En kvinde ser på mænd der ser på kvinder er en essaysamling om kunst, feminisme, neurovidenskab, psykologi og filsofi skrevet af den norsk-amerikanske forfatter Siri Hustvedt, der bl.a. har skrevet romanen Den flammende verden.Samlingen bærer præg af den karakterisktiske personlige grundtone, man finder i alt.
Pris 349.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
En super lækker og tæt-siddende top i 100% bomuld. Toppen er lavet i en bred rip kvalitet så den har godt med stretch. Forventet levering: Max 1 uge.
Pris 129.95 kr.
Kategori: Toppe - Toppe
Kvinden i toget Du kender hende ikke, men hun kender dig. Engang for ikke så længe siden var Rachel lykkeligt gift med Tom og boede i et dejligt hus uden for London. Så gik alting galt. Nu bor Rachel alene på et lejet værelse, hun drikker for meget og har mistet sit job. Men Rachel forsøger at holde facaden..
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Krimi & spænding
BrugsanvisningDagsdosis indeholder 8 kapsler med standardiserede urteekstrakter (rødkløver, salvie, rosenrod, majstråde og gotu kola) Indtages i forbindelse med et måltid, - fordelt på to daglige portioner. Bør for optimal effekt kombineres med Nani multivitamin og lakseolie. Anbefalet daglig dosisVoksne og.
Pris 379.95 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Kosttilskud
Bidro Kvinder er et kosttilskud til kvinder i overgangsalderen. Bidro Kvinder hjælper kvinder med at håndtere symptomer forbundet med overgangsalderen som fx hedeture, svedeture, rastløshed og irritabilitet.B6 vitamin bidrager til at regulere hormonaktiviteten og til at opretholde immunforsvarets normale.
Pris 239 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Kosttilskud og vitaminer Kosttilskud Øvrige kosttilskud
Dette piratkostume til kvinder består af en nederdel, en top, et pandebånd og et bælte (sværd og støvler er ikke inkluderet). Den sorte top har lange ærmer, og et korsetagtigt liv i imiteret ruskind. Ærmerne er brede, og efterlader skuldrene synlige. Ærmerne sidder stramt omkring håndleddene ved hjælp af.
Pris 427 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Kostumer til voksne
Skab en masse hygge derhjemme ved hjælp af flotte posters i forskellige designs. Denne model fungerer eksempelvis både alene og sammen med andre posters med et lignende motiv. Du vælger selv, om du vil indramme din poster, eller om du vil hænge den op, som den er.Ramme indgår ikke, men kan tilvælges til.
Pris 49 kr.
Kategori: Kunst - Plakater & Posters
Kvinders All Season Glove.
Pris 489 kr.
Kategori: Damesportstøj - Tøj / Outlet|
En blazer er en garderobe afgørende. Vores blazer er ideel til at bære til kontoret, men vil også krydre dine andre outfits. Takket være dens grundlæggende design, denne blazer er en stor kamp for en bred vifte af bunde som Aline nederdele, skinny jeans, blyant nederdele mv Den er udstyret med en.
Pris 229 kr.
Kategori: Dametøj - Tøj og tilbehør Tøj Overtøj Frakker og jakker
Stjernetegnet fra Royal Copenhagen er designet af Christel Marott. Skulpturerne personificerer de tolv stjernetegn,det indfanger både energi og karisma med dens unikke og levende formsprog. Et Royal Copenhagen Stjernetegn figur er en værdifuld og personlig gave til f.eks. barnedåb eller fødselsdage.  .
Pris 699.95 kr.
Kategori: Gryder & pander - Grydeguru
Vagabond 4426-050 Zoe Sort.
Pris 795 kr.
Kategori: Damesko - Dame Sneakers / fritidssko
Let og lækker HeatGear-kvalitet, der dækker maximalt uden at tynge. Sporty power-mesh i stropper samt ryg for fantastisk åndbarhed. Moisture Transport System/MTS er et højteknologisk system, der opsuger sved og holder derved kroppen tør. Let, 4-vejs strækbart stof giver større bevægelsesfrihed i.
Pris 100 kr.
Kategori: Damesportstøj - Sporting Goods
Fra Grønland og ismasserne ved Nordpolen, over verdens højeste bjerge og dybeste dale til Afrikas vidtstrakte kontinenter og sandede helvede. Til hest, kamel, bus, bil, motorcykel, til fods, tæt ved skyerne, på havene og i fængslernes mørke ... Vi kommer langt ud i verden med 18 seje piger....
Pris 75 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
.
Pris 489 kr.
Kategori: Clean SKIN - Clean Dufte til kvinder Skin
Denne vare er en damer Chiffon åben Front Tasseled skuldertræk. Det fås i 3 forskellige størrelser og 3 forskellige farver til at give dig en v....
Pris 159 kr.
Kategori: Dametøj - Frakker og jakker Dame
Kvinders tatoveringer er små fortællinger i ord og billeder af journalist Mikkel Schou. Mikkel Schou rejste Danmark tyndt i sommeren 2014 og mødte de tatoverede kvinder på gaden og i....
Pris 149.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Mammut Togir Women KLATRING:. Til piger, men bevægelsesfrihed I lager 3-7 dagars leverans.
Pris 599 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Klatreseler / Klatring|
Nike-træningstanktoppen til kvinder har en indbygget bh for komfortabel støtte til mellemhårde sportsgrene, f.eks. cykling, dans og cardiotræning..
Pris 329.95 kr.
Kategori: Damesportstøj - Women Clothing Tops & T-Shirts|Fanprodukter Sport Fodbold FC Barcelona
Bidro Kvinder 60 kapsler 60 kapsler. Bidro Kvinder indeholder foruden Gele Royal, (bidronningeføde) også Salvie og Rødkløver- specielt sammensat til kvinder i overgangsalderen. Kapsler af kalv. Bidro. Bidro Kvinder indeholder B6: Vitamin B6 bidrager til en normal cysteinsyntese Vitamin B6 bidrager til et.
Pris 191.2 kr.
Kategori: Helse - Kosttilskud Specielt til kvinder
V3