Sød natlampe med dæmpet musik Send de mindste af sted til drømmeland med denne LULLABRITES hundehvalp. Med timer,der slukker efter tre minutter for at spare batteri. Hundehvalpen lyser i forskellige farver, mens den afspiller en af tre forskellige melodier. 30 cm..
Pris 210 kr.
Kategori: Legetøj - Electronic plush
Diafarm Mælkeerstatning til hvalpe anvendes som erstatning for modermælk til nyfødte hvalpe. Anvendelse:20 g af Diafarm Mælkeerstatning til 80 ml afkølet, kogt vand.Hvalpe i alderen:0-7 dage skal mades hver 2-3 time.8-14 dage skal mades hver 3-4 time.15-28 dage skal mades hver 4-6 time..
Pris 167.5 kr.
Kategori: Kæledyr - Fritid og helbred Kæledyr
Flot klassisk juniorseng som måler: 144 x 74 cm. Sengen kommer med madras og skuffe under sengen til opbevaring - Sengen er lavet i MDF og har flotte klistermærker på gavlene - Mærkerne er lukket af lister således barnet ikke kan kradse dem af.
Pris 2249 kr.
Kategori: Legetøj - Møbler Møbler til baby og småbørn
Dette hvalpekostume til børn består af en dragt med en hale bagpå. Hætten forstiller et hundeansigt med store bløde ører.  Overtræksskoene lukkes ved hjælp af velkro.  Perfekt kostume til fastelavn eller en tema fødselsdag. .
Pris 372 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
.
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Feromonhalsbåndet Adaptil afgiver syntetiske feromoner, der har en beroligende virkning på din hund i stressede situationer. De efterligner de naturlige feromoner, der dannes fra diegivende hunhundens brystkirtler for at berolige dens nyfødte hvalpe. I løbet af de første leveugers opdagelsesperiode søger.
Pris 179.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Flot klassisk juniorseng som måler: 144 x 74 cm. Sengen kommer med madras og skuffe under sengen til opbevaring - Sengen er lavet i MDF og har flotte klistermærker på gavlene - Mærkerne er lukket af lister således barnet ikke kan kradse dem af.
Pris 2749 kr.
Kategori: Soveværelsesmøbler - Juniorsenge 140 cm
Hvalpe: glade, klodsede, søde (Forlag: Atelier, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788778575586).
Pris 49.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
MAX 1 SÆK PR. ORDRE På grund af at en hundehvalp udvikler sig og vokser meget hurtigt er det vigtigt at den for de rigtigr næringsstoffer og de rigtige mængder. Hvalpene har behov for de rigtige næringsstoffer og de rigtige mængder. Hvalpene har behov for ekstra proteiner og fedt til at udvikle sig.
Pris 349 kr.
Kategori: Kæledyr - Hundefoder
Danefæ Undertøj - 2-delt - Hvalpe - Rosa m. Print.
Pris 139.96 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Undertøj
.
Pris 250 kr.
Kategori: Bøger & blade -
Freja var vagthund for den lokale købmandsgård og gode venner med alle. Derfor er det en ganske særlig begivenhed den dag, hun får hvalpe. Men fem hvalpe er lige i overkanten, og de skal desværre gives bort – eller endnu værre: aflives! Men de tre konsulbørn finder på noget, og i et desperat....
Pris 66.24 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 499 kr.
Kategori: Legetøj - Dukker og dukkehuse/Modedukker og tilbehør/Biler og køretøjer|Legetøj
.
Pris 452 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Skulpturer
Shopkins hvalp Kennel Studio Oplev din vilde stil i Kennel Cuties skønhedssalon - den ultimative makeover spot for dig og din....
Pris 229 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjssæt
Paddy er på udflugt med sin gummibåd og kan svømme på vand. Garanterer masser af badesjov. Kræver ikke batterier Detaljer: Alder: fra 10 måneder OBS Lad aldrig dit barn være uden opsyn i nærheden af vand..
Pris 115 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Badelegetøj Andet badelegetøj|unisex
Batterier medfølger.
Pris 263 kr.
Kategori: Udeleg - Leg & Børn - Fjernstyret legetøj - Robotlegetøj
.
Pris 149 kr.
Kategori: Legetøj - Tøjdyr
Shaggy Shawn fra FurReal Denne søde yorkshireterrier-hvalp er på udkig efter en, der kan klippe og pleje ham! Den magiske klippemaskine laver sjove summende lyde og vibrerer, så du nemt kan forestille dig, at du klipper eller trimmer hvalpen! Tryk ned med tilbehøret for at sætte hans pels på forskellige.
Pris 242 kr.
Kategori: Legetøj - Børn - Legetid Dukker & Bamser Bamser FurReal
V3