Denne hjelm skal forestille den type af hjelm, som amerikanske fodboldspillere har på under kampen. Den er lavet af holdbart plastik, og passer til børn. Den er grå, og udstyret med et sort plastik visir i form af et gitter, der dækker ansigtet. Indersiden af hjelmen er foret med skum, hvilket gør den.
Pris 117 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hatte
Puky Børnehjelm m/LED lys Let justering med enkelt drejeknap bagpå med LED blinklys Flad bagpå for bedre komfort fx i cykelstol Alle Puky hjelme opfylder kravene til ce mærkning og EN 1078.
Pris 191.95 kr.
Kategori: Legetøj - Sport & Outdoor - Bikes, Parts & Acc - Bikes
Hjelm pose fra Oxford hjælper dig med at holde din hjelm frisk længere, og hjelm tasken er også vandtæt. Perfekt at have med på bandagar hvis det begynder at regne, eller hvis du kun ønsker en hjelm pose af god kvalitet!.
Pris 229 kr.
Kategori: Herresportstøj - MC udstyr/MC beklædning/Regntøj & Refleksveste
.
Pris 39 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Buksefedt, vaskemidler og personlig pleje
Hjelm med panda print. God pasform med ribkant i sort. Økotex 92% bomuld 8% lycra.
Pris 55.97 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer & Kasketter
Visigotens hjelm Legenden fortæller at Visigotens hjelm beskytter sin bærer i kamp - men kun få kender dens forbandelse ... Laura vågner op hos en fremmed, gammel kone ude af sig selv af fortvivlelse. Men hvordan er hun havnet der, og hvor er David, som blev såret under en tyrefægtning? Laura ved at hun må.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.. "LEDX forlængerkabel hjelm lys LEDX MC-kabel kan være afsluttet med denne forlængerledning, hvis du vil køre hjälmlampanmed køretøj Forlængerkablet er 150 cm og er forbundet til stikket på styret og träsutmed arm op til . hjelmen dette kabel er monteret med stik i begge ender i en mulig vurpaså opdele.
Pris 180 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pandelampe tilbehør / Året rundt|
Sikkerhed kommer først! Denne LCD svejsehjelm Techno 9-13 fra GYS, vil beskytte dine øjne og dit ansigt, mens du svejser. Denne smarte, soldrevne svejsehjelm indeholder 2 lyssensorer, som kontrollerer den innovative LCD-skærms forskellige indstillinger. I standardindstillingerne,.
Pris 589 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Erhverv og industri Sikkerhedstøj Svejsehjelme
POC Crane Pure Danny McAskill er en let og sikker hjelm, som er baseret på den prisvindende Crane hjelm og er blevet udviklet i tæt samarbejde med POC atleten Danny McAskill, der er blevet verdenskendt for sine evner på cyklen. Crane Pure har en dobbelt EPS liner, hvor den stive yderdel tager energien fra.
Pris 703 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Huttelihut Hjelm m. Kvast - Strik - Blå.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
Cykel- og løbehjulshjelm til børn Denne seje STAR WARS-hjelm er beregnet til kørsel på cykel, skateboard, rulleskøjter, inlinere og løbehjul. Kan justeres fra 50-56 cm..
Pris 149.96 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Helmets
Cykel- og løbehjulshjelm til børn Denne seje STAR WARS-hjelm er beregnet til kørsel på cykel, skateboard, rulleskøjter, inlinere og løbehjul. Kan justeres fra 50-56 cm..
Pris 139.3 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Helmets
Fans kan forestille sig de største kampe og missioner i Star Wars-sagaen med denne hjelm fra The Black Series! Når kraven sættes på kan brugerne aktivere vejrtræknings lydeffekter. Når masken er monteret på kraven med sekundærknappen og magnetiske holdere, aktiveres der forseglings lyde. Ved hjælp af den.
Pris 1199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageudstyr
Windjammer Liner Hjelm Hatten fra Montane er et letvægtshat der er strækbar og nem at pakke ned. Den er udformet i fleece med GORE WINDSTOPPER, der også gør hatten vindtæt. Optimal til at benytte under en hjelm eller ligende..
Pris 149.4 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Huer & Handsker
LED-lampen til pande eller hjelm er en meget nyttig frontlampe til sportsaktiviteter eller aktiviteter på steder med dårlig belysning (jagt, fiskeri, cykling, løb osv.).Fungerer med batterier (2 x CR2032, inkluderet)Justerbare elastiske stropper1 fast LED hvidt lysTænd / sluk-knapJusterbar vinkelStørrelse ca.
Pris 33 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Sport Gym & Fitness Clothing, Accessories and Wearable Technology
VEMARS fortolkning af racing hjelm: stram men alligevel komfortable montering, ultralet shell opbygge i Maxx - 3C, figur udviklet i vindtunnel til at sikre de laveste aerodynamiske modstand, udvidede synsfelt for en grænseløs lodret og perifere vision og visir vil passe Pinlock® MaxVision® linser, buet.
Pris 1918.74 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykel Motorcykelhjelme Full face-hjelme, motorcykel|unisex
Kvalitets hjelm i voksen størrelse. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov..
Pris 529 kr.
Kategori: Legetøj - MegaLeg ATV Hjelme
Sjovt terningpuslespil fra Hjelms med motiver fra Jan Lööf. Seks forskellige motiver med Jan Lööfs karakterer med tilknytning til brandbiler. Terningpuslespillet indeholder 12 terninger og hver terning har forskellige motiver på sine seks sider, så der kan sammensættes seks forskellige puslespil. Rigtig sjovt.
Pris 114.8 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Babylegetøj Byggeklodser
V3