Højde: 25 cm Dybde: 10 cm Materiale: Polyester Bredde: 28 cm Litter: 6.
Pris 249 kr.
Kategori: Øvrige accessories - Toilettasker
Den rejsende ”Han var død. Samtidig dunkede det i hans smertende næse. Det sidste virkede omstændighederne taget i betragtning lidt besynderligt.” - Sådan begynder den tredje bog i "Outlander"-serien, i hvilken vi opdager, at ­Jamie Fraser – på trods af sine anstrengelser for det modsatte – ikke døde på.
Pris 261.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger Skønlitteratur Science fiction & fantasy
.
Pris 179 kr.
Kategori: Hårpleje - Vaske
Rejse barnestol er let at tage med i den medfølgende pose. Den fylder næsten ingenting.Den passer til alle standard stole med ryglæn og er let at spænde fast på stolen. Barnet spændes sikkert fast og sidder komfortabelt. Rejse barnestolen er perfekt til familiebesøg, cafe, fester eller rejser.  Rejse.
Pris 249 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Mere til børneværelset - Sikkerhed og børn
Disse rejsegamacher til heste fra Kerbl giver ekstra beskyttelse til dine heste. De er fremstillet af blød syntestisk gummi, som er både varmeisolerende og stødabsorberende. Gamacherne er designet til at passe til hestens ben og sikret ved brug af brede remme med burrebånd. De har.
Pris 501 kr.
Kategori: Kæledyr - Sportsartikler Friluftsliv Dressur Produkter til hestepleje Støvler & benvarmere til heste
SIGG rejsende Bottle er en 1 liters flaske i et klassisk design, der er lavet af 100% genanvendeligt aluminium..
Pris 229 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Flasker & væskesystemer / Madlavning|
Duolac Rejse+ 2i1 er et kombinationsprodukt med både levende mælkesyrebakterier og varmebehandlede mælkesyrebakterier (Prolac-T). Mælkesyrebakterier er en naturlig del af tarmsystemet, og ved at tilføje Prolac-T optimeres betingelserne for mælkesyrebakteriernes vækst. Tabletterne er med ananassmag.Andre.
Pris 89.95 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Rejse og sol Rejseapotek
Rejs rundt i kongeriget med bus, fly, båd, tog og andre transportmidler. Vejen fra øen til byen påvirkes af spillets færdselskort, så du er nødt til at planlægge rejsen på kortet. Det er ikke en vinderstrategi at suse igennem landet. I stedet for gælder d.
Pris 200 kr.
Kategori: Legetøj - Børnespil
Parykstativ - Til tørring og rejse Er du træt af, at din paryk skal ordnes og redes, inden du tager den på?  Med Rapunzel Parykstativ slipper du for unødigt besvær, parykken beholder sin fine frisure og er klar til brug, når som helst du ønsker! Opbevar, tør og frisér! Det praktiske design gør, at.
Pris 119 kr.
Kategori: Hårpleje - Parykker Paryktilbehør|Female
Adapter fra Lifeventure som du kan medbringe på rejsen. Grundet adapterens indgange har du mulighed for at bruge den i over 200 lande, og indeholder 110-250VA. Ydermere har den 2 USB-indgange og er CE, FCC og ROHS certificeret. Du kan skifte mellem de forskellige stik på adapterens side, hvor du skal trykke.
Pris 319 kr.
Kategori: Højtalere - Rejse Elektronik
Effekt: ca. 650 Watt Kapacitet / indhold: ca. 0,5 liter. Kan ændres til 115/230 Volt Varmelement er skjult under plade af rustfrit stål. Beskyttelse mod overophedning. Dampstopautomatik. Tænd-/slukkontakt. Overtemperatursikring. Hældetud med si til sikker betjening. Låg kan klappes op. Inklusiv 2.
Pris 144 kr.
Kategori: Mindre apparater - Isenkram og bolig|Køkkenmaskiner|Elkedel
.
Pris 58 kr.
Kategori: Hårpleje - Hercules Sägemann Hårpleje Rejse- og lommekamme
Hama Mini Pakke - Rejser.
Pris 84.95 kr.
Kategori: Legetøj - Børnetøj-Legetøj
Med Oxfords skønne byggesæt er barnets nysgerrighed vakt! Her får I farverige klodser, som er lette at bygge med, og som kan kombineres med mange andre klodser på markedet. I dette sæt får børnene klodser med rejsetema, som de kan samle. Anbefalet alder: Fra 3 mdr. Mål: 45 x 33 x 37 cm. Materiale: 100 %.
Pris 439 kr.
Kategori: Legetøj - Legetøj-Byggesæt & LEGO-Byggesæt
Sportex Magnus Boat serien er stænger bergnet til havets kæmper. Her er der tale om en lækker bådstang som kan håndtere de største fisk. Denne udgave er en rejse model som er i 3-dele. Dette giver dog ikke stangen mindre styrke. Sportex Magnus Boat er beregnet ti.
Pris 1499 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Havstænger
Fyld dit basislager op med den hyggelige Rejse Trøje i Melange Grey fra det finske mærke Reima®, der specialiserer sig i tøj designet til aktive dage. – Åndbarhed: 7000 g/m2/24t - Lavet af 230g/m2 Funktionel Velour - Temperaturregulerende - holder på varmen i koldt vejr og holder fugt væk og forbliver kølig.
Pris 231 kr.
Kategori: Børnetøj - Hættetrøjer
.
Pris 375 kr.
Kategori: Escentric molecules escentric 03 - Health and Beauty
Kapacitet på 0,9l leveres med 2 kopper praktisk opbevaringstaske 1000W.
Pris 109 kr.
Kategori: Mindre apparater - Husholdning Kaffe, The og Vand Elkander
Rejser i dit indre: Lever og nyrer. Knogler og bindevæv: Kerneterapi (Forlag: CET, Format: CD, Type: Multimedia, ISBN: 9788799078455).
Pris 160 kr.
Kategori: Bøger & blade - Bøger
V3