Kontorstol med trinløs justering af ryg og højdeinterval Sæde højde 46-59 cm Sæde bredde 46 cm Sæde dybde 45 cm Volumen 0,11 m³ Vægt 9 kg.
Pris 1479 kr.
Kategori: Kontorartikler - Kontorstole
Vores behagelige kontorstol har et luksuriøst og ergonomisk design, der vil være et glimrende supplement til ethvert kontor. Stolens design med en høj ryg og ergonomisk polstret ryglæn, armlæn og sommerfuglesæde giver mulighed for lange sessioner med arbejde. Det højdejusterbare design gør det.
Pris 939 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Kontormøbler Kontorstole
Vores Still kontorstol i sort med hvide syninger er lavet i et komfortabelt og lækkert design.Her får du en rigtig god kontorstol til dit hjemmekontor. Du kan også bruge stolen som gaming stol.Stolen er højdejusterbar og har tilt funktion.Skrivebord eller konsolbord kan du evt. tilkøbe her på siden, hvor vi.
Pris 993.85 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler - Kontorstole - Alle kontorstole
Denne musthave kontorstol byder på ekstra tyk polstring (op til 12 cm.) for et blødt og komfortabelt sæde. Sædet, ryglænet og det belejligt opdelte hovedområde er behageligt polstret. Høj siddekomfort takket være det ergonomisk-formede sæde og ryglæn. Indret hjemmekontoret eller arbejdspladsen med en.
Pris 825 kr.
Kategori: Borde & stole - tectake Bolig Kontor Chefstol
HAY About A Chair kontorstol (AAC52) Den kendte skalstol About A Chair, designet af Hee welling. Drejestel på aluminium 5 stjerne-stel i enten, sort, hvid eller poleret. Kan justeres op og ned. HAY About A Chair (AAC52) Kontorstol - Vælg din farve herunder Leveres i flere farver Leveres også fuldpolstret i.
Pris 2799.2 kr.
Kategori: Borde & stole - Furniture - Office Furniture - Office Chairs
Vores ergonomisk kontorstol øger arbejdet produktivitet, men endnu vigtigere er at den reducerer de sundhedsmæssige risici ved langvarig siddende. MAYOR er komfortable, funktionelle og trendy. Denne kontorstol er i størrelser på 58 x 42 x 88-98 cm. Den 45x42 cm tykt polstret sæde med violet mesh st.
Pris 649 kr.
Kategori: Borde & stole - Office Office Chairs
Denne modern kontorstol i kunstigt læder kommer med et ergonomisk sæde og ryglæn. Den vil gøre det behageligt for dig at sidde mange timer i træk takket være det ergonomiske design. Sædet og ryglænet er lavet af kunstigt læder i høj kvalitet, så du kan få glæde af den mange år frem. Stolen har en forstærket.
Pris 649 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler / Kontormøbler / Kontorstole
Kontorstol med stof og rigtigt flot stel i krom af høj kvalitet. Specifikationer: Højde: 44 Bredde: 50 Dybde: 50 Højde ryglæn: 59 Armlæn højde: 60 Armlæn bredde: 6 Materiale: Stof (100% polyester, stofstyrke 25 000) Ikke samlet.
Pris 2499 kr.
Kategori: Borde & stole - Bolig & indretning Møbler Stole & skamler Skrivebordsstole
.
Pris 489 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor Kontorstole
Sall er en klassisk og enkel kontorstol fra Nordby. Sall kontorstolen er fremstillet formstøbt plast, og kontorstolens sæde er af kunstlæder, hvilket giver stolen et klassisk look. . Kontorstolens stel er af krom, og kombinationen af det sorte sæde og det.
Pris 639.95 kr.
Kategori: Kontorartikler - Alle kategorier Kontoret Kontorstole Møbler Nordby Nordby - Kontorstole Nordby - Møbler Nordby - Stole Stole
Mangler du en kontorstol til hjemmekontoret eller teenageværelset, vil denne være et hit. Leslie kontorstolen er fremstillet af plastik med et sort sæde i kunstlæder. Den sorte kontorstol har et moderne og stilrent design, som passer til de fleste indretninger. Kontorstolen har hjul under benene, så.
Pris 859 kr.
Kategori: Borde & stole - Work & Professional - Office Furniture - Chair
Trænger du til en ny kontorstol, men gider du ikke have en, der ligner alle andres? Så er Vicky kontorstolen et rigtig godt bud på din næste kontorstol. Den lækre Vicky kontorstol er lavet i et helt unikt og anderledes design, som man ikke ser alle s.
Pris 899 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontor // Kontorstole
Solium executive kontorstol fra Tronhill.
Pris 2239 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler - Siddemøbler - Kontorstole
.
Pris 1998.69 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler|Kontorstole
Stavanger Kontorstol Sort Stavanger kontorstol med hvidt resistent støbt plastskal og hvidt PU sæde. Kontorstolen har sorte hjul, som er fastgjort på kromben og gaspatron, hvilket gør det muligt at justere højden. er i Hvid eller sort. [split] Højde: 84 c.
Pris 490 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontorstol
Materiale stol: Plast Farve: Blå.
Pris 375 kr.
Kategori: Borde & stole - Bolig - Møbler - Stole - Kontorstole|Bolig | Møbler | Stole | Kontorstole
Time kontorstol Udstillingsmodel. For mere info kontakt butikken på 97423677 eller info@livingshop.dk.
Pris 10000 kr.
Kategori: Borde & stole - Produkter - Efterårstilbud - Klassiske udstillingsmodeller med rabat - Designermøbler
Maui Kontorstol, Antracitgrå från Kartell ..
Pris 2868 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Stole & Skamler Kontorstole
Denne pålidelige kontorstol er bygget med en SGS-certificeret del cylinder for at sikre din sikkerhed ved enhver højdejustering. Du kan u....
Pris 549 kr.
Kategori: Diverse - Kontorstole
V3