Mr Organic Bolognese Pasta Sauce er en sund italiensk traditionel bolognese sauce lavet på solmodne tomater og et udvalg af mediterrane urter. Mr Organic Bolognese Pasta Sauce er hjemmelavet af deres egen Italienske kok. Mr Organic Soya Pasta Sauce er en velsmagende tomatsovs lavet på kværnet peber, en.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
500 g. Brown Rice Pasta Doves glutenfri pasta penne af brune fuldkornsris fra Doves Farm har en fremragende smag og konsistens og er velegnet til glutenfri diæt og er fremstillet i Italien. NatureSource..
Pris 37.4 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer/Glutenfri
Økologisk Shirataki Pasta (150g) er en kalorielav pasta, der passer godt ind til LCHF-princippet. Den indeholder ingen stivelse. Den indeholder ingen gluten. Kan bruges til LCHF-princippet. Blot 14 kcal/100 gr..
Pris 35 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer
UDEKØKKENET ER TÆNDT OP, DIN MAVE FORBEREDER SIG PÅ ET LÆKKERT TRAKTEMENT, OG MENS DU SPEJDER UD OVER HORISONTEN, FORNEMMER DU EN DEJLIG DUFT AF EN ITALIENSK SPECIALITET. KAN MAN FORLANGE MERE? En portion. Frysetørret Pasta BologneseIndhold: 57% pasta (hvede,&n.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Frysetørret Mad
.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Jagt & Friluft Friluftsudstyr Tur Mad
Urtekram Pasta Fusilli Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Fusilli Øko sørger for en unik smag og fantastisk struktur..
Pris 12 kr.
Kategori: Mad - 574|Madvarer & Helse Pasta
Urtekram Pasta Mezze Penne Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Mezze Penne Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 11 kr.
Kategori: Mad - 574|Madvarer & Helse Pasta
Urtekram Pasta Spaghetti Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Spaghetti Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 12 kr.
Kategori: Mad - 574|Madvarer & Helse Pasta
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Basilikum Pasta Sauce er en dejlig tomatsovs lavet på økologiske soltørrede tomater og frisk basilikum. Mr Organic Basilikum Pasta Sauce er håndlavet af Mr Organics egen italienske kok. Glutenfri Vegansk Økologisk Lavt saltindhold og uden tilsat sukker1 servering= én af dine seks om dagen.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Marinara Pasta Sauce er en autentisk italiensk marinara sauce der laves på perfekte solmodne tomater, ristede hvidløg og ekstra jomfru olivenolie. Mr Organic Marinara Pasta Sauce er håndlavet af Mr Organics egen italienske kok. Glutenfri Vegansk Økologisk 1 servering= én af dine seks om dagen.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Doves Farm Brun Ris Pasta Penne er garanterede glutenfri og stammer fra økologiske brune ris fra Italien. Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri egner sig især godt til folk som forsøger at undgå hvede og gluten. Med Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri er det ikke nødvendig at skifte dine spisevaner,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Instant Miso Suppe Pasta er et japansk smagfuldt soja produkt som laver en rig, tilfredstillende suppe. Clearspring Instant Miso Suppe Pasta er en utrolig luksuriøs økologisk miso suppe som laves ved at kombinere to typer miso og to typer havtang.2 typer miso & 2 typer tangNem at laveHelt.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta er lavet på de proteinrige røde linser, og brune ris. Disse er simpelthen blandet med en smule vand, som giver Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta en fast tekstur og et godt bid. CClearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta laves i Italien og har en frisk nøddet.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Umami Pasta med Chili kan tilføjes i en bred vifte af retter, hvor den vil fungere som en ekseptionelt god smagsgiver. Clearspring Umami Paste with Chilli er en naturlig smagsgiver der laves traditionelt ved at tilføre koji kultur til ris og naturligt lade det fermenteres. Derefter tilføres umami.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Tagliatelle Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel. Mr Organic Tagliatelle Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Brune Ris Pasta er en glutenfri pasta som er lavet på brune ris og de naturligt glutenfrie kornsorter quinoa og amaranth. Clearspring Glutenfri Brune Ris Pasta produceres i Italien, og disse dejlige penne har en dejlig smag, en fast tekstur og komplimenterer din favoritsauce.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Umami Pasta med Ingefær kan tilføres i en bred vifte af retter for at forstærke deres umamismag. Tænk på Clearspring Umami Pasta med Ingefær som en naturlig smagsgiver som vil hjælpe enhver ret på vej.Clearspring Umami Pasta med Ingefær laves traditionelt ved at tilfør koji kultur til ris for at.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Pasta med Tomat fra Ellas Kitchen, skønt måltid lavet med økologisk pasta af durum mel blandet med en god tomatsovs og blandede grøntsager. Alle ingredienser er certificeret økologiske. Velegnet fra 10 måneder og op. Instruktion Opvarmes i et varmt vandbad som posen sænkes i, i en gryde eller i mikrobølgeovn..
Pris 25.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
V3