Denne hjelm af Leonidas er under den officielle licens 300. Den er i smidig plastic og har en sort fjerbusk på toppen af hovedet. Dette tilbehør er perfekt sammen med dit spartanske kostume til en kostumefest..
Pris 298 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hatte
Molo Hjelm - Nis - Self-Driving Cars.
Pris 99.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Hjelm
Vi ser dem alle vegne på vores vej. De store imponerende maskiner, som graver ud, retter til, kører væk og bringer nye forsyninger. Vores entreprenørmaskiner eller som vi har valgt at kalde dem. Arbejdsmaskiner! Nu kan du holde en fest i temaet Entreprenør. Vi har alt fra tallerknen, til dekoration, rysler og.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - FØDSELSDAG PARTYHATTE
En flot og smart sikkerhedshjelm til børn, som er både robust og slidstærk. Hjelmen har et tydeligt, Grønt spænde, og så har den EPP-isolering, bedre kendt som memory foam. Desuden justeres størrelsen automatisk med det elastiske system, så den altid sidder godt og beskytter barnet. Anbefalet alder: Fra 0-7.
Pris 239 kr.
Kategori: Holdsport - Sport-Skating-Hjelme & Beskyttelse
Hjelm G2000 hiviz gul m/skrueindstilling.
Pris 295 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - Hjelme
Hjelm fra TSG med brede anvendelsesmuligheder. Godkendt til både skateboarding, BMX og inlines. - Skal i ABS - For i EPS Impact Foam - Snug Fit (anatomical shaped mold) - 14 aerodynamiske ventilationshuller - Vaskbare pads - Tuned Fit System - 3-punkts strop-justering S/M: 54-56 cm / 21.3-22.0"L/XL 57-59 cm /.
Pris 499 kr.
Kategori: Vintersport - Hjelme|Unisex
Visigotens hjelm Legenden fortæller at Visigotens hjelm beskytter sin bærer i kamp - men kun få kender dens forbandelse ... Laura vågner op hos en fremmed, gammel kone ude af sig selv af fortvivlelse. Men hvordan er hun havnet der, og hvor er David, som blev såret under en tyrefægtning? Laura ved at hun må.
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Ungdomsbøger
.
Pris 249 kr.
Kategori: Skateboards & inliners - Mærker
Lækker uld-hjelm i rosa af mærket Smallstuff. Uld er et organisk materiale. Hjelmen er lavet af merino uld. Merino uld er det fineste uld og derfor uld der ikke kræser. Materialer100% uld. Bør vaskes på finvask ved 30 grader.  .
Pris 119.95 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Baby & Toddler
.. "LEDX forlængerkabel hjelm lys LEDX MC-kabel kan være afsluttet med denne forlængerledning, hvis du vil køre hjälmlampanmed køretøj Forlængerkablet er 150 cm og er forbundet til stikket på styret og träsutmed arm op til . hjelmen dette kabel er monteret med stik i begge ender i en mulig vurpaså opdele.
Pris 180 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Pandelampe tilbehør / Året rundt|
.
Pris 39 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Buksefedt, vaskemidler og personlig pleje
Meteor hjelmen fra Petzl er deres nyeste skud på stammen og med det opdaterede design er hjelmen nu egent til klatring, bjergbestigning samt skiløb! Denne letvægtshjelm, har en fremragende ventilation, der gør det muligt at holde hovedet koldt. Dette er den CE certificerede skihjelm, med fæstningspunkter til.
Pris 679 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Klatreudstyr
Humlebee er en af de modigeste Autobot, der gør ethvert øjeblik episk med cool mix tapes, cool dansebevægelser og parkour power tricks. Den popkultur-elskende bot bliver nemt venner med mennesker med en frygtløs gnist og lys personlighed. Når hans venner er ved hans side, hopper han frygtløst til eventyr for.
Pris 749 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Kvalitets hjelm i voksen størrelse. Har følgende internationale godkendelser: DOT, AS/NZS1698, ECE R2205. Det indvendige stof kan tages ud og vaskes ved behov. Størrelser: XS = 53-54 cm S = 55-56 cm M = 57-58 cm L = 59-60 cm XL = 61 cm XXL = 62-63 cm Farve: sort.
Pris 450 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Legetøj|Sikkerhedshjelme
Suomy Speedstar almindelig hjelmDen ambitiøse Speedstar er den nye Suomy intuition, der med mere end 20 års erfaring i konkurrencer, tilbyder et nyt koncept for en alsidig sport hjelm. Hyppige vindtunnel sessioner, testet som en racing hjelm, lov til at oprette dynamiske figurer, en kraftfuld aerodynamiske.
Pris 2344.35 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Motorcykel Motorcykelhjelme Full face-hjelme & motorcykel , Mærker S Suomy |unisex
Holt skihjelm fra Smith er en god allroundhjelm, der giver et godt indvendigt klima med balance mellem varme og ventilation på grund af den justerbare ventilation..
Pris 449 kr.
Kategori: Diverse sportsartikler - Vintersport - Ski - Beskyttelse - Hjelme
Bagageboksen til motorcykel, der rummer 72 liter, er stor nok til 2 hjelme, tøj eller andet udstyr. Takket være den indbyggede refleks bliver du mere synlig, og trafiksikkerheden øges betydeligt. Boksen kan hurtigt afmonteres ved hjælp af et nemt frigørelsessystem. Fremstillet af PP i høj kvalitet..
Pris 399 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Køretøjer & dele Dele & tilbehør til køretøjer Opbevaring & fragt til køretøjer Tasker & sidetasker til motorcykler
Sød lille ensfarvet hjelm i økologisk bomuld. Smart rem med trykknaplukning under hagen. Fås i 3 farver. Dreng, pige og unisex. 1 SALG 1 DONATION - Vi vil hjælpe, hvor vi kan. Til dette formål har vi designet en kollektion og for hvert solgt produkt, don.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Børnetøj - PRODUKTER
.
Pris 161 kr.
Kategori: Arbejds- & sikkerhedstøj - Tilbehør
V3