Bastian Kurv 34 cm lys/mørkbrun fra Bastian.
Pris 489 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Hjem og have
Kurv - Navy Super praktisk og flot opbevaringskurv til for eksempel puslebordet.Perfekt til bleer, vaskeklude, cremer eller andre ting man skal have lige ved hånden når man pusler. Materiale: 100 % økologisk bomuld.
Pris 149 kr.
Kategori: Baby Spisetid - 696
.
Pris 249 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Aftagelige cykelkurve til foran
.
Pris 49 kr.
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør -
Denne handy Exquisit Kurv til bruseren fra Tiger, der kommer i en luksuøs kromfinish, vil være perfekt til at holde orden på dine shampooer, sæber, vaskeklude mm. Kurven kan hænges direkt på bruseskærmen eller skillevæg og er udstyret med 4 kroge. Denne kurv til bruseren er egnet til brug i fugtige.
Pris 659 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - Hjem & have Badeværelse – tilbehør Sæbeskåle
.
Pris 239 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Borddækning // Skåle & Fade // Servering
Vores Rene kurvesæt 2 stk. med greb i mørk grå er lavet i et let og samtidig rustikt look.Kurvene måler:39 cm / 42 cm / 39 cm29 cm / 36 cm / 29 cmSkab et naturligt look i din bolig, indret med kurve lavet af flettet naturmaterialer.Kurvene får et eksklusivt udseende med de 2 læderhanke.Kurvene er rummelige og.
Pris 519 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Stue - Bolig tilbehør - Alt bolig tilbehør
Sammenklappelig kurv med håndtag og god plads til picnicgrej, madvarer eller ting til campingturen. Denne foldbare kurv fra Outwell®s collaps-serie er en praktisk beholder at have ved hånden. Kurven, der er lavet af gummi og BPA-frit plastic, kan rumme en hel del og er slagstærk. Når den foldes fylder den.
Pris 295 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Udstyr Køkkenudstyr Picnic og strandtur|
Kurv til at hænge på brusestang eller rør Kurv der skaber ekstra plads i brusenichen, og passer på de fleste brusestænger- eller armaturer. Kræver ikke montering. Der medfølger dobbeltklæbende tape til at holde kurven ekstra godt på plads. * Forkromet rustfrit stål * 5 års garanti * 28 x 18 x 13 cm *.
Pris 141 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
Hylde med 2 kurve og 1 sæbekurv til at hænge over glas brusevæg. Holderen er udført i forkromet rustfrit stål, og er ideel til sorteringen i brusenichen, da den også har to kroge til vaskeklude eller skrubbehandske..
Pris 694 kr.
Kategori: Badeværelsesindretning - VVS - Badeværelsesinventar - Badeværelsestilbehør - HeFe
20 cm durkslag i kvadratisk formPassar till vaskar i VQ-serien..
Pris 1395 kr.
Kategori: Køkkenindretning - Hvidevarer Tilbehør
Bordvogn C-line med 1 hylde og 1 kurv. Perfekt til vareopfyldning i butik, til transport af smådele i virksomheden, som kundevogn og meget meget mere. L68,5xB45xH100 cm. Max 80kg. pr. hylde, 120kg totalt. 4 drejelige hjul. Hyldedim. 59,5x 36 cm..
Pris 3223.75 kr.
Kategori: Borde & stole - Kontormøbler Kantine og café Kantinemøbler Tilbehør Serveringsborde
Anvendelse: Elegant og sød opbevaringskurv til toiletsager, spil eller tøj hjælper til at holde orden ved puslebordet eller på børneværelset. Materiale: 100% certificeret økologisk bomuldskanvas. Indfarvet med miljøvenlige farver. Højde 23 cm, diameter 21 cm.
Pris 149 kr.
Kategori: Brugskunst og Dekoration - Opbevaring|
Kiddimoto Kurve er en løbecykel i et ikonisk design, som er blandt seriens mest populære. De to lufthjul gør køreturen både let og behagelig, og det justerbare sæde gør det nemt at tilpasse løbecyklen til alle børn i alderen 3-5 år. Rammen er af birk med flot og sjovt motiv som børnene elsker. Vægt: 4,5 kg.
Pris 658 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj og spil
Smarte kurve i bomuldsreb i mørkegrøn. Perfekte til opbevaring på badeværelset, børneværelset, gangen eller andet, kun fantasien sætter grænser. Fås også i hvid. .
Pris 279 kr.
Kategori: Opbevaringsmøbler - kurve
Sørg for en ny lille hyggeplads til katten med kurven fra TecTake. Plysovertrækket og stålkurven gør hyggekurven til et blødt og stabilt hyggested, som er ideelt egnet, også til store katte. Kurven kan kombineres med nærmest alle de gængse kradsetræer. Montering er let og varer kun få minutter:.
Pris 225 kr.
Kategori: Kæledyr - TecTake Dyreartikler Katte Kradsetræer
Stilfuld brødkurv i rustfri stål Denne gang imponerer populære Motta med denne elegante brødkurv i lækkert rustfrit stål. Ikke nok med at den kan bruges som skøn brødkurv, mange barer vælger at anvende denne lækre brødkurv som snackkurv i.
Pris 349 kr.
Kategori: Service & bestik - Køkken Skåle
Skistarts Sne kurv 10mm til enhver stang mærker.
Pris 89 kr.
Kategori: Vintersport - Stavtilbehør / Langrendsski|
Picnic Kurv Vi ved alle sammen, hvor hyggeligt det er at komme på picnic sammen med de personer, som vi godt kan lide. Med en picnic kurv med tilhørene ting i træ, har dit barn mulighed for at holde en hyggelig picnic. Du får alt med, som du kender fra en hyggelig picnic i.
Pris 265 kr.
Kategori: Legetøj - Hobby & Toys - Children's Toys & Games
V3