Hjelm I Uld/Bomuld Fra Joha. Lad ungerne lune sig gennem vinteren i blødt og behageligt uld. En skøn kombination af varm uld yderst og blødt bomuld inderst. Kradser ikke Selv i fugtig tilstand holder uld barnet varmt Kan maskinvaskes Regulerer selv temperaturen om det er koldt eller varmt 53% uld - 42% bomuld.
Pris 79 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - 5625
Denne kongelige soldathjelm til voksne er som de hjelme brugt under den første verdenskrig af den preussiske kavaleri. Hjelmen er sort i plast med guldfarvet mønster og en spids på midten.  En lille sort elastiksnor hjælper dig med at holde denne hjelm på.  Med denne kongelige hjelm er du klar til at beskytte.
Pris 78 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Hatte
Molo Hjelm - Ninna - Lovely Lhama.
Pris 64.97 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
Hjelm pose fra Oxford hjælper dig med at holde din hjelm frisk længere, og hjelm tasken er også vandtæt. Perfekt at have med på bandagar hvis det begynder at regne, eller hvis du kun ønsker en hjelm pose af god kvalitet!.
Pris 229 kr.
Kategori: Herresportstøj - MC udstyr/MC beklædning/MC-Regntøj og Refleksveste
Puky Børnehjelm m/LED lys Let justering med enkelt drejeknap bagpå med LED blinklys Flad bagpå for bedre komfort fx i cykelstol Alle Puky hjelme opfylder kravene til ce mærkning og EN 1078.
Pris 191.95 kr.
Kategori: Legetøj - Sport & Outdoor - Bikes, Parts & Acc - Bikes
Denne hjelm er beregnet til kørsel på skateboard, rulleskøjter, inlinere, cykel og skatescooter. Kan justeres fra 56-60 cm..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Atlanta
Denne hjelm er beregnet til kørsel på skateboard, rulleskøjter, inlinere, cykel og skatescooter. Kan justeres fra 56-60 cm..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Atlanta
.
Pris 349 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Skate, Urban og City hjelme
Visigotens hjelm Legenden fortæller at Visigotens hjelm beskytter sin bærer i kamp - men kun få kender dens forbandelse ... Laura vågner op hos en fremmed, gammel kone ude af sig selv af fortvivlelse. Men hvordan er hun havnet der, og hvor er David, som blev såret under en tyrefægtning? Laura ved at hun må.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.. "LEDX forlængerkabel hjelm lys LEDX MC-kabel kan være afsluttet med denne forlængerledning, hvis du vil køre hjälmlampanmed køretøj Forlængerkablet er 150 cm og er forbundet til stikket på styret og träsutmed arm op til . hjelmen dette kabel er monteret med stik i begge ender i en mulig vurpaså opdele.
Pris 180 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pandelampe tilbehør / Året rundt|
Stiga Hjelm Win Premier til vinteraktiviteter. Størrelser: X-small 53-54 small 55-56 medium 57-58.
Pris 269 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Udendørs legetøj Hjelme
n/a.
Pris 1199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageudstyr
Windjammer Liner Hjelm Hatten fra Montane er et letvægtshat der er strækbar og nem at pakke ned. Den er udformet i fleece med GORE WINDSTOPPER, der også gør hatten vindtæt. Optimal til at benytte under en hjelm eller ligende..
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer & Handsker
LED-lampen til pande eller hjelm er en meget nyttig frontlampe til sportsaktiviteter eller aktiviteter på steder med dårlig belysning (jagt, fiskeri, cykling, løb osv.).Fungerer med batterier (2 x CR2032, inkluderet)Justerbare elastiske stropper1 fast LED hvidt lysTænd / sluk-knapJusterbar vinkelStørrelse ca.
Pris 33 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sport Gym & Fitness Clothing, Accessories and Wearable Technology
HALO, fuld ansigt hjelm, resultatet af teknisk forskning for en hjelm til alle slutbrugere. Det er blevet undersøgt og testet i vindtunnel til at få en mere effektiv intern ventilation. integreret Drop ned sol Visor- for Optimal synlighed, dag eller nat Letvægts polycarbonat Shell Værktøjsfri Quick Release.
Pris 1200.07 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Mærker S Suomy Halo|unisex
Gør nat til dag med ekstra belysning. Med hjelm-montering og adapter kan du montere de kraftfulde Atria 200L og 300L på din hjelm og få mere belysning i den retning som du kigger..
Pris 69.43 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør / Lygter og reflekser / Lygtereservedele|
Kvalitets hjelm i voksen størrelse. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov..
Pris 529 kr.
Kategori: Legetøj - MegaLeg ATV Hjelme
Bagageboksen til motorcykel, der rummer 72 liter, er stor nok til 2 hjelme, tøj eller andet udstyr. Takket være den indbyggede refleks bliver du mere synlig, og trafiksikkerheden øges betydeligt. Boksen kan hurtigt afmonteres ved hjælp af et nemt frigørelsessystem. Fremstillet af PP i høj kvalitet..
Pris 399 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Køretøjer & dele Dele og tilbehør til køretøjer Lagring og last til køretøjer Tasker og sidetasker til motorcykler
V3