Skind Skind.
Pris 199 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Punge og Kortholder
En lækker og handy 4smarts Power bank på størrelse med et almindeligt kreditkort. Dermed er det utrolig let at tage med sig i f.eks. pungen eller en nøglering, så du kan oplade din telefon hvor som helst. Denne powerbank til smartphone er super let og er den perfekte løsning til hverdagsbrug..
Pris 129 kr.
Kategori: CPU - Computing - Computer - Laptops & Acc - Battery & Charger
Multi-funktion kreditkort kniv lommestørrelse En multi værktøj i kreditkort-format, perfekt til udendørs aktiviteter. Leveres komplet med en opbevaringslomme i læder, ideelle gave til alle, der nyder udendørs aktiviteter såsom camping, fiskeri eller cykle. &.
Pris 49 kr.
Kategori: Værktøj - Hjem og fritid Værktøj & Have Værktøj
Passer til Sony Xperia Z5.
Pris 69 kr.
Kategori: Holdere & Tasker - Sony Xperia Z4 Etuier, tasker og punge
1.
Pris 199 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Etuier/patronkasser / tasker / punge
Et stilet pas etui fra modevirksomheden iDeal of Sweden er det perfekte rejsetilbehør. Udover at du kan rejse med stil, beskytter omslaget også dit pas. Coveret sørger for at dit pas, rejsedokumenter og bagagemærker alle er samlet ét og samme sted. Dette etui har et tidløst design og det smagfulde farveskema.
Pris 299 kr.
Kategori: Tasker - Fashion - Acc - Wallets
Fjällräven Övik Card Holder i flot, gennemfarvet sort læder i førsteklasses kvalitet. Syet i hånden på den svenske fabrik og bliver kun smukkere med tiden. Rum til sedler og kredit-kort.   100% læder Kreditkort-lommer Vare: 77308 Del af Ôvik Serien.
Pris 249 kr.
Kategori: Herretøj - Lystfiskeren
Fjällräven Övik Card Holder i flot, gennemfarvet sort læder i førsteklasses kvalitet. Syet i hånden på den svenske fabrik og bliver kun smukkere med tiden. Rum til sedler og kredit-kort.   100% læder Kreditkort-lommer Vare: 77308 Del af Ôvik Serien.
Pris 249 kr.
Kategori: Tasker - Bæltetasker & Punge
Sæt med pung og kortholder fra French Connection. Leveres i en praktisk gaveæske..
Pris 123 kr.
Kategori: Herretøj - Tøj og tilbehør Håndtasker, pengepunge og holdere|Tilbehør Pungefemale|adult
TRIXES blød sort imiteret læder kreditkort indehaveren tegnebog med 26 klare SleevesA stor måde at opbevare alle dine plast bank, medlemskab &....
Pris 34.95 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Pengeclips Voksne (unisex)
Smart kreditkortholder i hård plast. Du kan sikkert bære dine kort i denne holder i bukselommen. Med 6 rum at organisere i, kan du nemtfindedet kort du skal bruge. Vælg mellem 6 forskellige farver: rød, lilla, sølv, grøn, sort, blå Mål: ca 11 x 7,.
Pris 49 kr.
Kategori: Diverse - Accessories Elektronik & Gadgets OUTLET Tilbehør elektronik TØJ & SKO
Flot og praktisk kreditkort pung med RFID beskyttelse fra Toni Perotti. Pungen har plads til mindst seks kort og har en lynlåslomme med plads til eksempelvis mønter..
Pris 349 kr.
Kategori: Diverse - Fashion - Acc - Wallets
.
Pris 9.38 kr.
Kategori: Diverse - Regneruller / kasseruller
Smart selvklæbende lomme, der tillader dig at have et kreditkort eller RFID bus pass eller lignende på bagsiden af telefonen..
Pris 11 kr.
Kategori: Computertilbehør - Computer og laptop Mobiler Smartphone- mobiltilbehør Andet tilbehør
Flot, lækkert og praktisk mikrofiber og PU læder cover med indbygget kreditkortholder og stander. Dette cover gør det unødvendigt at have andet med sig på farten. Måske bortset fra nøgler. To lommer til kreditkort, samler ens nødvendigheder i ét cover. De.
Pris 128.75 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Mobil tilbehør Apple iPhone SE iPhone SE covers
Hvis du overvejer at organisere en stor fest, så kan du nu få det til den bedste pris Kostume til voksne Th3 Party 6525 Kreditkort og andre produkter Th3 Party til at skabe et unikt og sjovt miljø! Størrelse: M/L.
Pris 87 kr.
Kategori: Diverse - Legetøj Kostumer
iPhone 6/6s/7 Hvid.
Pris 311 kr.
Kategori: Ekstraudstyr - Mobil - Mobiltilbehør - Cover - Passer til iPhone|Mobil|Mobiltilbehør|Cover|Passer til iPhone
.
Pris 94 kr.
Kategori: Diverse - Hjem & Have
Saddler kreditkort 'holder med præget logo på den ene side. Indeholder fire kreditkort. Foranstaltninger: ca. 10cm. X ca. 7cm. Model: 10412 Southalls.
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Punge og Kortholder
V3