Clearspring Instant Miso Suppe Pasta er et smagfuldt japansk soja produkt, som laver en rig, tilfredstillende suppe. Clearspring Instant Miso Suppe Pasta er en utrolig lækker miso suppe, som laves ved at kombinere to typer miso og to typer havtang.Clearspring Instant Miso Suppe Pasta - nem, lækker og.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Brown Rice Pasta Doves Penne glutenfri 500 g øko 500 g. Brown Rice Pasta Doves Penne glutenfri naturlige pasta penne af brune fuldkornsris fra Doves Farm har en fremragende smag og konsistens og er velegnet til glutenfri diæt og er fremstillet i Italien. NatureSource. Brown Rice Pasta Doves Penne har vundet.
Pris 37.4 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer Glutenfri
Helt klassisk middagsret til en person med pasta og kødsovs. Pasta Bolognese fra Adventure Food er nem at tilberede, og giver masser energi til kroppen når du er på vandretur eller lignende. Kræver blot kogende vand (ca. 400 ml). Herefter skal retten hvile i 8 min før den er klar. Det må jo gerne være nemt at.
Pris 90 kr.
Kategori: Mad - Feltrationer & Proviant
Pasta Frutta er blevet vældigt populære blandt såv.
Pris 99 kr.
Kategori: Mad - Hem|Mad & Drikke
Adventure Food Pasta Salmone er en sund og nærende pastaret med laks. Frysetørret ret i protions-pose for direte tilberedning kun med varmt vand. Nem at have med, nem at tilberede og en nærende ret tilberedt på kort tid. Indholder: 55% pasta (hvede), mæ.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Frysetørret Mad
Urtekram Pasta Fettucine Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Fettucine Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 11 kr.
Kategori: Mad - 574|Hus & Hjem Madvarer & Helse Pasta
Perfekt som tilbehør til enhver form for ret eller mad. Dr Zak’s High Protein Pasta er fremstillet af vegetabilske proteiner og durom hvede og indeholder 24g protein per 60g portion. Denne lækre pasta kan tilberedes på under 12 min. og kan gå som tilbehør til mange forskellige retter for at forøge det.
Pris 49 kr.
Kategori: Vitaminer og Kosttilskud - Sports Nutrition Pasta|unisex
Clearspring Umami Pasta med Ingefær kan tilføres i en bred vifte af retter for at forstærke deres umamismag. Tænk på Clearspring Umami Pasta med Ingefær som en naturlig smagsgiver som vil hjælpe enhver ret på vej.Clearspring Umami Pasta med Ingefær laves traditionelt ved at tilfør koji kultur til ris for at.
Pris 59.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta er lavet på de proteinrige røde linser og brune ris. Disse er simpelthen blandet med en smule vand, som giver Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta en fast tekstur og et godt bid. Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta laves i Italien og har en frisk nøddet.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Pasta Til Børn er pasta formet som sjove dyr fra bondegården. Pastaen laves af en blanding af ris, solmodne majs og grøntsager og er fri for hvede og gluten. Ingredienser Ris (86%), majsmel (8,3%), grøntsagblanding (spinat, rødbede) (5,7%), tilsat vand. Næringsindhold Produktet har følgende.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Fra moderlandet af Pasta kommer Atkins Cuisine Penne Pasta. Atkins Cuisine Penne Pasta har et højt indhold af både protein og kostfibre. Anvendelse Tilsæt 50g pasta i kogende vand og lad det koge i ca. 15 minutter eller indtil ønsket konsistens er opnået. Ingredienser Produktet indeholder følgende.
Pris 34.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Pasta med Tomat fra Ellas Kitchen, skønt måltid lavet med pasta af durum mel blandet med en god tomatsovs og blandede grøntsager.Velegnet fra 10 måneder og op. Instruktion Opvarmes i et varmt vandbad som posen sænkes i, i en gryde eller i mikrobølgeovn. Ingredienser Tomater 42%, vegetabilsk lager 23% (vand og.
Pris 25.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Seitan Pasta Sauce er en utroligt lækker pasta sauce med knuste røde chili og solmodne tomater. Mr Organic Seitan Pasta Sauce er hjemmelavet af deres egen Italienske kok, som ved præcis hvordan en Seitan sauce laves. Mr Organic Seitan Pasta Sauce er fuld af protein og uimodståelig.Vegansk Økologisk.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Hipp Pasta Tomat & Squash er en skøn babymos til babyer fra 7 måneder og op. Hipp laver denne babymos med gode, økologiske råvarer. Hipp Pasta Tomat & Squash bør indgå som en del af en varieret og balanceret afvænnings diæt. Denne babymos indeholder omega-3 fedtsyrer fra dens indhold af rapsolie. Omega-3.
Pris 14.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta er pasta formet som muslinger lavet på majs og ris. Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta er utroligt alsidige og er et dejligt alternativ til almindeligt hvedepasta. Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta har en fin form og indeholder en blanding af grøntsager og aromatiske urter som.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Doves Farm Brun Ris Pasta Penne er garanterede glutenfri og stammer fra økologiske brune ris fra Italien. Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri egner sig især godt til folk som forsøger at undgå hvede og gluten. Med Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri er det ikke nødvendig at skifte dine spisevaner,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Umami Pasta med Chili kan tilføjes i en bred vifte af retter, hvor den vil fungere som en exceptionel god smagsgiver. Clearspring Umami Paste with Chilli laves traditionelt ved at tilføre koji kultur til ris og lade det fermentere. Derefter tilføres umami som blandes med sojasovs og.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Tofu Pasta Sauce er en uimodståelig vegansk og ikke mindst økologisk pasta sauce med proteinrigt Tofu. Derudover indeholder Mr Organic Tofu Pasta Sauce også ekstra jomfru olivenolie, søde røde peberfrugter og solmodne tomater. Mr Organic Tofu Pasta Sauce håndlaves af deres teams egen italienske.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Ærter & Quinoa Pasta er lavet på de proteinrige grønne ærter, og quinoa mel. Disse er simpelthen blandet med en smule vand, som giver Clearspring Glutenfri Ærter & Quinoa Pasta en fast tekstur og et godt bid. Clearspring Glutenfri Ærter & Quinoa Pasta laves i Italien og har en frisk.
Pris 34.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
V3