Toprens Tyk og cremet toprens med slibemiddel, som rengør og vedligeholder alle typer glaskeramisk kogeplader. 250 Ml Indhold: 1 stk. Toprens  .
Pris 49.95 kr.
Kategori: Øvrige hvidevareprodukter - ØVRIGE VARER RENGØRINGSARTIKLER AFKALKER
Blev en mesterkok med dette sjove, foldbare Miffy komfur! Dets levende orange farve gør det til en rigtig øjefanger. Komfuret måler 40 x 32 x 60 cm og er nemt og hurtigt at samle! Den kan også bruges som en opbevaringsenhed. Hvis du er bekymret over at komfuret ikke vil passe ind i dit lille hjem,.
Pris 227 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil Legetøj Rolleleg Legekøkken & -mad
Primus Express Stove Set:. Ekstremt kraftige køkken til én person.
Pris 900 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Køkken & tilbehør / Madlavning|
Hvidt glaskeramisk komfur med 4 kogezoner. Komfuret betjenes med drejeknapper og ovnrummet har katalytisk selvrens. Ekstra stort ovnrum med markedets største bageplader, magasinskuffe til opbevaring af ovntilbehør samt udtræk i 1 niveau medfølger..
Pris 5499 kr.
Kategori: Voss ELK13031 - Komfurer
Bloomingville Mini Komfur - Hvid.
Pris 399.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Blev en mesterkok med dette sjove, foldbare Miffy komfur! Dets levende orange farve gør det til en rigtig øjefanger. Komfuret måler 40 x 32 x 60 cm og er nemt og hurtigt at samle! Den kan også bruges som en opbevaringsenhed. Hvis du er bekymret over at komfuret ikke vil passe ind i dit lille hjem, så bare.
Pris 227 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj & spil / Legetøj / Rolleleg / Legekøkken & -mad
Robens Cookery King storm komfur sæt Den Cookery King storm komfur har et revolutionerende design. Den er let og hård, den er fremstillet af hårdanodiseret aluminium og leveres med en non-stick-pande, to Potter og et låg. Den brede fodaftryk sikrer stabilitet, mens wrap-around side giver vind-modstand og.
Pris 705.93 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Outdoor camping køkken , Mærker R Robens|unisex
Multifunktionsovn med 12+1 funktioner og pyrolyse. 4 induktionskogezoner med booster funktion. PushPull knapper og TouchTimer med minutur og stegetermometer.-Energiklasse A-Ekstra stort ovnrum på 77 liter-TouchTimer og stegetermometer-Pyrolyserengøring me.
Pris 9499 kr.
Kategori: Gram EKIP 20662 92 - Komfurer
.
Pris 239 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Legetøj Dukkehuse Lundby
Energiklasse: A / Glaskeramisk 66 liter ovnrum Hvid.
Pris 4403 kr.
Kategori: Gram EK 6600 90 - Hvidevarer - Komfurer - Glaskeramiske komfurer|Hvidevarer|Komfurer|Glaskeramiske komfurer
Onja Stove kan nemt foldes sammen og det unikke bæresystem gør den nem at have med på kajak, vandre eller weekendturen. Onja er Primus mest kompakte komfur med to brændere.    Låg til beskyttelse af brændere produceret i eg. Låg anvendes også som fad eller skærebræt. Kompatibel med både Primus Power Gas str..
Pris 1499 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kogesæt
.
Pris 549 kr.
Kategori: Gryder & pander - Tilberedning - Kogeredskaber - Gryder
Intet slår smagen af et udendørs måltid, og med Primus Tupike Stove er det nu endnu lettere at lave et festmåltid i det fri. Et kraftigt komfur med to brændere, piezotænding og med kapacitet til rigtig madlavning. Grydeholder og drypbakke kan nemt fjernes og rengøres. Krop i rustfrit stål. Vindskærme i begge.
Pris 2199 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Kogesæt
Lav en overdådig middag med dette køkkentilbehør. Præcist det, du behøver for at tilberede et familiemåltid, herunder komfur, køkkenvask & køkkenbord, gryde, bageplader, madlavningsbord og kniv samt saftige tomater og spinat! Mmm!.
Pris 100 kr.
Kategori: Legetøj - Dukke bamse og udstyr
.
Pris 100 kr.
Kategori: Legetøj - Dukke bamse og udstyr|
Bredde = 345 mm. Indstiksdybde = 345 mm. Flangemål = 16 x 70 mm. Originalt nederste varmelegeme, der passer til ovne fra Whirlpool, Bauknecht, Ignis og Ikea. Vil du være sikker på at dette varmelegeme passer til netop din ovn, så skal du tjekke ”passer.
Pris 452 kr.
Kategori: Elartikler -
.
Pris 3313.3 kr.
Kategori: Electrolux EKK54553OW - Hvidevarer - Komfurer - Gas
.
Pris 1024 kr.
Kategori: Legetøj - LEGETØJ
Komfur til BRIOs hjemmekøkkenNu bliver det en leg at lave mad. Komfuret har 3 kogeplader, knapper der kan skrues på og ovnlåge. 400 x 300 mm, højde 500 mm..
Pris 349 kr.
Kategori: Legetøj - Køkken
V3