Bato LED Lygte 6506  Kraftigt lys - 100 Lumen 2 Lysskarpheder samt SOS Signal Lav vægt - 132g med batteri Bemærk dette er et restparti denne lave pris gælder kun så længe lager haves   .
Pris 89.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Lygter
Lampe Stikprop. Stikprop til lampestik. Har du lampestik i væg eller loft, så er dette stikket du skal bruge på din ledning. Nemt at sætte på!.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
.
Pris 3500 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -
97034. Lampe til UV-belysning 97034 OBS. Billedet viser det udstyr som lampen passer til..
Pris 8446.73 kr.
Kategori: Byggevarer - Lim
Stilfuld loftslampe i et smukt mønster fra Orikomi. Lampen er inspireret af den japanske foldeteknik origami og dekoreret med vilde blomster fra vores fantastiske natur. Loftslampen er håndlavet og fås i flere lækre farver. Der medfølger en 1 meter lang bordeauxfarvet stofledning med en kobberroset. - Brug.
Pris 549 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Børneværelset-Lamper & Belysning-Loftslamper-Lampeskærme
Mærke: SLV; Denne lampe kan benyttes til lyskilder af følgende energiklasser:: A+ - C; Driftsspænding: 12V~; Sokkelbeskrivelse af lyskilde: GU5,3; Lyskilde følger med ved købet: nej; Lyskilde: MR16, 1 x 20W max; Farve: Chrom; Størrelse: Stav-L: 21-52cm; Vægt: 0,075kg; Max. Wire afstand: 10cm; Indsat.
Pris 67.47 kr.
Kategori: Indendørs belysning - 12 Volt wiresystem Lamper
Dette er et moderne og smuk loftslampe med tre lyskilder. Det moderne design kombineret med akryl krystaller skaber en pæn udseende. Denne pendant er perfekt til at passe ind i din stue eller soveværelse. Loftet lys har en påtligt metal base, der sikrer en sikker montering i taket.Denna pendel er.
Pris 269 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Belysning –lampebeslag Loftslampebeslag
En dekorativ og fantasifuld lampe, der giver både lys og hygge i børnenes værelser. Lad de små læse, lege, sove og drømme store drømme under vores lampe formet som en luftballon. Størrelse: W: 26, 5 x H: 34,5 Materiale: Røget Eg, CE-tested Plejeanvisning: Tørres af med fugtig klud Bruger to G4 LEDs - max 2 x.
Pris 499.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - 4636
– Måler 23 x 23 x 52 cm. – Fremstillet af træ, metal og tekstiler. – 220V/50HZ. – Inkluderer et europæisk standardstik. – CE-certificeret..
Pris 159 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indretning Belysning Bordlamper|Kids|Unisex
Højde: 24 cm Ø: 19,4 cm.
Pris 700 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
Sjov lampe med indbyggede poolballer i topstangen. Lampen er med 3 sorte skærme..
Pris 1999 kr.
Kategori: Spil - BILLARD/Billard tilbehør/Lamper
En smuk lampe, med det helt rigtige lys, kan gøre meget for stemningen i dit hjem. Med Diya fra House Doctor får du en dekorativ bordlampe, som har et super flot og retroinspireret look. Bordlampen har en hennafarvet rustik fod og en elegant lampeskærm, o.
Pris 819.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Alle kategorier Bordlamper House Doctor House Doctor - Bordlamper House Doctor - Lamper Kontoret Lamper Stuen
SunLight Solcellelampen er unik, fordi solcellepanelet er skjult. Det er integreret inde i lampen, således at det ikke er synligt. Solcellelampen lyser på en behagelig måde og uden brug af ledning. Efter en dags opladning i fuld sol, kan lampen lyse i op til 20 timer. Lampen har en on/off-knap og kan.
Pris 499 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Grydeguru
Max. 60W med E27 stor fatning.Dimensioner: 170 x 1080 x Ø260 mm.IP20 - Ikke modstandsdygtig over for vand..
Pris 260.8 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED pendel
Coolicon lampe, Original 1933 pendel lampe i faven, Powder Pink. Håndlavede engelske lamper siden 1933. Fremgangsmåden er stadig den samme i dag. Den fine metallampe i lakeret metal levers i flere smukke farver og i flere størrelser. Pæren ses halvt og giver en industriel stil både til hjemmet generelt eller.
Pris 2295 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Home & Garden - Lighting - Lamps
Denne røg- og LED lampe er perfekt til at underholde dine venner til Halloween!Du skal blot sætte den i en stikkontakt og placere den i klart vand for at skabe røg. Det gør også at lyset skifter imellem blå, gul og rød. Den måler ca. 5 cm i diameter. Placeret i en heksekedel, er den perfekt til Halloween!.
Pris 233 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Gustavsberg er med sine kvalitetsprodukter og sit fokus på miljø, kvalitet og fleksibilitet, den perfekte leverandør af alt til det skandinaviske badeværelse. Graphic Skab et personligt badeværelse med fleksible løsninger. Gustavsberg Graphic-serien kan med sin modulopbygning skabe maksimal opbevaring på.
Pris 1364 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Indendørs belysning - Spejllamper
Gustavsberg er med sine kvalitetsprodukter og sit fokus på miljø, kvalitet og fleksibilitet, den perfekte leverandør af alt til det skandinaviske badeværelse. Graphic Skab et personligt badeværelse med fleksible løsninger. Gustavsberg Graphic-serien kan med sin modulopbygning skabe maksimal opbevaring på.
Pris 1037 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & belysning - Spejllamper - Gustavsberg
Gustavsberg Graphic er med sin modulopbygning ideel til at skabe god opbevaringsplads på ethvert badeværelse. Alt til monteringen medfølger. Data Bredde: 30 cm Lumen: 1000 lm Farvegengivelse: 3000K IP-klasse: IP44 - Passer til Graphic spejlskab på 45 cm.
Pris 1015 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Spejllamper - Gustavsberg
V3