Duolac Rejse+ 2 i 1 er velsmagende tyggetabletter til hele familien fra 3 år. Den indeholder 2,3 mia. mælkesyrebakterier fordelt på 5 naturlige mælkesyrebakteriestammer samt Prolac-T.Duolac mælkesyrebakterierne har en særlig patenteret dobbelt beskyttelse, som sikrer optimal beskyttelse mod ydre påvirkninger,.
Pris 75 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Rejse og sol Rejseapotek
Med sammenklappeligt håndtag. Omstilling til 240 og 110 volt..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Hårtørrere - PERSONLIG PLEJE Hårpleje
Rejs rundt i kongeriget med bus, fly, båd, tog og andre transportmidler. Vejen fra øen til byen påvirkes af spillets færdselskort, så du er nødt til at planlægge rejsen på kortet. Det er ikke en vinderstrategi at suse igennem landet. I stedet for gælder det om stoppe og samle på unikke oplevelser undervejs!.
Pris 249 kr.
Kategori: Spil - Brætspil|
Nalgene rejse kit med flasker og beholdere 8ST.
Pris 135 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kopper, tallerkener & bestik / Madlavning|
Praktisk lille rejse-elkedel i stål og høj kvalitet på 100 W og kapacitet på 0,5 liter. Kan regulere spænding mellem 120/230 volt. Elkedelen har skjult element for en lettere rengøring. Sikring mod overophedning, signallampe og kabelopbevaring. En praktisk rejsepose medfølger. Der er også inkluderet 2 stk..
Pris 249 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenudstyr // Køkkenmaskiner // Elkedel
BrugsanvisningSkyl håret godt og fordel balsammen i hårets længder/spidser. Lad balsammen sidde 1-2 minutter i håret, før det skylles grundigt..
Pris 29.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje Hoved & hår
Også ideal som beskyttelse af bilsæder. Belagt underside beskyttelse mod fugt. Foldar. Dimensioner: 120x150 cm..
Pris 114.83 kr.
Kategori: Reservedele og tilbehør til biler - Grundudstyr
Rejse toilettaske Navy Fjällräven rejse-toilettaske med lynlås-luk. Rejsetoilettasken fra Fjällräven er et super praktisk og lækkert valg til lejrskoleturen, weekendturen eller familieferien. Den har en stor krog indvendigt i tasken, så du har mulighed for at hænge toilettasken op på badeværelset, hvilket.
Pris 469 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Toilettasker
Hvis du planlægger at rejse i den nærmeste fremtid, så glem ikke at medbringe Adventure Goods rejse nakkepude og øjenmaske!Pudematerialer:Ydre: 90% polyester, 10% elastanFyldt med mikrobolde: 100% polyesterØjenmaskematerialer: 95% polyester, 5% elastanØjenmaske med gummi for bedre justering HåndvaskCa..
Pris 53 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Hjem & Have Hynder og puder
.
Pris 97.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Perfekt rejsekit til den rejsende bartender Hvis man er bartender og lever af det så er det snarere reglen end untagelsen, at man rejser hele landet rundt når man skal ud og være bartender forskellige steder. Og hvis det er tilfældet så bliver man også meget ofte bedt om.
Pris 1499 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Barværktøj Barudstyr
.
Pris 109.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
- 51 x 33 x 14,5 cm. Læder rejsetaske. 2 hanke. 1 skulderstrop . Justerbar og aftagelig strop. Lomme foran med vintage lukning og lynlås. Lommer indeni.
Pris 999.95 kr.
Kategori: Tasker - Accessories
Sportex Magnus Boat serien er stænger bergnet til havets kæmper. Her er der tale om en lækker bådstang som kan håndtere de største fisk. Denne udgave er en rejse model som er i 3-dele. Dette giver dog ikke stangen mindre styrke. Sportex Magnus Boat er beregnet ti.
Pris 1499 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Havstænger
Munchkin Fold n Go rejse bassinet er en praktisk kombination af et myggenet og en sovepude. Da bassinettet netop er sammenklappeligt er det nemt at tage med på tur og er hurtigt at folde ud når barnet skal have en lur. Information: 100% åndbart.
Pris 269 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn / Baby- & børneprodukter / Rejse & ture
RESTAHEAD ergonomiske nakkestøtte er en helt ny form for nakkestøtte til rejse, afslapning og afspænding. En revolutionerende ny nakkepude.  RESTAHEAD nakkepudens unikke design gør, at den tilpasser sig og støtter hele nakken i en ergonomisk korrekt position og.
Pris 239 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Ryg - Ergonomi - Nakkepuder - RESTAHEAD nakkepude - Ergonomi - Søvn
Parykstativ - Til tørring og rejse Er du træt af, at din paryk skal ordnes og redes, inden du tager den på? Med Rapunzel Parykstativ slipper du for unødigt besvær, parykken beholder sin fine frisure og er klar til brug, når som helst du ønsker! Opbevar, tør og frisér! Det praktiske design gør, at.
Pris 119 kr.
Kategori: Hårpleje - Parykker Paryktilbehør|Female
Togbane med 2 togsæt - rød og blå linje. Skift på stationen hvor der er elevator, så du nemt kommer til sporene..
Pris 636.8 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj Køretøjer Toy trainset|Kids|Unisex
Nu er det tid til at pakke kufferten og drage ud i.
Pris 189 kr.
Kategori: Udklædning & partytilbehør - Hem|Sjovt grej
V3