Mr Organic Soya Pasta Sauce er en velsmagende tomatsovs lavet på kværnet peber, en håndfuld urter og solmodne tomater. Mr Organic Soya Pasta Sauce er med sojabønner, som gør den dejlig proteinrig og det er altså ikke nødvendigt med noget kød. Du skal blot opvarme Mr Organic Soya Pasta Sauce, og i løbet af nul.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
200 g. Pasta Soybean Diet Food er meget rig på protein, indeholder langsomme kulhydrater og har et lavt glykæmisk indeks. Pasta Soybean Diet Food er god til diabetikere, vegetarer og veganere eller hvis du er på diæt. Pasta Soybean Diet Food er fra naturens side glutenfri. Unik Food IVS..
Pris 25.46 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer/Glutenfri
NO_DESCRIPTION.
Pris 27 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer
UDEKØKKENET ER TÆNDT OP, DIN MAVE FORBEREDER SIG PÅ ET LÆKKERT TRAKTEMENT, OG MENS DU SPEJDER UD OVER HORISONTEN, FORNEMMER DU EN DEJLIG DUFT AF EN ITALIENSK SPECIALITET. KAN MAN FORLANGE MERE? En portion. Frysetørret Pasta BologneseIndhold: 57% pasta (hvede,&n.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Frysetørret Mad
Urtekram Pasta Spaghetti Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Spaghetti Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 11 kr.
Kategori: Mad - 574|Hus & Hjem Madvarer & Helse Pasta
Mr Organic Bolognese Pasta Sauce er en sund italiensk traditionel bolognese sauce lavet på solmodne tomater og et udvalg af mediterrane urter. Mr Organic Bolognese Pasta Sauce er hjemmelavet af deres egen Italienske kok. Mr Organic Soya Pasta Sauce er en velsmagende tomatsovs lavet på kværnet peber, en.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Fra moderlandet af Pasta kommer Atkins Cuisine Penne Pasta. 100% fremstillet i Italien, 70% mindre kulhydrater end normalt pasta og høj i fiber og protein. men højere niveauer af både fiber og protein, vores Penne noget særligt! Råvarerne til Atkins Cuisine Penne Pasta er af højeste kvalitet og smagen er den.
Pris 34.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Brune Ris Pasta er en glutenfri pasta som er lavet på brune ris og de naturligt glutenfrie kornsorter quinoa og amaranth. Clearspring Glutenfri Brune Ris Pasta produceres i Italien, og disse dejlige penne har en dejlig smag, en fast tekstur og komplimenterer din favoritsauce.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Tagliatelle Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel. Mr Organic Tagliatelle Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Pasta med Tomat fra Ellas Kitchen, skønt måltid lavet med økologisk pasta af durum mel blandet med en god tomatsovs og blandede grøntsager. Alle ingredienser er certificeret økologiske. Velegnet fra 10 måneder og op. Instruktion Opvarmes i et varmt vandbad som posen sænkes i, i en gryde eller i mikrobølgeovn..
Pris 25.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Umami Pasta med Ingefær kan tilføres i en bred vifte af retter for at forstærke deres umamismag. Tænk på Clearspring Umami Pasta med Ingefær som en naturlig smagsgiver som vil hjælpe enhver ret på vej.Clearspring Umami Pasta med Ingefær laves traditionelt ved at tilfør koji kultur til ris for at.
Pris 49.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Fusilli Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel. Mr Organic Fusilli Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra Økologisk.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta er lavet på de proteinrige røde linser, og brune ris. Disse er simpelthen blandet med en smule vand, som giver Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta en fast tekstur og et godt bid. CClearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta laves i Italien og har en frisk nøddet.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta er pasta formet som muslinger lavet på majs og ris. Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta er utroligt alsidige og lavet med den bedste kvalitets produkter. Et dejligt alternativ til almindeligt hvedepasta. Orgran Glutenfri Conchiglie Pasta har en fin form og indeholder en.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Orgran Glutenfri Pasta Penne er lavet med gode, naturligt glutenfrie ingredeinser. Produkter er lavet med en kombination af ris, solmodne majs, hirsemel og fiberrige qiona korn fra Andesbjergene. Quinoa korn anses af mange som en superfood som er en ideel del af en velbalanceret diæt. Fordele ved Orgran.
Pris 24.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Doves Farm Brun Ris Pasta Penne er garanterede glutenfri og stammer fra økologiske brune ris fra Italien. Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri egner sig især godt til folk som forsøger at undgå hvede og gluten. Med Doves Farm Brun Ris Pasta Penne Glutenfri er det ikke nødvendig at skifte dine spisevaner,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Mr Organic Penne Pasta produceres ved at bruge den bedste kvalitets italienske, økologiske durummel.Mr Organic Penne Pasta laves i små partier som tørres langsomt ved lave temperaturer.Vegansk Økologisk Uden Mejeriprodukter, gæring eller ægIngredienserØkologisk Durum hvede, Semulje Alt fra Økologisk Landbrug,.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Instant Miso Suppe Pasta er et japansk smagfuldt soja produkt som laver en rig, tilfredstillende suppe. Clearspring Instant Miso Suppe Pasta er en utrolig luksuriøs økologisk miso suppe som laves ved at kombinere to typer miso og to typer havtang.2 typer miso & 2 typer tangNem at laveHelt.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
V3