Denne brune vikinghjelm til voksne er i kraftigt stof af imiteret læder, der skal se gammelt ud. Den er foret indvendigt med sort stof. Stoffet på kanten er fløjlsagtigt med en brun snøring. Hornene er i polstret skum. Hjelmen er let og har en hovedomkreds på ca. 60 cm. Den er ideel til at supplere dit.
Pris 62 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hatte
Regnovertrk for hjelm.
Pris 69 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehr - Cykelhjelme - Tilbehr til cykelhjelme
Puky Børnehjelm m/LED lys Let justering med enkelt drejeknap bagpå med LED blinklys Flad bagpå for bedre komfort fx i cykelstol Alle Puky hjelme opfylder kravene til ce mærkning og EN 1078.
Pris 191.95 kr.
Kategori: Legetøj - Sport & Outdoor - Bikes, Parts & Acc - Bikes
Hjelm pose fra Oxford hjælper dig med at holde din hjelm frisk længere, og hjelm tasken er også vandtæt. Perfekt at have med på bandagar hvis det begynder at regne, eller hvis du kun ønsker en hjelm pose af god kvalitet!.
Pris 249 kr.
Kategori: Herresportstøj - MC udstyr/MC beklædning/MC-Regntøj og Refleksveste
Denne hjelm er beregnet til kørsel på skateboard, rulleskøjter, inlinere, cykel og skatescooter. Kan justeres fra 56-60 cm..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Atlanta
Denne hjelm er beregnet til kørsel på skateboard, rulleskøjter, inlinere, cykel og skatescooter. Kan justeres fra 56-60 cm..
Pris 129.95 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Atlanta
Visigotens hjelm Legenden fortæller at Visigotens hjelm beskytter sin bærer i kamp - men kun få kender dens forbandelse ... Laura vågner op hos en fremmed, gammel kone ude af sig selv af fortvivlelse. Men hvordan er hun havnet der, og hvor er David, som blev såret under en tyrefægtning? Laura ved at hun må.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.
Pris 349 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Skate, Urban og City hjelme
.
Pris 719 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj & spil Legetøj Ridelegetøj Cykler og løbecykler
Sjovt terningpuslespil fra Hjelms med motiver fra Jan Lööf. Seks forskellige motiver med Jan Lööfs karakterer med tilknytning til brandbiler. Terningpuslespillet indeholder 12 terninger og hver terning har forskellige motiver på sine seks sider, så der kan sammensættes seks forskellige puslespil. Rigtig sjovt.
Pris 135 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Babylegetøj Byggeklodser
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Bageudstyr
Udklædning.
Pris 799 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Udklædning
HALO, fuld ansigt hjelm, resultatet af teknisk forskning for en hjelm til alle slutbrugere. Det er blevet undersøgt og testet i vindtunnel til at få en mere effektiv intern ventilation. integreret Drop ned sol Visor- for Optimal synlighed, dag eller nat Letvægts polycarbonat Shell Værktøjsfri Quick Release.
Pris 1199.33 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Mærker S Suomy Halo|unisex
.
Pris 179 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Løbehjul, løbecykler og vogne/Cykelhjelme og udstyr/Beskyttelsessæt|Legetøj
Gør nat til dag med ekstra belysning. Med hjelm-montering og adapter kan du montere de kraftfulde Atria 200L og 300L på din hjelm og få mere belysning i den retning som du kigger..
Pris 104.16 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Tilbehør / Lygter og reflekser / Lygtereservedele|
Hjelm fra TSG med brede anvendelsesmuligheder. Godkendt til både skateboading, BMX og inlines. - Skal i ABS - For i EPS Impact Foam - Snug Fit (anatomical shaped mold) - 13 aerodynamiske ventilationshuller - Vaskbare pads - Tuned Fit System - 3-punkts strop-justering S/M: 54-56 cm / 21.3-22.0"L/XL 57-59 cm /.
Pris 239 kr.
Kategori: Vintersport - Hjelme|Fyr
.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Musik - Entertainment - Music - CD, Audio DVD, etc.
Smart hjelm mount, til dit GoPro kamera. Med denne superfleksible sele, kan du montere dit GoPro kamera på stort set alle hjelme. Den er let at montere og afmontere, og kameraet er nemt at tage af og på. Materialerne er i høj kvalitet, hvilket sikrer at dit kamera sidder rigtig godt fast. Ideelt til skiløb.
Pris 239 kr.
Kategori: Tilbehør til videokameraer - GoPro Hero 1 Tilbehør
Kvalitets hjelm til børn. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov. Vægt: 1100 g (+/- 50g) Størrelser: Y-S = 49-50 cm Y-M = 51-52 cm Y-L = 53-54 cm Y-XL = 55 cm.
Pris 610 kr.
Kategori: Legetøj - MegaLeg ATV Hjelme
V3