Mr Organic Bolognese Pasta Sauce er en sund italiensk traditionel bolognese sauce lavet på solmodne tomater og et udvalg af mediterrane urter. Mr Organic Bolognese Pasta Sauce er hjemmelavet af deres egen Italienske kok. Mr Organic Soya Pasta Sauce er en velsmagende tomatsovs lavet på kværnet peber, en.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Pasta Soybean Diet Food 200 g økologisk 200 g. Pasta Soybean Diet Food er meget rig på protein, indeholder langsomme kulhydrater og har et lavt glykæmisk indeks. Pasta Soybean Diet Food er god til diabetikere, vegetarer og veganere eller hvis du er på diæt. Pasta Soybean Diet Food er fra naturens side.
Pris 25.46 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer Glutenfri
Adventure Food Pasta Bolognese - En Portion. UDEKØKKENET ER TÆNDT OP, DIN MAVE FORBEREDER SIG PÅ ET LÆKKERT TRAKTEMENT, OG MENS DU SPEJDER UD OVER HORISONTEN, FORNEMMER DU EN DEJLIG DUFT AF EN ITALIENSK SPECIALITET. KAN MAN FORLANGE MERE? En portion. Frysetørret Pas.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Frysetørret Mad
Urtekram Pasta Spaghetti Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Spaghetti Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 11 kr.
Kategori: Mad - 574|Hus & Hjem Madvarer & Helse Pasta
Mr Organic Soya Pasta Sauce er en velsmagende tomatsovs lavet på kværnet peber, en håndfuld urter og solmodne tomater. Mr Organic Soya Pasta Sauce er med sojabønner, som gør den dejlig proteinrig og det er altså ikke nødvendigt med noget kød. Du skal blot opvarme Mr Organic Soya Pasta Sauce, og i løbet af nul.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Pasta Penne er lavet med gode, naturligt glutenfrie ingredeinser. Produkter er lavet med en kombination af ris, solmodne majs, hirsemel og fiberrige qiona korn fra Andesbjergene. Quinoa korn anses af mange som en superfood som er en ideel del af en velbalanceret diæt. Fordele ved Orgran.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Ærter & Quinoa Pasta er lavet på de proteinrige grønne ærter, og quinoa mel. Disse er simpelthen blandet med en smule vand, som giver Clearspring Glutenfri Ærter & Quinoa Pasta en fast tekstur og et godt bid. Clearspring Glutenfri Ærter & Quinoa Pasta laves i Italien og har en frisk.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Marinara Pasta Sauce er en autentisk italiensk marinara sauce der laves på perfekte solmodne tomater, ristede hvidløg og ekstra jomfru olivenolie. Mr Organic Marinara Pasta Sauce er håndlavet af Mr Organics egen italienske kok. Glutenfri Vegansk Økologisk 1 servering= én af dine seks om dagen.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Puttanesca Pasta Sauce er en prisvindende pastasovs. Den laves på solmodne tomater, oliven og naturligt salte kapers. Mr Organic Puttanesca Pasta Sauce er håndlavet af Mr Organics egen italienske kok. Glutenfri Vegansk Økologisk Lavt saltindhold og uden tilsat sukker1 servering= én af dine seks om.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta er lavet på de proteinrige røde linser, og brune ris. Disse er simpelthen blandet med en smule vand, som giver Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta en fast tekstur og et godt bid. CClearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta laves i Italien og har en frisk nøddet.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Doves Farm Brun Ris Pasta Penne er garanterede glutenfri og stammer fra økologiske brune ris fra Italien. Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri egner sig især godt til folk som forsøger at undgå hvede og gluten. Med Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri er det ikke nødvendig at skifte dine spisevaner,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Pasta med Tomat fra Ellas Kitchen, skønt måltid lavet med økologisk pasta af durum mel blandet med en god tomatsovs og blandede grøntsager. Alle ingredienser er certificeret økologiske. Velegnet fra 10 måneder og op. Instruktion Opvarmes i et varmt vandbad som posen sænkes i, i en gryde eller i mikrobølgeovn..
Pris 25.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Umami Pasta med Ingefær kan tilføres i en bred vifte af retter for at forstærke deres umamismag. Tænk på Clearspring Umami Pasta med Ingefær som en naturlig smagsgiver som vil hjælpe enhver ret på vej.Clearspring Umami Pasta med Ingefær laves traditionelt ved at tilfør koji kultur til ris for at.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Penne Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel.Mr Organic Penne Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra Økologisk Landbrug,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Fusilli Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel. Mr Organic Fusilli Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra Økologisk.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Tagliatelle Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel. Mr Organic Tagliatelle Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Pasta Til Børn er kvalitets pasta formet som sjove dyr fra bondegården. Pastaen laves af en naturlig blanding af ris, solmodne majs og grøntsager og er naturligt fri for hvede og gluten. Orgrans glutenfri pasta giver energi og næring til en varieret og sund kost. Med et lavt sukkerindhold på.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Fra moderlandet af Pasta kommer Atkins Cuisine Penne Pasta. 100% fremstillet i Italien, 70% mindre kulhydrater end normalt pasta og høj i fiber og protein. men højere niveauer af både fiber og protein, vores Penne noget særligt! Råvarerne til Atkins Cuisine Penne Pasta er af højeste kvalitet og smagen er den.
Pris 34.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
V3