Boldbassinet FUNCHIE fra Beeztees kan fyldes med legebolde og vil helt sikkert være et legeparadis for din hvalp. Fyld bassinet med farvede bolde, og det vil blive et sjovt og flot legeparadis til din lille ven. Det er lavet af ekstra stærke materialer, så boldbassinet kan modstå slag og vild leg..
Pris 527 kr.
Kategori: Kæledyr - Kæledyr & tilbehør Tilbehør til kæledyr Tilbehør til hunde Legetøj til hunde
Diafarm Mælkeerstatning til hvalpe anvendes som erstatning for modermælk til nyfødte hvalpe. Anvendelse: 20 g af Diafarm Mælkeerstatning til 80 ml afkølet, kogt vand.Hvalpe i alderen:0-7 dage skal mades hver 2-3 time.8-14 dage skal mades hver 3-4 time.15-28 dage skal mades hver 4-6 time. Indeholder:.
Pris 167.5 kr.
Kategori: Kæledyr - Fritid og helbred Kæledyr Fodertilskud
Schleich Farm World - Løbegård til Hvalpe.
Pris 168.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Ricky den trick elskende hvalp er ivrig efter at udføre tricks og han kommer helt sikkert til at forbløffe alle som ser ham! Han er fuld af overraskelser og kærlighed og reagerer med 100+ lyde og bevægelseskombinationer, der holder børnene forbløffede. For ham handler det kun om tricks, slikkeri og godbidder..
Pris 1099 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Feromonhalsbåndet Adaptil afgiver syntetiske feromoner, der har en beroligende virkning på din hund i stressede situationer. De efterligner de naturlige feromoner, der dannes fra diegivende hunhundens brystkirtler for at berolige dens nyfødte hvalpe. I løbet af de første leveugers opdagelsesperiode søger.
Pris 179.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Ricky, den søde interaktive hund, er næsten som en rigtig hund. Ricky kan lave flere sjove tricks og har mange sjove funktioner – han kan gø, synge, give pote og meget andet. Foruden Ricky får du mad, som han kan spise og et legeben som han kan lave tricks med. Der bliver ikke et kedeligt øjeblik med din nye.
Pris 1189 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Interaktivt Legetøj-Robothunde & Robotdyr
.
Pris 64 kr.
Kategori: Bøger & blade - Hunde
Fra hvalp til vinder (Forlag: Total Labrador, Format: Video, ISBN: 9788798842521).
Pris 225.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Denne bog gennemgår hundens adfærdsmæssige udvikling fra hvalp til voksen, og der gives forslag til forebyggelse af diverse adfærdsproblemer. Desuden er der en god beskrivelse af....
Pris 89.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Vores vidunderlige hvalp løber med sine poter direkte ind i vores hjerter Lavendelduftende og knusende sød hvalp: Vores Warmies® hvalp med blød pels er ca. 34 cm lang og vejer ca. 780 g. Warmies er fyldt med hirse, der står for produktets varmebærende egenskaber. Hirsen blandes også med enten tørret lavendel.
Pris 229 kr.
Kategori: Helse - Børn Legetøj Dukker, figurer & tøjdyr Tøjdyr
En kort præsentation af 40 af de mest populære hunderacer incl. 'nyere' racer som 'cockapoo' og 'labradoodle'. Præsentationen sker primært i billeder af de bedårende hvalpe, men også med en kort tekst og en faktaboks der oplyser størrelse, farver og 'aktivitetsniveau'En dejlig 'coffeetable-' eller måske.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 59 kr.
Kategori: Kæledyr -
.
Pris 76 kr.
Kategori: Spil - Under kategorisering|
Mød verdens sødeste hundehvalpe! Hvem har bidt i min nye sko? Hvem har gravet et hul i haven? Find svaret bag de store, solide flapper og et hjul, barnet kan dreje på.   Fra ca. 1 år   I samme serie: Verdens sødeste killinger.
Pris 63 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Wildlife Hvalp från Målerås Glasbruk ..
Pris 515 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Indretning Dekoration Kunstglas
.
Pris 159 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dyr Schleich - Bondegård
MAX 1 SÆK PR. ORDRE På grund af at en hundehvalp udvikler sig og vokser meget hurtigt er det vigtigt at den for de rigtigr næringsstoffer og de rigtige mængder. Hvalpene har behov for de rigtige næringsstoffer og de rigtige mængder. Hvalpene har behov for ekstra proteiner og fedt til at udvikle sig.
Pris 389 kr.
Kategori: Kæledyr - Hundefoder
BRDisc 1BR1: TitleBR2: skyld TripBR3: ReservoirBR4: MabuBR5: aldrig TryBR6: YukonBR7: Dark DaysBR8: LionheartBR9: Cul-de-sacBR10: tilbage....
Pris 109 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL Country
V3