Super lækker hjelm i lækker rib kvalitet. Åbnes og lukkes med bindebånd under hagen..
Pris 39.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - 5625
Denne vikingehjelm til voksne er lavet af plastik. Den er dekoreret med et langt horn, på ca. 22 cm, på hver side, og er udsmykket med to små lyserøde fletninger, der sidder fast på indersiden af hjelmen. Omkredsen er ca. 59 cm. Denne hjelm er perfekt, når du vil fuldende dit vikingekostume til temafesten!.
Pris 60 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Hatte
Vi ser dem alle vegne på vores vej. De store imponerende maskiner, som graver ud, retter til, kører væk og bringer nye forsyninger. Vores entreprenørmaskiner eller som vi har valgt at kalde dem. Arbejdsmaskiner! Nu kan du holde en fest i temaet Entreprenør. Vi har alt fra tallerknen, til dekoration, rysler og.
Pris 33.96 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - FØDSELSDAG PARTYHATTE
Smith Scout er en fleksibel hjelm i et smart design, udviklet til både cykel- og skikørsel. Hjelmen har en god pasform og er godt ventileret — alt det du kan forvente af en Smith-hjelm. Hjelmen er udrustet med MIPS, der modvirker rotationsskader..
Pris 579 kr.
Kategori: Holdsport - Sport Vintersport Alpinski
.
Pris 209 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Mærker
Lækker uld-hjelm i rosa af mærket Smallstuff. Uld er et organisk materiale. Hjelmen er lavet af merino uld. Merino uld er det fineste uld og derfor uld der ikke kræser. Materialer100% uld. Bør vaskes på finvask ved 30 grader.  .
Pris 71.97 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
.. "LEDX forlængerkabel hjelm lys LEDX MC-kabel kan være afsluttet med denne forlængerledning, hvis du vil køre hjälmlampanmed køretøj Forlængerkablet er 150 cm og er forbundet til stikket på styret og träsutmed arm op til . hjelmen dette kabel er monteret med stik i begge ender i en mulig vurpaså opdele.
Pris 149 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pandelampe tilbehør / Året rundt|
Molo Hjelm - Nis - Space Traffic.
Pris 59.97 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
Med denne hjelm- og skospray fra Atredo kan du give din cykelhjelm eller dine sko et forfriskende pift. Sprayen indeholder et kombineret reng....
Pris 27.3 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Buksefedt, vaskemidler og personlig pleje
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - BØRNETØJ
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - BØRNETØJ
Kvalitets hjelm i voksen størrelse. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov. Størrelser: XS = 53-54 cm S = 55-56 cm M = 57-58 cm L = 59-60 cm XL = 61 cm XXL = 62-63 cm Farve: sort/hvid.
Pris 469 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Legetøj|Sikkerhedshjelme
VEMARS fortolkning af racing hjelm: stram men alligevel komfortable montering, ultralet shell opbygge i Maxx - 3C, figur udviklet i vindtunnel til at sikre de laveste aerodynamiske modstand, udvidede synsfelt for en grænseløs lodret og perifere vision og visir vil passe Pinlock® MaxVision® linser, buet.
Pris 1490.6 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykel Motorcykelhjelme Full face-hjelme & motorcykel , Mærker V Vemar hjelme Vemar Hurricane , UDSALG % Motorcykel-udsalg Motorcykelhjelme Full face-hjelme & motorcykel|unisex
Skuldertaske til opbevaring af din hjelm. Den har en kapacitet på 10L og har 2 inderlommer. Med en integreret hjelmholder, så ligger din hjelm fastspændt i tasken. Overfladen er dækket af velcro, så du kan påsætte patches..
Pris 399 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Militær - Pouches & Lommer - Udrustning
Denne topboks, med en kapacitet på 72 L, har godt med plads, så du kan opbevare 2 hjelme, dit tøj eller andet tilbehør. Takket være den indbyggede refleks er du synlig på vejen og dermed også mere sikker, når du færdes i trafikken. Boksen kan nemt tages af, takket være dens quick-release system. Den.
Pris 369 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Køretøjer & dele Dele & tilbehør til køretøjer Opbevaring & fragt til køretøjer Tasker & sidetasker til motorcykler
Holt skihjelm fra Smith er en god allroundhjelm, der giver et godt indvendigt klima med balance mellem varme og ventilation på grund af den justerbare ventilation..
Pris 499 kr.
Kategori: Diverse sportsartikler - Vintersport - Ski - Beskyttelse - Hjelme
Komplet roterende hjelm mount Høj kvalitets plastmateriale, funktion til 360 ° drejning og lås 3M selvklæbende bagside sikrer mount forbliver sikkert Hurtigt og nemt installere din enhed til buede og glat overflade' Passer til Alle GoPro.
Pris 89 kr.
Kategori: Tilbehør til videokameraer - GoPro Hero 6 Tilbehør
Spnde der sidder p side-stropperne og samler to af disse til en..
Pris 19 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelhjelme - Tilbehr til cykelhjelme
.
Pris 599 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
V3