Skraber til glaskeramisk komfur Fjern nemt nedbrændte ringe på dit komfur. Indhold: 1 stk. Glaskeramisk skraber.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Øvrige hvidevareprodukter - ØVRIGE VARER RENGØRINGSARTIKLER AFKALKER
Blev en mesterkok med dette sjove, foldbare Miffy komfur! Dets levende orange farve gør det til en rigtig øjefanger. Komfuret måler 40 x 32 x 60 cm og er nemt og hurtigt at samle! Den kan også bruges som en opbevaringsenhed. Hvis du er bekymret over at komfuret ikke vil passe ind i dit lille hjem,.
Pris 195 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil Legetøj Rolleleg Legekøkken & -mad
Reer Beskyttelsesknapper til Komfur - 5-stk - Hvid.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tilbehør
Primus OmniFuel er Primus mest populære multi-fuel model..
Pris 1756 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken & tilbehør / Madlavning|
Multifunktionsovn med 11+1 funktioner. 4 induktionskogezoner med boosterfunktion. PushPull knapper og TouchTimer med minutur og stegetermometer.-Energiklasse A-Ekstra stort ovnrum på 77 liter-TouchTimer og stegetermometer-Katalytisk selvrens på bagvæggen-.
Pris 7749 kr.
Kategori: Gram EKI 20662 92 X - Komfurer
Komfur til BRIOs hjemmekøkkenNu bliver det en leg at lave mad. Komfuret har 3 kogeplader, knapper der kan skrues på og ovnlåge. 400 x 300 mm, højde 500 mm..
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - Køkken
.
Pris 824 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ
Robust køkken i høj kvalitet, med løfte håndtag i siderne. Leveres indenfor 1-2 hverdage.
Pris 639 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Indelegetøj Rolleleg Legemad
Blev en mesterkok med dette sjove, foldbare Miffy komfur! Dets levende orange farve gør det til en rigtig øjefanger. Komfuret måler 40 x 32 x 60 cm og er nemt og hurtigt at samle! Den kan også bruges som en opbevaringsenhed. Hvis du er bekymret over at komfuret ikke vil passe ind i dit lille hjem, så bare.
Pris 195 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil / Legetøj / Rolleleg / Legekøkken & -mad
Robens fire Beetle komfur Robust fritstående komfur med slange i rustfrit stål kabinet og en stor gryde holder.Funktioner: Stabil gryde støtte til sikker madlavning Understøttelse af foldaway-fod/pot til kompakt pakningsstørrelse Passer ind i Robens Cookery King Fritstående komfur med flettet rustfri stål.
Pris 352.86 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Outdoor camping køkken , Mærker R Robens|unisex
Skraber til keramisk komfur fra Funktion.
Pris 63 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Tilberedning - Redskaber - Øvrige køkkenredskaber
Multifunktionsovn med 12+1 funktioner og pyrolyse. 4 induktionskogezoner med booster funktion. PushPull knapper og TouchTimer med minutur og stegetermometer.-Energiklasse A-Ekstra stort ovnrum på 77 liter-TouchTimer og stegetermometer-Pyrolyserengøring me.
Pris 11499 kr.
Kategori: Gram EKIP 20662 92 - Komfurer
Dette varmelegeme (varmeelement) til Gorenje ovne og komfurer erstatter varmlufts varmelegeme (varmlufts varmeelement) på 2200W. Find din model under "Passer til følgende" eller indtast model eller art-nr. i søgefeltet ovenover, Inden du begynder at skift.
Pris 211 kr.
Kategori: Elartikler -
Energiklasse: A 68 liter ovnrum Display Sort.
Pris 16995 kr.
Kategori: Smeg SCB92MN8 - Hvidevarer - Komfurer - XL-komfurer|Hvidevarer|Komfurer|XL|komfurer
Se frem til mange lækre måltider tilberedt på det klassiske komfur i BRIO-design. Ovnlåge som kan åbnes, bevægelig temperaturvælger og fire solide knapper til at dreje på giver kokken inspiration til at afprøve nye opskrifter. Velbekomme! - Alder: Fra 3 år - Fremstillet af FSC-certificeret træ, som kommer.
Pris 399 kr.
Kategori: Legetøj - Børn Legetøj Rolleleg
.
Pris 299 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Leg 'husholdning' Køkken & Køkkenredskaber
Intet slår smagen af et udendørs måltid, og med Primus Tupike Stove er det nu endnu lettere at lave et festmåltid i det fri. Et kraftigt komfur med to brændere, piezotænding og med kapacitet til rigtig madlavning. Grydeholder og drypbakke kan nemt fjernes og rengøres. Krop i rustfrit stål. Vindskærme i begge.
Pris 2199 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kogesæt
Intet slår smagen af et udendørs måltid, og med Primus Tupike Stove er det nu endnu lettere at lave et festmåltid i det fri. Et kraftigt komfur med to brændere, piezotænding og med kapacitet til rigtig madlavning. Grydeholder og drypbakke kan nemt fjernes og rengøres. Krop i rustfrit stål. Vindskærme i begge.
Pris 2199 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Kogesæt
.
Pris 108 kr.
Kategori: Legetøj - Dukke bamse og udstyr|
V3