.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - 5625
Denne hjelm af Leonidas er under den officielle licens 300. Den er i smidig plastic og har en sort fjerbusk på toppen af hovedet. Dette tilbehør er perfekt sammen med dit spartanske kostume til en kostumefest..
Pris 298 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hatte
Vi ser dem alle vegne på vores vej. De store imponerende maskiner, som graver ud, retter til, kører væk og bringer nye forsyninger. Vores entreprenørmaskiner eller som vi har valgt at kalde dem. Arbejdsmaskiner! Nu kan du holde en fest i temaet Entreprenør. Vi har alt fra tallerknen, til dekoration, rysler og.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - FØDSELSDAG PARTYHATTE
Katvig Hjelm - Blå/Sort stribet.
Pris 49.97 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
En flot og smart sikkerhedshjelm til børn, som er både robust og slidstærk. Hjelmen har et tydeligt, Grønt spænde, og så har den EPP-isolering, bedre kendt som memory foam. Desuden justeres størrelsen automatisk med det elastiske system, så den altid sidder godt og beskytter barnet. Anbefalet alder: Fra 0-7.
Pris 219 kr.
Kategori: Holdsport - Sport-Skating-Hjelme & Beskyttelse
Hjelm fra TSG med brede anvendelsesmuligheder. Godkendt til både skateboarding, BMX og inlines. - Skal i ABS - For i EPS Impact Foam - Snug Fit (anatomical shaped mold) - 14 aerodynamiske ventilationshuller - Vaskbare pads - Tuned Fit System - 3-punkts strop-justering S/M: 54-56 cm / 21.3-22.0"L/XL 57-59 cm /.
Pris 499 kr.
Kategori: Vintersport - Hjelme|Unisex
Hjelm G2000 hiviz gul m/skrueindstilling.
Pris 295 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - Hjelme
Visigotens hjelm Legenden fortæller at Visigotens hjelm beskytter sin bærer i kamp - men kun få kender dens forbandelse ... Laura vågner op hos en fremmed, gammel kone ude af sig selv af fortvivlelse. Men hvordan er hun havnet der, og hvor er David, som blev såret under en tyrefægtning? Laura ved at hun må.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.
Pris 209 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Mærker
.
Pris 39 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Buksefedt, vaskemidler og personlig pleje
.. "LEDX forlængerkabel hjelm lys LEDX MC-kabel kan være afsluttet med denne forlængerledning, hvis du vil køre hjälmlampanmed køretøj Forlængerkablet er 150 cm og er forbundet til stikket på styret og träsutmed arm op til . hjelmen dette kabel er monteret med stik i begge ender i en mulig vurpaså opdele.
Pris 180 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pandelampe tilbehør / Året rundt|
Meteor hjelmen fra Petzl er deres nyeste skud på stammen og med det opdaterede design er hjelmen nu egent til klatring, bjergbestigning samt skiløb! Denne letvægtshjelm, har en fremragende ventilation, der gør det muligt at holde hovedet koldt. Dette er den CE certificerede skihjelm, med fæstningspunkter til.
Pris 679 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Klatreudstyr
Kvalitets hjelm i voksen størrelse. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov. Størrelser: XS = 53-54 cm S = 55-56 cm M = 57-58 cm L = 59-60 cm XL = 61 cm Farve: rød/sort.
Pris 450 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Legetøj|Sikkerhedshjelme
Suomy Speedstar almindelig hjelmDen ambitiøse Speedstar er den nye Suomy intuition, der med mere end 20 års erfaring i konkurrencer, tilbyder et nyt koncept for en alsidig sport hjelm. Hyppige vindtunnel sessioner, testet som en racing hjelm, lov til at oprette dynamiske figurer, en kraftfuld aerodynamiske.
Pris 2239.6 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykel Motorcykelhjelme Full face-hjelme & motorcykel , Mærker S Suomy |unisex
Bagageboksen til motorcykel, der rummer 72 liter, er stor nok til 2 hjelme, tøj eller andet udstyr. Takket være den indbyggede refleks bliver du mere synlig, og trafiksikkerheden øges betydeligt. Boksen kan hurtigt afmonteres ved hjælp af et nemt frigørelsessystem. Fremstillet af PP i høj kvalitet..
Pris 459 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Køretøjer & dele Dele og tilbehør til køretøjer Lagring og last til køretøjer Tasker og sidetasker til motorcykler
.
Pris 161 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Apparel & Accessories Clothing Accessories Gloves & Mittens
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - PRODUKTER
.
Pris 1499 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Beskyttelse // Fullface masker
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - BØRNETØJ
V3