Rejs rundt i kongeriget med bus, fly, båd, tog og andre transportmidler. Vejen fra øen til byen påvirkes af spillets færdselskort, så du er nødt til at planlægge rejsen på kortet. Det er ikke en vinderstrategi at suse igennem landet. I stedet for gælder det om stoppe og samle på unikke oplevelser undervejs!.
Pris 249 kr.
Kategori: Spil - Brætspil|
Duolac Rejse+ 2 i 1 er velsmagende tyggetabletter til hele familien fra 3 år. Den indeholder 2,3 mia. mælkesyrebakterier fordelt på 5 naturlige mælkesyrebakteriestammer samt Prolac-T.Duolac mælkesyrebakterierne har en særlig patenteret dobbelt beskyttelse, som sikrer optimal beskyttelse mod ydre påvirkninger,.
Pris 75 kr.
Kategori: Helse - Fritid og helbred Rejse og sol Rejseapotek
Med sammenklappeligt håndtag. Omstilling til 240 og 110 volt..
Pris 199.95 kr.
Kategori: Hårtørrere - PERSONLIG PLEJE Hårpleje
SIGG rejsende Bottle er en 1 liters flaske i et klassisk design, der er lavet af 100% genanvendeligt aluminium..
Pris 229 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Flasker & væskesystemer / Madlavning|
Disse rejsegamacher til heste fra Kerbl giver ekstra beskyttelse til dine heste. De er fremstillet af blød syntestisk gummi, som er både varmeisolerende og stødabsorberende. Gamacherne er designet til at passe til hestens ben og sikret ved brug af brede velkroremme. De har polyester-fleeceforing og.
Pris 659 kr.
Kategori: Kæledyr - Sportsartikler Friluftsliv Dressur Produkter til hestepleje Støvler og benvarmere til heste
Praktisk lille rejse-elkedel i stål og høj kvalitet på 100 W og kapacitet på 0,5 liter. Kan regulere spænding mellem 120/230 volt. Elkedelen har skjult element for en lettere rengøring. Sikring mod overophedning, signallampe og kabelopbevaring. En praktisk rejsepose medfølger. Der er også inkluderet 2 stk..
Pris 242 kr.
Kategori: Mindre apparater - Køkkenudstyr // Køkkenmaskiner // Elkedel
BrugsanvisningSkyl håret og fordel shampooen. Massér hovedbunden blidt så shampooen skummer og vask håret. Skyl håret grundigt. Til tørt og langt hår anbefales efterfølgende brug af Raunsborg Conditioner. Anvendes dagligt og efter behov.
Pris 29.95 kr.
Kategori: Hudpleje - Personlig pleje Hoved & hår
Hvis du planlægger at rejse i den nærmeste fremtid, så glem ikke at medbringe Adventure Goods rejse nakkepude og øjenmaske!Pudematerialer:Ydre: 90% polyester, 10% elastanFyldt med mikrobolde: 100% polyesterØjenmaskematerialer: 95% polyester, 5% elastanØjenmaske med gummi for bedre justering HåndvaskCa..
Pris 53 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Hjem & Have Hynder og puder
.
Pris 97.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Books
Perfekt rejsekit til den rejsende bartender Hvis man er bartender og lever af det så er det snarere reglen end untagelsen, at man rejser hele landet rundt når man skal ud og være bartender forskellige steder. Og hvis det er tilfældet så bliver man også meget ofte bedt om.
Pris 1499 kr.
Kategori: Køkkenredskaber - Barværktøj Barudstyr
Med Victor går turen gennem årtierne på tværs af kontinenterne – fra bagtanker i barnevognen til forsinket bagklogskab. På rejsen spøger den første og største....
Pris 159.95 kr.
Kategori: Bøger & blade - Entertainment - Books
.
Pris 59 kr.
Kategori: Hårpleje - Hercules Sägemann Hårpleje Rejse- og lommekamme
Køb billig Rejse Hårtørrer 1400 W Burgundy/Sort Online her med Elvvs PRISMATCH samt hurtig levering, vare nr.: KN-THC10, ean nr.: 5412810230426.
Pris 135 kr.
Kategori: Hårtørrere - Hårpleje
Sportex Magnus Boat serien er stænger bergnet til havets kæmper. Her er der tale om en lækker bådstang som kan håndtere de største fisk. Denne udgave er en rejse model som er i 3-dele. Dette giver dog ikke stangen mindre styrke. Sportex Magnus Boat er beregnet ti.
Pris 1499 kr.
Kategori: Jagt & fiskeri - Havstænger
.
Pris 396 kr.
Kategori: Escentric molecules escentric 03 - Health and Beauty
RESTAHEAD ergonomiske nakkestøtte er en helt ny form for nakkestøtte til rejse, afslapning og afspænding. En revolutionerende ny nakkepude.  RESTAHEAD nakkepudens unikke design gør, at den tilpasser sig og støtter hele nakken i en ergonomisk korrekt position og.
Pris 239 kr.
Kategori: Boligtekstiler - Ryg - Ergonomi - Nakkepuder - RESTAHEAD nakkepude - Ergonomi - Søvn
Parykstativ - Til tørring og rejse Er du træt af, at din paryk skal ordnes og redes, inden du tager den på? Med Rapunzel Parykstativ slipper du for unødigt besvær, parykken beholder sin fine frisure og er klar til brug, når som helst du ønsker! Opbevar, tør og frisér! Det praktiske design gør, at.
Pris 119 kr.
Kategori: Hårpleje - Parykker Paryktilbehør|Female
Tommee Tippee Closer to Nature flaske- og madvarmer til rejser er den ideelle løsning når du selv vil have flaske eller mad med til dit barn når du er på farten. Inden I tager afsted hældes det kogte vand i stålflasken og når barnet skal have mad, hældes det varme vand i plastik beholderen og du nedsænker din.
Pris 89 kr.
Kategori: Baby Spisetid - Børn / Baby- & børneprodukter / Spise & drikke
Bemærk! Dette produkt er blevet maskineoversat. Hvad enten weekend eller lang tur om Studentenbude eller kontor om truckere eller turister - denne hot pot er ligesom på turné og overa....
Pris 119 kr.
Kategori: Elartikler - Hus & Have Husholdningsapparater Køkkenmaskiner Kogeplader
V3