HOBBY VÆRKTØJSSÆT Komplet værktøjssæt til elektronik, hobby og finmekanik. Indeholder 40W loddekolbe med ekstra spids, loddetin, holder, tinsuger med Teflon... - TILBUD NU, pris kun 227,00 (før 306,00) elektronisk electronic version værktøj tool set sæt uk.
Pris 227 kr.
Kategori: Værktøj - Værktøj » Loddekolber
Hobbykniv med 18 mm klinge - billigst hos PixojetSolid heavy duty hobbykniv til lageret Hobbykniv med 18 mm klinge til lageret med robust trykstøbt glidestykke. Find dine refills her.Køb alle dine kontorartikler online hos Pixojet - vi har de billigste priser på markedet på en bred vifte af produkter. Saml.
Pris 16.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Øvrigt kontortilbehør - Sakse, hobbyknive & -blade
Dette hobby polering sæt fra Wolfcraft vil være ideelt til slibning og polering uden et skaft. Det vil gøre dit poleringsarbejde meget nemmere. Levering inkluderer 1 feltpoleringshjul (diameter 85 mm), 1 feltpoleringsdisk (diameter 85 mm), 2 poleringspastaer, 1 dorn, og skiver og fastspænding.
Pris 219 kr.
Kategori: Elværktøj - Isenkram Redskaber Polerværktøjer og polerskiver
A4 skæreplade i 2 mm tyk plast. Har et blødt lag på begge sider og et hårdt lag i midten, hvilket muliggør skæring på begge sider. Den ene side er forsynet med millimeternet..
Pris 111.25 kr.
Kategori: Kontorartikler - Hobbyknive
Leitmotiv Hobby Bordlampe . Disse flotte og elegante bordlamper vil kunne bruges i alle rum i hjemmet. Det er en elegant og enkel lampe, der giver et godt lys over arbejdsbordet eller ude i hjørnet i værkstedet. Hobby bordlampen fås i 9 forskellige faver:Pink Grøn Blå Krom Sort Grå Hvid Guld Kobber Alle.
Pris 269.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
WS hobby kuglen riflet 4,5 mm 0,45 gram- høj kvalitet. Haglene leveres i rund æske med 500 stk..
Pris 49 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Hagl
Køb billig HOBBY LUPLAMPE 3 DIOPTRI SORT Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: H21545, ean nr.: 5410329207304.
Pris 372 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Luplamper
Arkitektlampe fra Leitmotiv Den giver et godt lys. Den er flot at se på. Og så har den et design, der aldrig går af mode. Arkitektlampen er et must på mange skriveborde, hvor den kommer til sin fulde ret. Hobby lampen fra Leitmotiv kan bøjes i to led. Så kan du få den helt rigtige vinkel på lampeskærmen, så.
Pris 359 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Bolig Lamper Bordlamper
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat. IC Großraumwagen 1. klasse Apm design Deutsche Bahn AG til 2000th.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby Modeljernbane Spor N N Vogne N Minitrix personvogn
.
Pris 99 kr.
Kategori: Kreativ leg - Gør det selv & hobby - Værktøj - Hobbyredskaber
Hobby helbrede er den perfekte bat for spillere, der ønsker langt større touch og kontrol i deres aktive allround spil. Kontrol: 100 hastighed:....
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjsketsjersport
.
Pris 133 kr.
Kategori: Bøger & blade -
.
Pris 100 kr.
Kategori: Værktøj - Systemtilbehoer koelepasta mv|
Kom godt i gang med røgning - masser af opskrifter. God grundbog i hjemmerøgning og god bog til dig som har interesse i at starte røgning op som hobby. ....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
"Female guidance for growing food, raising livestock, and building a farm-based business"--Front cover..
Pris 206.71 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Kunstskøjterne fra Prima Hobby serien er perfekte til fritidsbrug eller som ens første par kunstskøjter. Med polsteret læder og med en 'VelTherm' liner er man sikker på at ens fødder forbliver varme og tørre..
Pris 1499 kr.
Kategori: Vintersport - Vintersport - Skøjter - Kunstskøjter
Kom godt i gang med røgning - masser af opskrifter.  God grundbog i hjemmerøgning og god bog til dig som har interesse i at starte røgning op som hobby.   Bogen giver en grundig gennemgang af alle de grundliggende oplysninger, som er nødvendige for at gå i gang med hjemmerøgning, herunder valg af røgeovn,.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Badmintonsættet Hobby fra Stiga passer perfekt til at udfordre en ven med i haven. Sættet består af 2 stk Hobby ketsjere og 2 stk badmintonbolde..
Pris 99 kr.
Kategori: Ketsjer sport - Sportsudstyr Al ketsjersport Ketsjersport
.
Pris 1.1 kr.
Kategori: Spil - Toys & Hobbies
V3