Står fast ved hjælp af den skridsikre bund. Til ruller med en indvendig diameter på 25 eller 75 mm. Vægt: 1,3 kg. Dimensioner: 22 x 9 x 10 cm..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler|Kontorartikler|Kontortape
Tape Scotch Magic - miljømærket produkt fra PixojetScotch Magic tape - fremstillet af naturfibre19 mm x 33 m32 rullerDenne miljømærkede Scotch tape er det rette valg for dig, hvis du har en holdning til bæredygtighed. Fremstillet af 100% naturfibre, med en spole af genbrugspap. Indpakningen er også.
Pris 579.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Øvrigt kontortilbehør - Tape, limstifter & klæbemasse
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer.
Pris 2499 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Dæmpbar LED pendellampe Lexine til arbejdsværelset Lexine er et lysstærkt belysningselement, der kan anvendes i alle kontorer og arbejdsværelser, idet LED pendellampen udsender et lys der er særdeles ensartet. Selve lysskæret har en universalhvid lysfarve med 4.000 Kelvin, hvilket man ofte finder på kontorer..
Pris 2032 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Erhverv, butik og kontor Kontorbelysning Hængelamper, pendellamper
Design Letters Ikoner - Kontor - Sort.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tilbehør
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer opbevaringsplads..
Pris 2499 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler / Kontormøbler / Kontorstole
DELTACO business USB-headset, USB-headset til kontoret, 40 mm element, 1,8 m kabel med fjernbetjening, sort Med vores USB-headset til kontoret kan du være sikker på at din stemme høres klart og tydeligt i mikrofonen og at du slipper for at have ondt efter at have båret rundt på.
Pris 309 kr.
Kategori: Håndfri & Headsets - Computertilbehør Headset/Mikrofoner Højttalere Computertilbehør Headset
Udv.: H500 B400 D400 mmVægt: 37kg.
Pris 4375 kr.
Kategori: Alarm & automatisering - Pengeskabe/Værdibokse/Værdibokse - uden brandsikring
  Vi har brug for at improvisere, når planerne ikke holder, men vi kan også vælge at improvisere som en bevidst strategi til f. eks. at opnå mere kreativitet, nærværende kommunikation, smidig....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Vi har brug for at improvisere, når planerne ikke holder, men vi kan også vælge at improvisere som en bevidst strategi til f.eks. at opnå mere kreativitet, nærværende kommunikation, smidig ledelse eller større arbejdsglæde.Bo Krügers bog viser, hvordan improvisation kan iscenesættes og bruges som en bevidst.
Pris 210.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Various Artists - Ibiza Classics (Audio CD).
Pris 87 kr.
Kategori: Musik - Fritid&Sport; - Underholdning - CD'er - Dance|Fritid&Sport; | Underholdning | CD'er | Dance
Molto Hyldepakke, Kontor, Grå från Zweed ..
Pris 19953 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Møbler Opbevaring & Hylder Hylder & Reoler
Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru. Du, jeg og vennen.«Hun pusset PC-skjermen med en våt serviett. Faktisk ble hun litt våt selv også, midt i kontortiden." - Action på kontoret....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Kontorreol i eg struktur, som passer ind til både hjemmekontoret samt mere profesionelle omgivelser..
Pris 850 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontor // Kontorreoler & kommoder mm.
Kontor 59-toppen af Club (ny CD) Label: Kontor Format: CD Release Date: 08 juli 2013 nr. af diske: 3 EAN: 4250117628666.
Pris 89 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
.
Pris 2690 kr.
Kategori: Borde & stole - Gamer Stol|
Ideal for small format/mini tower computers, this holder snugly accommodates most PCs and is easy to mount vertically or horizontally. Maximal Vægt: 30 kg Farve: Sort Series: Viewlite Type stativ/beslag: Hjemmebrug Type stativ/beslag: På kontoret Type: Desk 103.
Pris 669 kr.
Kategori: Søm, skruer & isenkram - Computer & IT Tilbehør PC standere & holdere
Kontorstol, PU læder &amp, stof betræk, ikke justerbare 1D armlæn, med aftagelig pude til lænd og hoved, aluminium base med 5 ben og 360° drejning, ryglænsjustering op til 30°, anbefalet højde mellem 160 - 180 cm, max vægt på 100 kg. Ryglæns størrelse 910mm (højde) x 390mm (bredde), sædestørrelse 540mm x.
Pris 2490 kr.
Kategori: Borde & stole - Gamer Stol
Kontorets Indiana Jones: Lær at improvisere på arbejde (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Bo Krüger - Forlag: Gyldendal Business - ISBN-13: 9788702101485.
Pris 249 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3