Dette hvalpekostume til børn består af en dragt med en hale bagpå. Hætten forstiller et hundeansigt med store bløde ører.  Overtræksskoene lukkes ved hjælp af velkro.  Perfekt kostume til fastelavn eller en tema fødselsdag. .
Pris 315 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til børn
Ricky, den søde interaktive hund, er næsten som en rigtig hund. Ricky kan lave flere sjove tricks og har mange sjove funktioner – han kan gø, synge, give pote og meget andet. Foruden Ricky får du mad, som han kan spise og et legeben som han kan lave tricks med. Der bliver ikke et kedeligt øjeblik med din nye.
Pris 1189 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Interaktivt Legetøj Robothunde & Robotdyr
Fra hvalp til vinder (Forlag: Total Labrador, Format: Video, ISBN: 9788798842521).
Pris 225.3 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Endnu en bog fra en af Danmarks bedst kendte hundetrænere, Rolf Andersen. Denne gang er fokus på hvalpen og den første tid i familien, fra hvalpen er otte uger og til cirka seks måneder.....
Pris 189.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 229 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger - Hus, Have & Husdyr
Køb Plyskanin til hvalpe eller små hunde online hos Dyrelageret. Kun 45,00.
Pris 45 kr.
Kategori: Kæledyr - Hundelegetøj
Det bedste fra Bayern: Med NaturCroq fra Happy Dog forkæler du din hvalp fra 4. leveuge med et lækkert tørfoder, der er skræddersyet til hvalpes behov. Hvalpefoderet overbeviser med et højt indhold af animalsk protein og en afbalanceret opskrift, der understøtter optimal vækst. NaturCroq fra Happy Dog er.
Pris 329.9 kr.
Kategori: Kæledyr - Pets
Schleich Farm World - Løbegård til Hvalpe.
Pris 168.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
En hvalp er sød og sjov.Og meget fræk!Den skal lære megethos sin nye familie.“En hvalp i huset” er en del af Mini-serien, der består af meget lette fagbøger til børn i de mindste klasser. Alle titler er bygget op som klassiske fagbøger og henvender sig til børn, der netop har lært at læse. Elevopgaver til.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Mød verdens sødeste hundehvalpe! Hvem har bidt i min nye sko? Hvem har gravet et hul i haven? Find svaret bag de store, solide flapper og et hjul, barnet kan dreje på.   Fra ca. 1 år   I samme serie: Verdens sødeste killinger.
Pris 63 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
MAX 1 SÆK PR. ORDRE På grund af at en hundehvalp udvikler sig og vokser meget hurtigt er det vigtigt at den for de rigtigr næringsstoffer og de rigtige mængder. Hvalpene har behov for de rigtige næringsstoffer og de rigtige mængder. Hvalpene har behov for ekstra proteiner og fedt til at udvikle sig.
Pris 389 kr.
Kategori: Kæledyr - Hundefoder
.
Pris 139 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dyr Schleich - Bondegård
.
Pris 59 kr.
Kategori: Kæledyr -
Hurtig og effektiv housetraining. Folde ramme giver sikker hold for hvalp puder, selv om de er helt gennemblødt. Skridsikre grund t....
Pris 279 kr.
Kategori: Kæledyr - Trænemåtte til kæledyr
hvalp musikafspiller hvid.
Pris 227 kr.
Kategori: Babylegetøj - Leg&Børn; - Babylegetøj - Andet babylegetøj|Leg&Børn; | Babylegetøj | Andet babylegetøj
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - PLAYMOBIL Country
.
Pris 157 kr.
Kategori: Legetøj - Figurer/Dyr og bondegård/Kæledyr|Legetøj
Frokostservietter med Berner Sennen hvalp og en kattekilling, der på fineste vis er blevet bedste venner. Perfekte til både fødselsdagsfest og temafest og en oplagt serviet til konfirmationen for den dyreglade dreng eller pige. Eller måske under tema.
Pris 35 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kunst og underholdning
Freja var vagthund for den lokale købmandsgård og gode venner med alle. Derfor er det en ganske særlig begivenhed den dag, hun får hvalpe. Men fem hvalpe er lige i overkanten, og de skal desværre gives bort - eller endnu værre: aflives! Men de tre konsu.
Pris 65.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Børn og unge
V3