Mr Organic Soya Pasta Sauce er en velsmagende tomatsovs lavet på kværnet peber, en håndfuld urter og solmodne tomater. Mr Organic Soya Pasta Sauce er med sojabønner, som gør den dejlig proteinrig og det er altså ikke nødvendigt med noget kød. Du skal blot opvarme Mr Organic Soya Pasta Sauce, og i løbet af nul.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
500 g. Pasta Skruer Fusilli Glutenfri Semper er kvalitetspasta fra Italien som giver den helt rigtige al dente konsistens. Pasta Skruer Fusilli Glutenfri Semper er børnenes favoritpasta. Semper Danmark..
Pris 28.86 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer/Glutenfri
NO_DESCRIPTION.
Pris 27 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer
UDEKØKKENET ER TÆNDT OP, DIN MAVE FORBEREDER SIG PÅ ET LÆKKERT TRAKTEMENT, OG MENS DU SPEJDER UD OVER HORISONTEN, FORNEMMER DU EN DEJLIG DUFT AF EN ITALIENSK SPECIALITET. KAN MAN FORLANGE MERE? En portion. Frysetørret Pasta BologneseIndhold: 57% pasta (hvede,&n.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Frysetørret Mad
.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Jagt & Friluft Friluftsudstyr Tur Mad
Urtekram Pasta Conchiglioni Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Conchiglioni Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 11 kr.
Kategori: Mad - 574|Madvarer & Helse Pasta
Urtekram Pasta Fettucine Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Fettucine Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 11 kr.
Kategori: Mad - 574|Madvarer & Helse Pasta
Urtekram Pasta Mezze Penne Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Mezze Penne Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 11 kr.
Kategori: Mad - 574|Madvarer & Helse Pasta
Urtekram Pasta Spaghetti Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Spaghetti Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 12 kr.
Kategori: Mad - 574|Madvarer & Helse Pasta
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Penne Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel.Mr Organic Penne Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra Økologisk Landbrug,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Fusilli Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel. Mr Organic Fusilli Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra Økologisk.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Marinara Pasta Sauce er en autentisk italiensk marinara sauce der laves på perfekte solmodne tomater, ristede hvidløg og ekstra jomfru olivenolie. Mr Organic Marinara Pasta Sauce er håndlavet af Mr Organics egen italienske kok. Glutenfri Vegansk Økologisk 1 servering= én af dine seks om dagen.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Pasta Penne er lavet med gode, naturligt glutenfrie ingredeinser. Produkter er lavet med en kombination af ris, solmodne majs, hirsemel og fiberrige qiona korn fra Andesbjergene. Quinoa korn anses af mange som en superfood som er en ideel del af en velbalanceret diæt. Fordele ved Orgran.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Pasta Til Børn er kvalitets pasta formet som sjove dyr fra bondegården. Pastaen laves af en naturlig blanding af ris, solmodne majs og grøntsager og er naturligt fri for hvede og gluten. Orgrans glutenfri pasta giver energi og næring til en varieret og sund kost. Med et lavt sukkerindhold på.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Doves Farm Brun Ris Pasta Penne er garanterede glutenfri og stammer fra økologiske brune ris fra Italien. Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri egner sig især godt til folk som forsøger at undgå hvede og gluten. Med Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri er det ikke nødvendig at skifte dine spisevaner,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Bolognese Pasta Sauce er en sund italiensk traditionel bolognese sauce lavet på solmodne tomater og et udvalg af mediterrane urter. Mr Organic Bolognese Pasta Sauce er hjemmelavet af deres egen Italienske kok. Mr Organic Soya Pasta Sauce er en velsmagende tomatsovs lavet på kværnet peber, en.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Umami Pasta med Ingefær kan tilføres i en bred vifte af retter for at forstærke deres umamismag. Tænk på Clearspring Umami Pasta med Ingefær som en naturlig smagsgiver som vil hjælpe enhver ret på vej.Clearspring Umami Pasta med Ingefær laves traditionelt ved at tilfør koji kultur til ris for at.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta er pasta formet som muslinger lavet på majs og ris. Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta er utroligt alsidige og lavet med den bedste kvalitets produkter. Et dejligt alternativ til almindeligt hvedepasta. Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta har en fin form og indeholder en.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
V3