Med denne kurv fra Oball kan du holde styr på tingene i badekarret - bl.a. badelegetøjet.Kurven har en sugekop, så den eks. kan monteres direkte på badekaret, på væggen eller lignende..
Pris 199 kr.
Kategori: Babylegetøj - Badelegetøj|
Fin kurv i søgræs med blå kontrast forneden samt håndtag, så den kan tages med rundt. Mål: Ø:30XH:23 Cm..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
.
Pris 109 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykelkurve til børnecykler
.
Pris 49 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Denne handy Exquisit Kurv til bruseren fra Tiger, der kommer i en luksuøs kromfinish, vil være perfekt til at holde orden på dine shampooer, sæber, vaskeklude mm. Kurven kan hænges direkt på bruseskærmen eller skillevæg og er udstyret med 4 kroge. Denne kurv til bruseren er egnet til brug i fugtige.
Pris 549 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & have Badeværelse – tilbehør Sæbeskåle
Den unge skuespiller Rice har købt ‘den blå bil‘, der er berygtet efter dens gamle ejer, en excentrisk rigmand, kørte galt i den og brækkede halsen. Men er det bilen selv, der er forbandet til at køre galt?Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Den danske forfatter Robert Hansen (1883-1957).
Pris 69 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Vores Ball kurvesæt 3 stk. med greb i filt i mørk grå er lavet i et let og enkelt design.Kurvene måler:38 cm / 18 cm / 28 cm 34 cm / 15 cm / 24 cm  30 cm / 12 cm / 20 cmSkab et naturligt look i din bolig, indret med kurve. Kurvene får et eksklusivt udseende med de 2 hanke.Kurvene er rummelige og kan anvendes.
Pris 289 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Stue - Bolig tilbehør - Alt bolig tilbehør
Flettet kurv på 34x25 cm til fade m.m..
Pris 669 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Borddækning // Bordtilbehør // Bordskåner
Reisenthel er lavet til brug af hele familien. Super stærkt og tidløst design. Carrybag er helt perfekt til indkøb, en tur ud i det blå, stranden osv. Godt håndtag, som er muligt at bøje og pakke kurven helt sammen. Carrybag cover fåes også. Mål: B 48, D 28, H 27,5cm Rumindhold: 25L Højde: 48 cm Dybde: 27,5.
Pris 349 kr.
Kategori: Kufferter - Tilbehør til kuffert
Sammenklappelig kurv med håndtag og god plads til picnicgrej, madvarer eller ting til campingturen. Denne foldbare kurv fra Outwell®s collaps-serie er en praktisk beholder at have ved hånden. Kurven, der er lavet af gummi og BPA-frit plastic, kan rumme en hel del og er slagstærk. Når den foldes fylder den.
Pris 309 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Udstyr Køkkenudstyr Picnic og strandtur|
Hylde med 2 kurve og 1 sæbekurv Anvendes til at hænge over glasvæg i badet. Ophænget har to kroge til badskraber eller skrubbehandske. Velegnet til brug i brusenichen. * Forkromet rustfrit stål * 63,5 x 25 x 13 cm.
Pris 702 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
Kurv til at hænge på brusestang eller brusearmatur, der skaber ekstra plads i brusenichen. Kurven kræver ikke montering og leveres med dobbeltklæbende tape til at holde kurven ekstra godt på plads. Data Farve: Krom Materiale: Forkromet rustfrit stål Maks. belastning: 2 kg.
Pris 140 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
20 cm durkslag i kvadratisk formPassar till vaskar i VQ-serien..
Pris 1395 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Hvidevarer Tilbehør
Mål: 250 x 155 x 80 mm.
Pris 17.8 kr.
Kategori: Kontorartikler - Plastkasser
House Doctor Kurv Baskets 3stk - Natur fra House Doctor.
Pris 499 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem og have
Kiddimoto Kurve er en løbecykel i et ikonisk design, som er blandt seriens mest populære. De to lufthjul gør køreturen både let og behagelig, og det justerbare sæde gør det nemt at tilpasse løbecyklen til alle børn i alderen 3-5 år. Rammen er af birk med flot og sjovt motiv som børnene elsker. Vægt: 4,5 kg.
Pris 658 kr.
Kategori: Udeleg - Legetøj og spil
Bordvogn C-line med 1 hylde og 1 kurv. Perfekt til vareopfyldning i butik, til transport af smådele i virksomheden, som kundevogn og meget meget mere. L68,5xB45xH100 cm. Max 80kg. pr. hylde, 120kg totalt. 4 drejelige hjul. Hyldedim. 59,5x 36 cm..
Pris 3223.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Kantine og café Kantinemøbler Tilbehør Serveringsborde
Smarte kurve i bomuldsreb i hvid. Perfekte til opbevaring på badeværelset, børneværelset, gangen eller andet, kun fantasien sætter grænser. Fås også i mørkegrøn. .
Pris 279 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - kurve
Bloomingville Kurv - 35 cm - Lyserød m. Prikker.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj-Tilbehør
V3