Kurv i zink Sød kurv opdelt i 9 rum med plads til sommerblomster eller krydderurter..
Pris 399.95 kr.
Kategori: Haveindretning - Haveliv Haveindretning Kurve og trækasser
Janod Kurv m. Grøntsager.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
.
Pris 59 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Cykelkurve til bag
Kurv - Navy Super praktisk og flot opbevaringskurv til for eksempel puslebordet.Perfekt til bleer, vaskeklude, cremer eller andre ting man skal have lige ved hånden når man pusler. Materiale: 100 % økologisk bomuld.
Pris 149 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
.
Pris 379 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Boligtilbehør/Opbevaring
.
Pris 49 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Kurv - Hvid - D 19,0cm - H 16,0cm - PP - Stk. - Hæklet - Gaveæske.
Pris 79 kr.
Kategori: Gryder & pander - Borddækning // Skåle & Fade // Servering
Hylde med 2 kurve og 1 sæbekurv Anvendes til at hænge over glasvæg i badet. Ophænget har to kroge til badskraber eller skrubbehandske. Velegnet til brug i brusenichen. * Forkromet rustfrit stål * 63,5 x 25 x 13 cm.
Pris 702 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Badeværelsestilbehør - HeFe
Hylde med 2 kurve og 1 sæbekurv til at hænge over glas brusevæg. Holderen er udført i forkromet rustfrit stål, og er ideel til sorteringen i brusenichen, da den også har to kroge til vaskeklude eller skrubbehandske..
Pris 694 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Badeværelse - Badeværelsestilbehør - HeFe
20 cm durkslag i kvadratisk formPassar till vaskar i VQ-serien..
Pris 1395 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Hvidevarer Tilbehør
.
Pris 499.95 kr.
Kategori: Rengøringsprodukter - Øvrige gaveartikler
Anvendelse: Elegant og sød opbevaringskurv til toiletsager, spil eller tøj hjælper til at holde orden ved puslebordet eller på børneværelset. Materiale: 100% certificeret økologisk bomuldskanvas. Indfarvet med miljøvenlige farver. Højde 23 cm, diameter 21 cm.
Pris 199 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Opbevaring|
Reisenthel er lavet til brug af hele familien. Super stærkt og tidløst design. Carrybag er helt perfekt til indkøb, en tur ud i det blå, stranden osv. Godt håndtag, som er muligt at bøje og pakke kurven helt sammen. Carrybag cover fåes også. Mål: B 48, D 28, H 27,5cm Rumindhold: 25L Webfarve: Pnik Højde: 48.
Pris 349 kr.
Kategori: Tasker - Tilbehør til kuffert
Sørg for en ny lille hyggeplads til katten med kurven fra TecTake. Plysovertrækket og stålkurven gør hyggekurven til et blødt og stabilt hyggested, som er ideelt egnet, også til store katte. Kurven kan kombineres med nærmest alle de gængse kradsetræer. Montering er let og varer kun få minutter:.
Pris 225 kr.
Kategori: Kæledyr - TecTake Dyreartikler Katte Kradsetræer
Smarte kurve i bomuldsreb i mørkegrøn. Perfekte til opbevaring på badeværelset, børneværelset, gangen eller andet, kun fantasien sætter grænser. Fås også i hvid. .
Pris 279 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - kurve
Stilfuld brødkurv i rustfri stål Denne gang imponerer populære Motta med denne elegante brødkurv i lækkert rustfrit stål. Ikke nok med at den kan bruges som skøn brødkurv, mange barer vælger at anvende denne lækre brødkurv som snackkurv i.
Pris 349 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken Skåle
Skistarts Sne kurv 10mm til enhver stang mærker.
Pris 89 kr.
Kategori: Vintersport - Stavtilbehør / Langrendsski|
Picnic Kurv Vi ved alle sammen, hvor hyggeligt det er at komme på picnic sammen med de personer, som vi godt kan lide. Med en picnic kurv med tilhørene ting i træ, har dit barn mulighed for at holde en hyggelig picnic. Du får alt med, som du kender fra en hyggelig picnic i.
Pris 265 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
En gyngestol vil være en enestående tilføjelse til dit hjem, hvis du gerne vil krydre dit dagligdagsliv op. Den er god til børn, fremragende til afslapning for voksne, og en favorit blandt ældre. Det er det bedste sæde til at chatte, læse, se TV eller bare at slappe af. Denne gyngestol i massivt træ.
Pris 589 kr.
Kategori: Borde & stole - Møbler Stole Gyngestole
V3