.
Pris 187 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Mood Complex er et naturligt kosttilskud med en kombination af aktive ingredienser, designet til at balancere humøret..
Pris 229 kr.
Kategori: Helse - ShytoBuy Kropspleje Generelt Hjerne og humør
Chrom er et spormineral, der kræves af kroppen for normal vækst og udvikling. Chromium Picolinate er en af de mest potente former for chrom og er ofte brugt af dem, der søger at kontrollere blodsukkerets stofskifte for vægtkontrol.Undersøgelser tyder på, at Chromium Picolinate kan hjælpe med at reducere.
Pris 19 kr.
Kategori: Helse - Best Weight Loss Weight Loss Foods Tablets Chromium Picolinate|
Kinin Copyfarm fra Orifarm er et håndkøbslægemiddel der bruges til behandling af natlige lægkramper.Kinin indeholder det virksomme stof Kininhydroklorid som virker ved at dæmpe muskelaktiviteten hvorved opståelsen af natlige lægkramper forebygges. Instruktion Kun til oral anvendelse hos voksne og unge over 15.
Pris 119.95 kr.
Kategori: Helse - Håndkøbsmedicin
Aqua Block Kids fra Salvequick er ligesom et almindeligt plaster i størrelsen, men adskiller sig ved at det er vandtæt, samtidig med at det hjælper med sårhelingen. Det er pga. den smarte udformning der lader huden ånde. Plasteret er tyndt og fleksibelt, man mærker stort set ikke man har det på, hvilket er en.
Pris 25.95 kr.
Kategori: Helse - Plaster
Comfortable and discreet to wear, the Waist Trainer helps to sculpt and slim the appearance of the stomach to create the look of an hourglass figure. It can also help promote good posture. Made from durable and lightweight material that is easy to wash. Available in 4 different sizes..
Pris 568.1 kr.
Kategori: Helse - Hjem Vægttab Shapewear
Blister Kit er et lille førstehjælpssæt mod vabler. Det er rart at have med i bagagen på trekking, kortere vandreture og ture med familien i skoven. Sættet indeholder alt hvad du har brug for til behandling af vabler, nemlig desinficerende servietter, en anti-vabel stick, 5 vabelplastre og almindelige.
Pris 239 kr.
Kategori: Helse - Root Catalog Forside Udstyr Rejsetilbehør Førstehjælp|
ACCUTREND KOLESTEROL TESTSTRIMLER ER KLASSIFICERET SOM MEDICINSK UDSTYR. Accutrend Kolesterol teststrimler anvendes til måling af kolesterol. Anvendelse:Anvendes ved behov..
Pris 678.95 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Sygeplejetilbehør Hjemmetests
2.9100.
Pris 24 kr.
Kategori: Helse -
Easy Touch termometeret fra Chicco tager temperaturen på panden. Termometeret er formet, så det er nemt at holde mellem 2 fingre, så barnet mærker mindst muligt ved målingen, der tager få sekunder. Derudover har termometeret en feberalarm med lyd og en hukommelse der kan huske de sidste 25 målinger..
Pris 399 kr.
Kategori: Helse - Baby termometer|
Batterifri teknologi – ét tryk giver 1 minut til vejning Miljøvenlig Platform i 5 mm sikkerhedsglas Højpræcisions sensorsystem.
Pris 287 kr.
Kategori: Helse - Personlig Pleje / Personvægte
Always Classic Standard - 12 stk,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Helse -
Multi-Mam Balm er et unikt produkt der forebygger og behandler revnede og sårfyldte brystvorter før og under amning. Balmen er plantebaseret med nogle udvalgte olier som hjælper huden med at gendanne det beskyttende hudfedt som suttes bort ved amning..
Pris 110 kr.
Kategori: Helse - Hobby & Toys - Baby Toys
EAN Code 4210201105213 Oral-B cross action 4 pc . Fast levering koster 29 kr. Med betalingsmetode forudbetaling: 5 procent rabat ! Gratis forsendelse fra 500 kr. Tilmeld dig vores nyhedsbrev pa www.happy-discounts.dk. Vi leverer til adresser pa tvaers af Europa, herunder Norge..
Pris 111 kr.
Kategori: Helse - Tandpleje Oral-B
Fjern gætteriet, når du tager dit barns temperatur med Digital feber termometer i mørkeblå fra det svenske mærke ANL. – Ekstra stort LCD-display. – Vandtæt design. – Hurtig temperaturtagning på 10 sekunder. – Fleksibel spids gør den behagelig. – CE-certificeret..
Pris 129 kr.
Kategori: Helse - Indretning Badeværelses artikler Bad og baby-termometre|Kids|Unisex
Gigt venligt ergonomisk håndtag..
Pris 99.95 kr.
Kategori: Helse - KØKKENUDSTYR Knive og sakse
The GRID foam roller er konstrueret i det navnebeskyttet design med Distrodensity zoner. Den tredimentionelle overflade består af en række zoner/punkter i varierende størrelse, der nærmest føles som en massørs hænder. Overfladens konstruktion sikrer tilstrækkelig iltning af vævet, når rullen.
Pris 349 kr.
Kategori: Helse - Sporting Goods > Athletics > General Purpose Athletic Equipment
Skin Vitamins BeautyBear 60 vegetabilske gummies 60 vegetabilske gummies. Skin Vitamins BeautyBear er et kosttilskud med hindbærsmag er specielt designet med essentielle næringsstoffer til din hud. indeholder vitamin A, biotin og zink, som bidrager til at vedligeholde huden. Med patenteret ceramide olie, som.
Pris 199.2 kr.
Kategori: Helse - Kosttilskud Hud, hår og negle
ABUS 808 Reef er udviklet for at sikre større påhængsmotorer bedre, uden at skulle bore gennem agterspejlet. Mens du får den højest mulige sikkerhed og korrosionsbeskyttelse. Låsen er velegnet til alle motorer på markedet over 25 hk, der skal boltes på agterspejlet. - Lille konstruktion, hvilket betyder, at.
Pris 1095 kr.
Kategori: Helse - Motor og trailertilbehør Motorlås
V3