Lampe Karrusel m/musik. Fantastisk sød lille bordlampe til børneværelset med det dejligste lys. Du oplader lader og så kan du bruge den overalt, lige fra barnevognen til havebordet. Findes i 3 søde farver og så har den endda mulighed for musik, hvis du trækker den op i bunden (se vidoen). Sikkert LED lys som.
Pris 299.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og have Belysning Lamper
.
Pris 4395 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lampetyper Gulvlamper
.
Pris 4450 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper -> Gulvlamper -> Lampe Gras Gulvlamper -> 411 Gulvlampe Sort/Glas - Lampe Gras
En sød lampe, der er ligner en sky. Væglampen drives af 2 AA-batterier, som ikke medfølger. En sjov indretningsdetalje til børneværelset..
Pris 29 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Børneværelset Lamper & Belysning Væglamper
Elegant loft lampe med mat sort finish og børstede messing indsatser. Lampen har et enkelt, smukt udtryk, og vil svæve som et lille stykke luksus over dit spisebord. Højde: 16 cm Diameter: 36 cm. Inklusiv sort stof-ledning, E27 porcelænsfatning og baldakin i samme farve som lampen. Kapacitet: Max 60 W Brand:.
Pris 760 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper
Geometriske mønstre er den nye trend indenfor boligdesign, og denne stilfulde Pendel Lampe Carlton 49259 fra Eglo har masser af dem! Lampen er kompatibel med pærere i alle energiklasser. Leveringen inkluderer ikke pæren..
Pris 458 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem & have Belysning Belysning –lampebeslag Loftslampebeslag
En smuk lampe, med det helt rigtige lys, kan gøre meget for stemningen i dit hjem. Med Diya fra House Doctor får du en dekorativ bordlampe, som har et super flot og retroinspireret look. Bordlampen har en hennafarvet rustik fod og en elegant lampeskærm, o.
Pris 819.95 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Alle kategorier Bordlamper House Doctor House Doctor - Bordlamper House Doctor - Lamper Julegaver til ham Julegaver til hende Kontoret Lamper Stuen
Uplight Ignacia med tidløst udseende Ignacia er uden tvivl indbegrebet af en uplight: En fod, en stang og en skærm der er åben opad. Med den nikkelfarvede metaloverflade fremstår udseendet meget tidløst, og det grundlæggende udseende uden mange detaljer understreger denne effekt. Lysskæret udsendes indirekte.
Pris 708 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indendørsbelysning Gulvlamper Uplight
SunLight Solcellelampen er unik, fordi solcellepanelet er skjult. Det er integreret inde i lampen, således at det ikke er synligt. Solcellelampen lyser på en behagelig måde og uden brug af ledning. Efter en dags opladning i fuld sol, kan lampen lyse i op til 20 timer. Lampen har en on/off-knap og kan.
Pris 499 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Grydeguru
Osram Orbis (Silara) 310mm LED væg- & loft-plafond 17W 830-865 Remote-CCT . Flot LED væg- & loft-lampe i hvid metal med alugrå kant og matteret PC skærm der giver et stilrent design og flot jævnt lys. Lampen kan styres med med trådløs remote, der muliggør at vælge lysfarve mellem 3000-6500 Kelvin, samt at.
Pris 339 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Brands Osram / Ledvance
– Bruger to G4 LED-pærer – Max 3W (medfølger ikke). – Indeholder et EU-stik og 12 V adapter. – Lavet af malet krydsfiner. – Måler 17,5 x 38 cm. – CE-sikkerhedscertificeret..
Pris 499 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Indretning Belysning Vegg|Kids|Unisex
Sunnylife Lampe Icecream.
Pris 116 kr.
Kategori: Legetøj - Interiør & Leg Børneværelset
Denne daglig terapi lampe arbejder på at fylde dit rum med lys der har samme egenskaber som sollys, når sollys er begrænset udenfor. Den kan også tilsluttes med bluetooth for en perfekt brugervenlighed og kommer med to unikke funktioner der begge målretter humøret..
Pris 1449 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - WeightWorld Velvære Mental Sundhed
Denne røg- og LED lampe er perfekt til at underholde dine venner til Halloween! Du skal blot sætte den i en stikkontakt og placere den i klart vand for at skabe røg. Det gør også at lyset skifter imellem blå, gul og rød. Den måler ca. 5 cm i diameter. Placeret i en heksekedel, er den perfekt til Halloween!.
Pris 233 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Dekorationer
Gustavsberg er med sine kvalitetsprodukter og sit fokus pÃ¥ miljø, kvalitet og fleksibilitet, den perfekte leverandør af alt til det skandinaviske badeværelse. Graphic – Skab et personligt badeværelse med fleksible løsninger. Gustavsberg Graphic-serien kan med sin modulopbygning skabe maksimal.
Pris 1364 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lamper & Belysning - Indendørs belysning - Spejllamper
Lysstrøm: 207lm; Energieffektivitet klasse (EEI klasse): A+; IP-værdi: IP20; Driftsspænding: 230V; Mærke: Heitronic; Farve: hvid; Lyskilde følger med ved købet: ja; Størrelse: B∕ H: 14,8∕ 14,8 cm; Materiale: Aluminium; Farvetemperatur: 3000K; Strømforbrug: 6W; Dæmpbar: ned; Tilbehør: bal.
Pris 151.14 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Lysdiode teknik Lysdiode-lamper LED Gulvlamper
Gustavsberg Graphic er med sin modulopbygning ideel til at skabe god opbevaringsplads på ethvert badeværelse. Alt til monteringen medfølger. Data Bredde: 50 cm Lumen: 1000 lm Farvegengivelse: 3000K IP-klasse: IP44 - Passer til Graphic spejlskab på 60-100 cm.
Pris 1325 kr.
Kategori: Indendørs belysning - El & Belysning - Belysning - Spejllamper
Lampe med bevægelsessensor Har du brug for lys, der tændes og slukkes automatisk, er denne Lampe med bevægelsessensor et godt valg. Lampen er i plast med en standard E27 pæresokkel og har 3 lysindstillinger, lysdæmper knap og Timer. Du kan anvende denne lampe i dit klædeskab, på loftet og andre steder.
Pris 119 kr.
Kategori: Indendørs belysning - LED-belysning
Åbn bogen, og lampen lyser op og giver et herligt hyggelys i forskellige farver Skift farve ved at lukke og åbne bogen igen! Åbn den helt som en vifte - indbygget magnet holder bogomslaget sammen. En flot indretningsdetalje som er perfekt som n.
Pris 269 kr.
Kategori: Indendørs belysning - Hjem og fritid Belysning
V3