Står fast ved hjælp af den skridsikre bund. Til ruller med en indvendig diameter på 25 eller 75 mm. Vægt: 1,3 kg. Dimensioner: 22 x 9 x 10 cm..
Pris 79.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler|Kontorartikler|Kontortape
Tape Scotch Magic - miljømærket produkt fra PixojetScotch Magic tape - fremstillet af naturfibre19 mm x 33 m32 rullerDenne miljømærkede Scotch tape er det rette valg for dig, hvis du har en holdning til bæredygtighed. Fremstillet af 100% naturfibre, med en spole af genbrugspap. Indpakningen er også.
Pris 579.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorartikler - Øvrigt kontortilbehør - Tape, limstifter & klæbemasse
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer.
Pris 2869 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
25,5 cm saks. Sort/grå.
Pris 107.81 kr.
Kategori: Kontorartikler - Sakse
DELTACO business USB-headset, USB-headset til kontoret, 40 mm element, 1,8 m kabel med fjernbetjening, sort Med vores USB-headset til kontoret kan du være sikker på at din stemme høres klart og tydeligt i mikrofonen og at du slipper for at have ondt efter at have båret rundt på.
Pris 309 kr.
Kategori: Håndfri & Headsets - Computertilbehør Headset/Mikrofoner Højttalere Computertilbehør Headset
Dette sæt består af 12 prisvenlige stabelstole til kontorbrug, som er meget holdbare og giver god støtte i lænden. De er ideelle til konferencer og møder. Stolene har et enkelt og moderne look og er meget behagelige takket være deres ergonomiske design. Stolene kan stables, hvilket sparer opbevaringsplads..
Pris 2869 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler / Kontormøbler / Kontorstole
Kontorreol i eg struktur, som passer ind til både hjemmekontoret samt mere profesionelle omgivelser..
Pris 850 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - Kontor // Kontorreoler & kommoder mm.
Design Letters Ikoner - Kontor - Sort.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tilbehør
Various Artists - Ibiza Classics (Audio CD).
Pris 87 kr.
Kategori: Musik - Fritid&Sport; - Underholdning - CD'er - Dance|Fritid&Sport; | Underholdning | CD'er | Dance
Vi har brug for at improvisere, når planerne ikke holder, men vi kan også vælge at improvisere som en bevidst strategi til f.eks. at opnå mere kreativitet, nærværende kommunikation, smidig ledelse eller større arbejdsglæde.Bo Krügers bog viser, hvordan improvisation kan iscenesættes og bruges som en bevidst.
Pris 210.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Det unge par. Den første gang. Frekk flørt. Det hemmelige, forbudte møtet. Den unge student og lærerinna. Den eldre gentleman og den uskyldige jomfru. Du, jeg og vennen.«Hun pusset PC-skjermen med en våt serviett. Faktisk ble hun litt våt selv også, midt i kontortiden." - Action på kontoret....
Pris 10 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Stol, ergonomisk, høj ryg, armstøtter, drejeled, polyurethan, elegant sort.
Pris 977 kr.
Kategori: Borde & stole - Gamer Stol
Bogen beskriver et pædagogisk og didaktisk koncept, hvor lærere og elever indgår i en ligeværdig relation og får mulighed for at udfolde, hvad de hver især ved og kan. Bogen....
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Kontor 59-toppen af Club (ny CD) Label: Kontor Format: CD Release Date: 08 juli 2013 nr. af diske: 3 EAN: 4250117628666.
Pris 89 kr.
Kategori: Musik - Musik- og lydoptagelser
.
Pris 2890 kr.
Kategori: Borde & stole - Gamer Stol|
.
Pris 482 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Belysning indendørs - Bord & Gulv
Vi har brug for at improvisere, når planerne ikke holder, men vi kan også vælge at improvisere som en bevidst strategi til f.eks. at opnå mere kreativitet, nærværende kommunikation, smidig ledelse eller større arbejdsglæde.Bo Krügers bog viser, hvordan im.
Pris 5.74 kr.
Kategori: Bøger & blade - Erhverv
Brug internettet på kontoret: en praktisk håndbog, der kan spare dig og din (Forfatter: Bente Vestergaard, Forlag: Benevest, Format: Spiralryg, Type: Bog, ISBN: 9788789755083).
Pris 160.2 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Funktionelt kontor tegning maskine Citizen WR-3000 er yderst velegnet til hurtig beregning på den finansielle afdeling. Denne videnskabelige regnemaskine er udstyret med alle grundlæggende funktioner og har en klart læselig 12-cifret skærm. WR-3000 arbejder både på batteri og solkraft og slukker automatisk,.
Pris 238 kr.
Kategori: Kontorartikler - kontorartikler lommeregner og tilbehør regnemaskine finansiel regnemaskine|
V3