Den rejsende Tredje bind i romanserien, der på verdensplan er solgt i flere end 25 millioner eksemplarer og er blevet tv-filmatiseret. En dramatisk, romantisk historie med den engelske sygeplejerske Claire Randall som gennem-gående hovedperson. Da hun er på bryllupsrejse i det skotske højland i 1945, går hun.
Pris 169.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Science fiction & fantasy
.
Pris 179 kr.
Kategori: Hårpleje - Vaske
Nalgene rejse kit med flasker og beholdere 8ST.
Pris 135 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Kopper, tallerkener & bestik / Madlavning|
Den elegante Abbey 50TI er en rejsetaske af høj kvalitet, og vil være en ideel rejsemakker takket være hovedrummet med lynlås. Abbey 50TI trolleytasken er lavet af stærkt polyester der giver den en unik kombination af styrke og fleksibilitet. Tasken lader dig opbevare alt dit gear i enten.
Pris 439 kr.
Kategori: Kufferter - Kufferter og tasker Håndkufferter
BrugsanvisningSkyl håret og fordel shampooen. Massér hovedbunden blidt så shampooen skummer og vask håret. Skyl håret grundigt. Til tørt og langt hår anbefales efterfølgende brug af Raunsborg Conditioner. Anvendes dagligt og efter behov.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje Hoved & hår
Duolac Rejse+ 2 i 1 er velsmagende tyggetabletter til hele familien fra 3 år. Den indeholder 2,3 mia. mælkesyrebakterier fordelt på 5 naturlige mælkesyrebakteriestammer samt Prolac-T.Duolac mælkesyrebakterierne har en særlig patenteret dobbelt beskyttelse, som sikrer optimal beskyttelse mod ydre påvirkninger,.
Pris 37.95 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Rejse og sol Rejseapotek
Filur ved godt, at han bare er en helt almindelig ungnisse. Derfor bliver han noget overrasket, da han den 1. december får et brev, hvor selveste Julemanden beder ham om hjælp. Det bliver starten på en rejse, hvor Filur lærer, hvor stort og magisk et sted verden er. Talende dyr, feer, hekse og trolde møder.
Pris 199.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 99 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Rejse taske i sort fraBlanche. Smart og handy rejsetaske med en stor lynlås, og god plads..
Pris 295 kr.
Kategori: Tasker - Dame Femme Tasker Dame Mærker Blanche
Filur ved godt, at han bare er en helt almindelig ungnisse. Derfor bliver han noget overrasket, da han den 1. december får et brev, hvor selveste Julemanden beder ham om hjælp.....
Pris 125.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
Effekt: ca. 650 Watt Kapacitet / indhold: ca. 0,5 liter. Kan ændres til 115/230 Volt Varmelement er skjult under plade af rustfrit stål. Beskyttelse mod overophedning. Dampstopautomatik. Tænd-/slukkontakt. Overtemperatursikring. Hældetud med si til sikker betjening. Låg kan klappes op. Inklusiv 2.
Pris 144 kr.
Kategori: Mindre apparater - Hus & bolig|Køkkenmaskiner|Elkedel
Rejsen til landet der ikke findes (Forlag: Saga, Format: Hæftet, Type: Bog, ISBN: 9788711830529).
Pris 243.56 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
.
Pris 59 kr.
Kategori: Hårpleje - Hercules Sägemann Hårpleje Rejse- og lommekamme
Hama Mini Pakke - Rejser.
Pris 84.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Denne fine togbane fra BRIO har det hele. En stor station, med parkeringsplads til busser og biler og en flot togbane med broer og et tog med to moderne lokomotiver og en ekstra vogn. Derudover får du også en togfører og en turist med kuffert og selvfølgelig den flotte togbane. Anbefalet alder: Fra 3 år..
Pris 759 kr.
Kategori: Borde & stole - Legetøj-Togbaner & Legeborde-Togbaner
.
Pris 399 kr.
Kategori: Tasker - Fashion - Acc - Bags & Handbags
.
Pris 325 kr.
Kategori: Service & bestik - Bestik
.
Pris 159 kr.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs/Udendørsudstyr/Hygiejne og rensning/Håndklæder|Sport og Outdoor
Sportex Magnus serien er en kraftig serie som kan bruges til mange forskellige fiskeformer. Her får du dig en lidt allround stang som du kan tage med til havet efter en torsk eller i søen efter en stor gedde. Denne udgave er lavet som en rejse udgave så den nemt kan transporteres.
Pris 1749 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Spinnestænger
V3