 349 kr.
Kategori: Helse - WeightWorld Vægttab Shapewear
Væk i Morgen Solbær Mint 20 tabletter 20 tabletter. Væk i Morgen Solbær Mint sugetabletter kosttilskud gør godt i halsen. Indeholder råmælk (colostrum) fra køer, som netop har kælvet, i kombination med æggehvide. 1-2 tabletter pr. time eller efter behov. Kan anvendes af børn og gravide. Pedersen Medical A/S. .
Pris 20.75 kr.
Kategori: Helse - Kosttilskud Immunforsvar
V3