Fakta om dekorations penslerne 5 forskellige størrelser syntestiske og fødevaregodkendte.
Pris 99 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - ALDER & KØN|Alder|Børn 3-7 år Produkter
Mette Blomsterbergs Kage/lagkage ring er super godt til at lave kagebunde, kager osv. Det er kun din fantasi der sætter grænsen.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Hvad kan du bedst lide, cupcakes eller donuts? Med denne æske modellervoks kan dit barn tilbyde dig begge og meget mere. Dit barns finmotorik og kreativitet udvikles med modellervoksen og de mange forme til donuts, cupcakes og dekorationer. Barnet laver lækre kager, der ligner rigtige kager. Sikke en fryd for.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Hobby & Toys - Baby Toys
Denne dekoration til Halloween er formet som en kage.   Den forestiller en kage lavet af forskellige ansigtsdele som ører og tunge. På toppen er der placeret gule øjne. Kagen er lavet i latex i røde og hvid farve. Den måler ca. 25 cm i diameter.   Denne dekoration er perfekt på dit Halloweenbord!.
Pris 201 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Dejdispenser med håndtag til dosering af flydende dej Materiale: PS+silikone Højde: 17 cm Diameter: 11cm Indhold: 9 dl Min.-/maks.temp. -5 til +40 gr. C Farve: Grå/Klar Tåler ikke opvaskemaskine men rengøres nemt med varmt sæbevand. Uundværlig ti lden der laver mange muffins, kager og.
Pris 90 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Bagefad
PlanToys Kage - Træ - Fødselsdag.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
2 lækre Kaj kager i træ fra MaMaMeMo Kaj kagerne med de sjoveste ansigter er lige til at servere for dukkerne, familien eller vennerne. Kagerne har en højde på 4,5 cm. Fra 2 år. CE mærket.
Pris 39 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - 2 årig dreng gaveideer - 3 årig dreng gaveideer - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legemad
Leveres plano lige til at samle..
Pris 355.15 kr.
Kategori: Kontorartikler - Engangsservice
Hav en sjov fødselsdag med et bondegårdstema! Find alle vores lyse og farverige gårdsparty forsyninger! Perfekt til små børn, lav en fødselsdagsfest med bordservice og dekorationer med køer, får, grise og andre søde gårdsdyr. Ikke velegnet til børn mellem 0-3 år Efterlad ikke tændte lys unden opsyn Stearinlys.
Pris 41.65 kr.
Kategori: Børnetøj - DRENG 0-24 mdr
Minibrownieform Kage fra Nordic Ware.
Pris 459 kr.
Kategori: Gryder & pander - Tilberedning - Forme - Chokoladeforme
Dæk et festligt kaffebord og servér denne legetøjskage fra Redbox. Kagen er skåret i bidder og klar til at servere med kagespaden på det tilhørende service og gafler. Øverst på kagen er der et lille skilt med teksten ""Happy Birthday"" samt tre lys..
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjsmad
Bagning uden hvedemel er langt fra en ny opfindelse. »Kager uden mel« giver en perlerække af eksempler på både historiske og religiøse kager bagt uden mel. Kager, der er blevet bagt i mange,....
Pris 89.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 20799 kr.
Kategori: Kombineret køl/frys - Hvidevarer - Køl & Frys - Amerikanerskabe
Shadows and Fire.
Pris 121 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Randform i støbejern til kager. Med denne randform kan du ikke bare lave kage, men også frisk brød eller gryderetter. Du kan sågar benytte låget til at lave tærter. Randformen har et praktisk håndtag man også kan hænge den i. Mulighed for at ligge kul og.
Pris 450 kr.
Kategori: Gryder & pander - Outdoor - Spise- og kogegrej - Gryder & Pander
.
Pris 95.4 kr.
Kategori: Legetøj - VILAC
40 lækre opskrifter på alverdens kager og desserter, fra abrikossoufflé, over stikkelsbærkompot, Pound Cake, Napoleonshatte og kransekager. Morten Skærved viser, hvordan man enkelt og med råvarer, der kan fås i ethvert dansk dansk supermarked, kan lave lækre og opfindsomme kager til både hverdag og fest.“Det.
Pris 59 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Denne klassiske Profile Design flaskeholder er designet i hvid, og flaskeholderen er udført i en konstruktion, der ikke efterlader mær....
Pris 9.8 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Flaskeholder
Indbyd til fest, og server en lækker Babblarna-kage for dine gæster! Når børn pludrer, snakker, synger og leger sammen med Babblarna, udvikler de samtidigt deres egen tale og sprog. Denne farvestrålende kage kan nemt deles i seks stykker, og hvert stykke ligner en af Babblarna. Kagen ligger på et fint fad, og.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Rolleleg
V3