0.0000.
Pris 24 kr.
Kategori: Elartikler -
Hobbykniv 9 mm klinge - billigst hos PixojetLille og praktiskPraktisk anvendelig hobbykniv med 9 mm klinge til lager. postrum og så videre. Klik her for ekstra knivsblade.Du finder de absolut billigste kontorartikler online hos Pixojet. Vi giver dig tryg nethandel og dag til dag levering - og køber du for.
Pris 11.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Øvrigt kontortilbehør - Sakse, hobbyknive & -blade
Dette Wolfcraft hobby skivesæt til vinkelslibere indeholder alle de nødvendige skiver til at give dit arbejdsemne en perfekt poleret finish. Pakken inkluderer 1 bagskive (115 mm i diameter), 5 slibeskiver (115 mm i diameter, 24/24/60/80/100 korn), 1 polerhætte lammeuld (140 mm i diameter) og 1.
Pris 229 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Værktøj – tilbehør Tilbehør til slibemaskine
HOBBY LODDESÆT Komplet starterkit med nødvendige dele, til lodning af elektronik, kabler, print og byggesæt. God 30W loddekolbe Bordholder med dobbeltfjeder og rensesvamp Mekanisk tinsuger Blyfri... - TILBUD NU, pris kun 109,00 (før 139,00) lodning sæt stk.
Pris 109 kr.
Kategori: Elværktøj - Værktøj » Loddekolber
A3 skæreplade i 2 mm tyk plast. Har et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Den ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 161.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
Leitmotiv Hobby Bordlampe . Disse flotte og elegante bordlamper vil kunne bruges i alle rum i hjemmet. Det er en elegant og enkel lampe, der giver et godt lys over arbejdsbordet eller ude i hjørnet i værkstedet. Hobby bordlampen fås i 9 forskellige faver:Pink Grøn Blå Krom Sort Grå Hvid Guld Kobber Alle.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
WS hobby kuglen riflet 4,5 mm 0,45 gram- høj kvalitet. Haglene leveres i rund æske med 500 stk..
Pris 49 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Hagl
Margrethes perler Perlesmykker ses overalt i modebilledet netop nu og med Margrethes perler er det både sjovt og hyggeligt at lave dem selv – uanset om du er 13 eller 25 år gammel, og om du laver dem alene eller sammen med dine veninder. I "Margrethes perler" får du 14 opskrifter på øreringe, armbånd,.
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fagbøger Hobby & fritid
Ricky er en almindelig tenyearold dreng, der drømmer om at blive berømt. Og han har en hemmelighed, der bare kan hjælpe ham med at realisere denne drøm. Becau....
Pris 45.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Børnebøger
.
Pris 274 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat. Roll tag vogn typen Taems 892 Deutsche Bahn AG (DB AG). Bygget start 1976:e.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby Modeljernbane Spor N N Vogne N Minitrix godsvogne
En arbejdsbuk er perfekt til de mange mindre opgaver i hverdagen. Lavet i solid aluminium, er den nem at transportere og opbevare Trin: 2x2 Længd: 0,43 meter Platformsmål 13 x 63,5 cm. Godkendelse: SP certificeret..
Pris 294 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj|Stiger|Arbejdsbukke
Texas Hobby 380TG er en havefræser, der er egnet til små og mellemstore arealer og bede. Den kommer med en TG385 motor og har justerbare håndtag, så den giver dig den rette arbejdsposition. Den vejer 28 kg. og er derfor nem at arbejde med i forhold til de.
Pris 2175 kr.
Kategori: Havemaskiner - Havefræsere
.
Pris 100 kr.
Kategori: Værktøj - Systemtilbehoer koelepasta mv|
Kom godt i gang med røgning - masser af opskrifter. God grundbog i hjemmerøgning og god bog til dig som har interesse i at starte røgning op som hobby. ....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
"Female guidance for growing food, raising livestock, and building a farm-based business"--Front cover..
Pris 202.57 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Prima Hobby kunstskøjten er perfekt til fritidsbrug samt til begyndere. De kommer med en beklædt overdel i læder samt en Vel Therm inderside der sammen arbejder for at holde foden varm og tør. Disse kunstskøjter til mænd kommer med et C-formet klinge samt en stærk toepick..
Pris 1399 kr.
Kategori: Vintersport - Vintersport - Skøjter - Kunstskøjter
Lim dit kreative arbejde med denne Hvide Hobby Lim med 500g fra Meyco. - Vandbaseret lim - Lim til træ, papir, filt og hobbytekstiler - Nem at lime på - Ikke egnet til børn under 3 år – Indeholder 500g lim.
Pris 79 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Byggeklodser og modelbyggeri Andre byggeklodser
.
Pris 249 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Sport - Campingudstyr - Kogegrej - Knive og multitools
V3