Hund Tee i Misty Rose fra det danske børnemærke Wheat vil være en sød og komfortabel tilføjelse til deres garderobe. – Lavet i Øko-Tex® certificeret Økologisk Bomuld. – Ribbet design. – Banded cuffs. – Kombiner med leggings fra samme mærke til en dag i Zoo. – 100% Økologisk Bomuld. – Maskinvask ved 40 grader..
Pris 139 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj Overdele T-shirts|Kids|Female
Disse 5 farvede hundekegler tilskynder dit barn til at kaste en kugle for at vælte dem. Bolden vejer ikke meget og er let at holde om, så barnet kan udvikle motorik og præcise bevægelser, når det øver sig i at sigte. Barnet oplever fremskridt i eget tempo og kan også spille sammen med andre. Når barnet.
Pris 179.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 2618
.
Pris 149 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Sikkerhedsveste
Hunden Oscar er designet i 1953 af Hans Bølling. Oscars krop kan arrangeres, så han kan efterligne alt det en normal hund gør. Han kan bla. sidde, give pote, dække og tilmed balancere på snuden. Naturbøgetræ 13x 15cm.
Pris 489 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Dekoration
Tvivler du på hvorvidt din Hund elelr Kat kan holde sig aktiv med årene. Så er Gurkemeje Til Hunde og Katte et kvalitets ledpleje tilskud til din firbenet ven, som er fremstillet af 95 procent gurkemejerod samt Glucosamin. Med disse to ingredienser i en tablet kan dit kæledyr forholde sig sund..
Pris 129 kr.
Kategori: Kæledyr - Animigo Hunde Knogle & Led Sundhed
Tøjdyr "Teddy Cream Hund" fra Teddykompaniet - en sød bamse fra Teddykompaniets Cream-serie. Bamsen er dejligt blød at røre ved og er blevet mærket med masser af kærlighed i form af et lille hjerte på maven eller bagdelen. Mål: Ca. 26 cm. Vaskeanvisning: Tåler vaskemaskine, 40 grader. Farve: Cremet beige..
Pris 169 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Dukker & Tøjdyr Tøjdyr
Produktspecifikationer:Bredde: 2,60 m.Længde: 1,60 m.Sidehøjde: 1,62 m.Kiphøjde: 1,80 m.Dør: 0,80x1,59mMateriale: Forzinket stålLoftpanel tykkelse: 0,25mmSidepanel tykkelse: 0,25mmFarve: AntracitVægt: 94 kg.OBS: 10 års garanti mod rustgennemtæring!Galvaniserede materialer giver længere holdbarhedIng.
Pris 3956.4 kr.
Kategori: Haveindretning - Garden Shed
Gå en tur med din hund i regnvejr med denne Tarbes-regnfrakke til hunde fra TRIXIE! Den transparente regnfrakke er virkelig det perfekte valg til at holde din hvalp tør og komfortabel i vådt vejr. Regnfrakken til hunde kommer med en hagesmæk og burrebåndslukninger. Den inkluderede mavestrop sørger for en.
Pris 211 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør / Tilbehør til kæledyr / Tilbehør til hunde / Tøj til hunde
Kay Bojesen hund egetræ  Menneskets bedste ven skabt i egetræ, og Tim er navnet på denne lille finurlige terrier designet i 1935. Med det drejelige hoved årvågent på skrå og halen lige i vejret er Tim et af Kay Bojesens mest udtryksfulde dyr, og han bliver hurtigt en kær ven af familien. En god gaveidé til.
Pris 239.96 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Grydeguru
Dette hundekostume til børn består af en trøje uden ærmer. Hætten med ører forestiller hundehovedet.  Trøjen lukkes under hagen og er fremstillet i blødt plys stof.  Perfekt kostume til fastelavn. .
Pris 127 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
Det er ikke kun os mennesker som fortjener at blive forkælet. Hvis du har en firbenet ven derhjemme, så vil vi klart anbefale dig at anskaffe dig dette hundetæppe fra Deerhunter. Hundetæppet er tykt og dejlig blødt, og så kan det endda komme direkte i vaskemaskinen.
Pris 149 kr.
Kategori: Kæledyr - Jagt - Diverse Jagtgrej - Hundegrej
Ram Hund ledere bælte Softbelt Standard Softbelt for dem, der kan lide at have hunden i din aktivitet..
Pris 476 kr.
Kategori: Kæledyr - Sport med hund / Året rundt|
Hund forbudt.
Pris 45.88 kr.
Kategori: Kontorartikler - Skilte og rammer
Ingen endeløs ingrediensliste og alligevel alt, hvad der er nødvendigt for et vitalt hundeliv: Nutro Dog Limited Ingredients Adult er særligt udviklet til voksne hunde af små racer, der har en følsom fordøjelseskanalen. Den indeholder maksimalt 10 ingredienser plus vitaminer og mineraler, så risikoen for.
Pris 499.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
knager, hund, 2 stk. Rigtige søde knager fra SmallStuff som vil pynte på børneværelset, badeværelset eller entreen. Knagerne er udformet som hundehoveder med en rigtig fin stregtegning.Knagerne er i en mørk grå og en lys grå. Bag på hunden er der et rundt stykke, så det også er muligt at hænge bøjler og tøj.
Pris 99 kr.
Kategori: Kunst - Børneknager
Flot Kinesisk dyrekreds stjernetegns vedhæng med Hunden.
Pris 139 kr.
Kategori: Smykker - Vedhæng - Vedhæng med Stjernetegn
Diafarm Potevoks til hunde er en beskyttelsescreme. Diafarm Potevoks til hunde er med til danne en barriere mod salt, grus og andre skarpe genstande. Anvendelse: Kan anvendes p alle hunderacer. Anvendes p poterne. Indeholder: VandCastor olieSodium CarbomerCera Alba.
Pris 45.35 kr.
Kategori: Kæledyr -
Giv din lille stjerne en stor krammeven med denne Brune Hund på 70 cm fra mærket Teddykompaniet. - Siddende, sød hund – Vidunderlig blød hund med fine detaljer - Velegnet som pude – Mål: 70 cm lang – CE-mærket - Overholder EU".
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Dyr
Sød hæklet hund til ophæng på legetæppet, sengen eller lignende.Hunden har en lang hæklet snor som den bindes fast med. Trækker du i snoren spiller den, den fineste vuggevise..
Pris 269 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
V3