Denne bog handler om sikring af kvalitet og etik i psykologisk testning, personvurdering og erklæringsskrivelse og om de internationale standarder og retningslinjer, der er udviklet i forskellige europæiske og internationale sammenhænge. Standardernes indhold, formål og de måder, de kan anvendes....
Pris 355 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation indgår i Munksgaards serie til social- og sundhedsassistentuddannelsen. Faget Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation har fokus på social- og sundhedsassistentens professionelle rolle og opgaver i forhold til det tværprofessionelle samarbejde,.
Pris 289.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Kvalitetssikring af psykologiske undersøgelser: Krav til testning, personvurdering og erklæringer (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Lars Michaelsen - Forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S - ISBN-13: 9788771583809.
Pris 390.6 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Denne bog handler om sikring af kvalitet og etik i psykologisk testning, personvurderingog erklæringsskrivelse og om de internationale standarder og retningslinjer, der er udviklet i forskellige europæiske og internationale sammenhænge. Standardernes indh.
Pris 397.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Sundhed
Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation indgår i Munksgaards serie til social- og sundhedsassistentuddannelsen. Faget Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation har fokus på social- og....
Pris 279.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
For at drive en virksomhed eller forretning på en rentabel og god måde er det vigtigt at have styr på kvaliteten. Det forudsætter, at man er i stand til at løse problemer hurtigt og på en sådan....
Pris 479.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Problemløsning og kvalitetssikring: Six Sigma som metode (Bog, Hæftet, Dansk) - Forfatter: Søren Both - Forlag: HansReitzels - ISBN-13: 9788741263106.
Pris 478.5 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation (Forlag: Munksgaard, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788762816114).
Pris 261 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Fitness i sundhedsfremme og forebyggelse: kvalitetsstandarder og kvalitetssikring (Forfatter: Marina Aagaard, Forlag: Aagaard, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788799095827).
Pris 207.1 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
For at drive en virksomhed eller forretning på en rentabel og god måde er det vigtigt at have styr på kvaliteten. Det forudsætter, at man er i stand til at løse problemer hurtigt og på en sådan måde, at de ikke opstår igen. Kan man ikke det, vil ens slutp.
Pris 484.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Historie og samfund
Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation indgår i Munksgaards serie til social- og sundhedsassistentuddannelsen. Faget Koordinering, kvalitetssikring og dokumentation har fokus på social- og sundhedsassistentens professionelle rolle og opgaver i fo.
Pris 268.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Sundhed
Atomic Redster WC Classic ski: Har købt et stort parti Atomic sidste år skede, har vi været igennem hele part og kvalitetssikring, at vi vil sælge. er gode sortimen op til 80Kg.Kanonglid med god støtte og en fantastisk høj rækkevidde. Ny spannzon holder vægten bedre op før holdet går ind og greb voks går.
Pris 1499 kr.
Kategori: Vintersport - Langrendsski Salg|
Det psykiatriske område er i disse år underlagt store forandringer både med hensyn til de institutionelle rammer og uddannelse. Der stilles krav til dokumentation, kvalitetssikring og til en....
Pris 429.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Det psykiatriske område er i disse år underlagt store forandringer både med hensyn til de institutionelle rammer og uddannelse. Der stilles krav til dokumentation, kvalitetssikring og til en evidensbaseret praksis - også i forhold til ergoterapeutisk intervention. Med bogen Psykiatrisk ergoterapi bliver.
Pris 499.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
I en tid, hvor mange professioner oplever øgede krav om kontrol, dokumentation, evidens og kvalitetssikring mener vi, der stadig er et stort behov for professionel dømmekraft. Bl.a. i politiets arbejde og i pædagogprofessionen skal der ofte handles her og nu, og i disse situationer præget af handletvang.
Pris 35 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
SBi-anvisning 227 handler om forebyggelse af korrosion i vvs-installationer, der hvert år er årsag til omfattende og kostbare skader i byggeriet. Anvisningen indledes med en generel indføring i mekanismerne bag korrosion i vvs-installationer og kvalitetssikring af brugsvandet. Efterfølgende gennemgås.
Pris 335.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Bogen drejer sig ikke om den ledende sygeplejerskes opgaver og funktioner, men om den ledelse af sygepleje, som er alle sygeplejerskers opgave. Denne opgave er ikke blevet mindre gennem de seneste år, hvor pakkeforløb, accelererede patient- og operationsforløb, kvalitetssikring, akkreditering,.
Pris 234.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Denne SBi-anvisning 234 er en del af SBi´s anvisningsserie om vandinstallationer og behandler de generelle forhold ved vandinstallationer, herunder projektering, kvalitetssikring samt drift og vedligehold. Desuden redegør anvisningen for de generelle forhold vedrørende isolering, forebyggelse af skader og.
Pris 284.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Anvisningen er en del af SBi s anvisningsserie om vandinstallationer. SBi anvisning 234 omhandler de generelle forhold ved vandinstallationer som f.eks. drift og vedligehold, projektering og kvalitetssikring.Derudover redegør SBi anvisning 234 for de almindelige forhold omkring måling af brug af vand, støj,.
Pris 449.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3