Urtekram Pasta Fettucine Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Fettucine Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 11.25 kr.
Kategori: Mad - 574|Hus & Hjem Madvarer & Helse Pasta
Galanga*, Chili*, Limeblade*, Citrongræs*, Basilikum*, Hvidløg*, Spidskommen*, Koriander*, Tomat*, Jomfru kokosolie*, Salt, Ris*, Kokos*, Rissirup*, Vineddike*, Guar Gum Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk BrugsanvisningOpskrift til 2 personer: Steg 250 g oksekød i strimler, tofu.
Pris 19.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Grøn Fettuccine Soja Pasta Diet Food 200 g økologisk 200 g. Grøn Fettuccine Soja Pasta Diet Food er meget rig på protein og har et lavt glykæmisk indeks og derfor god til diabetikere, vegetarer og veganere eller hvis du er på diæt. Sort Soja Spaghetti Diet Food er fra naturens side glutenfri. Unik Food.
Pris 25.46 kr.
Kategori: Mad - Fødevarer Glutenfri
24 Hour Meals Tuna Chili med Pasta: Tonfiskgryta med Chili.
Pris 37 kr.
Kategori: Mad - Mjukkonserver / Multisport|
En härlig pastarätt med tomater kryddat med vitlök, jalapeno och chili. I lager 3-7 dagars leverans.
Pris 85 kr.
Kategori: Mad - Varme retter / Frysetørret mad|
Helt klassisk middagsret til en person med pasta og ost. Pasta Ai Funghi fra Adventure Food er nem at tilberede, og giver masser energi til kroppen når du er på vandretur eller lignende. Kræver blot vand (ca. 370 ml). Herefter skal retten hvile i 8 min før den er klar. Det må jo gerne være nemt at lave mad.
Pris 54 kr.
Kategori: Mad - Feltrationer & Proviant
Adventure Food Pasta Bolognese - En Portion. UDEKØKKENET ER TÆNDT OP, DIN MAVE FORBEREDER SIG PÅ ET LÆKKERT TRAKTEMENT, OG MENS DU SPEJDER UD OVER HORISONTEN, FORNEMMER DU EN DEJLIG DUFT AF EN ITALIENSK SPECIALITET. KAN MAN FORLANGE MERE? En portion. Frysetørret Pas.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Frysetørret Mad
Efter en lang og måske strabadserende dag på tur er det skønt at få sin velfortjente aftensmad, og aldrig smager maden så godt, som når man er ude i det fri og har arbejdet hårdt for den. Maden skal naturligvis først og fremmest fylde de slunkne energidepoter op igen, men det gør jo heller ikke noget, at den.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Root Catalog Forside Udstyr Køkkenudstyr Mad og drikke
Pasta Frutta er blevet vældigt populære blandt såv.
Pris 119 kr.
Kategori: Mad - Hem|Mad & Drikke
Biona - Org Wasabi pasta (50g) Mildy hot peberrod krydderi, ideel til Sushi eller til at give ekstra smag til tofu, salater, dressinger og....
Pris 31.95 kr.
Kategori: Mad - Krydderier og saucer
. En vegetarisk pastaret med inspiration fra Italien Dette er en dobbelt portion, 250 g.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Varme retter / Frysetørret mad|
! The Pasta Porcino (Karl Johan svampe), så har du fundet en perfekt ret til alles Pasta Lovers Dette er en dobbelt portion af 250 gram .!.
Pris 69 kr.
Kategori: Mad - Varme retter / Frysetørret mad|
Urtekram Pasta Spaghetti Øko er fremstillet af 100% durum hvede og lokalt kildevand fra bjergkædem Dolomitterne. Pastaen er støbt i bronzeforme for at opnå en ru overflade til fastholdelse af sauce og derpå tørret for at bevare faconen. Urtekram Pasta Spaghetti Øko sørger for en unik smag og fantastisk.
Pris 10 kr.
Kategori: Mad - 574|Hus & Hjem Madvarer & Helse Pasta
BrugsanvisningTilberedning af NOKA Pasta Carbonara: Tøm posens indhold i en skål eller dyb tallerken. Hæld 1,5 dl skummet- eller letmælk over indholdet fra posen og rør godt rundt (helst med et piskeris for at undgå klumper). Du kan evt. tilsætte svampe, grønsager eller kyllingestykker som du skærer i små.
Pris 108.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
AllergenerSoja.
Pris 31.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta er lavet på de proteinrige røde linser og brune ris. Disse er simpelthen blandet med en smule vand, som giver Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta en fast tekstur og et godt bid. Clearspring Glutenfri Linse & Ris Pasta laves i Italien og har en frisk nøddet.
Pris 39.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Vejledende opbevaringMørkt, køligt og lufftætAllergenerSennepsfrø.
Pris 37.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
Koriander*, Hvidløg*, Spidskommen*, Chili*, Ingefær*, Gurkemeje*, Fennikel*, Kardemomme*, Limeblade*, Kanel*, Nellike*, Peber*, Tomat*, Jomfru kokosolie*, Vineddike*, Salt, Ris*, Kokosnød*, Rissirup*, Løg* Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk BrugsanvisningOpskrift til 2 personer: Steg.
Pris 19.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
BrugsanvisningKogeanvisning: Koges al dente i rigeligt letsaltet vand 4-6 minutter. Spis pastaen som hovedbestanddel af måltidet, evt. tilført olivenolie og krydderurter eller anvend den som erstatning for den gængse hvedepasta for opnåelse af flere kostfibre og proteiner. Pastaen har en intens smag af grønne.
Pris 26.95 kr.
Kategori: Mad - Helsekost
V3