Charmerene søde servietter med 3 små mops hvalpe Servietten er super når du får besøg af nye hvalpe købere i kennelen.Servietten med små mops hvalpe er også et sødt indslag når i holder en lille picnic på hundeudstillingen. Måler: 33 x 33 cm fro.
Pris 35 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kunst og underholdning
Hvem ville ikke ønske at kæle med vores superbløde XXL plyshund? Vores ekstra store plyshund vil blive den bedste ven for børn i alle aldre. Den bløde plys gør den perfekt til at kramme og kæle, mens det stærke fyld af PP-bomuld vil sørge for, at hunden holder sin form. Giv den som en.
Pris 359 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil Legetøj Dukker, legesæt & tøjdyr Tøjdyr
Printet opskrift i farver vedlægges.Opskriftservicen kan kun benyttes ved køb af kittet..
Pris 33 kr.
Kategori: Kreativ leg - kun pakker
Charmerende grå/hvid hund med glimmer - med lyserød dækken og hue. Hunden er ca 7 cm høj og fremstillet i keramik. Stil den til pynt i en sættekasse, i dit vindue eller en smuk juledekoration. Findes i flere varianter. Find mere skønt julepynt  HER.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Julepynt - Dyr - Julebordpynt
Det sødeste hunde puslespil i træ. Udvikler de helt smås motoriske evner..
Pris 169.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 1239
Rigtig elegant Hunde charm fra det populære mærke Pandora. Pandora er blandt tidens virkeligt populære mærker. Køb online her ved Henrik Ørsnes..
Pris 229 kr.
Kategori: Smykker - Vedhæng og charms
.
Pris 149 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Sikkerhedsveste
Skab en masse hygge derhjemme ved hjælp af flotte posters i forskellige designs. Denne model fungerer eksempelvis både alene og sammen med andre posters med et lignende motiv. Du vælger selv, om du vil indramme din poster, eller om du vil hænge den op, som den er.Ramme indgår ikke, men kan tilvælges til.
Pris 249 kr.
Kategori: Kunst - Posters
Hunden Oscar er designet i 1953 af Hans Bølling. Oscars krop kan arrangeres, så han kan efterligne alt det en normal hund gør. Han kan bla. sidde, give pote, dække og tilmed balancere på snuden. Naturbøgetræ 13x 15cm.
Pris 489 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Den opmærksomme gårdhund er altid klar og passer på mennesker og dyr Hvis en fremmed nærmer sig gården, eller hvis et dyr er i fare, gør den højt for at fortælle sin herre, hvad der sker. Som belønning har han i dag fået et lækkert ben..
Pris 89.5 kr.
Kategori: Legetøj - Alle PLAYMOBIL produkter
.
Pris 77.4 kr.
Kategori: Legetøj - SMALLSTUFF
Vil du hjælpe din hund, når den føler sig stresset? Soothex til Hunde er et kvalitets naturligt tilskud, som er designet til at hjælpe nervøse hunde under stressfulde situationer såsom rejser, storme og separation. Du skal blot give kapslen hel eller åbne den og tilføje indholdet til deres mad!.
Pris 394.2 kr.
Kategori: Kæledyr - Animigo Hunde Angst & Opførsel
En stor og blød hund, som du kan kramme med. Her har du en stor knusevenlig ven, til sengen, sofaen eller når du ligger på gulvet. Læn dig op af ham når du skal læse, se tv eller måske vil du bare gerne tumle med ham? Han er garanteret med på den værste..
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Dukker & Tøjdyr Tøjdyr
Produktspecifikationer:Bredde: 3,22 m.Længde: 2,75 m.Sidehøjde: 1,62 m.Kiphøjde: 1,86 m.Dør: 0,73x1,59m (2 stk.)Materiale: Forzinket stålLoftpanel tykkelse: 0,25mmSidepanel tykkelse: 0,25mmFarve: AntracitVægt: 171 kg.OBS: 10 års garanti mod rustgennemtæring!To rum med dør i skillevægGalvaniserede ma.
Pris 7996 kr.
Kategori: Haveindretning - Garden Shed
Virkelig sødt baby kostume der ligner en hund.
Pris 159 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Tøj & Tilbehør Udklædning Baby Kostumer
Denne redningsvest til hunde er ideel til din vandelskende firbenede ven. Redningsvesten er lavet af 100 % polyester med PE-skumpolstring. Den vil holde din hund i live i opretstående stilling. De justerbare remme på nakken og ryggen sørger for at redningsvesten passer perfekt og vil forblive på plads på din.
Pris 179 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til hunde / Tøj til hunde
Kay Bojesen hund egetræ  Menneskets bedste ven skabt i egetræ, og Tim er navnet på denne lille finurlige terrier designet i 1935. Med det drejelige hoved årvågent på skrå og halen lige i vejret er Tim et af Kay Bojesens mest udtryksfulde dyr, og han bliver hurtigt en kær ven af familien. En god gaveidé til.
Pris 224.96 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
så barnet kan gå tur med hunden. Længde: 50 cm Den lille Dachsie medfølger ikke..
Pris 620 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Kay Bojesen Hund Tim Mørk.
Pris 299 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Træfigurer
V3