Kvindernes krig En dansk soldats møde med Afghanistans kvinder Anne-Cathrine Riebnitzsky tilbragte 14 måneder i Afghanistans Helmand provins, hvor hun fik kontakt med de afghanske kvinder, der kæmper mod Talebans rædselsregime. "Kvindernes krig" er en stærk, personlig beretning om disse kvinders kamp for et.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Biografier & erindringer
En super lækker og tæt-siddende top i 100% bomuld. Toppen er lavet i en bred rip kvalitet så den har godt med stretch. Forventet levering: Max 1 uge.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Toppe - Toppe
Bidro Kvinder er et kosttilskud som indeholeder gele royal, rødkløver og salvie. Derudover indeholder Bidro Kvinder B6 vitamin og magnesium. AnvendelseAnbefalet daglig dosis de første 14 dage: 3 kapsler, som indtages i forbindelse med et måltid. Efter 14 dage indtages der 2 kapsler fordelt over dagen..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Helse - Kosttilskud Naturmedicin
Bidro Kvinder er et kosttilskud til kvinder i overgangsalderen. Bidro Kvinder hjælper kvinder med at håndtere symptomer forbundet med overgangsalderen som fx hedeture, svedeture, raskløshed og irritabilitet.B6 vitamin bidrager til at regulere hormonaktiviteten og til at opretholde immunforsvarets normale.
Pris 339 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Kosttilskud og vitaminer Multivitaminer
Dette piratkostume til kvinder består af en nederdel, en top, et pandebånd og et bælte (sværd og støvler er ikke inkluderet). Den sorte top har lange ærmer, og et korsetagtigt liv i imiteret ruskind. Ærmerne er brede, og efterlader skuldrene synlige. Ærmerne sidder stramt omkring håndleddene ved hjælp af.
Pris 427 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til voksne
Skab en masse hygge derhjemme ved hjælp af flotte posters i forskellige designs. Denne model fungerer eksempelvis både alene og sammen med andre posters med et lignende motiv. Du vælger selv, om du vil indramme din poster, eller om du vil hænge den op, som den er.Ramme indgår ikke, men kan tilvælges til.
Pris 153.75 kr.
Kategori: Kunst - Plakater & Posters
Kvinders All Season Glove.
Pris 489 kr.
Kategori: Damesportstøj - Tøj / Outlet|
En blazer er en garderobe afgørende. Vores blazer er ideel til at bære til kontoret, men vil også krydre dine andre outfits. Takket være dens grundlæggende design, denne blazer er en stor kamp for en bred vifte af bunde som Aline nederdele, skinny jeans, blyant nederdele mv Den er udstyret med en.
Pris 219 kr.
Kategori: Dametøj - Tøj og tilbehør Tøj Overtøj Frakker og jakker
Stjernetegnet fra Royal Copenhagen er designet af Christel Marott. Skulpturerne personificerer de tolv stjernetegn,det indfanger både energi og karisma med dens unikke og levende formsprog. Et Royal Copenhagen Stjernetegn figur er en værdifuld og personlig gave til f.eks. barnedåb eller fødselsdage..
Pris 699.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Compression: Ultra-tight, second skin fit Super-light UA HeatGear® fabric updated to deliver superior coverage & support Signature Moisture Transport System wicks sweat to keep you dry & light Lightweight, 4-way stretch construction improves mobility & maintains shape Locked-in UA Compression fit.
Pris 199 kr.
Kategori: Damesportstøj - Sporting Goods
Fra Grønland og ismasserne ved Nordpolen, over verdens højeste bjerge og dybeste dale til Afrikas vidtstrakte kontinenter og sandede helvede. Til hest, kamel, bus, bil, motorcykel, til fods, tæt ved skyerne, på havene og i fængslernes mørke ... Vi kommer langt ud i verden med 18 seje piger....
Pris 75 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Super sødt teddybjørn kostume til kvinder, der består af en kjole med hætte og 2 benvarmere..
Pris 199 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Tøj & Tilbehør Udklædning Kostumer til voksne Kostumer til kvinder
.
Pris 64.5 kr.
Kategori: Kunst - Livink
.
Pris 35 kr.
Kategori: Hudpleje - Village Dufte til kvinder Rose
Køb klamydiatest til kvinder her og test dig selv hjemme (selvtest). Anonym og diskret klamydia test til kvinde. Sendes diskret som håndkøb. Klamydiatest til kvinder Denne anonyme klamydia hjemmetest (selvtest) til kvinder er udviklet således, at kvinder kan teste sig selv for, om de bærer rundt på den.
Pris 99 kr.
Kategori: Helse - Health & Beauty Health Care Medical Tests
Hvordan er det at være kvinde eller pige med en asperger-diagnose? Det fortæller 11 kvinder og piger i alderen fra 12 til 49 år hudløst ærligt om i denne interviewbog,....
Pris 259.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Vagabond 4426-050 Zoe Sort.
Pris 795 kr.
Kategori: Damesko - Dame Sneakers / fritidssko
Kvinders guide til mere hovedløs sex (Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788711535646).
Pris 173.96 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
Mammut Togir Women KLATRING:. Til piger, men bevægelsesfrihed I lager 3-7 dagars leverans.
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Klatreseler / Klatring|
V3