.
Pris 3945 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Bordlamper
.
Pris 4775 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -
Sweetlights - Lampe, Icecream - Babypink, 20 cm Super sød og anderledes lampe i metal fra Sweetlights. Lampen er formet som en is og har praktiske små LED lys, så lampen ikke bliver varm. Lampen er et sikkert hit på børneværelset, i legehuset eller et andet sted i hjemmet. Lampen bruger batterier, og har en.
Pris 411.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
Lampe med bevægelsessensor Har du brug for lys, der tændes og slukkes automatisk, er denne Lampe med bevægelsessensor et godt valg. Lampen er i plast med en standard E27 pæresokkel og har 3 lysindstillinger, lysdæmper knap og Timer. Du kan anvende denne lampe i dit klædeskab, på loftet og andre steder.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
Lampe Stikprop. Stikprop til lampestik. Har du lampestik i væg eller loft, så er dette stikket du skal bruge på din ledning. Nemt at sætte på! Det er muligt at fjerne bentet med jord..
Pris 49.95 kr.
Kategori: Elartikler - Hjem og have Belysning Lamper
Lys børneværelset op med denne supersøde og dekorative lampe fra POPP! Metallampen er formet som en flamingo, hvorpå der er placeret 30 små LED pærer der giver et behageligt lys. Nederst sidder to kroge hvorpå, der kan hænge tøj. Væglampen lyser ved hjælp af batterier, hvorfor den kan tændes selvom der ikke.
Pris 39 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Børneværelset Lamper & Belysning Bordlamper
Mærke: SLV; Denne lampe kan benyttes til lyskilder af følgende energiklasser:: A+ - C; Driftsspænding: 12V~; Sokkelbeskrivelse af lyskilde: GU5,3; Lyskilde følger med ved købet: nej; Lyskilde: MR16, 1 x 20W max; Farve: Aluminium, Chrom; Størrelse: Stav-L: 21-52cm; Vægt: 0,075kg; Max. Wire afstand: 1.
Pris 67.47 kr.
Kategori: Indendørs belysning - 12 Volt wiresystem Lamper
Via lys kan du transformere dit hjem om til et hyggeligt gemmested, hvor du kan foretage dig hvadend du har lyst til: læse, lave mad, eller slappe af på sofaen. Denne Pendel lampe Brenda 31666 fra Eglo vil highlighte teksturen, konturerne og farverne på objekterne i rummet. Leveringen inkluderer.
Pris 692 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Belysning –lampebeslag Loftslampebeslag
En dekorativ og fantasifuld lampe, der giver både lys og hygge i børnenes værelser. Lad de små læse, lege, sove og drømme store drømme under vores lampe formet som en luftballon. Størrelse: W: 26, 5 x H: 34,5 Materiale: Røget Eg, CE-tested Plejeanvisning: Tørres af med fugtig klud Bruger to G4 LEDs - max 2 x.
Pris 499.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - 4636
– Måler 25 x 18 cm. – Inkluderer et 12 V europæisk standardstik..
Pris 519 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indretning Belysning Bordlamper|Kids|Unisex
Sjov lampe med indbyggede poolballer i topstangen. Lampen er med 3 sorte skærme..
Pris 1999 kr.
Kategori: Spil - BILLARD/Billard tilbehør/Lamper
ø40xh41cm, E27.
Pris 997 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Loftslamper
En smuk lampe, med det helt rigtige lys, kan gøre meget for stemningen i dit hjem. Med Diya fra House Doctor får du en dekorativ bordlampe, som har et super flot og retroinspireret look. Bordlampen har en hennafarvet rustik fod og en elegant lampeskærm, o.
Pris 819.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Alle kategorier Bordlamper House Doctor House Doctor - Bordlamper House Doctor - Lamper Julegaver til ham Julegaver til hende Kontoret Lamper Stuen
Osram Orbis (Silara) 310mm LED væg- & loft-plafond 17W 830-865 Remote-CCT . Flot LED væg- & loft-lampe i hvid metal med alugrå kant og matteret PC skærm der giver et stilrent design og flot jævnt lys. Lampen kan styres med med trådløs remote, der muliggør at vælge lysfarve mellem 3000-6500 Kelvin, samt at.
Pris 339 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Brands Osram / Ledvance
Max. 60W med E27 stor fatning.Dimensioner: 130 x 250 x 1280 mm..
Pris 148 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Pendel lamper
Sød loftslampe i bambus. Højde ca. 23 cm, højde ca. 30 cm. Fatning E27 til maks. 40W. Ledningslængde ca. 140 cm. Leveres uden loftskontakt..
Pris 699 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Home & Garden - Lightning
ProNails SelfGel Led Lamp 4 x 1,5 W er en handy og lækker led-lampe, der får din SelfGel fra ProNails til at tørre på kun 60 sek. Lampen har en knap på toppen der automatisk slukker efter 60 sek, så du altid er sikker på at opnå den rette tørretid. Der medfølger en ledning og et stik, så alt du skal gøre er.
Pris 329.4 kr.
Kategori: Hudpleje - Health & Beauty - Body Care
Denne røg- og LED lampe er perfekt til at underholde dine venner til Halloween!Du skal blot sætte den i en stikkontakt og placere den i klart vand for at skabe røg. Det gør også at lyset skifter imellem blå, gul og rød. Den måler ca. 5 cm i diameter. Placeret i en heksekedel, er den perfekt til Halloween!.
Pris 233 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Gustavsberg er med sine kvalitetsprodukter og sit fokus på miljø, kvalitet og fleksibilitet, den perfekte leverandør af alt til det skandinaviske badeværelse. Graphic Skab et personligt badeværelse med fleksible løsninger. Gustavsberg Graphic-serien kan med sin modulopbygning skabe maksimal opbevaring på.
Pris 1376 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & belysning - Gustavsberg
V3