PlanToys Kage - Træ - Fødselsdag.
Pris 249.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
.
Pris 35 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - ALDER & KØN|Designs - Mærker|Wilton
Mette Blomsterbergs Kage/lagkage ring er super godt til at lave kagebunde, kager osv. Det er kun din fantasi der sætter grænsen.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Denne dekoration til Halloween er formet som en kage.   Den forestiller en kage lavet af forskellige ansigtsdele som ører og tunge. På toppen er der placeret gule øjne. Kagen er lavet i latex i røde og hvid farve. Den måler ca. 25 cm i diameter.   Denne dekoration er perfekt på dit Halloweenbord!.
Pris 201 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Hav en sjov fødselsdag med et bondegårdstema! Find alle vores lyse og farverige gårdsparty forsyninger! Perfekt til små børn, lav en fødselsdagsfest med bordservice og dekorationer med køer, får, grise og andre søde gårdsdyr. Ikke velegnet til børn mellem 0-3 år Efterlad ikke tændte lys unden opsyn Stearinlys.
Pris 39.2 kr.
Kategori: Børnetøj - DRENG 0-24 mdr
Hvad kan du bedst lide, cupcakes eller donuts? Med denne æske modellervoks kan dit barn tilbyde dig begge og meget mere. Dit barns finmotorik og kreativitet udvikles med modellervoksen og de mange forme til donuts, cupcakes og dekorationer. Barnet laver lækre kager, der ligner rigtige kager. Sikke en fryd for.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Hobby & Toys - Baby Toys
Dekorationspen Leveres med 2 tyller hhv. stjerne og rund Materiale.: Silikone/plast Skal vaskes i hånden med varmt vand og mild sæbe.
Pris 63 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Isenkram & bolig|Køkkenartikler|Diverse køkken artikler
2 lækre Kaj kager i træ fra MaMaMeMo Kaj kagerne med de sjoveste ansigter er lige til at servere for dukkerne, familien eller vennerne. Kagerne har en højde på 4,5 cm. Fra 2 år. CE mærket.
Pris 39 kr.
Kategori: Legetøj - Pakkekalender - 2 årig dreng gaveideer - 3 årig dreng gaveideer - 2 årig pige og gaveideer - 3 årig pige og gaveideer - 4 årig pige og gaveideer - Legemad
Legetøjsmad ”Kage” fra VIGA – et fint, lille sæt med legetøjsmad i form af lækre kager, som børnene kan servere i deres legetøjskøkken. Legetøjsmaden er håndmalet, fremstillet af kvalitetstræ og kommer i seks forskellige udformninger med iøjnefaldende toppings. - Indeholder 6 stk. ”kager”. Anbefalet alder:.
Pris 89 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Rolleleg-Legemad
tweed, no appliqués, geometric design, low waisted, no pockets, side closure, hook-and-bar, zip, unlined, tube dress.
Pris 231.64 kr.
Kategori: Dametøj - SKIRTS#Mini skirt|Women
.
Pris 91 kr.
Kategori: Bøger & blade - Kogebøger
.
Pris 119.25 kr.
Kategori: Legetøj - VILAC
Silence.
Pris 94 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 599 kr.
Kategori: Gryder & pander - Outdoor - Spise- og kogegrej - Gryder & Pander
Dæk et festligt kaffebord og servér denne legetøjskage fra Redbox. Kagen er skåret i bidder og klar til at servere med kagespaden på det tilhørende service og gafler. Øverst på kagen er der et lille skilt med teksten ""Happy Birthday"" samt tre lys..
Pris 199 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøjsmad
Lækre kager, der kan bages med et minimum af indsats og ingredienser. KAGER DER SMAGER til dessert eller itl klassens time til turen eller til teen. Og andre søde sager - solo eller som tilbehør,....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Indbyd til fest, og server en lækker Babblarna-kage for dine gæster! Når børn pludrer, snakker, synger og leger sammen med Babblarna, udvikler de samtidigt deres egen tale og sprog. Denne farvestrålende kage kan nemt deles i seks stykker, og hvert stykke ligner en af Babblarna. Kagen ligger på et fint fad, og.
Pris 249 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Rolleleg
Collective Tools Kage/Tærtespade 28 cm fra Iittala.
Pris 229 kr.
Kategori: Service & bestik - Servering - Bestik 2 - Kagespader
40 lækre opskrifter på alverdens kager og desserter, fra abrikossoufflé, over stikkelsbærkompot, Pound Cake, Napoleonshatte og kransekager. Morten Skærved viser, hvordan man enkelt og med råvarer, der kan fås i ethvert dansk dansk supermarked, kan lave lækre og opfindsomme kager til både hverdag og fest.“Det.
Pris 59 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3