Mette Blomsterbergs Kage/lagkage ring er super godt til at lave kagebunde, kager osv. Det er kun din fantasi der sætter grænsen.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Hvad kan du bedst lide, cupcakes eller donuts? Med denne æske modellervoks kan dit barn tilbyde dig begge og meget mere. Dit barns finmotorik og kreativitet udvikles med modellervoksen og de mange forme til donuts, cupcakes og dekorationer. Barnet laver lækre kager, der ligner rigtige kager. Sikke en fryd for.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Hobby & Toys - Baby Toys
Dejdispenser med håndtag til dosering af flydende dej Materiale: PS+silikone Højde: 17 cm Diameter: 11cm Indhold: 9 dl Min.-/maks.temp. -5 til +40 gr. C Farve: Grå/Klar Tåler ikke opvaskemaskine men rengøres nemt med varmt sæbevand. Uundværlig ti lden der laver mange muffins, kager og.
Pris 90 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Bagefad
PlanToys Kage - Træ - Fødselsdag.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
2 lækre Kaj kager i træ fra MaMaMeMo Kaj kagerne med de sjoveste ansigter er lige til at servere for dukkerne, familien eller vennerne. Kagerne har en højde på 4,5 cm. Fra 2 år. CE mærket.
Pris 39 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - 2 årig dreng gaveideer - 3 årig dreng gaveideer - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legemad
Legetøjsmad ”Kage” fra VIGA – et fint, lille sæt med legetøjsmad i form af lækre kager, som børnene kan servere i deres legetøjskøkken. Legetøjsmaden er håndmalet, fremstillet af kvalitetstræ og kommer i seks forskellige udformninger med iøjnefaldende toppings. - Indeholder 6 stk. ”kager”. Anbefalet alder:.
Pris 99 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Rolleleg Legemad
Leveres plano lige til at samle..
Pris 355.15 kr.
Kategori: Kontorartikler - Engangsservice
Dæk et festligt kaffebord og servér denne legetøjskage fra Redbox. Kagen er skåret i bidder og klar til at servere med kagespaden på det tilhørende service og gafler. Øverst på kagen er der et lille skilt med teksten ""Happy Birthday"" samt tre lys..
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjsmad
Plain weave Jersey Ruffles Solid colour Round collar Sleeveless No pockets.
Pris 478.14 kr.
Kategori: Toppe - TOPWEAR#Vest|Women
Lulu vil overraske Teo og Dy med lagkage og te den dag, hvor Dy kommer hjem fra Kina. Men Dy sover og har jetlag, så Teo og Dys mor siger nej tak. Lulu bliver ked af det, men heldigvis er farfar....
Pris 229.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
CAROLES SENSATIONELLE SÆSONMÆSSIGE efterfølger jul kager amp MISTELTEN nætter er tilgængelig nu hvad læsere siger om kagen sh....
Pris 69 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Fiktion
At gå – at tage et skridt ad gangen – handler om at finde ind i sig selv og samtidig om at sætte sig i forbindelse med sine omgivelser. Det handler om at elske jorden, du træder på, og om at rejse i samme tempo som sjælen. Hvis du bevæger dig for hurtigt, kan du ikke følge med – du kommer ud....
Pris 121 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Randform i støbejern til kager. Med denne randform kan du ikke bare lave kage, men også frisk brød eller gryderetter. Du kan sågar benytte låget til at lave tærter. Randformen har et praktisk håndtag man også kan hænge den i. Mulighed for at ligge kul og.
Pris 599 kr.
Kategori: Gryder & pander - Outdoor - Spise- og kogegrej - Gryder & Pander
.
Pris 95.4 kr.
Kategori: Legetøj - VILAC
.
Pris 215 kr.
Kategori: Golf -
Indbyd til fest, og server en lækker Babblarna-kage for dine gæster! Når børn pludrer, snakker, synger og leger sammen med Babblarna, udvikler de samtidigt deres egen tale og sprog. Denne farvestrålende kage kan nemt deles i seks stykker, og hvert stykke ligner en af Babblarna. Kagen ligger på et fint fad, og.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Rolleleg
.
Pris 146 kr.
Kategori: Legetøj - Dukke bamse og udstyr|
Denne klassiske Profile Design flaskeholder er designet i hvid, og flaskeholderen er udført i en konstruktion, der ikke efterlader mær....
Pris 49 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Flaskeholder
.
Pris 119 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Leg 'husholdning' Køkken & Køkkenredskaber
V3